Güzide Duran

Güzide Duran

Son dakika Güzide Duran haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Güzide Duran ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Güzide Duran haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Güzide Duran

haberleri sayfasında son dakika yaşanan güzide duran gelişmeleri de dahil olmak üzere 217 güzide duran haberi bulunmuştur. Tüm güzide duran haberleri aşağıda listelenmiştir.
Güzide Duran aşka geldi! "Beni her zaman güldürüyorsun!"
Güzide Duran aşka geldi! "Beni her zaman güldürüyorsun!" Geçtiğimiz günlerde Güzide Duran ile Adnan Aksoy'un boşanacağı ileri sürülmüştü. Daha önce "ayrılık" haberlerini yalanlayan çift, evliliklerinin 15'inci yıl dönümünü sosyal medyadan kutladı.
13.04.2022 Magazin
Güzide Duran'dan 'ayrılık' iddialarına öpücüklü yanıt!
Güzide Duran'dan 'ayrılık' iddialarına öpücüklü yanıt! 1996 Best Model of Türkiye’de birinci olan Güzide Duran, 2008 yılında Adnan Aksoy ile dünya evine girmiş ve podyumlara veda etmişti. Son günlerde "Evliliği bitiyor" haberleri çıkan Duran, iddialara öpücüklü fotoğrafla yanıt verdi.
14.03.2022 Magazin
Selami Şahin'den oğlunun eski sevgilisi İrem Derici'ye veto! Yapımcıya ihtar gönderdi
Selami Şahin'den oğlunun eski sevgilisi İrem Derici'ye veto! Yapımcıya ihtar gönderdi Selamı Şahin, oğlu Lider Şahin'in eski sevgilisi olan İrem Derici'nin kendi şarkısını okuduğunu duyunca sinirlendi. Selami Şahin, programın yapımcısına ihtar gönderdi.
5.03.2022 Magazin
Jülide Ateş mesleğine ara vermişti! 'Kendimi nadasa bıraktım'
Jülide Ateş mesleğine ara vermişti! 'Kendimi nadasa bıraktım' Son yaptığı televizyon programından ayrılıp mesleğine ara veren Jülide Ateş, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü etkinliğine katıldı. İşine ara vermesiyle ilgili konuşan Ateş, "Buna bir bakıma kendimi nadasa bıraktı diyebiliriz" dedi.
5.03.2022 Magazin
Güzide Duran ve Adnan Aksoy boşanıyor iddiası! 14 yıllık evlilik bitiyor mu?
Güzide Duran ve Adnan Aksoy boşanıyor iddiası! 14 yıllık evlilik bitiyor mu? Bir dönem podyumların gözde mankenlerinden olan Güzide Duran'ın, 14 yıl önce nikah masasına oturduğu iş insanı Adnan Aksoy'dan şiddetli geçimsizlik nedeniyle boşanacağı konuşuluyor.
5.03.2022 Magazin
Güzide Duran dudak dudağa!
Güzide Duran dudak dudağa! Güzide Duran eşi Adnan Akoy'un doğum gününü sosyal medya hesabından kutladı
19.06.2019 Magazin
Mahkeme, Ayşe Hatun Önal’ı haklı buldu
Mahkeme, Ayşe Hatun Önal’ı haklı buldu Şarkıcı ve eski manken Ayşe Hatun Önal, Güzide Duran’ın kardeşi Gökhan Duran'a açtığı hakaret davasını kazandı, Önal, karar sonrası Kanal D'de yayınlanan '2. Sayfa' programı kameralarına konuştu.
16.05.2019 Magazin
Türkiye Güzeli estetiksiz olmalı
Türkiye Güzeli estetiksiz olmalı Ivana Sert, estetikli olduğu ortaya çıkan 2018 Miss Turkey birincisi Şevval Şahin’i eleştirdi.
6.10.2018 Magazin
Kanka selfie’si
Kanka selfie’si BİR dönem podyumlarda fırtınalar estiren iki yakın arkadaş Güzide Duran ile Deniz Akkaya, önceki gün Zorlu AVM’de bir araya geldi.
10.07.2018 Magazin
Ülkemi özlüyorum
Ülkemi özlüyorum EŞİNİN işleri nedeniyle yıllar önce Amerika’ya yerleşen Güzide Duran (37) tatil için İstanbul’a geldi.
6.07.2018 Magazin
Kavganıza mahkemeleri alet etmeyin!
Kavganıza mahkemeleri alet etmeyin! Ayşe Hatun Önal’ın iş adamı sevgilisiyle ayrılığından Duran ile eşi Adnan Aksoy’u sorumlu tutması 90’lı yıllarda yakın dost olan ikiliyi kanlı bıçaklı etti.
3.07.2018 Magazin
Gurbette yaşamak zor
Gurbette yaşamak zor 2008 yılında Adnan Aksoy ile evlendikten sonra Amerika’ya yerleşen Güzide Duran Aksoy, yaz tatili için İstanbul’a geldi.
13.06.2018 Magazin
Podyuma geri adım
Podyuma geri adım Raisa& Vanessa kardeşlerin ilkbahar-yaz koleksiyonu önceki gün Sultanahmet Four Seasons’ta görücüye çıktı.
25.09.2017 Magazin
Kıskançlıktan gebereceksin
Kıskançlıktan gebereceksin Güzide Duran’dan eski dostu Ayşe Hatun Önal’a zehir zemberek sözler: ‘Beni kıskanmaktan gebereceksin. Git tedavi ol!’
20.09.2017 Magazin
'Deşifre oldun bu cesaret nerden geliyor?'
'Deşifre oldun bu cesaret nerden geliyor?' Güzide Duran’dan eski dostu Ayşe Hatun Önal’a zehir zemberek sözler...
20.09.2017 Magazin
Güzide’ye  ne oldu?
Güzide’ye ne oldu? Eşinin işleri nedeniyle ABD’ye yerleşen eski manken Güzide Duran Aksoy, önceki gün Akmerkez’deydi.
11.09.2017 Magazin
Öpücük yağmuruna tuttu
Öpücük yağmuruna tuttu Güzide Duran ve iş adamı eşi Adnan Aksoy, önceki gün Zorlu AVM’deydi.
6.07.2017 Magazin
Güzide Duran'dan üzücü haber!
Güzide Duran'dan üzücü haber! Güzde Duran'ın 2008 yılında evlendiği iki çocuğunun babası iş adamı Adnan Aksoy ile evliliği krize girdi.
2.07.2017 Magazin
Ünlü olmak istemiyorum
Ünlü olmak istemiyorum Evlendikten sonra ABD’ye yerleşen Güzide Duran, önceki gün Akmerkez’deydi.
29.06.2017 Magazin
İstanbul’a geldi
İstanbul’a geldi Evlendikten sonra eşi ve çocukları ile birlikte Amerika’ya yerleşen Güzide Duran, uzun süre sonra ilk defa Zorlu Alışveriş Merkezi’nde objektiflere yansıdı.
22.06.2017 Magazin
'Ülkemde doğum yapacağım'
'Ülkemde doğum yapacağım' Ünlü isimlerin çoğu doğum için yurt dışını seçerken, Hatice Şendil, oğlunu Türkiye'de doğuracağını açıkladı.
16.11.2016 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Güzide Duran ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki güzide duran haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.