Hakan Akkaya

Hakan Akkaya

Son dakika Hakan Akkaya haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Hakan Akkaya ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Hakan Akkaya haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Hakan Akkaya

haberleri sayfasında son dakika yaşanan hakan akkaya gelişmeleri de dahil olmak üzere 313 hakan akkaya haberi bulunmuştur. Tüm hakan akkaya haberleri aşağıda listelenmiştir.
Fanatik Sports & Business Summit 2023 düzenlendi
Fanatik Sports & Business Summit 2023 düzenlendi Fanatik Gazetesi ev sahipliğinde, Bitexen, Petrol Ofisi, Türkiye İş Bankası, Ülker, Vestel ve Qnet sponsorluğunda düzenlenen Fanatik Sports & Business Summit 2023, Türkiye Cumhuriyeti'nin 100'üncü yılında Türk sporunu ileri taşıyan sporcular ve yöneticilerin katılımıyla bugün gerçekleşti.
27.12.2023 Şampiy10
Çağla Şıkel aşk orucunu bozdu! Bakın kiminle görüntülendi
Çağla Şıkel aşk orucunu bozdu! Bakın kiminle görüntülendi Oyuncu ve sunucu Çağla Şıkel 2015 yılında Emre Altuğ ile boşandıktan sonra uzun bir süre hayatına kimseyi almadı. Boşanmalarının ardından adı sık sık aşk dedikodularına karışan ancak her fırsatta bunları yalanlayan manken, Avukat Nail Gönenli ile bir mekanda eğlendi. Çağla Şıkel'in kaçış planı ise işe yaramadı.
29.01.2023 Magazin
Hande Yener Paraf Kuruçeşme'yi yıktı geçti!
Hande Yener Paraf Kuruçeşme'yi yıktı geçti! Demirören Medya Grubu medya sponsorluğunda, Poll Production by Polat Yağcı organizasyonu ile gerçekleşen Paraf Kuruçeşme Açıkhava Konserlerinde popun kraliçesi Hande Yener, Kuruçeşme’de büyük bir şova imza attı. Göz kamaştıran sahne performansının yanı sıra görsel şovları, dans koreografileri ile müzikseverleri büyüledi.
29.09.2022 Magazin
Hande Yener'in sahne kıyafetinin fiyatı dudak uçuklattı!
Hande Yener'in sahne kıyafetinin fiyatı dudak uçuklattı! Hande Yener, verdiği konserle sevenlerine unutulmaz bir gece yaşattı. Sesi kadar her zaman iddialı ve cesur kıyafetleri ile de dikkat çeken popçu, sahne kostümüyle yine büyüledi.
26.12.2021 Magazin
Kuruçeşme'de 'İki deli'den yüzyılın buluşması!
Kuruçeşme'de 'İki deli'den yüzyılın buluşması! Paraf Kuruçeşme Açıkhava Konserleri'nde Hande Yener ve Serdar Ortaç performanslarıyla Kuruçeşme’yi salladı.
20.09.2021 Magazin
Kuruçeşme’den kraliçe geçti!
Kuruçeşme’den kraliçe geçti! Poll Production organizasyonu ve Demirören Medya Grubu medya sponsorluğunda gerçekleşen Paraf Kuruçeşme Açıkhava Konserlerinde Hande Yener, önceki akşam Kuruçeşme’yi adeta büyüledi.
16.08.2021 Magazin
'Cemre Çarşısı' başladı: Tüm geliri şehit ailelerine
'Cemre Çarşısı' başladı: Tüm geliri şehit ailelerine Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın eşi Emine Erdoğan, ‘Toplumsal Gelişim Merkezi Eğitim ve Sosyal Dayanışma Derneği’ (TOGEM-DER) tarafından ‘Sıfır Atık’ ve ‘Yarına Dönüştür’ temasıyla düzenlenen ‘Cemre Çarşısı’nı ziyaret etti.
8.03.2020 Gündem
Çağla Şıkel: Podyum öncesi dua ederim
Çağla Şıkel: Podyum öncesi dua ederim Çağla Şıkel önceki gün İstanbul Kongre Merkezi’nde düzenlenen "Le Show İstanbul Deri ve Moda Fuarı"nda podyuma çıktı.
20.01.2020 Magazin
Evlilik cüzdanını Ajda Pekkan verdi
Evlilik cüzdanını Ajda Pekkan verdi TV programı yapımcısı ve iş adamı Ferruh Taşdemir, yaklaşık 6 yıldır birlikte olduğu iş kadını Eftelya Kökbudak ile Raffels İstanbul Hotel’de nikah masasına oturdu. İş ve sanat dünyasının birbirinden ünlü simaları, düğün töreninde genç çifti yalnız bırakmadı.
21.10.2019 Magazin
Levent Yüksel, Harbiye'yi salladı
Levent Yüksel, Harbiye'yi salladı Açıkhava Konserleri’nin önceki akşamki konuğu Levent Yüksel oldu. Harbiye’yi dolduran binlerce kişi Levent Yüksel’in her şarkılarına eşlik etti.
