Hande Erçel Dizi

Hande Erçel Dizi

Son dakika Hande Erçel dizi haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Hande Erçel dizi ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Hande Erçel dizi haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Hande Erçel Dizi

haberleri sayfasında son dakika yaşanan hande erçel dizi gelişmeleri de dahil olmak üzere 88 hande erçel dizi haberi bulunmuştur. Tüm hande erçel dizi haberleri aşağıda listelenmiştir.
Hande Erçel'den Kaan Yıldırım açıklaması! Aşkını ilan etti...
Hande Erçel'den Kaan Yıldırım açıklaması! Aşkını ilan etti... Güzel oyuncu Hande Erçel, dizi setinde tanışarak aşk yaşamaya başladığı meslektaşı Kerem Bürsin ile geçtiğimiz aylarda ilişkisini noktalamıştı. Özel hayatıyla sık sık magazinde yer alan Hande Erçel, Kaan Yıldırım ile gecelerde eğlenirken görüntülenmişti ama ikili aşk haberlerini yalanlamıştı. Erçel ile Kaan Yıldırım aşkı belgelendi. Genç çift Londra sokaklarında görüntülenmişti.28 yaşındaki Erçel, önceki gün Etilerde kameralara yansıdı. Ünlü oyuncu, ilişkisi hakkında sorulan sorulara "Her şey yolunda" diye cevap vererek beraberliği doğruladı. Erçel, Yıldırım'la yaptığı tatil için "Çok keyifliydi" dedi.
27.04.2022 Magazin
Hande Erçel'den heyecanlandıran paylaşım
Hande Erçel'den heyecanlandıran paylaşım 'Sen Çal Kapımı' dizisinde sevgilisi Kerem Bürsin’le birlikte rol alan Hande Erçel, dizi final yaptıktan sonra yakın arkadaşlarıyla birlikte ABD’ye gitti. ABD dönüşü ne yapacağı merakla beklenen Hande Erçel’in son Instagram paylaşımı hayranlarını heyecanlandırdı.
16.12.2021 Magazin
Hande Erçel'in deneme krizi
Hande Erçel'in deneme krizi TRT’de başlayacak ‘Halka’ dizisinin başrollerinde Serkan Çayoğlu ile Hande Erçel’in oynayacağı iddia edilmişti. Ama kriz çıktı
7.11.2018 Magazin
Hande Erçel'den cesaret isteyen paylaşım!
Hande Erçel'den cesaret isteyen paylaşım! Star TV'de yayınlanan Siyah İnci'nin Hazal'ı Hande Erçel Instagram hesabından makyajsız fotoğrafını paylaştı.
27.10.2017 Magazin
Hande Erçel: İçimde 2 kadın var
Hande Erçel: İçimde 2 kadın var Son dönemin gözde oyuncularından Hande Erçel, 'İçimde 2 kadın var. Bazen çocuksu bazen de seksiyim' dedi.
27.03.2017 Magazin
Bambaşka Biri 1. bölüm fragmanı: Savcı Leyla ile Kenan karşılaşıyor! Bambaşka Biri konusu nedir?
Bambaşka Biri 1. bölüm fragmanı: Savcı Leyla ile Kenan karşılaşıyor! Bambaşka Biri konusu nedir? Bambaşka Biri 1 bölüm fragmanı yayınlandı. Fox Tv'de yayınlanan ve başrollerinde Hande Erçel, Burak Deniz'in rol aldığı dizi ilk bölümüyle 11 Eylül'de izleyicinin karşısına çıkıyor. Farklı hikayesi ve güçlü oyuncu kadrosuyla dikkat çeken Bambaşka Biri konusu nedir, oyuncuları kimler? Bambaşka Biri uyarlama mı? İşte detaylar...
4.09.2023 Televizyon
Flaşların patlamasıyla birbirlerinden uzaklaştılar! 'Öyle alışveriş yapmaya geldik'
Flaşların patlamasıyla birbirlerinden uzaklaştılar! 'Öyle alışveriş yapmaya geldik' Geçtiğimiz sene yaptığı "Üç büyük aşk yaşadım" açıklamasıyla çok konuşulan şarkıcı ve oyuncu Keremcem, geçtiğimiz gün AVM'de kameralara yansıdı. Yanında sarışın bir kadınla alışveriş merkezini gezen ünlü isim, flaşların patlamasıyla arkadaşından uzaklaşarak, gazetecilere açıklama yaptı.
