Gümrük Bakanlığı

Gümrük Bakanlığı

Son dakika gümrük bakanlığı haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan gümrük bakanlığı ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını gümrük bakanlığı haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Gümrük Bakanlığı

haberleri sayfasında son dakika yaşanan gümrük bakanlığı gelişmeleri de dahil olmak üzere 3.149 gümrük bakanlığı haberi bulunmuştur. Tüm gümrük bakanlığı haberleri aşağıda listelenmiştir.
Yapılandırma ile ilgili son dakika açıklaması! Başvuru...
Yapılandırma ile ilgili son dakika açıklaması! Başvuru... Borcu olan çok sayıda kişi yapılandırma imkanından yararlanarak borçlarından kurtuluyor. Yapılandırma ile faiz yükünün büyük kısmı ödenmiyor. Yapılandırma ile ilgili gelen son dakika açıklamasında önemli verilere yer verildi. 4 milyondan fazla kişinin yapılandırma başvurusunda bulunduğu belli oldu.
16.09.2021 Ekonomi
Faizler siliniyor! Başvuran yararlanıyor, son günler, süre uzatılmayacak
Faizler siliniyor! Başvuran yararlanıyor, son günler, süre uzatılmayacak Borcu olan yüz binlerce kişi yapılandırma imkanından yararlandı. Borçlarını yapılandıranlar faiz yükünün büyük kısmından da kurtuluyor. Yapılandırmada son günlere girildi. Vergi ve prim borçları başta olmak üzere kamuya olan borçları yapılandırmak için tanınan başvuru süresi 30 Eylül’de sona erecek. Borçlarını yapılandırmak isteyenlerin iki hafta içinde başvurmaları gerekiyor. Başvuru süresi ve ilk taksit süresinde daha önce bir ay uzatma yapıldığı için yeni bir uzatma yapılmayacak.
15.09.2021 Ekonomi
Milyonlarca memuru ilgilendiriyor! Son 10 gün!
Milyonlarca memuru ilgilendiriyor! Son 10 gün! Mal beyanı ile ilgili süreçte sona gelinirken mal beyanından bulunmayan memurlar için süre azalıyor. Mal bildiriminde bulunmayanlar memurlar, kademe ilerlemesi durdurulması cezası ile karşı karşıya kalacak. Peki mal beyanı nereye yapılır? Mal bildirimi nasıl yapılır? Mal beyanı verilirken nelere dikkat edilmeli? Birden fazla görevi olanlar nasıl beyanda bulunacaklar? Mal Bildirimi elektronik ortamda istenebilir mi? Zamanında beyanda bulunmayanların cezası nedir? İşte detaylar…
19.02.2020 Çalışan Hakları
Milyonlarca memuru ilgilendiriyor! Son 19 gün!
Milyonlarca memuru ilgilendiriyor! Son 19 gün! Milyonlarca memuru ilgilendiren mal beyanı ile ilgili süreçte sona geliniyor. Mal bildiriminde bulunmayan memurlar, kademe ilerlemesi durdurulması cezası ile karşı karşıya kalacak. Peki mal beyanı nereye yapılır? Mal bildirimi nasıl yapılır? Mal beyanı verilirken nelere dikkat edilmeli? Birden fazla görevi olanlar nasıl beyanda bulunacaklar? Zamanında beyanda bulunmayanların cezası nedir? İşte detaylar…
10.02.2020 Çalışma Hayatı
Tablet bekliyordu bantlanmış cam çıktı
Tablet bekliyordu bantlanmış cam çıktı İzmir'de internet üzerinden tablet alan adam, kargosu eline ulaştığında hayatının şokunu yaşadı. Kargo kutusunun içinden tablet yerine bantlanmış cam çıktı.
15.12.2019 Yaşam
PTT’de E-Tebligat dönemi
PTT’de E-Tebligat dönemi Resmi Gazetede yayımlanan "Ulusal Elektronik Tebligat Yönetmeliği" kapsamında, aralarında mahkemelerin de olduğu tebligat çıkarmaya yetkisi olan mercilerin, tebligatları belirli gerçek ve tüzel kişilere elektronik ortam ile göndermeleri zorunlu hale geldi.
