Güncelleme

Güncelleme

Son dakika güncelleme haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan güncelleme ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını güncelleme haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Güncelleme

haberleri sayfasında son dakika yaşanan güncelleme gelişmeleri de dahil olmak üzere 2.629 güncelleme haberi bulunmuştur. Tüm güncelleme haberleri aşağıda listelenmiştir.
Promosyon miktarları değişti! Bankaların yarışından emekliler kazançlı çıktı, işte ödenen yeni rakamlar
Promosyon miktarları değişti! Bankaların yarışından emekliler kazançlı çıktı, işte ödenen yeni rakamlar Bankalar emekli vatandaşlar için harekete geçti, promosyon miktarları değişti. Tüm emekliler bankaların promosyon ödemelerinden yararlanabiliyor. Ancak üç yıllık taahhüt şartı bulunuyor. Emeklilerin promosyon aldıkları bankada 3 yıl kaması gerekiyor. Emeklilere 18 bin TL'ye varan emekli promosyonu fırsatı sunuluyor. Ödeme miktarının artması ile banka değiştirmek isteyenlerin sayısı da arttı. Peki emekliler hangi şartlarda banka değiştirerek yüksek promosyon alabilir? Öte yandan emekli promosyon kampanyaları Nisan ayı ile birlikte güncellendi. Bankalar müşteri kazanmak adına promosyon rakamlarını tek tek yeniledi. Emekliler, ek gelir sağlayacak olan banka promosyonlarını yakın takibe aldı. Bankaların emekli promosyonu kampanyaları 20 bin TL'ye dayandı. İşte en yüksek promosyon veren bankalar listesi...
21.04.2024 Çalışma Hayatı
Promosyon yarışı hızlandı, ödeme miktarı 15 bin TL'yi aştı! Başvuru için son gün açıklandı
Promosyon yarışı hızlandı, ödeme miktarı 15 bin TL'yi aştı! Başvuru için son gün açıklandı Bankalar emekli vatandaşlar için harekete geçti, promosyon miktarları değişti. Tüm emekliler bankaların promosyon ödemelerinden yararlanabiliyor. Ancak üç yıllık taahhüt şartı bulunuyor. Emeklilerin promosyon aldıkları bankada 3 yıl kaması gerekiyor. Emeklilere 15 bin TL üzerinde emekli promosyonu fırsatı sunuluyor. Ödeme miktarının artması ile banka değiştirmek isteyenlerin sayısı da arttı. Peki emekliler hangi şartlarda banka değiştirerek yüksek promosyon alabilir? Öte yandan emekli promosyon kampanyaları Nisan ayı ile birlikte güncellendi. Bankalar müşteri kazanmak adına promosyon rakamlarını tek tek yeniledi. Emekliler, ek gelir sağlayacak olan banka promosyonlarını yakın takibe aldı. Bankaların emekli promosyonu kampanyaları 20 bin TL'ye dayandı. İşte en yüksek promosyon veren bankalar listesi...
15.04.2024 Çalışma Hayatı
Promosyon müjdesi! Ödeme miktarı 20 bin TL'ye dayandı! Bankalardan son gün hatırlatması geldi
Promosyon müjdesi! Ödeme miktarı 20 bin TL'ye dayandı! Bankalardan son gün hatırlatması geldi Bankalar emekli vatandaşlar için harekete geçti, promosyon miktarları değişti. Tüm emekliler bankaların promosyon ödemelerinden yararlanabiliyor. Ancak üç yıllık taahhüt şartı bulunuyor. Emeklilerin promosyon aldıkları bankada 3 yıl kaması gerekiyor. Ödeme miktarının artması ile banka değiştirmek isteyenlerin sayısı da arttı. Peki emekliler hangi şartlarda banka değiştirerek yüksek promosyon alabilir? Öte yandan emekli promosyon kampanyaları Nisan ayı ile birlikte güncellendi. Bankalar müşteri kazanmak adına promosyon rakamlarını tek tek yeniledi. Emekliler, ek gelir sağlayacak olan banka promosyonlarını yakın takibe aldı. Bankaların emekli promosyonu kampanyaları 20 bin TL'ye dayandı. İşte en yüksek promosyon veren bankalar listesi...
