Gülyazı

Gülyazı

Son dakika gülyazı haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan gülyazı ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını gülyazı haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Gülyazı

haberleri sayfasında son dakika yaşanan gülyazı gelişmeleri de dahil olmak üzere 176 gülyazı haberi bulunmuştur. Tüm gülyazı haberleri aşağıda listelenmiştir.
Pençe- Kaplan Operasyonu bölgesinde güvenlik korucusu şehit oldu
Pençe- Kaplan Operasyonu bölgesinde güvenlik korucusu şehit oldu Irak'ın kuzeyinde yürütülen Pençe- Kaplan Operasyonu bölgesinde görevli olan ve kayalıklardan düşerek ağır yaralanan Güvenlik Korucusu Mustafa Enç (45), kaldırıldığı hastanede şehit oldu. Şehit Enç, düzenlenen törenin ardından toprağa verildi.
10.05.2023 Gündem
Şırnak’ta teröristlerle çıkan çatışmada 1 güvenlik korucusu şehit oldu
Şırnak’ta teröristlerle çıkan çatışmada 1 güvenlik korucusu şehit oldu Şırnak’ta düzenlenen Eren Abluka Sonbahar Kış-23 Şehit Jandarma Yüzbaşı Yunus Çelebi Operasyonu'nda teröristlerle çıkan çatışmada güvenlik korucusu Nimet Encü (45) şehit oldu. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Şırnak’a gelen İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun telefonundan aileyle görüşerek baş sağlığı diledi.
22.01.2023 Gündem
Şırnak'ta 5 bin kişilik  aşiret düğünü! Takı miktarı dudak uçuklattı
Şırnak'ta 5 bin kişilik aşiret düğünü! Takı miktarı dudak uçuklattı Şırnak Uludere ilçesindeki Gülyazı köyünün Irak sınırında, Kerem Enc (25) ve Çiğdem Oflu (23) çiftinin 2 gün süren düğününe 5 bin kişi katıldı. Yöresel kıyafetli davetlilere, 350 kilo etli yemek ikram edildi. Çifte, düğünde 500 bin TL 300 bin TL'lik altın takıldı.
26.11.2022 Yaşam
Samsun'da ‘aronia’ hasadı! 1 dekarda 50 bin TL net kazanç
Samsun'da ‘aronia’ hasadı! 1 dekarda 50 bin TL net kazanç Şekerleme, reçel, sos, salça, şerbet, meyve suyu ve karışımlarında, ayrıca kurutularak kuruyemiş karışımlarında, pasta, kek, turta, pankek ve çeşit ekmek yapımında kullanımı bilinen aronia meyvesinin Samsun’un Çarşamba ilçesinde hasadı yapıldı.
29.08.2022 Ekonomi
Terhisine 80 gün kalan askerin baba evine cenazesi gitti
Terhisine 80 gün kalan askerin baba evine cenazesi gitti Şırnak Uludere’de vatani görevini yerine getirirken geçirdiği kalp krizi sonrasında hayatını kaybeden Tankçı Er Enis Alkır son yolculuğuna gözyaşları içinde uğurlandı.
27.03.2022 Yaşam
İran Türkiye sınır kapıları kapatıldı! Türkiye İran sınır kapıları hangileri, kaç tane sınır kapısı var, Van İran sınır kapısı hangisi?
İran Türkiye sınır kapıları kapatıldı! Türkiye İran sınır kapıları hangileri, kaç tane sınır kapısı var, Van İran sınır kapısı hangisi? Sağlık Bakanı Koca, koronavirüs salgını nedeniyle İran'la olan sınır kapılarının geçici olarak kapatıldığını açıkladı. İran’ın Kum kentinde yeni tip koronavirüs bulaştığı 15 kişinin hayatını kaybetmesinin ardından Tahran’da olduğu gibi Türkiye’de de vatandaşlar, endişe içinde gelişmeleri takip ediyor. Peki Türkiye İran sınır kapıları hangileri, kaç tane sınır kapısı var, Van İran sınır kapısı hangisi? İşte detaylar…
23.02.2020 Gündem
Türkiye İran sınır kapıları hangileri, kaç tane sınır kapısı var, Van İran sınır kapısı hangisi? (İran Türkiye sınır kapısı kapatılacak mı?)
