Gülser Yıldırım

Gülser Yıldırım

Son dakika gülser yıldırım haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan gülser yıldırım ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını gülser yıldırım haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Gülser Yıldırım

haberleri sayfasında son dakika yaşanan gülser yıldırım gelişmeleri de dahil olmak üzere 108 gülser yıldırım haberi bulunmuştur. Tüm gülser yıldırım haberleri aşağıda listelenmiştir.
Selahattin Demirtaş ve Figen Yüksekdağ için ağırlaştırılmış müebbet hapsi istendi
Selahattin Demirtaş ve Figen Yüksekdağ için ağırlaştırılmış müebbet hapsi istendi Kobani olayları sonrası 6- 8 Ekim 2014'te Türkiye genelinde yaşanan ve 37 kişinin yaşamını yitirdiği olaylara ilişkin, aralarında eski HDP eş genel başkanları Selahattin Demirtaş ve Figen Yüksekdağ'ın da bulunduğu 36 sanığın en az bir kez ağırlaştırılmış müebbet hapsi istendi.
14.04.2023 Gündem
Gültan Kışanak, Kobani soruşturması kapsamında tutuklandı
Gültan Kışanak, Kobani soruşturması kapsamında tutuklandı Kobani soruşturmasında eski Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkanı Gültan Kışanak tutuklanırken, eski HDP Mardin Milletvekili Gülser Yıldırım adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.
16.10.2020 Gündem
HDP'de milletvekillerinden 25'i liste dışı kaldı
HDP'de milletvekillerinden 25'i liste dışı kaldı HDP'de 24 Haziran'daki seçim için mevcut 48 milletvekilinden 25'i aday gösterilmezken, terör örgütü PKK'nın elebaşı Abdullah Öcalan'ın iki avukatı ile yeğeni Ömer Öcalan'a aday listesinde yer verildi.
21.05.2018 Siyaset
Tutuklu HDP'liler Afrin'de öldürülen teröristler için açlık grevi başlatıyor
Tutuklu HDP'liler Afrin'de öldürülen teröristler için açlık grevi başlatıyor Tutuklu Figen Yüksekdağ ve Sebahat Tuncel'in de aralarında bulunduğu HDP ve DBP yöneticisi tutuklu 9 kadın, teröristlere karşı gerçekleştirilen Afrin operasyonuna tepki için 3 gün aç kalacak.
25.01.2018 Siyaset
HDP'li 19 vekil hakkında fezleke
HDP'li 19 vekil hakkında fezleke HDP'li 19 vekil hakkında fezleke Adalet Bakanlığı'na gönderildi.
4.12.2017 Siyaset
AYM'den Gülser Yıldırım'a ret
AYM'den Gülser Yıldırım'a ret Anayasa Mahkemesi HDP'li Gürsel Yıldırım'ın başvurusunu reddetti.
29.09.2021 Gündem
HDP'li vekil Gülser Yıldırım hakkında flaş karar!
HDP'li vekil Gülser Yıldırım hakkında flaş karar! HDP Mardin Milletvekili Gülser Yıldırım, için tutuklu olduğu davadan tahliye kararı verildi.
15.11.2017 Siyaset
Meclis'e yeni dokunulmazlık dosyaları gönderildi
Meclis'e yeni dokunulmazlık dosyaları gönderildi 31 milletvekiline ait 43 dokunulmazlık dosyası TBMM Başkanlığına sunuldu. Böylece Meclise gelen dosya sayısı 246'ya ulaştı.
29.09.2021 Gündem
HDP Muş Milletvekili tutuklandı
HDP Muş Milletvekili tutuklandı HDP Muş Milletvekili Burcu Çelik Özkan tutuklandı.
29.09.2021 Gündem
Gülser Yıldırım'a 81 yıl hapis istemi
Gülser Yıldırım'a 81 yıl hapis istemi HDP Mardin Milletvekili Gülser Yıldırım hakkında tutuklu olduğu soruşturmadan 81 yıla kadar hapis istemiyle dava açıldı.
29.09.2021 Gündem
Cezaevinden ilk fotoğraflar
Cezaevinden ilk fotoğraflar Haklarında yürütülen soruşturmalar kapsamında tutuklanarak cezaevine konulan HDP Eş Genel Başkanı Figen Yüksekdağ, HDP Mardin Milletvekili Gülser Yıldırım, eski Milletvekili Ayla Akat Ata ve görevden alınan Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkanı Gültan Kışanak’ın cezaevinde çektirdikleri ilk fotoğraflar paylaşıldı...
29.09.2021 Gündem
8 HDP'liden cezaevi mesajları
8 HDP'liden cezaevi mesajları HDP, haklarında yürütülen soruşturmalar kapsamında tutuklanan ve cezaevlerine konulan Eş Genel Başkanlar Selahattin Demirtaş, avukatı ile gönderdiği mesajda, "Bizi bu karanlıkta teslim alacağını sananlar, unutmasınlar ki tek bir kibrit çöpü, tek bir mum bu karanlığı aydınlatmaya yeterlidir" dedi.
29.09.2021 Gündem
HDP'li 11 milletvekili çağrı kağıdını kabul etmiş
HDP'li 11 milletvekili çağrı kağıdını kabul etmiş İfade vermeye gitmedikleri gerekçesiyle haklarında gözaltı kararı verilen HDP'li 15 milletvekilinden 11'inin çağrı kağıtlarını teslim aldıkları ortaya çıktı. Cumhuriyet başsavcılıkları, CMK'nın 146'ncı maddesi gereği ifadeye gelmeyen milletvekillerinin zorla getirilmelerine hükmetti
29.09.2021 Gündem
