Hamza Yerlikaya

Hamza Yerlikaya

Son dakika Hamza Yerlikaya haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Hamza Yerlikaya ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Hamza Yerlikaya haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Hamza Yerlikaya

haberleri sayfasında son dakika yaşanan hamza yerlikaya gelişmeleri de dahil olmak üzere 226 hamza yerlikaya haberi bulunmuştur. Tüm hamza yerlikaya haberleri aşağıda listelenmiştir.
İşte Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın basketbol performansı! Hem sahada hem de masada oyun kurucu
İşte Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın basketbol performansı! Hem sahada hem de masada oyun kurucu Spora olan ilgisiyle bilinen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, çeşitli branşlardaki müsabakaları takip ettiği gibi belirli aralıklarla da basketbol oynuyor.
24.09.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Türkiye'ye yakışır muhteşem tesisi İstanbul'a kazandırmanın heyecanını yaşıyoruz.
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Türkiye'ye yakışır muhteşem tesisi İstanbul'a kazandırmanın heyecanını yaşıyoruz. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Abdi İpekçi Spor Salonu'nun yerine inşası devam eden Basketbol Gelişim Merkezi'nin şantiyesinde incelemelerinin ardından açıklamalarda bulundu. Erdoğan, "Türkiye'ye ve Türk sporuna yakışır muhteşem tesisi İstanbul'a kazandırmanın heyecanını yaşıyoruz. Sağlam, güvenli UEFA standartlarına sahip tesisimizin çalışmaları devam ediyor." dedi.
28.07.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan imzaladı! Bakan yardımcıları belli oldu
Cumhurbaşkanı Erdoğan imzaladı! Bakan yardımcıları belli oldu Bakan yardımcılıklarına ilişkin atama kararları Resmi Gazete’de yayımlandı. Karara göre, Hazine ve Maliye Bakan yardımcılıklarına Abdullah Erdem Cantimur, İsmail İlhan Hatipoğlu, Osman Çelik ve Zekeriya Kaya atandı. Öte yandan diğer bakan yardımcılığı görevinde de atamalar yapıldı.
21.06.2023 Ekonomi
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Süper Lig şampiyonu Galatasaray’ı kabul etti
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Süper Lig şampiyonu Galatasaray’ı kabul etti Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 2022-2023 sezonunda Süper Lig'i şampiyon tamamlayan Galatasaray Kulübü'nü kabul etti.
16.06.2023 Galatasaray
Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan Yasemin Adar Yiğit’e tebrik telefonu
Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan Yasemin Adar Yiğit’e tebrik telefonu Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Dünya Güreş Şampiyonası’nda altın madalya kazanan Yasemin Adar Yiğit’i telefonla arayarak tebrik etti.
14.09.2022 Gündem
Elektrik kesintisi nerelerde olacak, ne kadar sürecek? Elektrikler ne zaman gelecek? İlçe ilçe elektrik kesintisi sorgulama ekranı!
Elektrik kesintisi nerelerde olacak, ne kadar sürecek? Elektrikler ne zaman gelecek? İlçe ilçe elektrik kesintisi sorgulama ekranı! İstanbul’un pek çok ilçesinde elektrik kesintisi! BEDAŞ ilçe ilçe duyurdu! İstanbul'da 6 Eylül Salı ve 7 Eylül Çarşamba günü farklı yer ve saatlerde elektrik kesintileri uygulanacak. 21 ilçede uygulanacak planlı kesintiler 2 ile 10 saat sürecek. Peki, Elektrik kesintisi nerelerde olacak? Elektrik kesintisi ne kadar sürecek? Elektrikler ne zaman gelecek? İstanbul elektrik kesintisi sorgulama ekranı!
