Gürsel Erol

Gürsel Erol

Son dakika gürsel erol haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan gürsel erol ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını gürsel erol haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Gürsel Erol

haberleri sayfasında son dakika yaşanan gürsel erol gelişmeleri de dahil olmak üzere 179 gürsel erol haberi bulunmuştur. Tüm gürsel erol haberleri aşağıda listelenmiştir.
Bakan Özhaseki: Sıfır toleransla önümüze bakacağız
Bakan Özhaseki: Sıfır toleransla önümüze bakacağız Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, depremlerin ardından TOKİ'nin yaptığı konutlarda bir çatlak bile olmadığını belirterek, “Niye, işte sıfır toleransla gittiği için olmadı. Daha önce güya TOKİ beğenilmezdi. ‘TOKİ evleri değil mi canım falan filan’ denirdi. Ne oldu şimdi? En kıymetli evler durumuna geldi. O yüzden kardeşlerim bu işte de bundan sonra asla tolerans olmayacak. Sıfır toleransla önümüze bakacağız” dedi.
17.08.2023 Gündem
CHP'de kriz büyüyor! Kılıçdaroğlu 'bırakma' şartını açıkladı
CHP'de kriz büyüyor! Kılıçdaroğlu 'bırakma' şartını açıkladı CHP'de iç savaş devam ediyor. PM’de “değişimciler” güç gösterisi yaptı. 11,5 saatlik toplantıda sert tartışmalar yaşandı tansiyon hiç düşmedi. Kulislerde “el enseler çekildi asıl savaş ve pazarlık şimdi başlıyor” yorumları yapılıyor. Öte yandan Kılıçdaroğlu, belediye başkanları toplantısında genel başkanlığı bırakma şartını da açıkladı.
25.07.2023 Gündem
CHP'de dikkat çeken görüşme! Karayalçın, Kılıçdaroğlu'na ne mesaj verdi?
CHP'de dikkat çeken görüşme! Karayalçın, Kılıçdaroğlu'na ne mesaj verdi? Seçim sonrası iç muhasebenin sürdüğü CHP'de neler oluyor? Dün kritik bir görüşme gerçekleşti. Eski SHP Başkanı ve eski bakanlardan Murat Karayalçın, CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu ile görüştü. Seçim sonucu için "başarısızlık" diyen Karayalçın, Kılıçdaroğlu'na ne mesaj verdi, Kılıçdaroğlu'ndan bu mesajlara bir cevap var mı? CHP cephesinde tüm yaşanan gelişmeleri CNN TÜRK Muhabiri Duygu Ayaz Bayram anlattı.
9.06.2023 Gündem
Engin Altay'dan Kılıçdaroğlu'na şok çıkış: Çekilmeyi bilmek lazım
Engin Altay'dan Kılıçdaroğlu'na şok çıkış: Çekilmeyi bilmek lazım Cumhurbaşkanlığı seçimlerinin ardından CHP'de başlayan tartışmalar sürüyor. İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun 'değişim' çıkışının ardından CHP lideri Kılıçdaroğlu'na bir mesaj da CHP İstanbul Milletvekili Engin Altay'dan geldi.
8.06.2023 Gündem
CHP'li Gürsel Erol'dan DEVA, Saadet ve Gelecek Partisi'ne sert tepki
CHP'li Gürsel Erol'dan DEVA, Saadet ve Gelecek Partisi'ne sert tepki CHP Elazığ Milletvekili Gürsel Erol, TBMM Başkanlık seçiminde kendi adaylarını çıkaran DEVA, Saadet ve Gelecek Partisi'ne tepki gösterdi. Sosyal medyadan paylaşım yapan Erol, "Meclis Başkanı adayına oy vermeyerek kendi adaylarını çıkarmaları büyük bir siyasi nezaketsizliktir" ifadelerini kullandı.
8.06.2023 Gündem
Meclis’te kayıt trafiği hızlandı
Meclis’te kayıt trafiği hızlandı 28’inci dönem parlamentosuna seçilen milletvekilleri, yemin için Meclis Genel Kurulu’nda cuma günü yapılacak özel oturum programı açıklandıktan sonra kayıt işlemlerine hız verdi.
31.05.2023 Gündem
Kılıçdaroğlu: İktidar, muhalefet demeden kucaklayacağız
Kılıçdaroğlu: İktidar, muhalefet demeden kucaklayacağız CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, iktidara geldiklerinde iktidar, muhalefet demeden kucaklayacaklarını belirterek, “Keşke burada Elazığ’ı yöneten yöneticiler de olsaydı. Çünkü Elazığ’a hizmet bu. Baskıdan ve korkudan gelemiyorlar. Bıktık artık. Bu ülke hepimizin, bayrak hepimizin. Gençler lütfen umutsuzluğa kapılmayın, demokrasiyi getirecek olan sizlersiniz” dedi. 