24.01.2019 Ekonomi
Milyonlarca liralık bir vurgun daha! Keçibank...
Milyonlarca liralık bir vurgun daha! Keçibank... Çiftlikbank, Turcoin, Anadolufarm gibi piramit satış sistemlerine dair soruşturmaların yankısı devam ederken, benzer bir sistemin mağdurlarının 4 yıldır hukuk mücadelesi yürüttüğü ortaya çıktı.
7.07.2018 Gündem
Yumuşak iniş
Yumuşak iniş Dış ticaret açığı Haziran’da % 8 azalarak son 1 yılda ilk kez daralma kaydetti. Ekonomistler, “İktisadi faaliyette yavaşlama ithalata yansıdı” yorumu yaptı.
2.07.2018 Ekonomi
Gümrük Bakanlığı ihracat rakamlarını açıkladı
Gümrük Bakanlığı ihracat rakamlarını açıkladı Gümrük Bakanlığı açıklamasına göre haziranda ihracat % 1,21 azalarak 12 milyar 970 milyon dolar oldu.
2.07.2018 Ekonomi
Binlerce kişi onları arıyor! Bir titan daha firarda
Binlerce kişi onları arıyor! Bir titan daha firarda Türkiye’nin ilk dijital parası ‘Turcoin’ ve Hipper A.Ş.’de milyarlık vurgun yapıldığı ortaya çıktı. Binlerce kişiyi dolandıran yöneticiler birbirini suçlayıp kayıplara karıştı. Alacaklılar tesisleri bastı.
18.06.2018 Ekonomi
Son dakika... Ekonomi paketiyle 30 milyona yakın kişinin yüzü güldü!
Son dakika... Ekonomi paketiyle 30 milyona yakın kişinin yüzü güldü! Maliye Bakanlığı, öğrenciden çiftçiye milyonların yüzünü güldüren ekonomi paketini analiz etti. Paket doğrudan 30 milyona yakın vatandaşı sevindirdi.
7.05.2018 Ekonomi
Bakanlık açıkladı! İhracat rakamlarında müthiş artış...
Bakanlık açıkladı! İhracat rakamlarında müthiş artış... Gümrük Bakanlığı: Nisan'da ihracat, yüzde 8,59 artarak 13 milyar 879 milyon dolar oldu.
2.05.2018 Ekonomi
Yeni bir Çiftlik Bank vak'ası daha
Yeni bir Çiftlik Bank vak'ası daha Türkiye'de, ‘Çiftlikbank’ olayı gündemdeki yerini korurken, yeni bir dolandırıcılık kapısı daha ortaya çıkarıldı
29.03.2018 Ekonomi
Kamuya 45 bin memur atanacak
Kamuya 45 bin memur atanacak Özel sektörün yanı sıra kamu kurumları da istihdam için harekete geçti. Bu yıl kamuya 45 bin memur ataması yapılacak. İşte kurumlar ve alınacak personel sayıları...
25.03.2018 Ekonomi
İkinci Çiftlik Bank vurgunu! Bu da 'Anadolu Farm'
İkinci Çiftlik Bank vurgunu! Bu da 'Anadolu Farm' Türkiye ikinci Çiftlik Bank vakasıyla karşı karşıya... Gümrük Bakanlığı’nın inceleme başlattığı 44 bin üyeli Anadolu Farm da 200 milyon TL vurgun yapmış.
21.03.2018 Gündem
20 bin 239 yeni memur alınacak
20 bin 239 yeni memur alınacak Kamu kurumları 20 bin 239 memur alımı için düğmeye bastı. Alımlarda başı 10 bin kişiyle Polis Akademisi, 7 bin kişiyle Deniz Kuvvetleri Komutanlığı çekiyor.
