Hamsi Fiyatları

Hamsi Fiyatları

Son dakika hamsi fiyatları haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan hamsi fiyatları ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını hamsi fiyatları haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Hamsi Fiyatları

haberleri sayfasında son dakika yaşanan hamsi fiyatları gelişmeleri de dahil olmak üzere 256 hamsi fiyatları haberi bulunmuştur. Tüm hamsi fiyatları haberleri aşağıda listelenmiştir.
Su ürünleri ihracatında 9 ayda 313 milyon dolarlık döviz girdisi! Hamsi fiyatları ne olacak?
Su ürünleri ihracatında 9 ayda 313 milyon dolarlık döviz girdisi! Hamsi fiyatları ne olacak? Türkiye’den bu yılın ilk 9 ayında yaklaşık 35 ülkeye yapılan su ürünleri ihracatından 313 milyon 343 bin 154 dolar döviz girdisi sağlanırken, bir önceki yıl aynı dönemde yapılan ihracatta ise 284 milyon 996 bin 683 dolar elde edildi.
30.10.2023 Ekonomi
Balıkçıların anlaşması fiyatları dibe çekti!
Balıkçıların anlaşması fiyatları dibe çekti! İstanbul'da, balıkçılarla esnaf arasındaki anlaşmazlığın sonlanmasının ardından Ordu'da da hamsi fiyatlarında düşüş başladı. Geçen günlerde kilosu 100 liraya satılan hamsinin fiyatı bugün 70 liradan tezgahlarda yer aldı. Perşembe Kışlaönü Su Ürünleri Kooperatifi Başkanı Ünal Karadeniz, bölgede deniz suyu sıcaklıklarının yüksekliği nedeniyle hamsi avcılığının olmadığını belirterek, "Yakın süreçte Karadeniz hamsisi çıkacak. Halkımız ucuz balık yiyebilecek" dedi.
23.09.2023 Ekonomi
Balık fiyatları düştü! 'Kilosu 40 liradan satılıyor'
Balık fiyatları düştü! 'Kilosu 40 liradan satılıyor' Hava sıcaklığının mevsim normallerinin üzerinde seyretmesi balık tezgahlarını da etkiledi. Düzce'de tezgahın en ucuz balığı kilosu 40 liradan satılan tirsi oldu.
5.02.2023 Ekonomi
Hamsi bolluğu için nefesler tutuldu! Tezgahlar dolup taşacak
Hamsi bolluğu için nefesler tutuldu! Tezgahlar dolup taşacak Zonguldak’ta balıkçı Oktay Ertürk, 20 Ocak’tan sonra havaların soğumasıyla denizlerde hamsi bolluğunun yaşanacağını ifade etti.
14.01.2023 Gündem
Hamsi fiyatları yüzde 50 düştü! 'Çok bereketli bir sezon'
Hamsi fiyatları yüzde 50 düştü! 'Çok bereketli bir sezon' Havaların soğumasıyla birlikte Karadeniz’de hamsi bolluğu yaşanıyor. Hamside ki bereket balık tezgahlarına da yansıdı. Geçen haftaya göre 110 TL civarında satılan hamsi, yaklaşık yarı fiyatına düşerek 60 TL'den satılıyor. Vatandaşlar hamsi bolluğundan dolayı memnun.
24.12.2022 Ekonomi
Hamsi ile ilgili 'tehlike' uyarısı! Gittikçe azalıyor, fiyatları da vurabilir
Hamsi ile ilgili 'tehlike' uyarısı! Gittikçe azalıyor, fiyatları da vurabilir Hamsi fiyatları ile ilgili dikkat çeken açıklama! Av yasağı çağrısı geldi, şikayetler artmaya başladı. Stokların tükenme aşamasına geldiğini belirten uzmanlar, hamsi neslinin de tehlikede olduğunu ifade etti. Peki balık fiyatlarında son durum ne? Hamsi ne kadar oldu? İşte detaylar...
7.12.2022 Ekonomi
Tezgahlardaki yerli hamsiye ilgi arttı! Kilo fiyatı açıklandı
Tezgahlardaki yerli hamsiye ilgi arttı! Kilo fiyatı açıklandı Genelde Batı Karadeniz ve Marmara taraflarında avlanan hamsi bu günlerde Trabzon açıklarında da bol miktarda avlanırken, tezgahlarda kilosu 25-35 TL arasında satılıyor. Özellikle son 3-4 gündür Trabzon Balık Hali’nde yerli hamsi tezgâhları süslerken havaların daha da soğumasıyla birlikte hamsiye olan talep daha da arttı.
