Habur Sınır Kapısı

Habur Sınır Kapısı

Son dakika Habur Sınır Kapısı haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Habur Sınır Kapısı ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Habur Sınır Kapısı haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Habur Sınır Kapısı

haberleri sayfasında son dakika yaşanan habur sınır kapısı gelişmeleri de dahil olmak üzere 642 habur sınır kapısı haberi bulunmuştur. Tüm habur sınır kapısı haberleri aşağıda listelenmiştir.
HDP önündeki evlat nöbetinde 42’nci buluşma
HDP önündeki evlat nöbetinde 42’nci buluşma Diyarbakır'da, terör örgütü PKK tarafından kaçırılan çocuklarının bulunması amacıyla HDP binası önünde oturma eylemi yapan Akdaş ailesi, jandarma ve emniyetin ikna çabası sonucu teslim olan oğulları Mehmet Akdaş (28) ile buluşturuldu. Böylece evlat nöbetindeyken çocuklarına kavuşan aile sayısı, 42'ye ulaştı.
1.06.2023 Gündem
Bir aile daha çocuğuna kavuştu, evlat nöbetinde 40'ıncı buluşma
Bir aile daha çocuğuna kavuştu, evlat nöbetinde 40'ıncı buluşma Diyarbakır'da, PKK tarafından kaçırılan çocuklarının bulunması amacıyla HDP binası önünde oturma eylemi yapanlardan 1 aile daha, güvenlik güçlerinin iknasıyla Habur Sınır Kapısı'na gelip teslim olan oğulları C.T. ile buluştu. Evlat nöbetinde çocuklarına kavuşan aile sayısı da 40'a ulaştı.
27.04.2023 Gündem
Habur Sınır Kapısı’ndaki darp olayında 2 görevli açığa alındı
Habur Sınır Kapısı’ndaki darp olayında 2 görevli açığa alındı Şırnak Valiliği, Habur Sınır Kapısı’nda gümrük muhafaza görevlileri tarafından bir çifte uygulanan darp olayıyla ilgili 2 görevlinin açığa alındığını duyurdu.
31.01.2023 Gündem
Şırnak’taki kaçakçılık operasyonlarında 37 gözaltı
Şırnak’taki kaçakçılık operasyonlarında 37 gözaltı Şırnak'ta, jandarma ve polisin düzenlediği kaçakçılık operasyonlarında, 37 şüpheli gözaltına alındı.
22.08.2022 Yaşam
Bakan Karaismailoğlu: Ankara- Niğde Otoyolu'ndan 9 milyona yakın araç geçti
Bakan Karaismailoğlu: Ankara- Niğde Otoyolu'ndan 9 milyona yakın araç geçti Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Ankara- Niğde Otoyolu'ndan, açıldığı günden bu yana yaklaşık 8 milyon 961 bin aracın geçiş yaptığını açıkladı. 
16.08.2022 Ekonomi
Şırnak ve sınır kapısında kaçakçılık operasyonlarına 3 tutuklama
Şırnak ve sınır kapısında kaçakçılık operasyonlarına 3 tutuklama Şırnak'ta polis ekiplerince Habur Sınır Kapısı ve kent merkezinde kaçakçılara yönelik operasyonda, gözaltına alınan 32 şüpheliden 3’ü tutuklandı.
8.08.2022 Gündem
PKK elebaşı Cemil Bayık'ın Selahattin Demirtaş'a 16 milyon dolar gönderdiği iddiası!
PKK elebaşı Cemil Bayık'ın Selahattin Demirtaş'a 16 milyon dolar gönderdiği iddiası! Terör örgütü PKK'dan kaçarak teslim olan ve Kobani soruşturmasında 'gizli tanık' olarak ifade veren 'Leheng Dersim Adil' kod adlı Merdan Rüştü Ovalıoğlu, PKK elebaşı Cemil Bayık'ın Selahattin Demirtaş'a eş başkanken HDP’nin seçim çalışmalarında kullanılmak üzere 16 milyon dolar gönderdiğini söyledi.
21.07.2022 Gündem
Terörün finans kaynaklarına operasyon: 55 gözaltı
Terörün finans kaynaklarına operasyon: 55 gözaltı Şırnak’ta İl Emniyet Müdürlüğü ve İl Jandarma Komutanlığı birimleri tarafından terörün finans kaynaklarına operasyon düzenlendi. Yapılan Kaçakçılık ve Asayiş operasyonunda uyuşturucu madde, gümrük kaçağı malzeme ele geçirilirken, 55 kişi gözaltına alındı.