14.03.2018 Ekonomi
20 bin memur alımı için ilan çıktılar
20 bin memur alımı için ilan çıktılar Çok sayıda devlet kurumu memur alımı için ilan çıktı. En fazla personel alımının yapılacağı iki kurum ise Polis Akademisi Başkanlığı (POMEM) ve Deniz Kuvvetleri Komutanlığı. Sadece iki kuruma alınacak personel sayısı 17 bin kişi. Öte yandan 2500 engelli memur alımı için de başvurular başladı.
13.03.2018 Ekonomi
Saadet zinciri kurana kötü haber
Saadet zinciri kurana kötü haber Çiftlik Bank’ın ardından 11 siteyi daha incelemeye alan Gümrük Bakanlığı, yasa hazırlıyor. Bakan Tüfenkci, şüpheli ticari işlemleri bulunan sitelerin sahiplerine ticaret yasağı getirileceğini söyledi.
20.02.2018 Ekonomi
İhracatta rekor geldi! Cumhuriyet tarihinin...
İhracatta rekor geldi! Cumhuriyet tarihinin... Gümrük ve Ticaret Bakanlığı verilerine göre, 2017 yılında 157,1 milyar dolarla Cumhuriyet tarihinin en yüksek 2. ihracat seviyesine ulaşıldı.
2.01.2018 Ekonomi
Kaçak geçen şimdi yandı! Ağır cezalar geliyor
Kaçak geçen şimdi yandı! Ağır cezalar geliyor Ulaştırma Bakanı Arslan, kaçak geçişi önleyeceklerini belirterek, “Kamyon ve otobüsler köprünün son çıkışında döndürülecek. Yabancı araçlar gümrükten çıkamayacak” dedi
10.12.2017 Ekonomi
İstanbul'da yüz binlerce kanserojen kaçak oyuncak ele geçirildi
İstanbul'da yüz binlerce kanserojen kaçak oyuncak ele geçirildi İstanbul’da Çin’den ithal edilen 19 ton ağırlığında, yüz binlerce kaçak oyuncak ele geçirildi. İncelemede oyuncakların, kanserojen oldukları belirlendi.
29.09.2021 Gündem
DEAŞ ve PKK'ya tarihi darbe!
DEAŞ ve PKK'ya tarihi darbe! Gümrük Bakanlığı, DAEŞ, PYD ve PKK’nın tarihi eser kaçakçılarına göz açtırmadı. Tarihi eser bulamayan dolandırıcıların tarihi eserlerin imitasyonlarını “orijinal” esermiş gibi piyasaya sürdüğü ortaya çıktı. Sahte sikke ve heykelciklere karşı da mücadele başlatıldı.
29.09.2021 Gündem
FETÖ’den ‘oda-borsa’ oyunu!
FETÖ’den ‘oda-borsa’ oyunu! Oda ve borsa seçimlerinin Nisan 2018’e ertelenmesinin perde arkasından FETÖ çıktı. Ankara ve İstanbul için aday olacak isimler tehdit edilirken, yüzlerce sahte şirket kurulduğu anlaşıldı
29.09.2021 Gündem
Gümrük Bakanlığı'ndan 'slime' incelemesi
Gümrük Bakanlığı'ndan 'slime' incelemesi Gümrük ve Ticaret Bakanlığınca, 'slime' adlı ürünlerle ilgili harekete geçildiği belirtilerek, inceleme başlatıldığı bildirildi.
22.09.2017 Ekonomi
Yunanistan, 500 milyon liralık pay aldı
Yunanistan, 500 milyon liralık pay aldı Dünya Gazetesi'nin çıkış kapısı verilerinden yararlanarak yaptığı hesaplamalara göre Kurban Bayramı tatilinde Yunanistan’a sadece kara ve denizyolu ile 110 bin kişi gitti. Bu kişilerin harcaması 500 milyon lira civarında gerçekleşti.
7.09.2017 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Gümrük Bakanlığı ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki gümrük bakanlığı haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.