Hakan Balta

Hakan Balta

Son dakika hakan balta haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan hakan balta ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını hakan balta haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Hakan Balta

haberleri sayfasında son dakika yaşanan hakan balta gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.407 hakan balta haberi bulunmuştur. Tüm hakan balta haberleri aşağıda listelenmiştir.
Derya Balta'dan duygulandıran mesaj: Sırada el ele koşmak var
Derya Balta'dan duygulandıran mesaj: Sırada el ele koşmak var Eski milli futbolcu Hakan Balta ile eşi Derya Balta, Türkiye'yi sarsan depremde Hatay'da beş kişilik ailesini kaybeden ve kolu kesilerek 90 saat sonra enkaz altından çıkarılan Hilal'e sahip çıkmıştı. Derya Balta, Hilal ile videosunu paylaştı: “Sen geleli 98 gün oldu…Bize mucize olarak geldin ve mucizelerini yaşatmaya devam edeceksin… Sırada el ele koşmak var…”
23.05.2023 Magazin
Hakan Balta ve Derya Balta çifti Hilal’e sahip çıktı!
Hakan Balta ve Derya Balta çifti Hilal’e sahip çıktı! Eski milli futbolcu Hakan Balta ile eşi Derya Balta, Türkiye'yi sarsan depremde Hatay'da beş kişilik ailesini kaybeden ve kolu kesilerek 90 saat sonra enkaz altından çıkarılan Hilal'e sahip çıktı.
20.02.2023 Magazin
Derya Balta 90 saat sonra enkazdan kurtarılan Hilal'e sahip çıktı sosyal medyada verdiği yanıt yürekleri yaktı
Derya Balta 90 saat sonra enkazdan kurtarılan Hilal'e sahip çıktı sosyal medyada verdiği yanıt yürekleri yaktı Eski futbolcu Hakan Balta'nın eşi Derya Balta'nın Kahramanmaraş'ta gerçekleşen 7,7 ve 7,6'lık depremin 90.saatinde kurtarılan ve tüm ailesiyle birlikte 70'e yakın akrabasını kaybeden 10 yaşındaki Hilal Bilgi'ye sahip çıkması sosyal medyada büyük dikkat çekerken, Derya Balta'nın "Dün hep o yumuşu öptüm, süt kokuyor. Bugün hepiniz için öperim" ifadeleri ise yürekleri sızlattı.
14.02.2023 Gündem
Derya Balta yardım kolisinden çıkanlara şoke oldu! 'Yapmayın'
Derya Balta yardım kolisinden çıkanlara şoke oldu! 'Yapmayın' Kahramanmaraş merkezli 7.7 ve 7.6'lık depremlerle sarsıldık. Gaziantep, Adana, Malatya, Hatay, Adıyaman ve Şanlıurfa başta olmak üzere 10 ilimiz yerle bir oldu. Bölgede çok sayıda da artçı sarsıntı kaydedilirken arama-kurtarma ve yardım çalışmaları da tüm hızıyla sürüyor. Büyük yıkıma sebep olan deprem sonrası yardımlar toplanırken kolilere yardımcı olan Hakan Balta'nın eşi Derya Balta gördükleri karşısında şoke oldu.
9.02.2023 Magazin
Federasyonlar tek yürek! Türk sporunda deprem için büyük kenetlenme
Federasyonlar tek yürek! Türk sporunda deprem için büyük kenetlenme 10 ilimizde yaşanan depremin ardından kenetlenen spor kulüplerimiz depremzedelerimiz için gıda, yiyecek içecek ve iş makinesi yardımlarını göndermek için seferberlik ilan etmiş durumda.
8.02.2023 Şampiy10
Merih Demiral: Cristano Ronaldo ve Bonucci depremzedelere yardım edecek
Merih Demiral: Cristano Ronaldo ve Bonucci depremzedelere yardım edecek Kahramanmaraş'ta yaşanan 7.7 büyüklüğündeki depremin ardından Ronaldo ve Bonucci'yle konuştuğunu açıklayan Merih Demiral "Ronaldo formasını, gelirini bağışlanmak üzere açık artırmaya çıkaracağını" duyurdu.
8.02.2023 İtalya
Yıldız futbolculardan depremzedelere yardım!