9.04.2024 Çalışma Hayatı
Döviz dönüşümlü KKM'de tarih uzatıldı
Döviz dönüşümlü KKM'de tarih uzatıldı Merkez Bankası’nın (TCMB) Türk Lirası Mevduat ve Katılma Hesaplarına Dönüşümün Desteklenmesi Hakkında Tebliğ ve Altın Hesaplarından Türk Lirası Mevduat ve Katılma Hesaplarına Dönüşümün Desteklenmesi Hakkında Tebliğ’de yaptığı değişiklikleri içeren tebliğler Resmi Gazete’de yayımlandı.
7.04.2024 Ekonomi
İstanbul ve Konya'ya yeni raylı sistem! Bakan Uraloğlu detayları aktardı
İstanbul ve Konya'ya yeni raylı sistem! Bakan Uraloğlu detayları aktardı Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Türkiye’deki bütün şehirleri raylı sistemlerle donatmaya devam ettiklerini belirterek, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın imzası ile dün akşam yayınlanan resmi gazetede belirtildiği üzere Bosna Bulvarı-Bahçelievler-Kazım Karabekir Raylı Sistem Hattı ile Konya Şehir Hastanesi-Stadyum 2. Etap Tramvay Hattı’nın yapımının Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı tarafından üstlenildiğini söyledi.
6.04.2024 Ekonomi
20.000 TL'ye varan sıfır faizli kredi imkanı! Kampanyalar güncellendi
20.000 TL'ye varan sıfır faizli kredi imkanı! Kampanyalar güncellendi Sıfır faizli kredi kampanyaları vatandaşların ilgisini çekiyor. Bankalar Nisan ayına girilmesiyle müşteri çekebilmek adına faizsiz kredi kampanyanlarını yeniledi. Yeni müşterilere özel 20.000 TL'ye varan 0 faizli kredi fırsatı öne çıkıyor. İhtiyacını gidermek isteyen vatandaşlar faizsiz kredi veren bankaları yakın takibe aldı. İşte tüm detaylar...
3.04.2024 Ekonomi
Togg yenilendi, yüzden tanıyacak
Togg yenilendi, yüzden tanıyacak Türkiye’nin yerli otomobili Togg’a güncelleme geldi. T10X modeline gelen yeni özellikler Togg’un sosyal medya hesabından duyuruldu.
31.03.2024 Ekonomi
Togg'a güncelleme geldi! İşte yeni özellikler
Togg'a güncelleme geldi! İşte yeni özellikler Yerli otomobil Togg, T10X'e 1.4.0 ismi verilen yeni bir güncelleme geldiğini açıkladı. Yeni güncelleme, yüz tanımayla oturum açmadan Trumore üzerinden araçla ilgili temel bilgilere ulaşmaya kadar birçok yenilik getirildiği öğrenildi. İşte detaylar...
30.03.2024 Ekonomi
Kamu bankaları promosyonu ne zaman yatacak? Bakan Işıkhan açıkladı: Kamu bankaları emekli promosyonu pazartesi mi yatacak?
Kamu bankaları promosyonu ne zaman yatacak? Bakan Işıkhan açıkladı: Kamu bankaları emekli promosyonu pazartesi mi yatacak? Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan: “Kamu bankaları pazartesi günü promosyon güncelleme başvurularını almaya başlayacak.”
21.03.2024 Ekonomi
Emeklilere promosyonda yeni gelişme! Banka hesaplarına yatacağı tarih belli oldu
Emeklilere promosyonda yeni gelişme! Banka hesaplarına yatacağı tarih belli oldu Emeklilere promosyonda son dakika gelişmesi... Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, aylık miktarına göre 8 ila 12 bin lira arasında olacak şekilde yükseltilen kamu bankalarındaki emekli aylığı promosyonlarına ilişkin güncelleme başvurularının pazartesi itibarıyla alınacağını duyurdu.
21.03.2024 Çalışma Hayatı
Göç idaresi ek hizmet binası yeni yerine taşındı! Trafik normale döndü
Göç idaresi ek hizmet binası yeni yerine taşındı! Trafik normale döndü Kışla Caddesi’nde trafik yoğunluğuna neden olan göç idaresi ek hizmet binası, Yüreğir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Kocaispir’in girişimleri ile Yavuzlar Mahallesinden taşındı.