5.12.2022 Ekonomi
Hamsi fiyatları düştü! '30 liraydı, 25 yaptık'
Hamsi fiyatları düştü! '30 liraydı, 25 yaptık' Marmara ve Karadeniz'i etkisi altına alan lodos sebebiyle balıkçı tekneleri denize açılamayınca balık fiyatları yükseldi. Tekirdağ'da hamsinin kilosu 25 liradan tezgahlarda yerini alırken, vatandaşların balığa talep göstermediği ifade edildi.
25.11.2022 Ekonomi
Kırmızı etten ve tavuktan daha uygun! İşte balık fiyatları...
Kırmızı etten ve tavuktan daha uygun! İşte balık fiyatları... Palamudun bollaşmasıyla birlikte düşen balık fiyatları, hem balıkçı esnafını hem de vatandaşı memnun ediyor.
24.11.2022 Ekonomi
Hamsi fiyatları ucuzladı! 30 liraya düştü
Hamsi fiyatları ucuzladı! 30 liraya düştü Sezon başında kilosu 80 liradan satılan hamsinin fiyatı, havaların soğumaya başlamasıyla birlikte 30 liraya düştü.
12.11.2022 Ekonomi
Denizlerde palamut bol, sezon devam ediyor! Hamsi fiyatlarının düşmesi bekleniyor
Denizlerde palamut bol, sezon devam ediyor! Hamsi fiyatlarının düşmesi bekleniyor Karadeniz’de palamut bolluğu, hamsinin fiyatına yansımaya devam ediyor. Hamsinin fiyatlarının düşmesi bekleniyor.
5.11.2022 Gündem
Karadeniz hamsisi tezgâhlara düştü! İşte fiyatı...
Karadeniz hamsisi tezgâhlara düştü! İşte fiyatı... Sezona palamut avı ile bereketli bir başlangıç yapan Karadenizli balıkçıların bugünlerde ağlarına az da olsa hamsi takılırken, tutulan hamsiler tezgahlarda yerini almaya başladı.
2.11.2022 Ekonomi
Fiyatlar arttı! Kilosu 60 TL'den satılıyor
Fiyatlar arttı! Kilosu 60 TL'den satılıyor Fiyatlar arttı. Kilosu 50 liradan satılıyor. Balıkesir'in Erdek ve Marmara İlçeleri tarafında kıyı balıkçılarının ağlarına takılan hamsi balıkları Bandırma Balık halinde kilosu 60 Liradan satılıyor. İşte son dakika haberinin detayları...
15.05.2022 Ekonomi
Kilosu 40 liradan tezgahlarda! Hamsi, İstavrit, Kolyoz...
Kilosu 40 liradan tezgahlarda! Hamsi, İstavrit, Kolyoz... Türkiye'yi etkisi altına alan soğuk ve kar yağışı ile "Hamsinin kulağına kar suyu kaçtı" deyimi gerçek oldu. Hamsi, Balıkesir Büyükşehir Belediyesi Bandırma Balık Halinde tezgahlarda yerini alırken kilosu 40 liradan satılıyor
16.03.2022 Ekonomi
Balık fiyatları ile ilgili flaş uyarı! Hamsi, mezgit, istavrit, levrek, çipura...
Balık fiyatları ile ilgili flaş uyarı! Hamsi, mezgit, istavrit, levrek, çipura... Balık fiyatları ile ilgili flaş açıklama! Soğuk hava ve fırtına etkili oldu, balık çeşitleri azaldı. Balıkçıların verdiği bilgiye göre; hamsi kilo 25, mezgit 20, istavrit 25, barbun 20, somon 70, levrek 90 ve çipura da 75 lira oldu.
9.03.2022 Ekonomi
Balık fiyatları artışa geçti! Kilosu 70 TL'ye çıktı
Balık fiyatları artışa geçti! Kilosu 70 TL'ye çıktı Balık fiyatları ile ilgili flaş gelişme. Fiyatlar artışa geçti. Trabzon’da denizden az çıkan hamsinin fiyatına zam geldi. Tezgahlarda ağırlıklı olarak kültür balıklarının yer aldığını dile getiren balıkçı esnafı, hamsinin kilosunun 70 TL’ye kadar çıktığını söyledi.
23.02.2022 Ekonomi
Balık fiyatlarına zam geldi! Sardalye, hamsi, barbun, çupra, levrek, mezgit, gümüş, istavrit...
Balık fiyatlarına zam geldi! Sardalye, hamsi, barbun, çupra, levrek, mezgit, gümüş, istavrit... Balık fiyatları ile ilgili flaş gelişme! Kar yağışı sonrası yüzde 15 ile 20 arası zam geldi, eskiden 100-150 kasa balıkla dönen balıkçılar, şimdi 20-30 kasa ile dönebiliyor. Balık fiyatları hakkında bilgi veren sektör temsilcisi, “Sardalye, hamsi, barbun, çupra, levrek, mezgit, gümüş, istavrit gibi balıklarımız var. Akdeniz'de yeterince balığımız var. Şu an sardalye 20-25, hamsi 25-30, istavrit 20-25, çupra-levrek 50-60, kefal 25-30, gümüş 40-50 lira arasında gidiyor. Fiyatlarımız bir önceki aya göre hava şartlarından dolayı bir yüzde 20'lik artışımız var. Ancak 15-20 gün içinde havalar düzelirse bu fiyatlar geri eski haline dönecektir" dedi.