20.09.2022 Siyaset
CHP milletvekili Gürsel Erol’a kanser teşhisi kondu
CHP milletvekili Gürsel Erol’a kanser teşhisi kondu CHP Elazığ Milletvekili Gürsel Erol’a prostat kanseri teşhisi konulduğu bildirildi.
26.12.2021 Siyaset
Tunceli'de tepki çeken görüntü! CHP'li Gürsel Erol'dan açıklama geldi
Tunceli'de tepki çeken görüntü! CHP'li Gürsel Erol'dan açıklama geldi CHP Milletvekili Gürsel Erol tarafından Tunceli'de Alevi vatandaşların kutsal kabul ettiği Ana Fatma Ziyareti’nin önüne diktirilen aslan figürlü heykeller ve isminin yazıldığı tabela tepki çekti. Milletvekili Erol, tepkiler üzerine heykeller ile tabelayı kaldırttı. Erol, 'Ana Fatma hepimizin değeridir. Ziyaret yerinde, taş ustasının adımı yazdığı levha istemim ve bilgim dışında gelişen bir durum. Bu durumla ilgili eleştirilerin haklı olduğuna ben de katılıyorum.' şeklinde açıklamada bulundu.
3.11.2021 Gündem
Kılıçdaroğlu'nun teyzesi, Tunceli'de son yolculuğa uğurlandı
Kılıçdaroğlu'nun teyzesi, Tunceli'de son yolculuğa uğurlandı CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun teyzesi Fecire Işık (85), Tunceli'de düzenlenen cenaze töreninin ardından toprağa verildi. Cenazeye Kılıçdaroğlu'nun yanı sıra CHP'li milletvekilleri de katıldı.
14.08.2021 Siyaset
İYİ Parti lideri Akşener: Kılıçdaroğlu'nun adaylığı konusu elbette hakkıdır
İYİ Parti lideri Akşener: Kılıçdaroğlu'nun adaylığı konusu elbette hakkıdır İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun cumhurbaşkanlığı adaylığı tartışmalarına ilişkin "Sayın Kılıçdaroğlu'nun adaylığı konusu elbette hakkıdır, elbette saygı duyulması gereken bir durumdur. Ben CHP'nin, yani ana muhalefet partisinin genel başkanının cumhurbaşkanı adaylığına dair arkadaşlarının böyle bir tutumunun ve talebinin olmasını saygıyla karşılarım." dedi.
12.07.2021 Siyaset
Evlat nöbetindeki ailelerden CHP’li vekile ’HDP’ tepkisi
Evlat nöbetindeki ailelerden CHP’li vekile ’HDP’ tepkisi Diyarbakır'da terör örgütü PKK tarafından kaçırılan çocuklarının bulunmasını isteyen 226 aile, evlat nöbetini, eylemlerinin 625'inci gününü de kısıtlama nedeniyle kaldıkları otelde sürdürdü. Aileler, kendilerini bayram nedeniyle ziyaret eden CHP Elazığ Milletvekili Gürsel Erol'a tepki gösterdi. 3 yıl önce 16 yaşındayken kaçırılan oğlu Mustafa için eşi Rauf ile evlat nöbeti tutan Ayşegül Biçer, Erol'a, CHP'nin HDP ile ittifak yaptığını ileri sürerek, "Defalarca bütün siyasi partilere çağrı yaptım. Beni duyan sadece Cumhurbaşkanım oldu, devletim oldu. Ne İYİ Parti, ne DEVA Partisi, ne CHP, hiçbiri bizi görmedi. Gördüyse de görmemezlikten geldi. Sizin genel başkanınızın selamını kabul etmiyorum. Bizi dile getirdiğini ve bizi savunduğunu görmedim" dedi.
14.05.2021 Gündem
CHP Milletvekili Gürsel Erol koronavirüse yakalandı
CHP Milletvekili Gürsel Erol koronavirüse yakalandı CHP Elazığ Milletvekili Gürsel Erol’un Covid-19 testi pozitif çıktı.
18.11.2020 Gündem
CHP MYK sonuçları belli oldu mu? CHP MYK listesi 2020 ilan edildi mi? Resmi olmayan CHP PM sonuçları 2020
CHP MYK sonuçları belli oldu mu? CHP MYK listesi 2020 ilan edildi mi? Resmi olmayan CHP PM sonuçları 2020 CHP'nin 37. Olağan Kurultayı'ndaki PM ve YDK seçimlerinin resmi sonuçları, ilçe seçim kurulunun 2 gün süreyle yapılacak itirazları değerlendirmesinin ardından açıklanacak. Resmi olmayan sonuçlara göre, Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Faik Öztrak'ın 982 ile en yüksek oyu aldı. Seçimlerde cinsiyet ve gençlik kotasının uygulandığı sıralı liste ise açıklanmadı. İşte resmi olamayan sonuçlara göre CHP MYK listesi
28.07.2020 Gündem
Yeni yönetimde sürpriz isimler yer aldı... CHP’nin şifresini kıran iki kadın