Yıldız futbolculardan depremzedelere yardım! Kahramanmaraş'ın Pazarcık ilçesi merkezli 7.7 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Birçok ilde hissedilen deprem sonrası can kayıpları yaşanırken bölge için yardım kampanyası başlatıldı. Ünlü spor insanlarından depremzedelere yardım geldi.
7.02.2023 Şampiy10
Ünlü isimlerden deprem bölgesine bağış! Haluk Levent açıkladı
Ünlü isimlerden deprem bölgesine bağış! Haluk Levent açıkladı Türkiye'nin Doğu, Güneydoğu, Akdeniz, İç Anadolu ve Karadeniz bölgeleri, Kahramanmaraş'ın Pazarcık ilçesi merkezli 7.7 büyüklüğündeki depremle sallandı. Sabah meydana gelen şiddetli sarsıntıdan sadece saatler sonra, bölge 7.6'lık bir depremle daha sallandı. Tüm Türkiye deprem bölgesi için seferber olurken, şarkıcı ve AHBAP platformu kurucusu Haluk Levent, yardım için bağış yapan ünlü isimleri açıkladı.
7.02.2023 Magazin
Yeni sol bek Hakan Balta etkisi yaratacak! Galatasaray'a 400 bin euro'ya sol bek geliyor
Yeni sol bek Hakan Balta etkisi yaratacak! Galatasaray'a 400 bin euro'ya sol bek geliyor Hollandalı futbolcu Van Aanholt ile yollarını ayırmak için tüm formülleri masaya yatıran ve yeni sol bek arayışlarına devam eden Galatasaray 32 yaşındaki oyuncuyla prensip anlaşmasına vardı. Türk statüsünde oynatacağı futbolcunun Hakan Balta etkisi yaratacağı düşünülürken, Sarı Kırmızılı yöneticilerin bu transfer için 400 bin euro'luk ödeme yapacağı bildirildi.
6.01.2023 Galatasaray
Hakan Balta ve eşi sezonu Çeşme'de açtı
Hakan Balta ve eşi sezonu Çeşme'de açtı Galatasaray'ın U-19 takımını şampiyonluğa taşıyan Hakan Balta (39), teknik direktörlük kariyerinde emin adımlarla ilerliyor. Eski futbolcu, eşi ile Çeşme tatilinde görüntülendi.
4.06.2022 Magazin
Fatih Terim beş kuruş almadan 15 dakikada ayrılmıştı! Torrent önce vedalaştı sonra tazminatını hesaplattı
Fatih Terim beş kuruş almadan 15 dakikada ayrılmıştı! Torrent önce vedalaştı sonra tazminatını hesaplattı Fatih Terim'in yerine göreve gelmesine rağmen Galatasaray'da Barcelona ve Beşiktaş maçları haricinde hafızalarda yer etmeyen Domenec Torrent'le yollar ayrıldı. 3 maç kala hoca göndermem diyen Burak Elmas'ın İspanyol teknik adama 1.7 milyon euro tazminat ödeyeceği belli olurken, Hakan Balta iddiaları ise yalanlanmış oldu.
5.05.2022 Galatasaray
Güle güle Torrent! İşte İspanyol teknik adamın tazminatı ve G.Saray'ın yeni teknik direktörü
Güle güle Torrent! İşte İspanyol teknik adamın tazminatı ve G.Saray'ın yeni teknik direktörü Burak Elmas tarafından Fatih Terim'in yerine göreve getirilen ve Galatasaray'da beklenen çıkışı bir türlü yapamayan Domenec Torrent'le yollar ayrılıyor. Sarı kırmızılı yönetim takımın başına 3 maçlık bir teknik direktör getirme formülünü buldu. İşte sarı kırmızılı cephede yaşanan sıcak gelişmeler...
3.05.2022 Galatasaray
Galatasaray'da Sabri Sarıoğlu sürprizi
Galatasaray'da Sabri Sarıoğlu sürprizi Galatasaray'ın eski kaptanlarından Sabri Sarıoğlu Florya'ya geri dönüyor...
6.02.2022 Galatasaray
Derya Balta: Hakan'ın yerine biz tatil yaptık
Derya Balta: Hakan'ın yerine biz tatil yaptık Eski milli futbolcu Hakan Balta ile 2008 yılında nikah masasına oturduğu eşi Derya Balta, önceki gün Nişantaşı'nda objektiflere takıldı. Derya Balta, eşi adına muhabirlerin tatil sorusunu cevapladı.
15.08.2021 Magazin
Galatasaray'ın yeni Sportif Direktörü Hakan Balta oldu!
Galatasaray'ın yeni Sportif Direktörü Hakan Balta oldu! Galatasaray Kulübü Sportif Direktörlük yapılanması için Hakan Balta'yı uygun gördü.
