Güven

Güven

Son dakika güven haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan güven ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını güven haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Güven

haberleri sayfasında son dakika yaşanan güven gelişmeleri de dahil olmak üzere 19.876 güven haberi bulunmuştur. Tüm güven haberleri aşağıda listelenmiştir.
Devlet Bahçeli: Bu teröristin Türkiye’de gömüleceği bir toprak yoktur
Devlet Bahçeli: Bu teröristin Türkiye’de gömüleceği bir toprak yokturMilliyetçi Hareket Partisi lideri devlet Bahçeli, partisinin haftalık grup toplantısında önemli açıklamalarda bulundu. Bahçeli, FETÖ elebaşı Fetullah Gülen'in ölümü hakkında 'Bu teröristin Türkiye’de gömüleceği bir toprak yoktur' dedi.
22.10.2024Gündem
Misli'den günün şampiyon tercihleri
Misli'den günün şampiyon tercihleriMisli’de yer alan günün “Şampiyon Oranlı” maçlarını Misli yazarları sizler için yorumladı. Siz de “Şampiyon Oran” farkıyla Misli’de maçların heyecanını daha yüksek oranlarla yaşayabilirsiniz. İşte günün şampiyon tercihleri…
22.10.2024İddaa
İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya: Devletimizin nefesi dün olduğu gibi bugün de tüm suçluların ensesindedir
İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya: Devletimizin nefesi dün olduğu gibi bugün de tüm suçluların ensesindedirİçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, “Biz terörle, organize suç örgütleriyle, zehir tacirleriyle, siber zorbalarla, huzurumuza ve güvenliğimize kasteden kim varsa hepsiyle mücadele etmeye devam edeceğiz. Devletimizin nefesi dün olduğu gibi bugün de tüm suçluların ensesindedir. Bundan da taviz verilmeyecektir” dedi.
19.10.2024Gündem
Bakan Kacır: TEKNOFEST'ler bir devrimdir
Bakan Kacır: TEKNOFEST'ler bir devrimdirSanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, Türkiye'nin savunma sanayinde yazdığı başarılarının benzerlerini sanayi ve teknolojinin tüm alanlarında yazacağını belirtti.
19.10.2024Gündem
Bursa'da 2 yıl önce gelinini öldüren kadın kuyumcuda yakalandı!
Bursa'da 2 yıl önce gelinini öldüren kadın kuyumcuda yakalandı!Bursa'da gelinini öldüren kayınvalide, bir yakının düğününe gitmek için uğradığı kuyumcuda polis tarafından yakalandı. O anlar güvenlik kamerasına yansıdı.
19.10.2024Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Türkiye ateş çemberine rağmen büyüyor
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Türkiye ateş çemberine rağmen büyüyor Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Grand Tarabya Otel'de Türkiye Metal Sanayicileri Sendikası kuruluş yıl dönümü programında konuştu. Erdoğan, "Gün bir olma, birlik olma, hep beraber Türkiye olma günüdür. Gün, ezeli ve ebedi kardeşliğimizi güçlendirme günüdür." dedi.
18.10.2024Gündem
Misli’de günün en çok oynanan maçları
Misli’de günün en çok oynanan maçlarıİddaa programı içerisinde yer alan günün en çok oynanan bahislerini ve Misli yazarlarının bu maçlar için yaptığı yorumları sizler için derledik. Şampiyonlar Ligi, Avrupa Ligi ve Konferans Ligi’nde eleme maçlarının heyecanını Misli’ye özel daha yüksek oranlarla yaşayın… “Şampiyon Oranlar” sadece Misli’de!
18.10.2024İddaa
Herkes onu Kubilay karakteri ile tanıdı! Vural Çelik'in ölüm nedenini menajeri bu sözlerle açıkladı
Herkes onu Kubilay karakteri ile tanıdı! Vural Çelik'in ölüm nedenini menajeri bu sözlerle açıkladıBir süredir kalp rahatsızlığı yaşayan oyuncu Vural Çelik, dün akşam saatlerinde hayatını kaybetti. Ünlü oyuncunun vefat haberini yakın dostu Kültür ve Turizm Bakanlığı Sinema Genel Müdürü Birol Güven duyurdu. Vural Çelik, 3 gün önce hastane odasından paylaşım yapmış, 'Bu hastaneye geldiğim kadar dizi çekseydim şu anda yatım katım villam olurdu' demişti...11 yaşında babasının terk ettiği Vural Çelik'i annesi büyütmüş... Çelik, yaşadığı bu travma yüzünden baba olmaya hep mesafeli bakmış... Öte yandan menajeri ünlü sanatçının ölüm nedenini açıkladı.