18.03.2024 Adana
Süper Lig'de şampiyonluk oranı güncellendi!
Süper Lig'de şampiyonluk oranı güncellendi! Süper Lig'de Galatasaray ile Fenerbahçe arasında nefes kesen şampiyonluk mücadelesi yaşanıyor. İddaa Risk Yönetimi, şampiyonluk oranlarına güncelleme yaptı.
12.03.2024 Fenerbahçe
Arabası olan milyonları ilgilendiriyor! Motorine indirim geldi
Arabası olan milyonları ilgilendiriyor! Motorine indirim geldi Araç sahiplerine iyi haber geldi. Brent petrol fiyatları ve dövizdeki değişikliklerle birlikte motorin fiyatları da değişmeye devam ediyor. Motorine bu gece yarısı itibarıyla 1 lira 35 kuruş indirim geldi. İstanbul'da motorinin litresi 40 lira 7 kuruş, Ankara'da ise 41 lira 46 kuruş oldu.
1.03.2024 Ekonomi
EPDK yazı göndererek uyardı: İndirimleri tüketiciye yansıtın
EPDK yazı göndererek uyardı: İndirimleri tüketiciye yansıtın Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu (EPDK) Başkanı Mustafa Yılmaz, rafinerilerden marj oranlarında güncelleme yapılmasını istediklerini belirterek, "Yapılacak güncelleme neticesinde benzin ve motorinde 1 ila 1,5 TL düzeyinde bir indirim olacaktır" dedi.
20.02.2024 Ekonomi
Bakan Özhaseki: 680 bin civarında konut, 70 bin civarında iş yeri yıkıldı
Bakan Özhaseki: 680 bin civarında konut, 70 bin civarında iş yeri yıkıldı Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, 6 Şubat Kahramanmaraş depremlerini vurgulayarak, “Birçok Avrupa ülkesi böyle bir depremin altından kalkamaz. ‘Bizim temsil ettiğimiz bazı ülkelerde bu depremin yarısı bile olsa emin olun biz altından kalkamayız’ diye ifadelere çok rastladık” dedi.
12.02.2024 Ekonomi
Elektrik ve doğal gaza 'zam' açıklaması
Elektrik ve doğal gaza 'zam' açıklaması İletişim Başkanlığı Dezenformasyonla Mücadele Merkezi, bazı sosyal medya hesaplarından paylaşılan, Merkez Bankası Başkanı Fatih Karahan, 'Elektrik ve doğal gazda seçimden sonra yüzde 150- 200 arası zam bekleyebiliriz' dedi iddiasının doğru olmadığını açıkladı.
9.02.2024 Ekonomi
Antimalware Service Executable Nedir, Neden Olur? Antimalware Service Executable Kapatılmalı Mı?
Antimalware Service Executable Nedir, Neden Olur? Antimalware Service Executable Kapatılmalı Mı? Bilgisayarlar günlük yaşantımızda neredeyse yokluklarında hiçbir işimizi halledemeyeceğimiz ve bir kaosun içine sürükleneceğimiz kadar hayatımızın içine dahil olmuş durumdalar. Bu aygıtların bizler için önemini bilen korsanlar, bazen kişisel ya da finansal verileri çalmak, bazen de yalnızca zarar vermek amacıyla virüsler üreterek bilgisayarlarımıza saldırabilirler. Bu virüslerin karşısında bilgisayarlarımızı Antimalware service executable gibi programlar korumaktadır.
22.01.2024 Bilim ve Teknoloji
Zam kararının ardından uzun kuyruklar oluştu
Zam kararının ardından uzun kuyruklar oluştu Ankara'da taksi ücret tarifelerine zam yapılması kararının ardından taksiciler, taksimetre ücretlerini güncellemek için uzun sıralar oluşturdu.