6.09.2022 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Trabzonspor'u kabul etti
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Trabzonspor'u kabul etti Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Trabzonspor'un yönetici, teknik heyet ve futbolcularını Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde kabul etti.
1.08.2022 Siyaset
TBMM Başkanı Şentop, satranç turnuvasında dereceye girenlere ödüllerini verdi
TBMM Başkanı Şentop, satranç turnuvasında dereceye girenlere ödüllerini verdi TBMM Başkanı Mustafa Şentop, '23 Nisan Etkinlikleri Satranç Turnuvaları'nda dereceye giren öğrencilere ödüllerini verdi.
21.04.2022 Siyaset
Spor kanunu teklifi komisyondan geçti
Spor kanunu teklifi komisyondan geçti Spor kulüplerinde köklü değişiklikler getiren Spor kanunu teklifi Meclis Milli Eğitim, Gençlik ve Spor Komisyonunda kabul edildi.
30.03.2022 Gündem
Bakan Varank: Türkiye 30 milyar dolarlık otomotiv ihracatı yapabilen bir ülke
Bakan Varank: Türkiye 30 milyar dolarlık otomotiv ihracatı yapabilen bir ülke Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, "Otomotiv sanayinde hâlihazırda ciddi bir kapasiteye sahibiz. Türkiye 30 milyar dolarlık otomotiv ihracatı yapabilen Avrupa’nın üreticilerinden bir tanesi" dedi.
22.02.2022 Bilim ve Teknoloji
BEDAŞ 8 ilçe için duyurdu! İstanbul’un hangi ilçelerinde elektrik kesintisi olacak?
BEDAŞ 8 ilçe için duyurdu! İstanbul’un hangi ilçelerinde elektrik kesintisi olacak? İstanbul’da 8 ilçede elektrik kesintisi olacak. Boğaziçi Elektrik Dağıtım'dan (BEDAŞ, 22 Kasım Pazartesi İstanbul'un çeşitli ilçelerinde elektrik kesintileri yaşanacağını duyurdu.
22.11.2021 Yaşam
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Ampute Futbol Milli Takımı’nı kabul etti
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Ampute Futbol Milli Takımı’nı kabul etti Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ampute Futbol Milli Takımı’nı Huber Köşkü’nde kabul etti.
16.10.2021 Futbol
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan sağlık için spor çağrısı: Harekette bereket vardır
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan sağlık için spor çağrısı: Harekette bereket vardır Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, bazı bakan ve danışmanları ile Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde oynadığı basketbol maçından video paylaştı
3.10.2021 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan danışmanları ve bakanlar ile basketbol maçı
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan danışmanları ve bakanlar ile basketbol maçı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde bazı bakan ve danışmanları ile basketbol maçı yaptı.
28.09.2021 Siyaset
Busenaz Sürmeneli maçı ne zaman? Busenaz Sürmeneli boks maçı saat kaçta, hangi kanalda, canlı izlenebilecek mi? Sürmeneli’nin son maçı…
Busenaz Sürmeneli maçı ne zaman? Busenaz Sürmeneli boks maçı saat kaçta, hangi kanalda, canlı izlenebilecek mi? Sürmeneli’nin son maçı… Milli boksörümüz Busenaz Sürmeneli 69 kiloda Hindistanlı rakibi Lovlina Borgohain'i yenerek finale yükseldi. Tokyo 2020'de finale yükselen Buse Naz Çakıroğlu’nun ardından Busenaz Sürmeneli de bu gururu Türkiye’ye yaşattı. Busenaz Sürmeneli maçı ne zaman, Sürmeneli’nin boks maçı saat kaçta, hangi kanalda?
4.08.2021 Gündem
5 hakemden tam puan! Buse Naz Çakıroğlu ve Busenaz Sürmeneli finalde