25.03.2023 Magazin
Hande Erçel'in yeni dizisi belli oldu
Hande Erçel'in yeni dizisi belli oldu Oyuncu Hande Erçel'in yeni dizisi belli oldu. Uzun süredir yer alacağı yeni proje merak konusu olan oyuncu, İki Yabancı dizisiyle anlaştı.
18.01.2023 Televizyon
Hande Erçel ekranlara ne zaman dönecek? Yanıtını verdi
Hande Erçel ekranlara ne zaman dönecek? Yanıtını verdi Hande Erçel geçtiğimiz gün Etiler'de objektiflere takıldı. Ünlü oyuncunun keyfi yerindeydi. Oyuncu, “Ekrana ne zaman döneceksiniz?” sorusuna “Doğru zamanı ve doğru işi bekliyorum. Senaryonun içime sinmesi gerekiyor” yanıtını verdi.
23.10.2022 Magazin
Hande Erçel: Doğru zamanda, doğru şey için biraz bekliyorum!
Hande Erçel: Doğru zamanda, doğru şey için biraz bekliyorum! Bir süredir ekranlardan uzak kalan Hande Erçel, önceki gün Etiler’de bir erkek arkadaşıyla görüntülendi. İki saatten fazla sohbet eden güzel oyuncu, mekan çıkışı basın mensuplarının sorularını yanıtladı. "Doğru zamanda doğru şey olsun istediğim için bekliyorum" diyen Erçel'e, 2.5 yaşındaki yeğeni Aylin Mavi'nin yaşadığı sağlık sorunu soruldu.
22.10.2022 Magazin
Hande Erçel’den flaş açıklama! Ekranlara geri mi dönüyor?
Hande Erçel’den flaş açıklama! Ekranlara geri mi dönüyor? 'Sen Çal Kapımı' dizisiyle ekranlarda olan Hande Erçel, özel hayatıyla da dikkatleri üzerine çekiyor. 'Sel Çal Kapımı' dizisindeki partneri Kerem Bürsin ile yollarını dizi bitimiyle birlikte ayıran ve kısa süre sonra Kaan Yıldırım ile aşk yaşamaya başlayan Hande Erçel, magazin gündemine bomba gibi düştü. Ünlü oyuncu verdiği röportajla ekranlara göz kırptı. Ünlü oyuncu Hande Erçel ekranlara geri mü dönüyor?
15.08.2022 Magazin
Hande Erçel bikinisiyle sosyal medyayı salladı! Bikininin fiyatı...
Hande Erçel bikinisiyle sosyal medyayı salladı! Bikininin fiyatı... Birçok reklam ve dizi projesinde yer alan oyuncu Hande Erçel, yoğun iş temposuna ara vererek tatil sezonunu açtı. Oyuncu, siyah taş detaylı bikinisiyle poz vererek "Nerede kalmıştık" dedi. Erçel'in bikinisinin fiyatı dudak uçuklattı.
23.06.2022 Magazin
Kerem Bürsin'e Tuğba Yurt'tan yanıt!
Kerem Bürsin'e Tuğba Yurt'tan yanıt! Son dönemin yükselen isimlerinden biri olan ve yeni şarkısı için hazırlıkları devam eden Tuğba Yurt, fotoğraf çekimi için objektif karşısına geçti. Heyecanını basın mensuplarıyla paylaşan ünlü şarkıcı, geçtiğimiz günlerde “Yabancı oyuncular kendilerini bir şey sanmıyor. ‘Dünyaları ben yarattım’ diye bağırmıyorlar" diye konuşan oyuncu Kerem Bürsin'in sözleriyle ilgili de konuştu.
3.06.2022 Magazin
Melisa Şenolsun : Arkadaşlar panik yok, kalbim boş!