19.01.2024 Ekonomi
MEB ajanda aktivasyon kodu nasıl alınır? MEB ajanda güncelleme sorunu nedir? MEB ajanda e devlet üzerinden kişi bilgisi alınamadı hatası
MEB ajanda aktivasyon kodu nasıl alınır? MEB ajanda güncelleme sorunu nedir? MEB ajanda e devlet üzerinden kişi bilgisi alınamadı hatası Milli Eğitim Bakanlığı öğretmenlere yönelik düzenlemeye geçirdiği MEB ajanda ile ilgili sorun yaşanıyor. MEB ajandanın hata verdiği uyarılar art arda geldi. Uygulama çalışmadığı için hem uygulamaya hem de tarayıcıdan e okula giriş yapamayan öğretmenler, not işlemlerini tamamlayamıyor. Peki, MEB ajanda aktivasyon kodu nasıl alınır? MEB ajanda güncelleme sorunu nedir? MEB ajanda e devlet üzerinden kişi bilgisi alınamadı hatası…
15.01.2024 Eğitim
Bakan Yumaklı'dan flaş açıklama: Yapay et üretimine izin verilmesi söz konusu değildir
Bakan Yumaklı'dan flaş açıklama: Yapay et üretimine izin verilmesi söz konusu değildir Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, zaman zaman 'bakanlık yapay ete izin verdi' gibi bazı haberler, paylaşımlar yapıldığını belirterek, "Yapay et bakanlığımızın hiçbir zaman gündeminde olmamıştır, olmayacaktır. Yapay et üretimine izin verilmesi söz konusu değildir" dedi.
10.01.2024 Ekonomi
e okul güncelleme yap | E OKUL VBS güncelleme nasıl yapılır? e okula giremiyorum 2024
e okul güncelleme yap | E OKUL VBS güncelleme nasıl yapılır? e okula giremiyorum 2024 e-Okul güncelleme nasıl yapılır? Sorusuna yoğun bir şekilde yanıt aranıyor. Kullanıcılar güncelleme nedeniyle e-Okul'a giremediğine yönelik paylaşımlar yapıyor. Peki, e-Okul'a giremiyorum, neden? E Okul VBS yenileme nasıl yapılır? İşte e okul güncelleme
10.01.2024 Eğitim
TikTok'ta akım olan 'ölüm çelmesi' genç kızın hayatını kararttı
TikTok'ta akım olan 'ölüm çelmesi' genç kızın hayatını kararttı Antalya’da yaklaşık 9 yıldır basketbol ve ragbi sporuyla başarıdan başarıya imza atan 17 yaşındaki Nilsu, milli takım hayalleri kurarken iki arkadaşının yaptığı ve son 4 yıldır TikTok’ta akım olan ‘çelme takma’ şakasının kurbanı oldu. Omurgasında kırık oluşması sonucu 1 ay oyunca çelik korseyle yatağa mahkum kalan genç kız, 3-4 aylık süre sonra antrenmanlara başlayabilecek.
10.01.2024 Gündem
Taksilere zam sonrası 'Güncelleme' mesaisi
Taksilere zam sonrası 'Güncelleme' mesaisi İstanbul'da toplu ulaşım ücret tarifelerinin değişimiyle, taksi ücretlerine yüzde 28.09 oranında zam geldi. 13 Ocak’tan itibaren geçerli olacak yeni tarife için taksiciler taksimetrelerini güncellemeye başladı. Kimi taksiciler zam oranından memnun olurken, kimi taksiciler ise, yeni zammın müşterilerde azalmaya neden olacağı görüşünde.
10.01.2024 Gündem
İstanbul’da berber ücretleri belli oldu! 1400 TL'lik rekor tarife
İstanbul’da berber ücretleri belli oldu! 1400 TL'lik rekor tarife İstanbul’da bölgelere göre berber fiyatları değişkenlik gösteriyor. Her bölgede farklılık gösteren ücretler 2024 yılında değişti. İstanbul Erkek Berberleri Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Şükrü Akyüz, "Lüks sınıfta fiyat tarifemiz 1400 TL’ye kadardır." dedi.
9.01.2024 Ekonomi
Togg sedan modelini görücüye çıkarıyor! Heyecanlandıran paylaşım
Togg sedan modelini görücüye çıkarıyor! Heyecanlandıran paylaşım Togg'un heyecanla beklenen sedan modeline ait ilk görüntüler ortaya çıktı. Ayrıca, T10X modelinin 2024 yılı için sipariş alımlarının başladığı açıklandı. Belirtilene göre, genel siparişler 20 Ocak'tan itibaren alınmaya başlanacak.
7.01.2024 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Güncelleme ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki güncelleme haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.