Derya Balta

Derya Balta

Son dakika derya balta haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan derya balta ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını derya balta haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Derya Balta

haberleri sayfasında son dakika yaşanan derya balta gelişmeleri de dahil olmak üzere 42 derya balta haberi bulunmuştur. Tüm derya balta haberleri aşağıda listelenmiştir.
Derya Balta'dan duygulandıran mesaj: Sırada el ele koşmak var
Derya Balta'dan duygulandıran mesaj: Sırada el ele koşmak var Eski milli futbolcu Hakan Balta ile eşi Derya Balta, Türkiye'yi sarsan depremde Hatay'da beş kişilik ailesini kaybeden ve kolu kesilerek 90 saat sonra enkaz altından çıkarılan Hilal'e sahip çıkmıştı. Derya Balta, Hilal ile videosunu paylaştı: “Sen geleli 98 gün oldu…Bize mucize olarak geldin ve mucizelerini yaşatmaya devam edeceksin… Sırada el ele koşmak var…”
23.05.2023 Magazin
Hakan Balta ve Derya Balta çifti Hilal’e sahip çıktı!
Hakan Balta ve Derya Balta çifti Hilal’e sahip çıktı! Eski milli futbolcu Hakan Balta ile eşi Derya Balta, Türkiye'yi sarsan depremde Hatay'da beş kişilik ailesini kaybeden ve kolu kesilerek 90 saat sonra enkaz altından çıkarılan Hilal'e sahip çıktı.
20.02.2023 Magazin
Derya Balta 90 saat sonra enkazdan kurtarılan Hilal'e sahip çıktı sosyal medyada verdiği yanıt yürekleri yaktı
Derya Balta 90 saat sonra enkazdan kurtarılan Hilal'e sahip çıktı sosyal medyada verdiği yanıt yürekleri yaktı Eski futbolcu Hakan Balta'nın eşi Derya Balta'nın Kahramanmaraş'ta gerçekleşen 7,7 ve 7,6'lık depremin 90.saatinde kurtarılan ve tüm ailesiyle birlikte 70'e yakın akrabasını kaybeden 10 yaşındaki Hilal Bilgi'ye sahip çıkması sosyal medyada büyük dikkat çekerken, Derya Balta'nın "Dün hep o yumuşu öptüm, süt kokuyor. Bugün hepiniz için öperim" ifadeleri ise yürekleri sızlattı.
14.02.2023 Gündem
Tekirdağ'da yazlık konutlar, depremzedelere açılıyor
Tekirdağ'da yazlık konutlar, depremzedelere açılıyor Tekirdağ'ın Marmaraereğlisi ilçesinde yazlık konut sahipleri, evlerinin kapılarını depremzedeler için açtı. Belediye Başkanı Hikmet Ata, "Talebimize karşılık dönüş iyi oldu. Kendi eşyalı villalarını verdiler, bazıları sıfır yeni binalarını satıştan vazgeçerek tahsis etti. Çekyat, yatak ve yorgan gibi bazı ihtiyaçları da biz giderdik" dedi.
14.02.2023 Gündem
Derya Balta yardım kolisinden çıkanlara şoke oldu! 'Yapmayın'
Derya Balta yardım kolisinden çıkanlara şoke oldu! 'Yapmayın' Kahramanmaraş merkezli 7.7 ve 7.6'lık depremlerle sarsıldık. Gaziantep, Adana, Malatya, Hatay, Adıyaman ve Şanlıurfa başta olmak üzere 10 ilimiz yerle bir oldu. Bölgede çok sayıda da artçı sarsıntı kaydedilirken arama-kurtarma ve yardım çalışmaları da tüm hızıyla sürüyor. Büyük yıkıma sebep olan deprem sonrası yardımlar toplanırken kolilere yardımcı olan Hakan Balta'nın eşi Derya Balta gördükleri karşısında şoke oldu.
9.02.2023 Magazin
Ünlü isimlerden deprem bölgesine bağış! Haluk Levent açıkladı
Ünlü isimlerden deprem bölgesine bağış! Haluk Levent açıkladı Türkiye'nin Doğu, Güneydoğu, Akdeniz, İç Anadolu ve Karadeniz bölgeleri, Kahramanmaraş'ın Pazarcık ilçesi merkezli 7.7 büyüklüğündeki depremle sallandı. Sabah meydana gelen şiddetli sarsıntıdan sadece saatler sonra, bölge 7.6'lık bir depremle daha sallandı. Tüm Türkiye deprem bölgesi için seferber olurken, şarkıcı ve AHBAP platformu kurucusu Haluk Levent, yardım için bağış yapan ünlü isimleri açıkladı.
7.02.2023 Magazin
Hakan Balta ve eşi sezonu Çeşme'de açtı
Hakan Balta ve eşi sezonu Çeşme'de açtı Galatasaray'ın U-19 takımını şampiyonluğa taşıyan Hakan Balta (39), teknik direktörlük kariyerinde emin adımlarla ilerliyor. Eski futbolcu, eşi ile Çeşme tatilinde görüntülendi.
4.06.2022 Magazin
Derya Balta: Hakan'ın yerine biz tatil yaptık
Derya Balta: Hakan'ın yerine biz tatil yaptık Eski milli futbolcu Hakan Balta ile 2008 yılında nikah masasına oturduğu eşi Derya Balta, önceki gün Nişantaşı'nda objektiflere takıldı. Derya Balta, eşi adına muhabirlerin tatil sorusunu cevapladı.