18.10.2024Magazin
Bu hafta sonu komedi ve aksiyonla geçiyor
Bu hafta sonu komedi ve aksiyonla geçiyorD-Smart, beyaz perdenin başarılı filmlerini evlere taşımaya devam ediyor. Komedi filmi “Yanlış Paket” TV’de ilk kez MovieSmart Türk’te ekrana gelirken; Şahin Irmak’lı “Git Başımdan” ile Kerem Bürsin ve Burak Özçivit’li “Can Feda” da hafta sonu seyirciyle buluşuyor.
18.10.2024Magazin
Cevdet Yılmaz: Bütçe kanun teklifimiz sosyal refahı artırıcı yaklaşıma sahip
Cevdet Yılmaz: Bütçe kanun teklifimiz sosyal refahı artırıcı yaklaşıma sahipCumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz, "2025 Yılı Merkezi Yönetim Bütçe Kanunu Teklifimiz, yatırımı, istihdamı, üretimi, ihracatı destekleyen, sosyal refahı artırıcı yaklaşıma sahiptir" dedi.
17.10.2024Ekonomi
Yolcu otobüsünün bagajından kilolarca uyuşturucu çıktı
Yolcu otobüsünün bagajından kilolarca uyuşturucu çıktıGaziantep'te şehirler arası yolcu otobüsünün bagajında 18.5 kilogram skunk ele geçirildi. Gözaltına alınan iki kişi tutuklandı.
17.10.2024Yerel Haberler
Gaziantep'te otobüsün bağajından 18.5 kilo skunk ele geçirildi
Gaziantep'te otobüsün bağajından 18.5 kilo skunk ele geçirildiGaziantep'te şehirlerarası yolcu taşımacılığı yapan bir otobüs firmasının bagajında 18.5 kg skunk ele geçirildi.
17.10.2024Gündem
Taş Kağıt Makas'tan muhteşem final: Umut kazandı!
Taş Kağıt Makas'tan muhteşem final: Umut kazandı!Ekin Koç, Serra Arıtürk, Ozan Güven, Hande Ataizi, Burak Yörük, Hüseyin Avni Danyal, Aytaç Uşun, Bülent Seyran, Selim Galip, Anıl Taşezen gibi başarılı oyuncuları kadrosunda buluşturan “Taş Kağıt Makas: Hayatın Oyunu” nefes kesen final bölümle ekranlardaydı...
17.10.2024Magazin
Dilber Azem’e şarkıyla seslendi: Deme düşmem ocağına geleceksin ayağıma
Dilber Azem’e şarkıyla seslendi: Deme düşmem ocağına geleceksin ayağımaİnci Taneleri’nin yeni bölümünde Dilber’i canlandıran Hazar Ergüçlü, kendi sesiyle “Deme” şarkısını söyleyecek. Perşembe akşamı yayınlanacak bölümün fragmanında Dilber ile Azem aynı araçta seyahat ederken görülüyor. Arka koltukta oturan Dilber, Azem’e “Deme düşmem ocağına, Geleceksin ayağıma, Yüzün olmaz ki bakmaya, Yaz bunu…” sözleriyle sesleniyor.
15.10.2024Magazin
Borsa güne yükselişle başladı! İşte en çok değer kazanan sektörler
Borsa güne yükselişle başladı! İşte en çok değer kazanan sektörlerBorsa İstanbul'da BIST 100 endeksi, güne yüzde 0,12 yükselişle 8.709,81 puandan başladı.
15.10.2024Ekonomi
Misli'den günün şampiyon tercihleri
Misli'den günün şampiyon tercihleriMisli’de yer alan günün “Şampiyon Oranlı” maçlarını Misli yazarları sizler için yorumladı. Siz de “Şampiyon Oran” farkıyla Misli’de maçların heyecanını daha yüksek oranlarla yaşayabilirsiniz. İşte günün şampiyon tercihleri…
15.10.2024İddaa
İnci Taneleri ile ekrana dönen Yılmaz Erdoğan: Bir ülkede ya da dünyada kadın mutlu değilse, kimse değildir
İnci Taneleri ile ekrana dönen Yılmaz Erdoğan: Bir ülkede ya da dünyada kadın mutlu değilse, kimse değildirYılmaz Erdoğan’ı 20 yıl sonra yeniden seyirci ile buluşturan  “İnci Taneleri” ikinci sezonuna başladı. Reyting rekortmeni projenin senaristi ve başrol oyuncusu Erdoğan “Bir ülkede ya da dünyada kadın mutlu değilse kimse değildir. Kadın özgür değilse kimse özgür değildir. Çünkü bahsettiğimiz şey türlerden bir tür değil, hepimizi doğuran, en yetenekli canlı.” diyerek, bir kez daha gündeme damgasını vurdu.
