Hande Yener Konser

Hande Yener Konser

Son dakika Hande Yener konser haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Hande Yener konser ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Hande Yener konser haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Hande Yener Konser

haberleri sayfasında son dakika yaşanan hande yener konser gelişmeleri de dahil olmak üzere 145 hande yener konser haberi bulunmuştur. Tüm hande yener konser haberleri aşağıda listelenmiştir.
Hande Yener'den otel odasında bikinili pozlar!
Hande Yener'den otel odasında bikinili pozlar! Geçtiğimiz haftalarda yeni klipinin müjdesini veren Hande Yener konser vermek için ABD’ye uçtu. Hande Yener, konakladığı otelin odasında manzarayı izlerken bikinili poz verdi.
19.05.2022 Magazin
Ünlü popçu kendisini en çok üzen şeyi açıkladı
Ünlü popçu kendisini en çok üzen şeyi açıkladı Kış turizminin en önemli merkezlerinden biri olan Uludağ'da düzenlenen Snow weekend festivalinde sahne alan Hande Yener, binlerce hayranına unutulmaz bir gece yaşattı. Yener, sahnede dinleyicileri ile sohbet ederken bir dinleyicisinin abla demesi üzerine, "En çok tutulduğum şey, yaşı benden büyük gözüken birinin bana abla demesi" dedi.
15.12.2019 Magazin
Alaşehir'de Hande Yener rüzgarı!
Alaşehir'de Hande Yener rüzgarı! Manisa'nın Alaşehir ilçesinin düşman işgalinden kurtuluşunun 95'inci yıldönümü, Hande Yener konseri ve çeşitli etkinliklerle kutlandı.
6.09.2017 Kültür Sanat
Hande Yener rüzgarı!
Hande Yener rüzgarı! Manisa'nın Kula ilçesinin düşman işgalinden kurtuluşunun 95. yıldönümü dolayısıyla düzenlenen etkinlikte sahne alan Hande Yener, Kulalılara unutulmaz bir gece yaşattı.
5.09.2017 Kültür Sanat
Manisa'da Hande Yener konseri!
Manisa'da Hande Yener konseri! Popçu Hande Yener, 30 Ağustos Zafer Bayramı kutlamaları kapsamında Manisa’nın Demirci ilçesinde konser verdi.
31.08.2017 Kültür Sanat
Hande Yener hem coştu hem coşturdu
Hande Yener hem coştu hem coşturdu Denizli'nin Buldan ilçesinde düzenlenen 17. Buldan Dokuma, Kültür ve El Sanatları Festivali'nin kapanışında sahne alan Hande Yener, şarkılarını 50 bin kişiye söyledi.
24.07.2017 Kültür Sanat
Hande Yener: Artık ben de mi evlensem?
Hande Yener: Artık ben de mi evlensem? Şarkıcı Hande Yener, İzmir Bayraklı Turan'daki Mancha Club'da sevenleriyle buluştu.
9.07.2017 Magazin
Hande Yener'e konserde uçan tekme! Dişi kırıldı...
Hande Yener'e konserde uçan tekme! Dişi kırıldı... Hande Yener, konser sırasında sahnede dansçılarından biriyle çarpıştı. Yener'in dişi kırıldı, dudağı şişti.
7.05.2017 Magazin
Birbirlerine girdiler!
Birbirlerine girdiler! 'Yetişeceksin ama rüyanda...'
6.04.2015 Magazin
Hande Yener'den Uykusuz'a yanıt
Hande Yener'den Uykusuz'a yanıt Uykusuz'un kapağına sert yanıt...
29.09.2021 Gündem
Yeni Clio'ya mutheşem tanıtım...
Yeni Clio'ya mutheşem tanıtım... Bursa'da üretilen yeni Clio, Türk tüketicisinin karşısına çıktı. Lütfi Kırdar'daki tanıtım gecesinde Şansal Büyüka ve Erman Toroğlu şov yaptı, Hande Yener konser verdi
12.04.2006 Ekonomi
Kardeşi değil, oğlu
Kardeşi değil, oğlu Hande Yener, Rumeli Hisarı konserine gözlerden uzak tuttuğu 13 yaşındaki oğlu Çağın'ı da getirdi. "Çağın'la anne oğuldan çok abla kardeş gibiyiz" diyen Hande, sevgilisi Morris Kohen'le oğlunu yan yana oturttu