15.08.2021 Magazin
Derya eridi
Derya eridi FUTBOLCU Hakan Balta ile eşi Derya Balta, tatil dönüşü Atatürk Havalimanı’nda görüntülendi.
30.07.2018 Magazin
Derya Balta'nın son hali şaşırttı!
Derya Balta'nın son hali şaşırttı! Galatasaray forması giyen Hakan Balta'nın eşi Derya Balta'nın sosyal medya hesabından paylaştığı fotoğraf takipçilerini korkuttu.
7.07.2018 Magazin
Miami’ye Türk kulübü
Miami’ye Türk kulübü Burcu Esmersoy, dostları Hakan-Derya Balta, Cenk-Ece Tosun, Ufuk Ceylan ve iş adamı Yusuf Tekin önceki akşam bir araya geldi.
9.07.2017 Magazin
Yakında netleşir
Yakında netleşir Futbolcu Hakan Balta, önceki akşam eşi Derya Balta’yla Bebek’te objektiflere yakalandı.
1.07.2017 Magazin
Alişan ve Eda Erol'dan bomba karar
Alişan ve Eda Erol'dan bomba karar Yeni sevgililer Alişan ve Eda Erol'dan bomba karar. Taze sevgililer 29 Haziran'da nişanlanma kararı aldı.
26.05.2017 Magazin
Yeni yaş partisi
Yeni yaş partisi Galatasaraylı futbolcu Hakan Balta önceki akşam eşi Derya Balta ile 34’üncü yaşını kutladı.
24.03.2017 Magazin
Yasin Öztekin'in fotoğrafı olay oldu!
Yasin Öztekin'in fotoğrafı olay oldu! Yasin Öztekin’den olay poz! Galatasaray forması giyen Yasin Öztekin’in, yeni internet fenomeni Kerimcan Durmaz ile çekildiği fotoğraf gündeme oturdu.
24.09.2021 Galatasaray
Hakan Balta: Bütün tepsiyi yiyeceğim
Hakan Balta: Bütün tepsiyi yiyeceğim Galatasaraylı futbolcu Hakan Balta'nın eşi Derya Balta, önceki gece Asmalımescit'teki Tren Pera'da eğlendi...
30.03.2016 Magazin
Midye canavarı
Midye canavarı Galatasaray’ın milli yıldızı Hakan Balta’nın eşi Derya Balta, önceki gece Asmalımescit’teki Tren Pera’da eğlendi...
29.03.2016 Magazin
Gece hayatı yok
Gece hayatı yok Galatasaraylı Hakan Balta önceki gece Nişantaşı’nda bulunan Salomanje çıkışı görüntülendi...
15.11.2015 Magazin
Yengeler derbisi
Yengeler derbisi Yağmur SarıoğluYengelerin reyisi!İskenderunlu olan Yağmur Sarıoğlu Hacettepe Üniversitesi mezunu...
11.05.2013 Arşiv
Arda'dan yemek jesti
Arda'dan yemek jesti Arda Turan, eski takım arkadaşlarının eşlerine güzel bir yemek verdi.
4.04.2013 Futbol
Yengeler birbirine girdi
Yengeler birbirine girdi G.Saraylı futbolcuların eşleri Twitter'da üstü kapalı mesajlar verdi.
10.03.2013 Futbol
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Her sözümüzün altında hizmet yatıyor
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Her sözümüzün altında hizmet yatıyor Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin Trabzon mitinginde açıklamalarda bulundu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Bizim her sözümüzün altında kısa sürede hayata geçirdiğimiz asırlara bedel eserler yatıyor. Trabzon'a 21 yılda 191 milyar lira tutarında kamu yatırımı yaptık" dedi.
17.02.2024 Gündem
MHP'nin milletvekili aday listesi açıklandı
MHP'nin milletvekili aday listesi açıklandı MHP Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın, 14 Mayıs 2023 tarihinde yapılacak Milletvekilliği Genel Seçimlerinde Milliyetçi Hareket Partisinin aday listesinin tamamlandığını açıkladı. Genel Başkan Bahçeli Osmaniye 1. sıradan aday oldu. İşte il il milletvekili adaylarının listesi.
6.04.2023 Gündem
İğrenç istismar! Detayları şok etti! 'Beni yatağa yatırıp...'
İğrenç istismar! Detayları şok etti! 'Beni yatağa yatırıp...' Bursa'da, internetten tanışıp buluştukları İ.Ö.’yü uygunsuz fotoğrafını çekip şantaj yaparak para alan 4’ü tutuklu, 7 sanığın yargılanmasını başlandı. Sanıklardan Bahar Kaya ile internette okey oynarken tanıştığını, ailesinin maddi durumunun kötü olduğunu söylediğini belirten İ.Ö., “Ödemiş'te birlikte iş yeri açmak için ona teklifte bulundum. Kabul etti. İzmir otogarında kendisini karşıladım. Otele yerleştirdim. Bana, duş almamı söyledi. Yıkanıp çıkınca odamda tanımadığım bir erkek vardı. Tanımadığım kişi beni yatağa yatırıp çıplak fotoğraflarımı çekti. 60 bin liramı şantaj yoluyla aldılar” dedi.
29.11.2021 Yaşam

Benzer Haber Etiketleri

Derya Balta ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki derya balta haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.