Haddinden Fazla

Haddinden Fazla

Son dakika Haddinden Fazla haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Haddinden Fazla ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Haddinden Fazla haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Haddinden Fazla

haberleri sayfasında son dakika yaşanan haddinden fazla gelişmeleri de dahil olmak üzere 221 haddinden fazla haberi bulunmuştur. Tüm haddinden fazla haberleri aşağıda listelenmiştir.
Kafein Nedir, Ne İşe Yarar? Kafeinin Faydaları Ve Zararları Nelerdir?
Kafein Nedir, Ne İşe Yarar? Kafeinin Faydaları Ve Zararları Nelerdir? Kafein 63 çeşit bitkide yer alan uyarıcı bir maddedir. Yeterli miktarda tüketildiği zaman oldukça faydalıdır. Fakat kafein fazla tüketildiği zaman bası sorunlara yol açabilir. Kafeini bilerek ve haddini aşmadan tüketmek sağlığınız için önemlidir. 
30.01.2024 Gündem
Bahçeli: CHP ya HEDEP'i içlerine almalı ya da HEDEP'e katılmalıdır
Bahçeli: CHP ya HEDEP'i içlerine almalı ya da HEDEP'e katılmalıdır MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, ''CHP Genel Başkanı'na tavsiyem, uydur gaydır bir kurultay yapıp ya HEDEP'i içlerine almaları ya da derhal HEDEP'e katılmalarıdır. Bölücülük parkurunda CHP ile HEDEP'in yarışmasında öne çıkan olmaz. Çünkü HEDEP demek CHP demektir. Artık CHP'yle PKK arasındaki teğet noktaları sayılamayacak kadar fazlalaşmıştır'' dedi.
28.11.2023 Gündem
Telefonla tuvalette vakit geçirenlere uyarı geldi
Telefonla tuvalette vakit geçirenlere uyarı geldi Birçok insan, tuvalette uzun süre oturma alışkanlığı nedeniyle sağlığını riske atıyor. Sağlık uzmanları, uzun süreli tuvalet molalarının sağlığınıza riske atabileceği konusunda önemli uyarılarda bulunuyor. Uzmanlar, özellikle tuvalette uzun süre vakit geçirmenin, önemli sağlık sorunlarına zemin hazırladığı, tuvalette uzun süre kalma sonucunda rektum ve anüs içinde basınç oluşmasına neden olarak basur olarak da bilinen hemoroid riskini arttırdığı belirtiliyor.
9.10.2023 Sağlık
Wagner Kurucusu Yevgeny Prigojin'den Rusya’ya misilleme: Cezalandırılacaklar
Wagner Kurucusu Yevgeny Prigojin'den Rusya’ya misilleme: Cezalandırılacaklar Rus paralı asker grubu Wagner Kurucusu Yevgeny Prigojin, Rusya Savunma Bakanı Sergey Şoygu ve Rusya Genelkurmay Başkanı Valery Gerasimov'a suçlamalarda bulunarak, "Binlerce Rus askerinin hayatını mahveden ve adamlarımızı yok edenler cezalandırılacak" dedi. Rusya Savunma Bakanlığı, Yevgeny Prigojin’in Rusya’nın füze saldırısı düzenlediği iddialarını reddetti. Rostov şehri sokaklarında Wagner birliklerinin askeri araçları ilerlerken, Kremlin Sözcüsü Dmitriy Peskov, darbe iddiaları hakkında "Devlet Başkanı Vladimir Putin, Prigojin ile ilgili meydana gelen tüm olaylar hakkında bilgilendirilmiştir. Gerekli tedbirler alınıyor" açıklamasını yaparken Rusya Federal Güvenlik Servisi (FSB), “Prigojin’in açıklamaları ve eylemleri Rusya topraklarında bir iç savaş başlatma çağrısıdır” yorumunda bulundu.