İşte HDP'li vekillerin gözaltılarının gerekçeleri
İşte HDP'li vekillerin gözaltılarının gerekçeleri Diyarbakır, Şırnak, Hakkari, Van ve Bingöl Cumhuriyet Başsavcılıklarının talimatları doğrultusunda gözaltına alınan HDP'li milletvekillerinin terör suçlarıyla ilgili çok sayıda fezlekesi bulunuyor
29.09.2021 Gündem
HDP'ye terör operasyonu!
HDP'ye terör operasyonu! Diyarbakır, Hakkari, Van, Şırnak ve Bingöl Cumhuriyet Başsavcılıklarınca yürütülen terör soruşturmaları kapsamında HDP'li milletvekillerine yönelik operasyon başlatıldı. Son gelen bilgilere göre; HDP Eş Başkanları Selahattin Demirtaş, Figen Yüksekdağ, HDP Grup Başkanvekili İdris Baluken, Nursel Aydoğan, Gülser Yıldırım, Selma Irmak, Leyla Birlik, HDP Şırnak Milletvekili Encu ve HDP Hakkari Milletvekili Abdullah Zeydan tutuklandı. Ziya Pir, Sırrı Süreyya Önder ve İmam Taşçıer ise savcılık sorgusunun ardından adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.
29.09.2021 Gündem
'Kendimize ait olandan ölümüne vazgeçmeyeceğiz'
'Kendimize ait olandan ölümüne vazgeçmeyeceğiz' MARDİN’in Nusaybin İlçesi’ndeki operasyonlar nedeniyle göç eden vatandaşlar için Kızıltepe ilçesinde düzenlenen iftar programına katılan HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş bir tane hakikat çizgisi ve yolu olduğunu belirterek, "Başkasına zulüm etmeyeceğiz. Kendimize ait olandan da ölümüne vaz geçmeyeceğiz"dedi.
29.09.2021 Gündem
Mardin'de Türk bayrağı indirilince polis müdahale etti
Mardin'de Türk bayrağı indirilince polis müdahale etti Kızıltepe’de HDP ve DBP’nin düzenlediği miting öncesinde olaylar çıktı. Miting sırasında, bir grup PKK yandaşı, belediye binası önündeki gönderdeki Türk bayrağını indirip KJA flaması astı. Polis, terör örgütü PKK elebaşısı Abdullah Öcalan lehine slogan da atan gruba sert müdahalede bulundu. Müdahale sırasında belediye binası içerisinde bekleyen HDP Eş Genel Başkanı Yüksekdağ ile milletvekilleri binada mahsur kaldı.
29.09.2021 Gündem
13 milletvekili hakkında 20 fezleke Başbakanlığa gönderildi
13 milletvekili hakkında 20 fezleke Başbakanlığa gönderildi Adalet Bakanlığı tarafından, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ile HDP Eş Genel Başkanı Figen Yüksekdağ'ın da aralarında bulunduğu 13 milletvekili hakkında "dokunulmazlıklarının kaldırılması" istemiyle hazırlanan 20 fezleke, TBMM Başkanlığına sunulmak üzere Başbakanlığa gönderildi...
29.09.2021 Gündem
Anayasa değişikliği, 129 milletvekilini etkileyecek
Anayasa değişikliği, 129 milletvekilini etkileyecek AK Parti'nin hazırladığı CHP ve MHP'nin destek verdiği dokunulmazlık teklifi terörü destekleyen HDP'lileri yargının karşısına çıkaracak.
29.09.2021 Gündem
Dokunma mesaisi perşembe başlıyor!
Dokunma mesaisi perşembe başlıyor! Hakkında dosya bulunan milletvekillerinin dokunulmazlığının kaldırılmasını öngören anayasa değişikliği teklifi 21 Nisan’da Anayasa Komisyonu’nda görüşülecek
29.09.2021 Gündem
Anayasa değişikliği, 129 milletvekilini etkileyecek
Anayasa değişikliği, 129 milletvekilini etkileyecek Karma Komisyon’da, 129 milletvekiline ait 567 dokunulmazlık dosyası var. 129 milletvekilinin 25'i AK Parti'li, 51'i CHP,'li 45'i HDP'li, 7'si MHP'li, biri ise bağımsız.
29.09.2021 Gündem
Nusaybin'de olaylar çıktı
Nusaybin'de olaylar çıktı Sokağa çıkma yasağının 3’üncü gününde Mardin’in Nusaybin ilçesinde Demokratik Bölgeler Partisi’nin (DBP) düzenlediği mitingin ardından olaylar çıktı.
2.12.2015 Yaşam
Nusaybin’de yasak 13. günde kalktı
Nusaybin’de yasak 13. günde kalktı Nusaybin’deki sokağa çıkma yasağı 13. günde sona erdi. Harap haldeki ilçede 5 kişi toprağa verildi
29.09.2021 Gündem
Cenazede ‘yasak’ tartışması
Cenazede ‘yasak’ tartışması Yüksekova’da sokağa çıkma yasağı sırasında çıkan çatışmalarda ölen iki kişinin cenazesinde güvenlik güçleri kalabalığa izin vermedi.
29.09.2021 Gündem
Nusaybin'de gerginlik sürüyor
Nusaybin'de gerginlik sürüyor MARDİN’in Nusaybin ilçesinde PKK’lı teröristlerce kazılan hendeklerin kapatılması ve barikatların kaldırılması için ilan edilen sokağa çıkma yasağı 7’nci gününe girerken, ilçenin bir çok mahallesinde elektrik ve sular kesik...
29.09.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Gülser Yıldırım ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki gülser yıldırım haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.