Habertürk

Habertürk

Son dakika Habertürk haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Habertürk ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Habertürk haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Habertürk

haberleri sayfasında son dakika yaşanan habertürk gelişmeleri de dahil olmak üzere 11.744 habertürk haberi bulunmuştur. Tüm habertürk haberleri aşağıda listelenmiştir.
Süleyman Hurma'dan Süper Lig için bomba iddia!
Süleyman Hurma'dan Süper Lig için bomba iddia! Fatih Karagümrük Başkanı Süleyman Hurma, gündeme dair çarpıcı açıklamalarda bulunurken Süper Lig için bomba bir iddia ortaya attı.
23.04.2024 Futbol
Beşiktaş'ta Fernando Santos ile yollar ayrılıyor! Tazminatı ortaya çıktı
Beşiktaş'ta Fernando Santos ile yollar ayrılıyor! Tazminatı ortaya çıktı Ligde peş peşe 4 maçta da galibiyet yüzü göremeyen Siyah-Beyazlılar’da Fernando Santos’a olan eleştiriler her geçen gün daha da artıyor. Alınan kötü sonuçlara ek olarak ortaya konan futbolun da umut vadetmemesi tepkileri de beraberinde getiriyor. Yönetimin de Portekizli hoca hakkındaki düşüncesi belli oldu.
6.04.2024 Beşiktaş
Galatasaray'da sürpriz ayrılık! Akman kardeşler kararını verdi
Galatasaray'da sürpriz ayrılık! Akman kardeşler kararını verdi Galatasaray'da gelecek sezonun hazırlıkları sürerken Efe Akman ve Hamza Yiğit Akman'ın akıbeti belli oldu. Genç futbolculardan biri takımdan ayrılmaya karar verdi.
29.03.2024 Galatasaray
Murat Kurum son seçim anketini açıkladı
Murat Kurum son seçim anketini açıkladı Cumhur İttifakı İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Murat Kurum canlı yayında son seçim anketini açıkladı. Aradaki farkı da açıklayan Kurum "Biz de anket yaptırıyoruz. Bizim ölçümlerimize göre öndeyiz. Vatandaşımız değerlendirip sandığa gittiğimizde iradesini yansıtacak" dedi.
27.03.2024 Gündem
Murat Kurum açıkladı! İşte İstanbul'daki son anket sonucu
Murat Kurum açıkladı! İşte İstanbul'daki son anket sonucu Cumhur İttifakı İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Kurum, İstanbul'daki son anket sonucunu açıkladı. Kurum, "Son anketlerde biz 1-1,5 puan öndeyiz. Acaba ne yapsak telaşı içerisindeler. Ama hepsi boş. Ne istiyorlarsa araştırsınlar, ne istiyorlarsa sorsunlar. Bizim alnımız ak" dedi.
27.02.2024 Gündem
Gürsel Tekin'den çok sert tepki: Bu değişim falan değil, benim damarıma basmayın
Gürsel Tekin'den çok sert tepki: Bu değişim falan değil, benim damarıma basmayın CHP'den istifa eden Gürsel Tekin, İmamoğlu ve CHP yönetimi hakkında çok sert açıklamalarda bulundu. İstifa kararı hakkında konuşan Tekin, "Tabii ki kolay bir karar değildir. Akraba, kabile, yakın ilişkiler, arkadaşlık, dostluk üzerine siyaseti inşa etmeyi çalışırsanız siyaseti çürütürsünüz. Bu değişim falan değil. Daha fazla damarına basmayın" tepkisinde bulundu.
16.02.2024 Gündem
Cansu Canan Özgen kimdir? Kaç yaşında, nereli, Heimlich Manevrası nedir?
Cansu Canan Özgen kimdir? Kaç yaşında, nereli, Heimlich Manevrası nedir? Ünlü sunucu Cansu Canan Özgen'in yayın sırasında yediği kuruyemiş soluk borusuna kaçtı. Özgen, gazeteci Can Özçelik’in heimlich manevrası müdahalesi ile kurtulduğunu belirtti. Peki, Cansu Canan Özgen kimdir? Kaç yaşında, nereli, Heimlich Manevrası nedir?