Türkiye İran sınır kapıları hangileri, kaç tane sınır kapısı var, Van İran sınır kapısı hangisi? (İran Türkiye sınır kapısı kapatılacak mı?) İran’ın Kum kentinde yeni tip koronavirüs bulaştığı 4 kişinin hayatını kaybetmesinin ardından Tahran’da olduğu gibi Türkiye’de de vatandaşlar, endişe içinde gelişmeleri takip ediyor. Sosyal medya üzerinden ‘’İran sınırları kapatılsın’’ etiketiyle açıldı. Irak, komşu İran'daki koronavirüs vakaları nedeniyle bir sınır kapısını kapattı. Irak, koronavirüs nedeniyle İran sınırını kapatırken sosyal medyada Türkiye'nin de İran sınır kapılarını kapatması yönünde sosyal medyada paylaşımlar yapıldı. Peki, Türkiye ile İran arasında hangi sınır kapıları var?
21.02.2020 Gündem
PKK'ya ağır darbe! Hepsi imha edildi
PKK'ya ağır darbe! Hepsi imha edildi Şırnak ve Muş'ta devam eden terör operasyonları kapsamında PKK'lı teröristlere ait çok sayıda mühimmat ele geçirildi ve sığınakları imha edildi.
9.05.2019 Gündem
Ambulansın giremediği yerlerde görev onun! 'Halktan çok destek alıyorum'
Ambulansın giremediği yerlerde görev onun! 'Halktan çok destek alıyorum' Eskişehir’de 3 yıldır ambulansın giremediği yerlere hızlı bir şekilde giderek hastaların hayatını kurtaran Aydın, “Halktan çok destek alıyorum. Gördükleri zaman, ‘Türkiye’nin güçlü kadınları işte böyle olur’ diyorlar. Alkışlayıp fotoğraf çektirmek isteyenler oluyor” dedi.
22.02.2019 Yaşam
PKK'ya darbe! Hepsi ele geçilrildi
PKK'ya darbe! Hepsi ele geçilrildi Şırnak'ın Uludere ilçesinde teröristlere ait silah ve mühimmat bulundu.
14.10.2018 Gündem
Aşiret düğününde halay ile Türkiye haritası oluşturdular
Aşiret düğününde halay ile Türkiye haritası oluşturdular Şırnak'ın Uludere ilçesine bağlı Gülyazı köyünde yapılan aşiret düğününde renkli görüntüler ortaya çıkarken, damat Erol Yakut'un amcası korucu başı Mesut Güney'in öncülüğünde, davetliler halay çekerken Türkiye haritası oluşturdu.
24.09.2018 Gündem
İşte Barzani'ye vurulacak darbeler: Askeri müdahalede dahil...
İşte Barzani'ye vurulacak darbeler: Askeri müdahalede dahil... IKBY’nin bağımsızlık referandumuna karşı MGK ve Bakanlar Kurulu’nda gündeme gelmesi beklenen başlıklar arasında askeri ve ticari yaptırımlar başı çekiyor.
29.09.2021 Gündem
PKK'lılar işçilere saldırdı: 2 ölü 4 yaralı
PKK'lılar işçilere saldırdı: 2 ölü 4 yaralı Terör örgütü PKK Şırnak'ta yol yapım çalışması yapan işçilere saldırdı. 2 işçi hayatını kaybetti, 4 işçi yaralandı.
29.09.2021 Gündem
HDP'li vekile 'ağırlaştırılmış ömür boyu' hapis istemi
HDP'li vekile 'ağırlaştırılmış ömür boyu' hapis istemi HDP Şırnak Milletvekili tutuklu Ferhat Encü hakkında, 5 yıl önce 34 kişinin öldüğü hava saldırısından sonra Şırnak'ın Uludere İlçesi'ne bağlı Gülyazı Köyü'ne taziyeye gelen Uludere Kaymakamı Naif Yavuz'a linç girişiminde bulunduğu iddiasıyla 'ağırlaştırılmış ömür boyu hapis' istemiyle dava açıldı.