23.06.2023 Dünya
CHP cephesinde moraller bozuk! Yeni dönemde 39 vekil kaybedecek
CHP cephesinde moraller bozuk! Yeni dönemde 39 vekil kaybedecek CHP, Meclis’e taşıdığı ittifak partilerinden anlamlı bir destek alamadı. Tek istisna Mustafa Sarıgül oldu. Cumhurbaşkanlığı ve milletvekili seçimlerinde beklediği sonucu alamayan partide moral bozukluğu yaşanıyor.
16.05.2023 Gündem
Hakan Peker ile Hande Ertekin evliliğe olumlu bakıyor!
Hakan Peker ile Hande Ertekin evliliğe olumlu bakıyor! Unutulmaz şarkıların sahibi Hakan Peker, yaklaşık bir yıldır aşk yaşadığı sevgilisi Hande Ertekin ile 'Kariyer ve Teknoloji Ödül Töreni' ne katıldı. Muhabirlerle sohbet eden ünlü çift, ilişkilerinden bahsederken, evlilik konusuna da sıcak baktıklarını söylediler. İşte detaylar...
28.09.2022 Magazin
Kültür Bakanı Ersoy'dan Kız Kulesi'nde inceleme
Kültür Bakanı Ersoy'dan Kız Kulesi'nde inceleme İstanbul'un sembol yapılarından Kız Kulesi'nin restorasyonuyla ilgili incelemelerde bulunan Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, hedeflerinin 2023 yılı mart ayına kadar Kız Kulesi'ni ziyaretçi ile buluşturmak olduğunu ifade etti. Bakan Ersoy, "Beton ve inşaat demiri kullandığınız zaman yapının yükünü inanılmaz derecede artırıyorsunuz. Müdahale edinilmesi kaçınılmazdı. 80 yıldır kimsenin cesaret etmediği bir şeyi Kültür ve Turizm Bakanlığı yapmaya karar verdi. Bir kule müze formatı kazandırdık. İstanbulluların uzaktan seyrettiği bir yapıydı şimdi içeriden İstanbul'u seyrettikleri bir yapı haline getirilecek" dedi.
9.09.2022 Gündem
İBB Başkanı İmamoğlu ile Zeytinburnu Belediye Başkanı Arısoy arasında gerilim
İBB Başkanı İmamoğlu ile Zeytinburnu Belediye Başkanı Arısoy arasında gerilim Zeytinburnu'nda İSKİ binası açılışında İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu ile Zeytinburnu Belediye Başkanı Ömer Arısoy arasında Abdi İpekçi Spor Salonu inşaatı nedeniyle tartışma yaşandı.
7.07.2022 Siyaset
Yere dökülen hamurla lavaş yapmıştı! Skandal sonrası ilk açıklama: Şantaja uğradım
Yere dökülen hamurla lavaş yapmıştı! Skandal sonrası ilk açıklama: Şantaja uğradım Edirne'de, yere dökülen unların kürekle toplanıp lavaş yapımında kullanıldığı gerekçesiyle 21 bin 296 lira ceza uygulanan fırının sahibi Onur Mersin, görüntülerin 6-7 ay önce çekildiğini ve kurgu olduğunu öne sürüp bunula kendisine şantaj yapıldığını öne sürdü. Görüntülerle ilgili 1 ay önce suç duyurusunda bulunduğunu söyleyen Mersin, "Bu video tamamen yalan. Mülk sahibinin bana oynadığı bir oyun. İşçilerimi yalandan kandırarak yaptı bu şeyi. Bu şahıs, bana 6-7 aydır şantaj uyguluyor" dedi.
13.04.2022 Gündem
Ergenlikte anne ve baba davranışları nasıl olmalıdır?
Ergenlikte anne ve baba davranışları nasıl olmalıdır? Çocukların her yönden uyumlu ve güven içerisinde, sevgi dolu ilişkiler içerisinde büyütülmesinin ilerideki tutum ve davranışlarını etkilediğini belirten Eğitimci Can Uysal, anne ve babaların ergenlik dönemindeki çocuklarına nasıl davranmaları gerektiğini sizler için anlattı.