6.01.2024 Gündem
Çalışan emekliye 5 bin TL ikramiyede yeni gelişme! Ödeme tarihi belli oldu
Çalışan emekliye 5 bin TL ikramiyede yeni gelişme! Ödeme tarihi belli oldu Çalışan emeklilere müjdeli haber geldi. Uzun bir süredir gündemde olan ve Meclis'te görüşmeleri devam eden emeklilere 5 bin TL ikramiye ödemesine ilişkin, ikramiyelerin yatacağı tarih belirlendi
20.12.2023 Çalışma Hayatı
İmamoğlu'nun toplantısına Kılıçdaroğlu'ndan ilk açıklama: Etik olarak rahatsız edici
İmamoğlu'nun toplantısına Kılıçdaroğlu'ndan ilk açıklama: Etik olarak rahatsız edici CHP lideri Kılıçdaroğlu'ndan, geçtiğimiz günlerde siyaset gündeminde bomba etkisi yapan zoom toplantısı ile ilgili ilk açıklama geldi.
20.07.2023 Gündem
Aziz Yıldırım: Fenerbahçe tehdit edilemez hiç kimse çıkmazsa ben adayım
Aziz Yıldırım: Fenerbahçe tehdit edilemez hiç kimse çıkmazsa ben adayım Fenerbahçe Kulübü Eski Başkanı Aziz Yıldırım, Ali Koç'a seslenerek "Hiç kimse çıkmazsa, ben adayım. Bunu böyle bil" ifadelerini kullandı.
23.06.2023 Fenerbahçe
Şarkıcı Ege'den kötü haber geldi! Sesini kaybetti
Şarkıcı Ege'den kötü haber geldi! Sesini kaybetti Ünlü şarkıcı Ege, önceki gün Nişantaşı'nda bir alışveriş merkezinden çıkarken objektiflere takıldı. Basın mensuplarıyla ayaküstü sohbet eden şarkıcı, 6 Şubat depremlerinin ardından sesini kaybettiğini ve tedavi gördüğünü açıkladı.
24.05.2023 Magazin
Bakan Kurum: Oğan'a oy verenlerin çoğu bize destek olacaktır
Bakan Kurum: Oğan'a oy verenlerin çoğu bize destek olacaktır Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, Cumhurbaşkanı Adayı Sinan Oğan'ın 2. tur seçimlerinde Cumhurbaşkanı Erdoğan'a destek açıklamasını yorumladı. Kurum, "Sinan Oğan da Cumhur İttifak'la tavır sergileyeceğini söyledi. Doğru da yaptı. Ülkemizin büyüyeceği, gelişeceği, her alanda kendine yeteceği, güvenin, istikrarın tesis edildiği sonuna kadar bu mücadelenin yapılması konusuna arzularını görüyoruz. Oğan'a oy verenlerinin çoğunluğun bize destek olacağını düşünüyorum. Baktığınızda söylemleri, beklentileri bizim vatandaşımıza 21 yıldır yaptığımız ve bundan sonra vaad ettiğimiz işler. Sayın Cumhurbaşkanımız, Cumhuriyet tarihimizin aldığı alacağı, liderler bazında en yüksek oyu alacaktır." ifadelerini kullandı.
23.05.2023 Gündem
Babacan'dan CHP çıkışı: Biz olmasaydık bu kadar vekil çıkmazdı
Babacan'dan CHP çıkışı: Biz olmasaydık bu kadar vekil çıkmazdı Katıldığı televizyon pogramında Babacan, DEVA Partisi'nin varlığı sayesinde CHP'nin milletvekili sayısında artış yaşandığını söyledi.
22.05.2023 Gündem
Bakan Nebati: Faiz artırımı söz konusu değil
Bakan Nebati: Faiz artırımı söz konusu değil Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati gündeme dair açıklamalarda bulunuyor. Bakan Nebati, "Faiz artırımı söz konusu değil, bu çok net değil" dedi.