3.05.2022 Gündem
Şırnak’ta terörün finans kaynaklarına darbe: 73 gözaltı
Şırnak’ta terörün finans kaynaklarına darbe: 73 gözaltı Şırnak İl Emniyet Müdürlüğü ve İl Jandarma Komutanlığı birimleri tarafından terörün finans kaynaklarına operasyon düzenlendi. Yapılan operasyonda uyuşturucu madde, gümrük kaçağı malzeme ele geçirilirken, 73 kişi gözaltına alındı.
28.02.2022 Gündem
Bakan Muş'tan Habur Sınır Kapısı'nda inceleme
Bakan Muş'tan Habur Sınır Kapısı'nda inceleme Ticaret Bakanı Mehmet Muş, Şırnak’ın Silopi ilçesinde bulunan Habur Sınır Kapısı'na gelerek, incelemelerde bulundu.
12.01.2022 Siyaset
Habur'daki rüşvet operasyonunda 30 şüpheli adliyede
Habur'daki rüşvet operasyonunda 30 şüpheli adliyede Şırnak'ın Silopi ilçesindeki Habur Sınır Kapısı ile Şanlıurfa, Osmaniye ve Samsun'da 3 Ocak'ta düzenlenen rüşvet operasyonunda gözaltına alınan, sınır kapısında çalışan 8 kamu görevlisi ile 22 kaçakçılık şüphelisi adliyeye sevk edildi.
7.01.2022 Yaşam
Şırnak'ta asayiş ve kaçakçılık operasyonu: 46 gözaltı
Şırnak'ta asayiş ve kaçakçılık operasyonu: 46 gözaltı Şırnak'ta, polis ekiplerince düzenlenen asayiş ve kaçakçılık operasyonlarında 46 şüpheli, gözaltına alındı.
20.12.2021 Gündem
Şırnak'ta kaçakçılık ve asayiş operasyonlarında 56 şüpheli gözaltına alındı
Şırnak'ta kaçakçılık ve asayiş operasyonlarında 56 şüpheli gözaltına alındı Şırnak'ta polisin, asayiş ve kaçakçılık olaylarına yönelik düzenlediği operasyonlarında 56 şüpheli gözaltına alındı.
8.11.2021 Yaşam
Petrol bulundu! Bir ilin kaderi değişti
Petrol bulundu! Bir ilin kaderi değişti Huzura kavuşan 'petrol kenti' Batman devlet destekli yatırımlarla gelişti. Batman'ın kaderi 17 Ocak 1946'da 1361 metrede petrol bulunmasıyla değişirken, ülke ekonomisine önemli katkı sağlandı.
5.11.2021 Ekonomi
Terör örgütünden kaçıp teslim olan 2 terörist  tutuklandı
Terör örgütünden kaçıp teslim olan 2 terörist tutuklandı Terör örgütü PKK'dan kaçarak Habur Sınır Kapısı'nda güvenlik güçlerine teslim olan 2 terörist tutuklandı.
13.06.2021 Gündem
PKK'nın sözde komutanı itiraf etti! 350 kişiyi deşifre etti
PKK'nın sözde komutanı itiraf etti! 350 kişiyi deşifre etti PKK'nın 20 yıl istihbarat ve akademi saha sorumluluğunu yaptıktan sonra kaçıp teslim olan sözde takım komutanı M.Y. 350 teröristi deşifre edip, örgütün tüm faaliyetlerini detaylarıyla anlattı.
24.05.2021 Gündem
Şırnak'ta 'kaçakçılık' operasyonu: 31 gözaltı
Şırnak'ta 'kaçakçılık' operasyonu: 31 gözaltı Şırnak’ta son bir haftada polisin kent genelinde ve Habur Sınır Kapısı'nda düzenlediği kaçakçılık operasyonlarında 31 kişi gözaltına alındı.
19.04.2021 Gündem
Hasankeyf-2 Köprüsü açıldı! Cumhurbaşkanı Erdoğan ilan etti
Hasankeyf-2 Köprüsü açıldı! Cumhurbaşkanı Erdoğan ilan etti Hasankeyf-2 Köprüsü, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımıyla açıldı. Törende önemli açıklamalarda bulunan Cumhurbaşkanı Erdoğan, " Bu ülkenin ve milletin hayallerini gerçeğe dönüştüren herkese şükranlarımı sunuyorum." ifadelerini kullandı. Cumhurbaşkanı Erdoğan ekonomiye ilişkin olarak da "İhracatta, sanayi üretiminde her ay yeni rekorların haberini alıyoruz. Mart'ta ihracatımız yüzde 42.42 oranında artışla tüm zamanların en yüksek rakamı olan 18.9 milyar dolara ulaştı" diye konuştu.