5.07.2019 Kültür Sanat
Modacı Hakan Akkaya: Bin kez pişman olduk
Modacı Hakan Akkaya: Bin kez pişman olduk Modacı Hakan Akkaya bir estetik kliniğinde gözaltı dolgusu yaptırtan annesinin kör olma tehlikesi atlattığını söyledi.
12.06.2019 Magazin
Emine Erdoğan: Tabiat herkesin ortak mirasıdır
Emine Erdoğan: Tabiat herkesin ortak mirasıdır Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan, sıfır atık seferberliğinin arkasındaki temel fikrin vatandaşlara çok iyi anlatılması gerektiğini belirterek, "Bunun bir tasarruf projesi olduğu kadar, çevre duyarlılığı ve gelecek projesi olduğunu da çok iyi açıklamamız gerekir. Tabiat herkesin ortak mirasıdır" dedi.
18.03.2019 Siyaset
Ece Erken ve Bircan Bali'ye 1 ay hapis
Ece Erken ve Bircan Bali'ye 1 ay hapis Ünlü modacı Hakan Akkaya, bir yıl önce Söylemezsem Olmaz programının sunucuları Ece Erken ve Bircan Bali'nin kişilik haklarına saldırdığı gerekçesiyle mahkemeden tedbir kararı çıkartmıştı.
13.02.2019 Magazin
Cumhurbaşkanı Erdoğan, minibüsçülerle sohbet etti
Cumhurbaşkanı Erdoğan, minibüsçülerle sohbet etti Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Tarabya'da minibüs durağındaki minibüsçülerle bir süre sohbet etti.
2.02.2019 Siyaset
Ünlü isme şok! Paramı vermiyor beni üç aydır oyalıyor
Ünlü isme şok! Paramı vermiyor beni üç aydır oyalıyor Modacı Hakan Akkaya’nın şoförü Yunus Emre Öztürk, "Nezaket kurallarına aykırı davrandığı için istifa ettim. Ancak aradan 90 gün geçmesine rağmen hakkım olan paramı vermedi. Telefonlarımı da engelledi." dedi.
20.11.2018 Magazin
Bana bidon demişti
Bana bidon demişti Hakan Akkaya, önceki akşam Hasköy Yün İplik Fabrikası’nda gerçekleştirdiği defileyle ‘Marie Antoinette’ adını verdiği özel koleksiyonunu tanıttı.
24.10.2018 Magazin
Defileden tostçuya
Defileden tostçuya Hakan Akkaya defilesinde podyuma çıkan Serenay Aktaş, defile sonrası Bebek’te görüntülendi.
24.10.2018 Magazin
Ekmek yoksa pasta yiyin!
Ekmek yoksa pasta yiyin! Çağla Şıkel, modacı Hakan Akkaya’nın Hasköy Yün İplik Fabrikası’nda gerçekleştireceği ‘Marie Antoinette’ adlı defilesinin tanıtım fotoğrafları için Jülide Güngör’ün objektifine poz verdi.
19.10.2018 Magazin
Bavulları zor taşıdı
Bavulları zor taşıdı Hakan Akkaya önceki gün tatil dönüşü görüntülendi.
26.08.2018 Magazin
Hakan’a bakın!
Hakan’a bakın! ÖZGE Ulusoy önceki gece modacı dostu Hakan Akkaya ve iki erkek arkadaşıyla Bebek Lucca’daydı.
4.08.2018 Magazin
Türk kadınının zaferi Çağla Şıkel’dir!
Türk kadınının zaferi Çağla Şıkel’dir! Modacı Hakan Akkaya, Cihan Şensözlü’nün ‘Sanane Cihanna’ programına konuk oldu.
10.05.2018 Magazin
Çağla Şıkel el ele arabaya koştu
Çağla Şıkel el ele arabaya koştu İvana Sert ile sevgilisi Can Çelebi, Çağla Şıkel ve Murat Dalkılıç gibi ünlü isimler, önceki gece Bebek'te düzenlenen özel bir partiye katıldı.
10.03.2018 Magazin
Çağla firarda!
Çağla firarda! Eğlenmek için gittiği mekanı arka kapıdan terk eden Çağla Şıkel, karşısında kamera ordusunu görünce şaşırdı
9.03.2018 Gündem
Her an evlenebilirim
Her an evlenebilirim MODACI Hakan Akkaya iki üründen oluşan yeni parfüm markasını piyasaya sürdü.
10.02.2018 Magazin
Seda Abla’yı çok severim
Seda Abla’yı çok severim Gonca Vuslateri, Oya Başar ve Demet Akbağ, 7 Kocalı Hürmüz müzikalinin oyuncularını kuliste ziyaret etti. Seda Sayan taklidiyle dikkat çeken Vuslateri, “İnsanlar çok sevdi. Zaten Seda Abla’yı çok seviyorum” dedi
14.01.2018 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Hakan Akkaya ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki hakan akkaya haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.