28.05.2021 Galatasaray
Galatasaray'da 14 kupa kaldırdı! Muslera ile yeni kontrat imzalandı
Galatasaray'da 14 kupa kaldırdı! Muslera ile yeni kontrat imzalandı Galatasaray Kulübü, Uruguaylı kaleci Fernando Muslera ile sözleşme uzattı. 2024'e kadar sarı kırmızılı formayı giyecek olan 'Nando' 40 yaşına kadar oynayacağını açıkladı.
16.03.2021 Galatasaray
Türkiye-Hırvatistan 2008 maçı kaç kaç bitti? Dakika dakika 2008 Türkiye Hırvatistan maçının detaylar…
Türkiye-Hırvatistan 2008 maçı kaç kaç bitti? Dakika dakika 2008 Türkiye Hırvatistan maçının detaylar… A Milli Futbol Takımımız, bu akşam Hırvatistan ile karşı karşıya gelecek. Hırvatistan maçının ardından UEFA Uluslar Ligi'nde 15 Kasım Pazar günü İstanbul'da Rusya, 18 Kasım Çarşamba günü de Macaristan ile karşı karşıya gelecek. Türkiye - Hırvatistan arasında oynanacak maç öncesi merak edilen konulardan bir de Türkiye Hırvatistan arasındaki 2008 yılında oynanan maç oldu. Peki, Türkiye-Hırvatistan 2008 maçı kaç kaç bitti?
11.11.2020 Gündem
Ayrılık! Terim'in kara kutusuydu
Ayrılık! Terim'in kara kutusuydu Hasan Şaş ve Hande Sümertaş ile yollarını ayıran Fatih Terim, Şükrü Hanedar'ın da biletini kesti.
8.10.2020 Galatasaray
Hakan Balta teknik heyete katıldı!
Hakan Balta teknik heyete katıldı! Yeni sezon transfer hazırlıklarını sürdüren Galatasaray bu sefer transferi kulübeye yapıyor. Selçuk İnan'ı kulübeye dahil eden sarı-kırmızılı ekip, yardımcı antrenör olarak Hakan Balta ile anlaştı.
30.08.2020 Galatasaray
Galatasaray'da Ümit Davala ile yollar ayrılıyor
Galatasaray'da Ümit Davala ile yollar ayrılıyor Galatasaray'da sezonun son maçı olan Antalyaspor mücadelesi ile bir devir daha sona eriyor. Teknik patron Terim'in yardımcısı Ümit Davala, kulübündeki son maçına çıkacak.
21.07.2020 Galatasaray
Galatasaray'da Ryan Babel'e bir şans daha!
Galatasaray'da Ryan Babel'e bir şans daha! Ocak ayında tecrübeli yıldızı Ajax’a kiralayıp Onyekuru’yu kadrosuna katan Aslan’da sol kanat üzerine planlar değişti. Onyekuru defteri kapanırken, Babel’e hazırlık kampında bir şans verilecek.
21.07.2020 Galatasaray
Selçuk İnan kimdir, kaç yaşında ve nereli? Selçuk İnan'ın futbol kariyeri...
Selçuk İnan kimdir, kaç yaşında ve nereli? Selçuk İnan'ın futbol kariyeri... Galatasaray formasıyla 35 yaşında futbolu bırakan Selçuk İnan, 20 yıl süren kariyerinde Türk futboluna derin izler bıraktı. Peki, Selçuk İnan kimdir, kaç yaşında? Selçuk İnan nereli? Selçuk İnan'ın futbol kariyeri ve hayatı ile ilgili merak edilenler...
19.07.2020 Gündem
Manisaspor'un lig başlamadan 6 puanı silindi
Manisaspor'un lig başlamadan 6 puanı silindi Kulüpte yıllar önce forma giyen eski yabancı futbolcularına olan borçları ve Ulusal Kulüp Lisansı alamaması yüzünden 2017-18 sezonunda 1'inci Lig'de 12, geçen sezon da 2'nci Lig'de 15 puanı silinince, yıllar sonra 3'üncü Lig'e düşen Manisaspor, henüz lig başlamadan yine puan silme cezasıyla sarsıldı.
18.08.2019 Futbol
Hakan Balta'nın oğlu Bayern Münih'e transfer oldu
Hakan Balta'nın oğlu Bayern Münih'e transfer oldu Galatasaray'ın eski futbolcularından Hakan Balta'nın oğlu Çağrı Balta Alman devi Bayern Münih'e transfer oldu.
17.08.2019 Futbol

Benzer Haber Etiketleri

Hakan Balta ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki hakan balta haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.