10.05.2023 Ekonomi
Selçuk Bayraktar: Teknoloji festivali dünyada TEKNOFEST'le başladı
Selçuk Bayraktar: Teknoloji festivali dünyada TEKNOFEST'le başladı Baykar Yönetim Kurulu Başkanı ve TEKNOFEST Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Bayraktar, katıldığı bir canlı yayında "Genç kardeşlerimizin hikayeleri çok önemli. Dünyadaki çoğu teknoloji hamlelerine bakarsanız hep ufak takımlar görürsünüz. Teknolojinin festivalini ilk kez TEKNOFEST'te yaptık. 2,5 milyon ziyaretçiyi ağırladı" dedi.
9.05.2023 Ekonomi
Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü Kalın'dan Erzurum'da yaşanan olaylarla ilgili açıklama: Böyle olayları tasvip etmeyiz
Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü Kalın'dan Erzurum'da yaşanan olaylarla ilgili açıklama: Böyle olayları tasvip etmeyiz Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın Habertürk canlı yayınında yaptığı açıklamada İmamoğlu'nun Erzurum mitingine ilişkin "Bu kabul edilebilir bir şey değil. Bunu bütün Erzurumlulara yüklemek de yakışıksız olur. Yaralananlar da var, bundan dolayı üzüntülerimizi iletmek isteriz. Bunu kim yapmış araştırılacak tabii ki. Herkesin demokrasi şöleni içinde görüşlerini ifade ettiği, seçim çalışmalarında yürüttüğü bir ortamda böyle olayları tasvip etmeyiz" dedi.
7.05.2023 Gündem
Baykar Genel Müdürü Haluk Bayraktar: TEKNOFEST'i tebrik edeceğine 'ABD'li şirkete veririm' diyor
Baykar Genel Müdürü Haluk Bayraktar: TEKNOFEST'i tebrik edeceğine 'ABD'li şirkete veririm' diyor Baykar Genel Müdürü Haluk Bayraktar, canlı yayında yaptığı açıklamada Kemal Kılıçdaroğlu'na cevap verdi. Kılıçdaroğlu'nun Atatürk Havalimanı sözlerine tepki gösteren Bayraktar, "TEKNOFEST'in ilk gününde 'Tebrik ederim' demek yerine 'Biz Atatürk Havalimanı'nı ABD'li bir şirkete tahsis edeceğiz' ne demek. Cumhurbaşkanımız çıksa 'Bir Türk şirketine tahsis ettim' dese, ne derler? Burayı peşkeş çekiyor derler. Kılıçdaroğlu'nun bu açıklaması normal mi?" ifadelerini kullandı.
28.04.2023 Gündem
Bakan Kurum açıkladı! İstanbul’da kentsel dönüşüm hamlesi
Bakan Kurum açıkladı! İstanbul’da kentsel dönüşüm hamlesi Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum canlı yayında açıklamalarda bulundu. "Gönlümüz, kulağımız, kalbimiz deprem bölgesinde" diyen Bakan Kurum, bölgedeki çalışmaları aktardı. Kurum, "Bayramda sayın Cumhurbaşkanımızın da katılımıyla ilk başlattığımız konutlarımız teslim edilecek. Köylerde konutlarımızı bitireceğiz. Bunlar tek katlı konutlar. Bir köyün tamamı bitecek, bayrama yetişecek" ifadelerini kullandı.
10.04.2023 Gündem
Galatasaray'ın Torreira planı belli oldu! İşte bonservis bedeli
Galatasaray'ın Torreira planı belli oldu! İşte bonservis bedeli Galatasaray'da gösterdiği performans ile dikkatleri yeniden çeken Lucas Torreira kariyerine İtalya'da devam etmek isterken Milan, sarı-kırmızılıların 15 milyon Euro'luk talebini karşılamaya ikna olmuş durumda.