5 hakemden tam puan! Buse Naz Çakıroğlu ve Busenaz Sürmeneli finalde 2020 Tokyo Olimpiyat Oyunları'nın 12. gününde boksta kadınlar 51 kiloda Buse Naz Çakıroğlu, finale çıkmasının ardından Busenaz Sürmeneli de kadınlar 69 kiloda finale adını yazdırdı.
10.11.2021 Diğer Sporlar
A Milli Kadın Voleybol Takımı Arjantin'i 3-0 mağlup ederek çeyrek finale yükseldi
A Milli Kadın Voleybol Takımı Arjantin'i 3-0 mağlup ederek çeyrek finale yükseldi 2020 Tokyo Olimpiyat Oyunları'nda A Milli Kadın Voleybol Takımı, B Grubu'ndaki dördüncü maçında Arjantin'i 3-0 yenerek çeyrek finale çıkmayı garantiledi.
10.11.2021 Diğer Sporlar
Cumhurbaşkanı Erdoğan, milli sporcularla iftar yaptı
Cumhurbaşkanı Erdoğan, milli sporcularla iftar yaptı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, milli sporcularla iftarda bir araya geldi.
6.05.2021 Gündem
CHP Lideri Kılıçdaroğlu'ndan asgari ücret açıklaması!
CHP Lideri Kılıçdaroğlu'ndan asgari ücret açıklaması! CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, "Türkiye Cumhuriyeti Devleti'nde para var ama sıra asgari ücrete gelince para yok. Bize göre asgari ücretin vergisiz 3 bin 100 lira olması lazım. Bunun altında bir asgari ücreti gerçekçi ve doğru bulmuyoruz" dedi.
22.12.2020 Çalışma Hayatı
Formula 1 yeniden Türkiye'de! Tarih belli oldu...
Formula 1 yeniden Türkiye'de! Tarih belli oldu... Formula 1 Dünya Şampiyonası takvimine yeniden alınan Türkiye Grand Prix'si, 13-15 Kasım tarihlerinde yapılacak.
10.11.2021 Diğer Sporlar
Bakan Albayrak'ın eşi ve yeni doğan oğluna ilişkin çirkin paylaşımlara tepki
Bakan Albayrak'ın eşi ve yeni doğan oğluna ilişkin çirkin paylaşımlara tepki Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak ve eşi Esra Albayrak'ın çocuk sevincine sosyal medyadan gelen çirkin paylaşımlara siyasilerden sert tepkiler geldi. Twitter hesaplarından açıklama çok sayıda siyasi isim, Bakan Albayrak ve ailesine destek mesajı verdi.
30.06.2020 Gündem
MHP'den 'Celal Adan'la devam' kararı
MHP'den 'Celal Adan'la devam' kararı MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin TBMM Başkanvekilliği görevine, halen bu görevi sürdüren İstanbul Milletvekili Celal Adan'ın devam etmesi kararını Merkez Yönetim Kurulu (MYK) üyeleriyle paylaştı.
19.06.2020 Siyaset
Cumhurbaşkanı Erdoğan gençlerle video konferansta bir araya geldi
Cumhurbaşkanı Erdoğan gençlerle video konferansta bir araya geldi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı kapsamında gençler ve sporcular ile video konferansta bir araya geldi.
19.05.2020 Siyaset
4. Etnospor Kültür Festivali başladı
4. Etnospor Kültür Festivali başladı Dünya Etnospor Konfederasyonunun (DEK) düzenlediği, dördüncü Etnospor Kültür Festivali bugün başladı. Festival alanına Fenerbahçeli Emre Belözoğlu, Vedat Muriç ve Galatasaraylı Muslera ve Falcao da geldi.
3.10.2019 Gündem
Rıza Kayaalp 4. kez dünya şampiyonu!
Rıza Kayaalp 4. kez dünya şampiyonu! Dünya Güreş Şampiyonası grekoromen stil 130 kilo finalinde milli sporcu Rıza Kayaalp, Kübalı Oscar Pino Hinds'i yenerek altın madalya kazandı. Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Dünya Güreş Şampiyonası'nda 4. kez altın madalya kazanan milli güreşçi Rıza Kayaalp'i tebrik etti.
10.11.2021 Diğer Sporlar

Benzer Haber Etiketleri

Hamza Yerlikaya ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki hamza yerlikaya haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.