Gülay

Gülay

Son dakika gülay haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan gülay ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını gülay haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Gülay

haberleri sayfasında son dakika yaşanan gülay gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.172 gülay haberi bulunmuştur. Tüm gülay haberleri aşağıda listelenmiştir.
Kayıp ekonomist Korhan Berzeg’den aylar sonra iz bulundu! Bölgede incelemeler devam ediyor
Kayıp ekonomist Korhan Berzeg’den aylar sonra iz bulundu! Bölgede incelemeler devam ediyor Balıkesir'in Gönen ilçesinde yaklaşık bir yıl önce kaybolan ekonomist Korhan Berzeg'in aylar sonra ilk defa kimlik, kredi kartı, kıyafet parçaları ve kemik parçaları bulundu. Bölgede 4 jandarma ekibi, komando timi, JASAT ve kadavra köpekleri ile detaylı arama ve inceleme çalışmaları başlatıldı.
24.04.2024 Gündem
Öğrenciler geleceğe nefes oldu! Çok sayıda kızılçam, ardıç ve servi fidanını toprakla buluştu
Öğrenciler geleceğe nefes oldu! Çok sayıda kızılçam, ardıç ve servi fidanını toprakla buluştu Adana Alparslan Türkeş Bilim ve Teknoloji Üniversitesi kampüsünde düzenlenen “Geleceğe Nefes” fidan dikme etkinliğine katılan öğrenciler çok sayıda kızılçam, ardıç ve servi fidanını toprakla buluşturdu.
28.03.2024 Adana
Ayvalık'ta fabrika işçilerinin taşındığı servis ile TIR çarpıştı! Çok sayıda yaralı var
Ayvalık'ta fabrika işçilerinin taşındığı servis ile TIR çarpıştı! Çok sayıda yaralı var Balıkesir'in Ayvalık ilçesinde, TIR ile fabrika işçilerinin taşındığı servis minibüsünün çarpıştığı kazada 3'ü ağır 9 kişi yaralandı.
15.02.2024 Gündem
Görme engelli öğretmen, minik Fatmanur'un ışığı oldu
Görme engelli öğretmen, minik Fatmanur'un ışığı oldu Doğuştan görme engelli olan 31 yaşındaki Türkçe Öğretmeni Gülay Girgin, Torbalı Hasan Salih Çetinel İlkokulu’nda öğrenim gören ve kendisi gibi doğuştan görme engeli bulunan Fatmanur Eşiyok’a eğitim verip Braille alfabesini öğretiyor.
24.11.2023 Gündem
Gökhan Özen Twitter gündemine girince sessizliğini bozdu!
Gökhan Özen Twitter gündemine girince sessizliğini bozdu! 2000’li yıllara damga vuran ünlü şarkıcı Gökhan Özen, Twitter gündemine girince merak konusu oldu. Yıllara meydan okuyan şarkıcı adını gündemde görünce sessizliğini bozdu.
23.07.2023 Magazin
Hakkari'de buzul kabusu! 12 kişilik ekip bölgeye gönderildi: Kaybolan 2 kişiden birinin cansız bedenine ulaşıldı
Hakkari'de buzul kabusu! 12 kişilik ekip bölgeye gönderildi: Kaybolan 2 kişiden birinin cansız bedenine ulaşıldı Hakkari'de önceki gün, çıktıkları 4 bin 135 rakımlı Cilo-Sat Dağları'nda kırılan buzulların arasına düşüp kaybolan 2 kişiyi arama çalışmaları sürüyor. Aramalara AFAD, Jandarma Arama Kurtarma Timleri, UMKE, Polis Özel Harekat, dağcılar ve derneklerin yanı sıra, İstanbul, Bursa, Sakarya ve Antalya'dan buzul ve mağaralarda tecrübesi olan 12 kişilik ekip de katıldı. Kırılan buzulların arasına düşüp kaybolan 2 kişiden Hakime Koç’un cansız bedenine ulaşıldı. Adalet Bakanlığı’nda memur olarak görev yapan Koç’un cenazesi ekipler tarafından düştüğü yerden çıkarıldı.