1.02.2022 Ekonomi
Hamsi fiyatları yarı yarıya düştü! Kilosu...
Hamsi fiyatları yarı yarıya düştü! Kilosu... Uzun süredir Karadeniz'den bol çıkmayan hamsi bugünlerde kendini gösterdi. Tezgahlarda 50 TL olan hamsi, 25 TL’ye kadar düştü.
21.01.2022 Ekonomi
Hamsi fiyatlarında büyük düşüş! 20 gün sürecek! Kilosu 80TL'ye satılıyordu, şimdi ise...
Hamsi fiyatlarında büyük düşüş! 20 gün sürecek! Kilosu 80TL'ye satılıyordu, şimdi ise... Tezgahlarda uzun bir süreden beri pek görülmeyen hamsi, Gürcistan’da Türk balıkçılar tarafından bolca avlanıp Trabzon’a gönderilince tezgahlar şenlendi. Bir kaç gün öncesine kadar kilogram fiyatı 80 TL olan hamsinin fiyatı bir anda 25 TL'ye üştü.
18.01.2022 Ekonomi
Hamsi fiyatları tavan yaptı! Kilosu 50 lira
Hamsi fiyatları tavan yaptı! Kilosu 50 lira Bolu’da, balık tezgahlarındaki hamsi fiyatları denizlerdeki şiddetli fırtına sebebiyle 50 liraya kadar çıktı.
17.01.2022 Ekonomi
Balık fiyatlarıyla ilgili flaş uyarı! İstavrit, kolyoz, hamsi...
Balık fiyatlarıyla ilgili flaş uyarı! İstavrit, kolyoz, hamsi... İstavrit, kolyoz, hamsi fiyatlarıyla ilgili son dakika uyarısı! Marmara, Ege ve Karadeniz’de fırtına başladı, tam üç gün sürecek. Balık fiyatları artacak. Balıkesir'in Bandırma ilçesinde balıkçılar üç gün sürecek fırtınanın balık fiyatlarını yükselteceği konusunda vatandaşları uyararak, balık almaları çağrısında bulundu.
12.01.2022 Ekonomi
Hamsi ve palamut bitti, istavrit ve çinakopta yeni fiyat belli oldu
Hamsi ve palamut bitti, istavrit ve çinakopta yeni fiyat belli oldu Hamsi ve palamut bitti, istavrit ve çinakop fiyatları açıklandı. Balıkçılar umudunu sezonun kalan son üç ayına bağladı. Tezgahlarda istavrit 25, çinakop ise 60 liradan alıcı buldu.
26.12.2021 Ekonomi
Kasası 500 liraya yükseldi! Tezgahlarda neredeyse kalmadı... 'Türkiye'yi terk etti'
Kasası 500 liraya yükseldi! Tezgahlarda neredeyse kalmadı... 'Türkiye'yi terk etti' Karadeniz Bölgesi’nde aralık ayı içerisinde etkili olan hava sıcaklıkları ve erken avlanma, hamsinin Gürcistan tarafına yönelmesine neden oldu. Balıkçılar bölgede artık hamsinin kalmadığını belirterek, tezgahlarda yok denecek kadar az olan hamsinin kasa fiyatının ise 500 liraya satıldığını söyledi.
9.12.2021 Ekonomi
Hamsinin kilo fiyatı değişti! 20 lira....
Hamsinin kilo fiyatı değişti! 20 lira.... Karadeniz'de deniz suyu sıcaklığının mevsim normallerinin üzerinde seyretmesi nedeniyle hamsi sürüleri, suyun daha soğuk olduğu Gürcistan ve Rusya kıyılarına yönelmeye başladı. Sezon başında bol olan hamsinin azalan avı ile birlikte kilo fiyatı da 10 TL'den 20'TL'ye çıktı. Karadenizli balıkçılar, hamsinin bölgeden erken göç etmesi nedeniyle tedirgin olduklarını söyledi.
28.11.2021 Ekonomi
Balık fiyatları yükselişe geçti! Hamsinin kilosu...
Balık fiyatları yükselişe geçti! Hamsinin kilosu... Balık fiyatlarıyla ilgili flaş gelişme! Marmara ve Ege' de etkili olan lodos balık fiyatlarını etkiledi. Lodos nedeniyle avlanan balık miktarı azalınca tezgahlarda fiyatlar da yükseldi.
27.11.2021 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Hamsi Fiyatları ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki hamsi fiyatları haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.