Melisa Şenolsun : Arkadaşlar panik yok, kalbim boş! 'Masumlar Apartmanı' dizisinde Rüya karakterine hayat veren ve diziden geçtiğimiz şubat ayında ayrılan Melisa Şenolsun, Cihangir'de elinde sarı papatyalarla görüntülendi. İşletmeci Umut Evirgen'den ayrılan oyuncu, özel hayatı hakkında yöneltilen soruyu cevapladı.
18.05.2022 Magazin
Ekin Mert Daymaz: Esmer seviyorum, sarışın denk geliyor
Ekin Mert Daymaz: Esmer seviyorum, sarışın denk geliyor Son olarak 'Hayaller ve Hayatlar' adlı dijital dizide rol alan Ekin Mert Daymaz, önceki akşam Cihangir'de görüntülendi. Muhabirlerle ayaküstü sohbet eden yakışıklı oyuncu, "Aşk hayatınız nasıl?" sorusuna da yanıt verdi.
8.04.2022 Magazin
Hande Erçel'den aşk iddialarına yanıt!
Hande Erçel'den aşk iddialarına yanıt! 'Sen Çal Kapımı' dizi setinde başlayan arkadaşlıkları aşka dönüşen Kerem Bursin ile Hande Erçel geçtiğimiz günlerde yollarını ayırdı. Erçel' e yakışıklı oyuncuyu unutturan isim belli oldu. İddiaya göre Hande Erçel ünlü ve yakışıklı iş adamı ile aşk yaşıyor. Güzel oyuncu bu iddialara yanıt verdi.
13.03.2022 Magazin
Hande Erçel ve Kerem Bürsin'in ayrılık sebebi şaşırttı, iddialar şoke etti! İstemeden ayrılmışlar...
Hande Erçel ve Kerem Bürsin'in ayrılık sebebi şaşırttı, iddialar şoke etti! İstemeden ayrılmışlar... Magazin dünyasının gözde çiftleri arasında yer alan Hande Erçel ile Kerem Bürsin, geçtiğimiz günlerde ayrılık kararı aldı. Dizi setinde başlayan aşklarını sonlandıran çift, birlikteliklerine nokta koyduğunu sosyal medya hamleleriyle belli etti. Fotoğrafları silen ikiliden Hande Erçel, Kerem Bürsin'i takip etmeyi de bıraktı. Sessiz sedasız biten ilişkinin ardından Hande Erçel ile Kerem Bürsin'in neden ayrıldığı merak konusu oldu. Konuyla ilgili ortaya atılan iddia ise herkesi şoke etti! İşte detaylar...
11.03.2022 Magazin
Altın Kelebek ödülleri 2021 kimlere verildi, kazananlar kim? 47. Pantene Altın Kelebek ödülleri en iyileri...
Altın Kelebek ödülleri 2021 kimlere verildi, kazananlar kim? 47. Pantene Altın Kelebek ödülleri en iyileri... Altın Kelebek ödülleri kim aldı, kimlere verildi? Pantene Altın Kelebek ödülleri sahipleri merak ediliyor. Sinema, televizyon ve müzik dünyasının en iyileri belli oldu. 47. Pantene Altın Kelebek Ödülleri için yapılan tören 5 Aralık akşamı gerçekleşti. İşte Altın Kelebek ödülleri sahipleri…
6.12.2021 Magazin
Altın Kelebek ne zaman? Altın Kelebek adayları kimler? İşte aday listesi!
Altın Kelebek ne zaman? Altın Kelebek adayları kimler? İşte aday listesi! Her yıl gerçekleştirilen Altın Kelebek Ödülleri'nin 2021 yılı final oylamaları başladı. Bu yılın en iyileri seçmek için yapılan final oylama işlemleri devam ederken, kimlerin aday olduğu merak edilmeye başlandı. Ünlü oyuncu Demet Özdemir'in açılış şovu düzenleyeceği Altın Kelebek Ödülleri'nin sahiplerini bulacağı tören için geri sayım başladı. Peki, 47. Altın Kelebek Ödülleri ne zaman verilecek? Altın Kelebek adayları kimler? İşte isim listesi...
27.10.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Hande Erçel Dizi ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki hande erçel dizi haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.