13.10.2024Magazin
Şanlıurfa'da aranan çok sayıda şüpheli yakalandı
Şanlıurfa'da aranan çok sayıda şüpheli yakalandıŞanlıurfa'da gerçekleştirilen asayiş uygulamasında, çeşitli suçlardan aranması bulunan 11 şüpheli yakalandı.
13.10.2024Gündem
Cevdet Yılmaz: Gazze'de yaşananlar bize şunu gösteriyor ki kendi ayaklarımız üzerinde durmak durumundayız
Cevdet Yılmaz: Gazze'de yaşananlar bize şunu gösteriyor ki kendi ayaklarımız üzerinde durmak durumundayızHaliç Kongre Merkezi'nde, Türkiye İnovasyon Haftası (TIW) 2024 İNOVALİG ödül töreni düzenlendi. Törende konuşan Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, "Gazze'de yaşanan hadiseler bize şunu açık ve net gösteriyor. Kendi ayaklarımız üzerinde çok güçlü bir şekilde durmak durumundayız. Çelik Kubbe projemizden, diğer kritik teknolojilere kadar bu alandaki varlığımızı daha da güçlendireceğiz" dedi.
12.10.2024Gündem
Sağlık Bakanı: E-Nabız verilerinin hiçbir yere satılma, verilme ve görülme izni yoktur
Sağlık Bakanı: E-Nabız verilerinin hiçbir yere satılma, verilme ve görülme izni yokturSağlık Bakanı Kemal Memişoğlu, e-Nabız Kişisel Sağlık Sistemi'nin Katar'a satıldığı iddialarına ilişkin, "Bunlara üzülüyoruz. Çünkü hiçbir verinin başka bir yere ulaşma şansı e-Nabız üzerinden yok. Bunu net söylüyoruz. E-Nabız'la ilgili sorun olmadığını belirtmek istiyorum. E-Nabız verilerini, insanların verilerinin hiçbir yere satılma, verilme ve görülme izni yoktur. Bu konulara itibar edilmemesini, dezenformasyon ve yanlış bilgilerin düzeltilmesini istiyorum" dedi.
12.10.2024Gündem
Osmaniye'de Tesla krizi! 2 ay geçmeden sorunlar başladı
Osmaniye'de Tesla krizi! 2 ay geçmeden sorunlar başladıOsmaniye'de yaşayan Endüstri Yüksek Mühendisi Atakan Ertuğ, 1 yıl önce sıfır aldığı Tesla aracında yaşadığı teknik sorunlar nedeniyle başlattığı hukuk mücadelesini kazandı. Tesla marka araçlardan soğuduğunu ifade eden Ertuğ, kendisine verilen yüksek model yeni aracı piyasanın altında satarak elden çıkaracağını söyledi.
11.10.2024Gündem
Zirvenin sahibi geri döndü! İnci Taneleri ekrana kilitledi
Zirvenin sahibi geri döndü! İnci Taneleri ekrana kilitlediYılmaz Erdoğan’ın hem senaryosunu yazdığı hem başrolünü oynadığı “İnci Taneleri”, yeni sezona çok konuşulacak bir başlangıç yaptı. Sezonun ilk bölümü, tüm kategorilerde reyting birincisi olurken, sosyal medyada da gündem oldu. Açılış sahnesinde Azem’in saçı sakalı ağarmış şekilde yeniden hapiste görülmesi, İnci Taneleri kitabının yazarı olarak hapistekilere yaşadıklarını anlatması dikkat çekti.
11.10.2024Magazin
Borsa güne yükselişle başladı
Borsa güne yükselişle başladıBorsa İstanbul'da BIST 100 endeksi, güne yüzde 0,26 yükselişle 8.987,04 puandan başladı.
11.10.2024Ekonomi
Aile bağları kuvvetli olmayan çocuklar sosyal medyaya yöneliyor
Aile bağları kuvvetli olmayan çocuklar sosyal medyaya yöneliyorUzman Psikolog Hande Nacar Baş, son dönemlerde online taciz ve şantaj gruplarının sosyal medyada çoğalması üzerine anne ve babaları uyararak, "Aile bağı çok önemli. Sosyal medyadaki örgüt ve gruplar önce çocuklara güven vadediyor. Aile bağı kopuk ise çocuk sanal dünyaya yöneliyor" diyerek uyardı.
10.10.2024Sağlık
İnci Taneleri'nde dengeler değişecek! Dilber’in başı hiç olmadığı kadar dertte
İnci Taneleri'nde dengeler değişecek! Dilber’in başı hiç olmadığı kadar dertteKanal D’nin Yılmaz Erdoğan imzalı sevilen dizisi “İnci Taneleri”nin ikinci sezonu bu akşam başlıyor.
10.10.2024Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Güven ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki güven haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.