18.07.2023 Gündem
Şehit Necmettin öğretmenle ilgili kahreden detay yıllar sonra ortaya çıktı! Annesi o son konuşmayı anlattı
Şehit Necmettin öğretmenle ilgili kahreden detay yıllar sonra ortaya çıktı! Annesi o son konuşmayı anlattı Tunceli'de PKK'lı teröristlerce kaçırılıp aracı yakılan sınıf öğretmeni, Gümüşhaneli Necmettin Yılmaz'ın (23) şehit edilmesinin üzerinden 6 yıl geçti. Şehit oğlunu, kabri başında gözyaşlarıyla anan annesi Gülay Yılmaz, “Karne tatilinde çarşıdan geliyordu telefonda babasına ‘Görür de bakarsın, hissediyorum, ben şehit olacağım’ demiş. Rahatsızım diye her şeyi bana söylemedi. Kardeşine de ‘Anneme sürpriz yapacağım, geleceğimi söylemeyin’ demiş. Allah kimseye evlat acısı nasip etmesin” dedi.
15.07.2023 Yaşam
15 Temmuz Şehitler Makamı'na ziyaretçi akını
15 Temmuz Şehitler Makamı'na ziyaretçi akını 15 Temmuz darbe girişiminin 7. yıldönümünde 15 Temmuz Şehitler Anıtı sabah saatlerinden itibaren ziyaretçi akınına uğradı. 34 vatandaşın şehit olduğu 15 Temmuz Şehitler Köprüsü'nün Anadolu yakasında bulunan anıtta şehitler için dualar edildi, selalar okundu. Anıtı ziyaret eden vatandaşlardan Gülay Orhan "Onlarla gurur duyuyorum. O gece ben de şehit olmak isterdim" dedi.
15.07.2023 Gündem
Devletten 1 milyon lira hibe alarak başladılar, siyah poşetlerin içinden para fışkırıyor! 'Evimizin geçimini buradan sağlıyoruz'
Devletten 1 milyon lira hibe alarak başladılar, siyah poşetlerin içinden para fışkırıyor! 'Evimizin geçimini buradan sağlıyoruz' Yozgat’ın Çandır ilçesinde devlet desteğiyle bin 200 metrekare alana kurulan tesiste, günlük yaklaşık 500 kilogram istiridye mantarı üretiliyor.
11.06.2023 Ekonomi
İstanbul'da vahşet! Yakınlarına bıraktığı notta itiraf etti: Mecbur kaldığım için eşim ve oğlumu katlettim
İstanbul'da vahşet! Yakınlarına bıraktığı notta itiraf etti: Mecbur kaldığım için eşim ve oğlumu katlettim Esenler'de İnan Taşçı, eşi Gülay Taşçı ve oğlu Efe Taşçı'yı silahla öldürdükten sonra intihar girişiminde bulundu. Korkunç olay sonrası Taşçı'nın yazdığı not ortaya çıktı. İşte haberin detayları...
16.05.2023 Yaşam
Erdoğan Demirören Anaokulu'nda özel buluşma
Erdoğan Demirören Anaokulu'nda özel buluşma Engelliler Haftası kapsamında düzenlenen etkinlikte, Erdoğan Demirören Özel Eğitim Anaokulu öğrencileri, Başakşehir İTÜ İsmail Dede Efendi Güzel Sanatlar Lisesi öğrencilerini konuk etti. Öğrenciler birbirinden eğlenceli etkinliklerle güzel bir gün geçirdi.
10.05.2023 Eğitim
Hulusi Kentmen'in vasiyetini torunu yerine getirdi
Hulusi Kentmen'in vasiyetini torunu yerine getirdi Yeşilçam’ın babacan oyuncusu Hulusi Kentmen’in 1961 yılında açtığı ancak maddi imkânsızlıklar nedeniyle kapattığı Hulusi Kentmen Tiyatrosu, torunu Melek Kentmen tarafından yeniden kuruldu. Dedesinin vasiyetini yerine getiren Melek Kentmen, ilk olarak “Yeşilçam Müzikali”ni seyirciyle buluşturacak.