29.09.2021 Gündem
10 ilçede elektrik kesintisi
10 ilçede elektrik kesintisi Ataşehir, Beykoz, Çekmeköy, Maltepe, Pendik, Sancaktepe, Şile, Tuzla, Ümraniye ve Üsküdar'ın bazı mahallelerinde 19 Ağustos'ta elektrik kesintisi uygulanacak...
29.09.2021 Gündem
Uludere'nin 2 köyündeki yasak kaldırıldı
Uludere'nin 2 köyündeki yasak kaldırıldı Şırnak’ın Uludere ilçesi Gülyazı ve Ortasu köylerinde PKK’lılara yönelik operasyonlar nedeniyle uygulanan sokağa çıkma yasağı saat 00.01’den itibaren kaldırıldı.
29.09.2021 Gündem
Uludere'de sokağa çıkma yasağı kaldırıldı
Uludere'de sokağa çıkma yasağı kaldırıldı Şırnak'ın Uludere ilçesi Gülyazı ve Ortasu köylerinde terör örgütü PKK'lıların yakalanması için ilan edilen sokağa çıkma yasağı 14 Temmuz 2016 Perşembe günü saat 00.01'den itibaren kaldırıldı
29.09.2021 Gündem
Uludere'nin 2 köyünde sokağa çıkma yasağı
Uludere'nin 2 köyünde sokağa çıkma yasağı Şırnak'ın Uludere ilçesinin Gülyazı ve Ortasu köylerinde sokağa çıkma yasağı ilan edildi.
29.09.2021 Gündem
185 paşa terfi sırasında
185 paşa terfi sırasında YAŞ, 1-4 Ağustos'ta toplanacak. 185 general ve amiralin terfi beklediği YAŞ'ta, 2019'da Genelkurmay Başkanı olması beklenen Yaşar Güler’in, Jandarma Komutanlığı’na atanması bekleniyor.
29.09.2021 Gündem
Şırnak'tan acı haber
Şırnak'tan acı haber Şırnak’ın Uludere ilçesinde teröristlerce mevziye döşenen mayının patlaması sonucu 1 asker şehit oldu.
29.09.2021 Gündem
Komünist belediye başkanı, Uludere’de cami onaracak
Komünist belediye başkanı, Uludere’de cami onaracak TUNCELİ Ovacık Belediye Başkanı Komünist Partili Fatih Mehmet Maçoğlu, 34 kişinin hava saldırısında hayatını kaybettiği Şırnak’ın Uludere İlçesi’ne bağlı Gülyazı Köyü’ndeki caminin onarımını üstlendiğini söyledi...
29.09.2021 Gündem
Şırnak'ta 5 PKK'lı öldürüldü
Şırnak'ta 5 PKK'lı öldürüldü ŞIRNAK'ın merkez ve Uludere İlçesi'nde askeri birliklere sızma girişiminde bulunan ve uzun namlulu silahlarla saldıran PKK'lı teröristleri etkisiz hale getirmek için düzenlenen hava destekli operasyonlarda 1'i kadın 5 PKK'lı öldürüldü...
29.09.2021 Gündem
Şırnak'ta mayın tuzağı: 1 asker yaralı
Şırnak'ta mayın tuzağı: 1 asker yaralı Şırnak’ta PKK’nın tuzakladığı mayına basan bir asker yaralandı.
29.09.2021 Gündem
IKBY internet sitesinde 'flaş haber' olarak duyurdu
IKBY internet sitesinde 'flaş haber' olarak duyurdu ŞIRNAK’ta, PKK’lıların Görmeç ve Sislice üs bölgelerine izinden dönenlerin güvenliğini sağlayan time saldırıp 3 askeri şehit etmesi üzerine, Türk savaş uçaklarının Irak’ın kuzeyinde yer alan PKK kamplarına bomba yağdırdı...
29.09.2021 Gündem
HDP'li vekilden askere: Defolun gidin
HDP'li vekilden askere: Defolun gidin HDP'nin Şırnak Milletvekili Ferhat Encü ile görevli askerler arasında yaşanan tartışmanın yeni görüntüleri çıktı.
29.09.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Gülyazı ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki gülyazı haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.