25.03.2023 Şampiy10
CHP'nin Akşener stratejisi ortaya çıktı! İşte İYİ Parti'nin adaylık için yeşil ışık yaktığı isim
CHP'nin Akşener stratejisi ortaya çıktı! İşte İYİ Parti'nin adaylık için yeşil ışık yaktığı isim İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in 6 Mart'taki toplantıya katılıp katılmayacağı belli oldu. CHP’li büyükşehir belediye başkanları ile görüşen Kılıçdaroğlu, İYİ Parti lideri Akşener’e, bir yanına Mansur Yavaş diğer yanına Ekrem İmamoğlu’nu alarak verdiği pozla yanıt verdi. Akşener’in adaylık için yeşil ışık yaktığı isim ise tartışma konusu oldu.
5.03.2023 Gündem
Gazeteci Mehmet Akif Ersoy kimdir, nereli? Kaç yaşında, kiminle evli, eşi kim? Gazeteci Mehmet Akif Ersoy’un biyografisi ve hayatı hakkında merak edilenler...
Gazeteci Mehmet Akif Ersoy kimdir, nereli? Kaç yaşında, kiminle evli, eşi kim? Gazeteci Mehmet Akif Ersoy’un biyografisi ve hayatı hakkında merak edilenler...  Mehmet Akif Ersoy'un hayatı, kaç yaşında olduğu, aslen nereli olduğu deprem yayınları sonrası merak edildi. Peki Mehmet Akif Ersoy kimdir, nerede çalışıyor, evli mi? 
24.02.2023 Gündem
Merih Demiral açıkladı: Açık artırmadaki forma teklifi 5 milyon TL'ye ulaştı
Merih Demiral açıkladı: Açık artırmadaki forma teklifi 5 milyon TL'ye ulaştı Alvaro Morata ve Antoine Griezmann, Merih Demiral'ın deprem bölgesine yardım amaçlı başlattığı imzalı forma kampanyasına katılacak.
9.02.2023 Futbol
Selçuk İnan: Ölümü gördüm derler ya, öyle bir andı
Selçuk İnan: Ölümü gördüm derler ya, öyle bir andı Türkiye, Kahramanmaraş'ta meydana gelen ve 10 ili etkileyen 7.7 ve 7.6 büyüklüğündeki depremlerle sarsıldı. Deprem anında Hatay'da olan Kasımpaşa'nın Teknik Direktörü Selçuk İnan yaşadıklarını anlattı.
9.02.2023 Kasımpaşa Spor
Cihan Paçacı ne dedi, neden istifa etti? İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Cihan Paçacı kimdir?
Cihan Paçacı ne dedi, neden istifa etti? İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Cihan Paçacı kimdir? İYİ Partili Cihan Paçacı, Genel Başkan Yardımcılığı görevinden ayrıldı. İYİ Partili Paçacı'nın CHP lideri Kılıçdaroğlu'nun söz konusu Cumhurbaşkanlığı adaylığına ilişkin yaptığı açıklama tartışma yaratmıştı. Peki, Cihan Paçacı ne dedi, neden istifa etti? İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Cihan Paçacı kimdir?
27.01.2023 Gündem
Af çıkar mı? Genel af ne zaman çıkacak? 2023’te af var mı, af düzenlemesi yapılacak mı? İnfaz iyileştirmesi olur mu?
Af çıkar mı? Genel af ne zaman çıkacak? 2023’te af var mı, af düzenlemesi yapılacak mı? İnfaz iyileştirmesi olur mu? Sosyal medyada af ile ilgili paylaşımların artmasıyla birlikte milyonlarca mahkum ve mahkum yakını af düzenlemesi ile ilgili gündemdeki son bilgileri araştırıyor. Pandemi nedeniyle açık cezaevlerindeki yaklaşık 120 bin mahkum izne gönderilmiş, pandemiden sonra da izinleri 31 Temmuz 2023 tarihine uzatılmıştı. Gözler 2023 yılı için hükümetin çalışmalarına çevrilirken, af düzenlemesinin masada olup olmayacağı da merak ediliyor. Peki, Af çıkar mı? Genel af ne zaman çıkacak? 2023’te af var mı, af düzenlemesi yapılacak mı? İnfaz iyileştirmesi olur mu? İşte detaylar…
28.12.2022 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Habertürk ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki habertürk haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.