7.08.2003 Magazin
Kuruçeşme'de konser maratonu başlıyor! Boğaz’da müzik şöleni
Kuruçeşme'de konser maratonu başlıyor! Boğaz’da müzik şöleni Yaz aylarının vazgeçilmez etkinliği Paraf Kuruçeşme Açıkhava Konserleri için geri sayım başladı. Demirören Medya Grubu medya sponsorluğunda, Poll Production By Polat Yağcı organizasyonuyla gerçekleşecek etkinliğin açılışını 19 Mayıs’ta Süperstar Ajda Pekkan yapacak.
6.05.2023 Magazin
Ünlülerin yılbaşı konserlerinden alacakları ücretler dudak uçuklattı!
Ünlülerin yılbaşı konserlerinden alacakları ücretler dudak uçuklattı! Ünlü isimlerin yeni yıl konser programları belli oldu. Geçtiğimiz seneye göre yılbaşı için sahne fiyatlarını iki ya da üç katına çıkaran sanatçıların, aldıkları astronomik rakamlar ise adeta dudak uçuklattı. İşte ünlü sanatçıların nerede sahne alacakları ve ücretleri...
17.11.2022 Magazin
Hande Yener'in 'Menemen' çıkarması!
Hande Yener'in 'Menemen' çıkarması! İzmir'in Menemen ilçesinde Uluslararası Menemen Çömlek Festivali'nde ustalar en iyi çömleği yapmak için yarışırken, Hande Yener de sahneye çıktı.
9.10.2022 Magazin
Hande Yener Kuruçeşme'yi salladı! 'Charlie Chaplin Hande'
Hande Yener Kuruçeşme'yi salladı! 'Charlie Chaplin Hande' Demirören Medya Grubu medya sponsorluğunda, Poll Production by Polat Yağcı organizasyonu ile gerçekleşen Paraf Kuruçeşme Açıkhava Konserleri'nde ünlü pop yıldızı Hande Yener enerjisiyle izleyenleri adeta büyüledi. Yener, konserin açılışını New York’ta kliplendirdiği yeni hiti “İyi Ya” şarkısıyla yaptı.  
8.08.2022 Televizyon
Hande Yener yeşil mayosuyla poz verdi!
Hande Yener yeşil mayosuyla poz verdi! Ünlü popçu Hande Yener, tatil sezonunu açtı. Yener, Alaçatı'da verdiği konser sonrası yat ile deniz keyfi yaptı. Çeşme koylarını gezen ünlü şarkıcı, yeşil mayosuyla objektif karşısında poz verdi
19.06.2022 Magazin
Hande Yener: Çılgınlığı seviyorum
Hande Yener: Çılgınlığı seviyorum İstanbul Küçükçekmece’de bir konser veren Hande Yener, Madonna’ya benzetilen tarzı için de konuştu.
8.05.2022 Magazin
Kuruçeşme'de 'İki deli'den yüzyılın buluşması!
Kuruçeşme'de 'İki deli'den yüzyılın buluşması! Paraf Kuruçeşme Açıkhava Konserleri'nde Hande Yener ve Serdar Ortaç performanslarıyla Kuruçeşme’yi salladı.
20.09.2021 Magazin
Kuruçeşme’de 30 Ağustos coşkusu!
Kuruçeşme’de 30 Ağustos coşkusu! Poll Production organizasyonu ve Demirören Medya Grubu medya sponsorluğunda gerçekleşen Paraf Kuruçeşme Açıkhava Konserleri, önceki akşam Türk Pop Müziğin sevilen ismi Demet Akalın’ı ağırladı.
31.08.2021 Magazin
Kuruçeşme’den kraliçe geçti!
Kuruçeşme’den kraliçe geçti! Poll Production organizasyonu ve Demirören Medya Grubu medya sponsorluğunda gerçekleşen Paraf Kuruçeşme Açıkhava Konserlerinde Hande Yener, önceki akşam Kuruçeşme’yi adeta büyüledi.
16.08.2021 Magazin
Kuruçeşme Açıkhava konserleri başlıyor!
Kuruçeşme Açıkhava konserleri başlıyor! Poll Production, bu yıl müzikseverleri yepyeni bir konser mekanı ile buluşturuyor. Kuruçeşme’de Boğaz’ın yanı başında yer alan Kuruçeşme Açıkhava, yazın en renkli organizasyonu ile kapılarını açıyor.
9.08.2021 Kültür Sanat

Benzer Haber Etiketleri

Hande Yener Konser ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki hande yener konser haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.