Yeni yönetimde sürpriz isimler yer aldı... CHP’nin şifresini kıran iki kadın CHP’nin yeni yönetimi belli oldu. Kurultayda Sevgi Kılıç, ilk başörtülü parti yöneticisi oldu. Parti Meclisi’nde 25 isim değişirken, Z kuşağıyla siyaset yapma hayali, delege engeline takıldı. Kemal Kılıçdaroğlu’nun A takımından Tuncay Özkan, Ünal Çeviköz, Aykut Erdoğdu, Yıldırım Kaya PM’ye giremedi. Partisinden gözyaşlarıyla ayrılan Aylin Nazlıaka’nın aralarında olduğu 10 isim ise Kılıçdaroğlu’nun anahtar listesini deldi.
28.07.2020 Siyaset
CHP'de Parti Meclisi'ne giren isimler belli oldu
CHP'de Parti Meclisi'ne giren isimler belli oldu Cumhuriyet Halk Partisi'nin (CHP) 37’nci Olağan Kurultayı'nda Parti Meclisi (PM) ve Yüksek Disiplin Kurulu (YDK) seçimlerinin resmi olmayan sonuçları açıklandı. Buna göre; Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Faik Öztrak, PM seçiminde 982 ile en fazla oyu olan isim oldu.
27.07.2020 Siyaset
Şehit Uzman Onbaşı Coşkun, son yolculuğuna uğurlandı
Şehit Uzman Onbaşı Coşkun, son yolculuğuna uğurlandı Suriye'nin İdlib kentinde yürütülen Bahar Kalkanı Harekatı'nda şehit olan Piyade Uzman Onbaşı Ragip Soylu Coşkun (26), memleketi Elazığ'da düzenlenen törenin ardından toprağa verildi.
5.03.2020 Gündem
Elazığ depreminde son durum!
Elazığ depreminde son durum! Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığının (AFAD) verilerine göre, Elazığ'ın Sivrice ilçesi cuma günü 6,8 büyüklüğünde deprem ile sallandı. Deprem yerin 6,75 kilometre derinliğinde saat 20.55'te meydana geldi. Depremde 39 kişi hayatını kaybederken, 1.607 kişinin depremden sonra hastanelere başvurduğu aktarıldı.
27.01.2020 Gündem
Elazığ depremi ile ilgili son durum!
Elazığ depremi ile ilgili son durum! Elazığ'ın Sivrice ilçesinde meydana gelen 6,8 büyüklüğündeki depremin ardından arama ve kurtarma çalışmaları aralıksız sürüyor. İşte deprem bölgesinden son gelişmeler...
26.01.2020 Gündem
Elazığ'daki depremde hayatını kaybedenler son yolculuğuna uğurlandı
Elazığ'daki depremde hayatını kaybedenler son yolculuğuna uğurlandı Elazığ'da meydana gelen depremde hayatını kaybeden aynı aileden 5 kişinin cenazesi toprağa verildi.
26.01.2020 Gündem
Meclis'te tüm partiler destek verdi! Değişiyor...
Meclis'te tüm partiler destek verdi! Değişiyor... TBMM’nin kararıyla Kenan Evren’in adının Türkiye’deki okul, cadde, sokak, mahalle, köy ve kışlalardan silinmesi gündeme gelirken gözler Ankara’nın ‘Evren’ ilçesine çevrildi. Evren Belediye Başkanı Hüsamettin Ünsal, “Değişecekse eski ismimiz olan Çıkınağıl olur diye düşünüyorum” dedi.
26.11.2019 Gündem
Milletvekili Erol’un acı günü
Milletvekili Erol’un acı günü CHP Elazığ Milletvekili Gürsel Erol’un acı günü, annesi vefat etti
4.01.2019 Siyaset
CHP'den flaş karar! Uyarı cezası verildi
CHP'den flaş karar! Uyarı cezası verildi CHP Grup Disiplin Kurulu Elazığ milletvekili Gürsel Erol'a uyarma cezası verdi.
22.11.2018 Siyaset
CHP Grup Disiplin Kurulu, Yılmaz ve Erol'dan savunma istedi
CHP Grup Disiplin Kurulu, Yılmaz ve Erol'dan savunma istedi CHP TBMM Grup Disiplin Kurulu, Grup Yönetim Kurulunca kesin çıkarma cezası ile önlemli olarak cezalandırılması önerisiyle ve oy birliğiyle sevk edilen Elazığ Milletvekili Gürsel Erol ile Ardahan Milletvekili Öztürk Yılmaz'dan 7 gün içerisinde yazılı savunma istedi.
12.11.2018 Siyaset
CHP'den ikinci Öztürk Yılmaz hamlesi!
CHP'den ikinci Öztürk Yılmaz hamlesi! CHP Ardahan Milletvekili Öztürk Yılmaz, partiyi hedef alan sözleri nedeniyle bir kez daha disiplin kuruluna sevk edildi. Yılmaz, 'Türkçe ezan okunsun' sözleri nedeniyle de disipline gönderilmişti
12.11.2018 Siyaset

Benzer Haber Etiketleri

Gürsel Erol ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki gürsel erol haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.