Gazete Vatan Logo
Şampiy10 Yıldız futbolculardan depremzedelere yardım!

Yıldız futbolculardan depremzedelere yardım!

Kahramanmaraş'ın Pazarcık ilçesi merkezli 7.7 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Birçok ilde hissedilen deprem sonrası can kayıpları yaşanırken bölge için yardım kampanyası başlatıldı. Ünlü spor insanlarından depremzedelere yardım geldi.

Yıldız futbolculardan depremzedelere yardım!

Kahramanmaraş'ın Pazarcık ilçesi merkezli 7.7 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Ünlü spor insanlarından depremzedelere yardım geldi.

2 DEPREM OLDU

6 Şubat saat 4.17'de, Kahramanmaraş'ın Pazarcık ilçesi merkezli 7.7 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Depremin şiddeti Kahramanmaraş, Kilis, Diyarbakır, Adana, Osmaniye, Gaziantep, Şanlıurfa, Adıyaman, Malatya ve Hatay'ı da sarstı. AFAD, 13.24 sıralarında 7.7 büyüklüğündeki depremin ardından bölgede 7.6 büyüklüğünde bir depremin daha meydana geldiğini duyurdu. Merkez üssünün Kahramanmaraş'ın Elbistan ilçesi olduğu açıklandı.

SPOR CAMİASINDAN DEPREMZEDELERE YARDIM YAPAN İSİMLER

Merih Demiral 1 milyon TL

Emre Kılınç 150 bin TL

Hakan Balta 300 bin TL

Mert Hakan Yandaş 200 bin TL

Burak Yılmaz 300 bin TL

Nevzat Aydın 1 milyon TL

Çağlar Söyüncü 50 bin Euro

Cengiz Ünder 50 bin Euro

TFF'DEN KAMPANYA

TFF, merkez üssü Kahramanmaraş olan ve başta Hatay, Gaziantep, Adana, Osmaniye, Diyarbakır, Malatya ve Şanlıurfa olmak üzere birçok ilde hissedilen depremin ardından yardım kampanyası başlatma kararı aldı. TFF, AFAD tarafından koordine edilen hesaba 20 milyon TL bağışta bulunarak tüm futbol camiasına bu kampanyaya destek olması yönünde çağrıda bulundu.

Haberin Devamı

YARDIM ADRESLERİ

Seferber olan kulüpler yardımların hangi adreslere ulaştırılması gerektiğini de açıkladı. İşte kulüplerin kamuoyuyla paylaştığı adresler:

Fenerbahçe: Ülker Stadyumu Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Spor Kompleksi, Şefikbey Sokak, Kuzey Tribünü Girişi, Kadıköy-İstanbul

Galatasaray: Galatasaray Taçspor Tesisleri: Küçükbakkalköy, Prof. Dr. Hıfzı Özcan Cd. No:29, 34750 Dudullu Osb / Ataşehir / İstanbul ve NEF Stadyumu

Bursaspor: Bursa Büyükşehir Belediye Stadyumu

Sakaryaspor: Sakarya Atatürk Spor Salonu ve Sakarya Yazlık Spor Salonu

Giresunspor: Çotanak Spor Kompleksi, 19 Eylül Spor Salonu, Belediye Kültür ve Fuar Merkezi, İl Jandarma Komutanlığı