3.02.2022 Yaşam
Kısıtlamalar sonrası çileye dönüşen İstanbul trafiğinde servis faktörü
Kısıtlamalar sonrası çileye dönüşen İstanbul trafiğinde servis faktörü İstanbul'un trafik çilesi pandeminin yasaklarının ardından her geçen gün katlanarak artmaya devam ediyor. Pandemi öncesi kentin belli yerlerinde mesai başlangıcı ve bitiş saatlerinde artan trafik yoğunluğu, artık tüm gün ve her saatte yaşanmaya başladı.
26.11.2021 Yaşam
Hasan Ali Toptaş'tan taciz iddialarına yanıt
Hasan Ali Toptaş'tan taciz iddialarına yanıt Edebiyat dünyasının gündeminde kadınların, tacizine maruz kaldıklarını iddia ettiği yazarlar var. İddiaların odağındaki yazar Hasan Ali Toptaş kendini savundu.
13.12.2020 Gündem
Uzmanından mangal uyarısı: Mide kanserine neden olabilir
Uzmanından mangal uyarısı: Mide kanserine neden olabilir İzmir Kent Hastanesi İç Hastalıkları Uzmanı Dr. Necdet Yetim, Türk kültürünün sevilen lezzeti mangalın sık yapımıyla ilgili uyarılarda bulundu. Yüksek ateşe maruz kalan yiyeceklerin aşırı tüketilmesinin doğru olmadığını belirten Dr. Necdet Yetim, "Ara sıra ender olarak yenilirse bir şey olmaz ancak sık sık yemek özellikle mide kanseri açısından sakıncalıdır" dedi.
19.10.2020 Sağlık
İstanbul'da toplu ulaşımda pazartesi yoğunluğu
İstanbul'da toplu ulaşımda pazartesi yoğunluğu İstanbul'da haftanın ilk iş gününde metrobüs, tramvay ve otobüs duraklarında yoğunluk yaşandı. Sabah işe gidiş saatinde yaşanan yoğunluk nedeniyle vatandaşlar, toplu ulaşım araçlarında sosyal mesafeyi koruyamadıklarını dile getirdi.
5.10.2020 Gündem
‘Yeni Normal’in Kılavuzu: “Ortak Ol Zengin Ol”
‘Yeni Normal’in Kılavuzu: “Ortak Ol Zengin Ol” Finans dünyasında yenilikçi yaklaşımları ile tanınan Burçin Mavituna, yeni kitabında oyunun yeni kurallarını çarpıcı bir dille anlatıyor. ‘Ortak Ol Zengin Ol’ iş birliği ve dayanışma kültürünün ön planda olacağı yeni dünya düzeninde, olgun düşünmenin ve olgun düşünenlere ‘ortak’ olmanın önemini vurguluyor.
10.07.2020 Kültür Sanat
Savcının oğlu suç makinesi çıktı!
Savcının oğlu suç makinesi çıktı! Bakırköy’de kız arkadaşını döven, otomobilini kendisine tepki gösteren vatandaşların üzerine sürerek 8 kişiyi yaralayan Görkem Sertaç Göçmen’in (22) farklı zamanlarda başka suçlara karıştığı ortaya çıktı. Annesi hakim babası savcı Göçmen’in bir hemşireye hakaret ettiği ve bir alışveriş merkezinde bıçakla yaralama olayına karıştığı belirlendi. Öte yandan Göçmen, pompalı tüfek ile yaralama olayına da karışmıştı.
17.07.2019 Gündem
Gölcük'te, 7 milyon liraya yapılan bungalovlar sökülecek
Gölcük'te, 7 milyon liraya yapılan bungalovlar sökülecek Bolu'daki Gölcük Tabiat Parkı'nda tamamlanmak üzereyken, mahkemece iptal edilen bungalov ve dağ köşkü projesinde bitirilen evler, atıl kaldı. Yapımında 7 milyon lira harcanan ve mahkeme kararı sonrası kenarlarında inşaat malzemeleri ve çöpler bırakılarak, işçilerin terk ettiği bungalovlar sökülecek.