8.04.2023 Magazin
Esmaü’l Hüsna ve Kalaylı Cevher Bakır sergileri İstanbul’da açılıyor
Esmaü’l Hüsna ve Kalaylı Cevher Bakır sergileri İstanbul’da açılıyor İstanbul Beylerbeyi Sabancı Olgunlaşma Enstitüsü tarafından hazırlanan “En Güzel İsimler: Esmaü’l Hüsna” Sergisi Esmaü’l Hüsna’yı oluşturan Yüce Allah’ın 99 adının ebru, seramik ve el nakışı sanatlarıyla yazılarak tamamlandı. Sergi, İstanbul Lale Vakfı’nda 24 Mart – 2 Nisan tarihleri arasında gezilebilecek.
22.03.2023 Kültür Sanat
Deprem sonrası şaşırtan karar! Apartman aynı hasar farklı
Deprem sonrası şaşırtan karar! Apartman aynı hasar farklı Hatay’ın Defne ilçesinde oturduğu bina depremde hasar gören Gülay Mübarek’in bulunduğu 5 katlı apartmanda da yaşanan depremlerin ardından hasar tespit çalışması yapıldı.
20.03.2023 Gündem
Alanyaspor karşısında Beşiktaş 3 puanı 3 golle aldı
Alanyaspor karşısında Beşiktaş 3 puanı 3 golle aldı Spor Toto Süper Lig'in 21. haftasında Beşiktaş sahasında Alanyaspor'u 3-0 mağlup etti.
27.01.2023 Beşiktaş
Nişan dönüşü korkunç kaza! 'Bu acının tarifi yok'
Nişan dönüşü korkunç kaza! 'Bu acının tarifi yok' Kırşehir'de 10 aracın karıştığı zincirleme kazada annesi Sündüs Yamak (64) ile hayatını kaybeden Görkem Yamak'ın (29) kendi nişan töreninden dönüş yolunda olduğu ortaya çıktı. Trabzonlu anne ve oğlundan geri kazadan 1 gün önceki nişanda çekilen fotoğraf kaldı.
11.01.2023 Yaşam
En acı fotoğraf! 'Oğlunun, karısının öldüğünden haberi yok'
En acı fotoğraf! 'Oğlunun, karısının öldüğünden haberi yok' Kırşehir'de 10 aracın karıştığı zincirleme kazada annesi Sündüs Yamak (64) ile hayatını kaybeden Görkem Yamak'ın (29) kendi nişan töreninden dönüş yolunda olduğu ortaya çıktı. Trabzonlu anne ve oğlundan geriye kazadan 1 gün önceki nişanda çekilen fotoğraf kaldı.
10.01.2023 Yaşam
Patronuyla ilişki yaşadı, kavga edince arkadaşlarına dövdürdü!
Patronuyla ilişki yaşadı, kavga edince arkadaşlarına dövdürdü! Bolu'da, ilişki yaşadığı patronu Turan A. ile tartıştıktan sonra ormanda arkadaşlarına dövdüren Gülay Gümüş ve olaya karıştığı belirlenen 5 kişi, 17'şer yıl hapse çarptırıldı.
14.12.2022 Yaşam
Huysuz Virjin’i kim oynayacak? Huysuz Virjin filmi ne zaman çıkıyor, oyuncu kadrosu belli oldu mu?