17.04.2021 Siyaset
Sokağa çıkma yasağı ile ilgili flaş gelişme! 39 ilde büyük tehlike, bakanlık duyurdu...
Sokağa çıkma yasağı ile ilgili flaş gelişme! 39 ilde büyük tehlike, bakanlık duyurdu... Risk haritasındaki kırmızı renkli il sayısı 25’ten 39’a çıktı. Hafta içi ve hafta sonu sokağa çıkma yasakları ile ilgili yeni gelişme. Kentlerde kalabalık cadde ve sokaklarda tedbirler artırılırken peş peşe uyarılar yapıldı. Prof. Dr. Alper Şener ‘Bu tırmanış devam ederse, Türkiye kapanabilir’ dedi. Kovid-19 testi pozitif çıkanların sayısının 20 binleri aştığı. Hükümet alarm verdi. Bakan en çok vaka görülen 5 şehir İstanbul, Kastamonu, Erzincan, Çankırı ve Yalova'nın yöneticileri ile görüştü. Seyahate denetim için harekete geçildi.
23.03.2021 Gündem
Murat Karayılan İHA’lardan kurtulmak için beyaz entari giyiyor
Murat Karayılan İHA’lardan kurtulmak için beyaz entari giyiyor Kuzey Irak'ta MİT ve TSK'nın gerçekleştirdiği nokta operasyonlarla aralarında Ali Haydar Kaytan gibi PKK'nın kurucu isimlerinin de yer aldığı çok sayıda üst düzey teröristin öldürülmesi elebaşı Murat Karayılan'ı da korkuttu.
4.03.2021 Gündem
Güvenpark'taki kanlı saldırı hakkında flaş bilgiler
Güvenpark'taki kanlı saldırı hakkında flaş bilgiler Teslim olan A.D, terör örgütü PKK'nın 2016'da Ankara Güvenpark otobüs duraklarındaki saldırısı ile 4 yıl önce Diyarbakır'da Emniyet Müdürlüğü ek binasına yönelik eylemine ilişkin bilgiler verdi.
13.02.2021 Yaşam
İkna edilen PKK'lı terörist, Şırnak'ta teslim oldu
İkna edilen PKK'lı terörist, Şırnak'ta teslim oldu Van'da, jandarma ekiplerinin ikna çalışması sonucu, 7 yıl önce terör örgütü PKK'ya katılan terörist ile temas sağladı. İkna çalışmalarıyla PKK'lı terörist, Şırnak'ın Silopi ilçesindeki Habur Sınır Kapısına gelerek, güvenlik güçlerine teslim oldu.
24.01.2021 Gündem
İçişleri Bakanlığı duyurdu! Teslim oldular
İçişleri Bakanlığı duyurdu! Teslim oldular 28 yıldır PKK’da faaliyet yürüten örgüt mensubunun da arasında bulunduğu 5 örgüt mensubu ikna yoluyla teslim oldu
17.01.2021 Gündem
Koronavirüs yatırımlara engel olmadı! 53 yeni fabrikanın inşaatı sürüyor
Koronavirüs yatırımlara engel olmadı! 53 yeni fabrikanın inşaatı sürüyor Diyarbakır'da koronavirüs salgınına rağmen yatırımlar ara verilmeksizin devam ederken, 1, 2 ve 3'üncü etapları dolan Organize Sanayi Bölgesi'nin 4'üncü etabı da yatırımcılara tahsis edildi. Organize Sanayi Bölgesi Başkanı Mustafa Fidan, yatırımcıların yoğun talep gösterdiğini belirterek, "Faaliyetteki fabrikalar siparişleri yetiştirmek için 24 saat esasına göre vardiya sayılarını arttırarak, üretimlerini hızlandırdı. Habur Sınır Kapısı'ndan günde 4 bin 270 TIR giriş-çıkış yapıyor" dedi.
11.11.2020 Ekonomi
Belediye ve cami hoparlörlerinden ölümleri duyurmak yasaklandı
Belediye ve cami hoparlörlerinden ölümleri duyurmak yasaklandı Şırnak'ta, koronavirüs tedbirleri kapsamında belediye ve cami hoparlöründen ölüm haberlerini duyurmak yasaklandı.
23.10.2020 Yaşam

Benzer Haber Etiketleri

Habur Sınır Kapısı ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki habur sınır kapısı haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.