Hande Erçel İnstagram

Hande Erçel İnstagram

Son dakika Hande Erçel instagram haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Hande Erçel instagram ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Hande Erçel instagram haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Hande Erçel İnstagram

haberleri sayfasında son dakika yaşanan hande erçel instagram gelişmeleri de dahil olmak üzere 90 hande erçel instagram haberi bulunmuştur. Tüm hande erçel instagram haberleri aşağıda listelenmiştir.
Hande Erçel, istenmeyen gelin iddialarına cevap verdi!
Hande Erçel, istenmeyen gelin iddialarına cevap verdi! Son olarak Burak Deniz ile birlikte kamera karşısına geçtiği 'Bambaşka Biri' projesiyle ekranlarda yer alan güzel oyuncu Hande Erçel, Instagram sayfasından yaptığı bir paylaşımla gündeme geldi. Ata bindiği anları yayınlayan Erçel'in, ünlü model Kendall Jenner'ı taklit ettiği iddia edildi.
31.03.2024 Magazin
Hande Erçel sosyal medyayı salladı! 'Yaktın, yıktın yine'
Hande Erçel sosyal medyayı salladı! 'Yaktın, yıktın yine' Hakan Sabancı ile yaşadığı aşkla gündemden düşmeyen ünlü oyuncu Hande Erçel, Instagram hesabından paylaştığı fotoğraflarla sosyal medyayı salladı. Hande Erçel'e, takipçilerinden övgü dolu yorumlar yağdı.
17.05.2023 Magazin
Hande Erçel siyah beyaz pozlarıyla sosyal medyayı salladı!
Hande Erçel siyah beyaz pozlarıyla sosyal medyayı salladı! Özel hayatıyla sık sık gündeme gelen oyuncu Hande Erçel'in adı son olarak Hakan Sabancı ile anılmıştı. Konuyla ilgili sessizliğini koruyan Hande Erçel Instagram paylaşımlarıyla adından söz ettirdi. Ünlü oyuncunun siyah beyaz karelerine beğeni yağdı.
30.01.2023 Magazin
Hande Erçel: Doğanın bize gülümsediği günlerdi
Hande Erçel: Doğanın bize gülümsediği günlerdi Yaz ayına Kerem Bürsin ile yaşadığı aşkla damga vuran Hande Erçel, sosyal medya paylaşımlarıyla adından söz ettiriyor. Güzel oyuncu son olarak yaz tatilinde çekilen pozlarını Instagram'dan paylaştı.
18.09.2021 Magazin
Hande Erçel'in daveti hayranlarını heyecanlandırdı!
Hande Erçel'in daveti hayranlarını heyecanlandırdı! Adı Sen Çal Kapımı dizisindeki rol arkadaşı Kerem Bürsin ile aşk dedikodularına karışan Hande Erçel, Instagram hesabından yaptığı paylaşımla dikkatleri üzerine topladı. Spor salonunda kahve içen Erçel, Bürsin'i de davet edince takipçilerini heyecanlandırdı.
13.04.2021 Magazin
Hande Erçel'den nispet
Hande Erçel'den nispet Oyuncu Hande Erçel, şarkıcı sevgilisi Murat Dalkılıç ile Karadağ Budva'da tatil yapıyor.
21.06.2018 Magazin
Hande Erçel ressam oldu!
Hande Erçel ressam oldu! Rol aldığı dizi erken final yapan Hande Erçel, yeni bir meşgale buldu.
27.02.2018 Magazin
Hande Erçel bıçak altına yattı!
Hande Erçel bıçak altına yattı! Son zamanlarda başarıları ve güzelliğiyle adından söz ettiren Hande Erçel, tekrar bıçak altına yattı.
25.12.2017 Magazin
Yılın aşk bombası! Murat Dalkılıç ile Hande Erçel...
Yılın aşk bombası! Murat Dalkılıç ile Hande Erçel... 2017'de ortaya çıkan bomba aşklara bir yenisi daha eklendi. Merve Boluğur'dan 4 ay önce boşanan Murat Dalkılıç, güzel oyuncu Hande Erçel ile aşk yaşıyor.
15.12.2017 Magazin
Hande Erçel'in aşk rotası aynı!
Hande Erçel'in aşk rotası aynı! Hande Erçel, geçtiğimiz yıl Ekin Mert Daymaz’la tatil yaptığı Kapadokya’ya bu kez yeni sevgilisi Mehmet Dinçerler’le gitti. İkili, hafta sonu balon keyfi yaşadı.
21.11.2017 Magazin
Yatak odasına ünlü ismin resmini çizdirdi!
Yatak odasına ünlü ismin resmini çizdirdi! Sezen Aksu'nun resmini yatağının başucuna yaptıran Hande Erçel çektiği bu fotoğrafı Instagram hesabından paylaşarak yapan arkadaşına teşekkür etti.
20.11.2017 Magazin
Hande Erçel 60 kiloya çıkınca...
Hande Erçel 60 kiloya çıkınca... Hande Erçel, 60 kiloya kadar çıkınca sıkı bir diyete başladı. Pilates de yapan güzel oyuncunun en önemli zayıflama formülü ise öğün aralarında yediği yeşil elma ve gün boyu tükettiği tarçınlı su.
2.11.2017 Magazin
Hande Erçel'den cesaret isteyen paylaşım!
Hande Erçel'den cesaret isteyen paylaşım! Star TV'de yayınlanan Siyah İnci'nin Hazal'ı Hande Erçel Instagram hesabından makyajsız fotoğrafını paylaştı.
27.10.2017 Magazin
Yeni aşkının bu fotoğrafı olay oldu!
Yeni aşkının bu fotoğrafı olay oldu! Hande Erçel’in yeni sevilisi Mehmet Dinçerler’in aylar önce sosyal medya hesabından paylaştığı ergenlik fotoğrafı olay oldu.
19.10.2017 Magazin
Hande Erçel skandal ilişkisi hakkında ilk kez konuştu!
Hande Erçel skandal ilişkisi hakkında ilk kez konuştu! Eski sevgilisi Ekin Mert Daymaz'ın yakın dostu Mehmet Dinçerler'le aşk yaşayan Hande Erçel ilişkisi hakkında ilk kez konuştu.
17.10.2017 Magazin
Hande Erçel sevgilisinin 'dostuyla' birlikte!
Hande Erçel sevgilisinin 'dostuyla' birlikte! Hande Erçel’in yeni sevgilisi Mehmet Dinçerler’le eski aşkı Ekin Mert Daymaz sıkı dost çıktı. Daymaz’ın güzel oyuncuyla aşk yaşamaya başlayan Dinçerler’e ‘kardo’ dediği videosu şaşkınlık yarattı.
2.10.2017 Magazin
'Hande Erçel'e yakışmadı'
'Hande Erçel'e yakışmadı' Hande Erçel'in, dans videoları sosyal medyaya düştükten sonra yaptığı paylaşım tartışma konusu oldu.
25.09.2017 Magazin
Hande Erçel'in paylaşımına beğeni yağdı!
Hande Erçel'in paylaşımına beğeni yağdı! Güzel yüzüyle herkesin dikkatini çeken oyuncu Hande Erçel, oyuncak ayının kucağına oturup fotoğraf paylaştı. Hande Erçel'in paylaşımı 16 saatte 521 bin beğeni aldı.
17.08.2017 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Hande Erçel İnstagram ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki hande erçel instagram haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.