24.06.2019 Ekonomi
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Seçimde PKK ile iş birliği yapanlar şehit cenazesine giderken dikkatli olmalı
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Seçimde PKK ile iş birliği yapanlar şehit cenazesine giderken dikkatli olmalı AK Parti Kızılcahamam kampında konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Türkiye genelinde AK Parti olarak yüzde 44,4'lük oy oranına ulaştık. Bu sonuç, AK Parti olarak girdiğimiz mahalli idareler seçimlerinde elde ettiğimiz en yüksek ikinci oy oranıdır." dedi. Erdoğan, ayrıca "İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı ile ilgili süreci takip ediyoruz, takip edeceğiz" açıklamasında bulundu.
27.04.2019 Siyaset
Ebru Yaşar'dan Serdar Ortaç'a destek
Ebru Yaşar'dan Serdar Ortaç'a destek Ebru Yaşar, Serdar Ortaç’ın “Aranjörler çok para istiyor” açıklamasına destek verdi.
26.04.2019 Magazin
Ali Koç'tan taraftara transfer müjdesi
Ali Koç'tan taraftara transfer müjdesi Ali Koç, "Biz buradayız, hiçbir yere de gitmiyoruz. Camiam arkamda olduğu sürece gitmeyeceğim" dedi.
28.01.2019 Fenerbahçe
Ertuğrul Erdoğan: Bugün biraz daha akıllı oynadık
Ertuğrul Erdoğan: Bugün biraz daha akıllı oynadık Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi'nin 14. haftasında konuk ettiği Arel Üniversitesi Büyükçekmece Basketbol'u 93-85 yenen Galatasaray'ın başantrenörü Ertuğrul Erdoğan, gösterdikleri iyi performans için oyuncularını tebrik etti.
5.01.2019 Galatasaray
Paylaşmak öfkeyi azaltıyor
Paylaşmak öfkeyi azaltıyor Çağın en büyük sorunlarından birinin öfke kontrolsüzlüğü olduğunu belirten Psikiyatri Uzmanı Dr. Onur Okan Demirci, paylaşmanın bu öfkeyi azalttığını söyledi.
30.10.2018 Sağlık
Oteller yüzde 99 seviyesinde, 3 bin 300 yatak doldu
Oteller yüzde 99 seviyesinde, 3 bin 300 yatak doldu Komşu ülke Bulgaristan’ın 22 Eylül tarihinde kutlayacağı ‘Bağımsızlık Günü’ ulusal bayramı öncesi, Edirne’de otel rezervasyonları yüzde 99 seviyelerine yükseldi. Bulgar vatandaşlar, döviz kurundaki artış ve Leva’nın Türk lirası karşısındaki değeri nedeniyle 3 günlük resmi tatillerini sınır şehri Edirne’de geçirmeye hazırlanıyor.
20.09.2018 Ekonomi
Çilli kızım melek oldu
Çilli kızım melek oldu Şükran Ovalı köpeği Çilli’yi kaybetti. Instagram’dan duygularını paylaşan Ovalı’nın sevgi dolu satırlarını okuyanlar gözyaşlarını tutamadı.
5.03.2018 Magazin
'Öldüm Sahiden'e ev yapımı klip!
'Öldüm Sahiden'e ev yapımı klip! Ebru Yaşar, 'Haddinden Fazla' albümünün dördüncü klibi için kamera karşısına geçti. 'Öldüm Sahiden' adlı şarkısında Yaşar'a, rapçi Ados eşlik etti.
26.12.2017 Kültür Sanat

Benzer Haber Etiketleri

Haddinden Fazla ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki haddinden fazla haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.