Huysuz Virjin’i kim oynayacak? Huysuz Virjin filmi ne zaman çıkıyor, oyuncu kadrosu belli oldu mu? Huysuz Virjin karakterine hayat veren Seyfi Dursunoğlu'nun hayatı film oluyor. Üç yıldır hazırlıkları süren Huysuz Virjin biyografi filmi için çalışmalar başladı. Peki, Huysuz Virjin filmi ne zaman çıkıyor? Huysuz Virjin’e hayat veren Seyfi Dursunoğlu'nu kim oynayacak? Huysuz Virjin’i kim oynayacak? Huysuz Virjin filmi oyuncuları belli oldu mu? İşte detaylar…
11.12.2022 Magazin
Koronavirüsten sonra çağın yeni salgını! Kritik uyarı geldi
Koronavirüsten sonra çağın yeni salgını! Kritik uyarı geldi Hitit Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi Halk Sağlığı Uzmanı Doç. Dr. Gülay Yılmazel, enfeksiyon hastalıklarında tanımlanan pandemi terimini artık diyabet içinde kullandıklarını belirterek, “Diyabet, 21. yüzyılın pandemisi olarak karşımıza çıktı. Dünya Sağlık Örgütü’nün tüm bölgelerinde prevalansında da ciddi bir artış var” dedi.
17.11.2022 Ekonomi
Gökçe Bahadır'ın yeni evinin fiyatı dudak uçuklattı!
Gökçe Bahadır'ın yeni evinin fiyatı dudak uçuklattı! Geçtiğimiz şubat ayında şarkıcı Emir Ersoy ile nikah masasına oturan Gökçe Bahadır'ın, Alaçatı'da sahibi olduğu evi satarak, Bodrum'da başka bir ev aldığı ortaya çıktı. Yeni evinin değeri dudak uçuklatan oyuncunun, İstanbul'da olmalarının gerekmediği zamanlarda eşiyle birlikte Bodrum'daki evlerinde yaşayacakları öğrenildi.
14.11.2022 Magazin
Ümraniyespor siftahı Alanyaspor karşısında yaptı: 3-1
Ümraniyespor siftahı Alanyaspor karşısında yaptı: 3-1 Spor Toto Süper Lig'in 13'üncü haftasında HangiKredi Ümraniyespor, Corendon Alanyaspor'u kendi sahasında 3-1 mağlup etti. Ev sahibi takıma galibiyeti getiren golleri 21'inci ve 69'uncu dakikalarda Umut Nayir ile 38'inci dakikada Geraldo kaydetti. Deplasman ekibinin tek golü ise 56'ncı dakikada Eduardo'dan geldi. Bu sonuçla birlikte bu sezonki ilk galibiyetini elde eden Ümraniyespor, puanını 6'ya yükseltti. Alanyaspor ise 5inci mağlubiyetini alarak 16 puanda kaldı.
4.11.2022 Ümraniyespor
Otomobil şarampole devrildi; aynı aileden 1 ölü, 6 yaralı
Otomobil şarampole devrildi; aynı aileden 1 ölü, 6 yaralı Osmaniye'nin Düziçi ilçesinde sürücüsünün kontrolünden çıkan otomobilin şarampole devrildiği kazada aynı aileden 2'si ağır 7 kişi yaralandı. Kazada ağır yaralanan Ramazan Torun (13), kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.
30.09.2022 Yaşam
‘Gönüller Yapmaya Geldik’ dedi 'Her zaman gençlerimizin yanındayız' diye seslendi
‘Gönüller Yapmaya Geldik’ dedi 'Her zaman gençlerimizin yanındayız' diye seslendi Gençlik ve Spor Bakanlığınca Yunus Emre anısına hazırlanan ‘Gönüller Yapmaya Geldik’ adlı albümün gala gecesinde sahneye çıkan Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Yunus Emre'nin "Haktan Gelen Şerbeti" adlı şiirini canlı olarak seslendirdi.
27.09.2022 Diğer Sporlar
Kayseri'de otomobil, yolcu otobüsüne çarptı: 5 yaralı
Kayseri'de otomobil, yolcu otobüsüne çarptı: 5 yaralı Kayseri'de, sürücüsünün kontrolünden çıkarak yolcu otobüsüne çarpan otomobildeki 2'si çocuk 5 kişi yaralandı.
18.09.2022 Yaşam

Benzer Haber Etiketleri

Gülay ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki gülay haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.