Güç

Güç

Son dakika güç haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan güç ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını güç haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Güç

haberleri sayfasında son dakika yaşanan güç gelişmeleri de dahil olmak üzere 23.428 güç haberi bulunmuştur. Tüm güç haberleri aşağıda listelenmiştir.
Sadece Sivas'ta üretilip tamamı yurt dışına satılıyor! Dünya devlerine güç veriyor
Sadece Sivas'ta üretilip tamamı yurt dışına satılıyor! Dünya devlerine güç veriyorSivas'ın önde gelen sanayi kuruluşlarından biri olan ESTAŞ, ürettiği motor blokların tamamını ihraç ediyor.
26.07.2024Ekonomi
Türk denizciliğinde uluslararası başarı! Bakan Uraloğlu açıkladı: İstanbul Boğazı'nda 39 bin gemi, 416 milyon ton yük taşındı
Türk denizciliğinde uluslararası başarı! Bakan Uraloğlu açıkladı: İstanbul Boğazı'nda 39 bin gemi, 416 milyon ton yük taşındıİstanbul Boğazı’nda yönetilen yoğun gemi trafiğine dikkat çeken Bakan Uraloğlu, Çanakkale Boğazı’nda 2023 yılında 44 bin 892 gemi hareketiyle taşınan 550 milyon ton yükün185 milyon tonunun tehlikeli yük kapsamında olduğunu belirterek, “İstanbul Boğazı’nda 2023’te 39 bin gemi hareketiyle toplam 416 milyon ton yük taşındı ve bu yüklerin yaklaşık 165 Milyon tonu petrol dâhil olmak üzere tehlikeli yükler kapsamındaydı.” dedi.
26.07.2024Ekonomi
Bakan Fidan'dan ABD Kongresi'ne Netanyahu tepkisi: Alkışlayanlar tarihe bir suçlunun destekçileri olarak geçti
Bakan Fidan'dan ABD Kongresi'ne Netanyahu tepkisi: Alkışlayanlar tarihe bir suçlunun destekçileri olarak geçtiBakan Fidan, Netanyahu'nun ABD Kongresi'ne onur konuğu olarak davet edilmesi, ve kürsüde konuşma yaptığı sırada dakikalarca alkışlanmasına tepki göstererek, "Netanyahu'yu ayakta alkışlayanlar tarihe eli kanlı bir suçlunun destekçileri olarak geçmiş, ahlaki pusulanın tamamen ortadan kalktığı bir resme tüm insanlık tanıklık etmiştir." açıklamasında bulundu.
25.07.2024Gündem
Ege'de gerginlik! MSB açıkladı: İtalyan gemisi durduruldu
Ege'de gerginlik! MSB açıkladı: İtalyan gemisi durdurulduMilli Savunma Bakanlığı kaynaklarından, Ege’nin güneyinde Türk deniz yetki alanına girmeye çalışan bir İtalyan gemisiyle ilgili gerginlik yaşandığına ilişkin haberlerle ilgili açıklama geldi.
25.07.2024Gündem
Vali Köşger: Adana’dan dünyaya yeni bir kapı açılacak
Vali Köşger: Adana’dan dünyaya yeni bir kapı açılacakAdana Valisi Yavuz Selim Köşger, Doğu Akdeniz Konteyner Limanı projesi için, "Bu proje Adana'nın konumunu bir kere daha uluslararası alanda üst seviyelere getirecek. Dünya ticaretine alternatif bir rota olacak" dedi.
25.07.2024Adana
Dünya ticaretinde Adana'yı öne çıkaracak proje onaylandı! Sanayi ve ticaretin gelişimine katkı sağlayacak
Dünya ticaretinde Adana'yı öne çıkaracak proje onaylandı! Sanayi ve ticaretin gelişimine katkı sağlayacakAdana'yı Türkiye'nin yatırım merkezlerinden biri haline getirecek olan Adana Ana Konteyner Limanı'nın tahsisine onay verildi. Yeni Sanayi Kampüsü ve Adana Ana Konteyner Limanı ile birlikte bölgenin ekonomik gücünde çok önemli değişiklikler olacak. Adana Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Zeki Kıvanç konuyla ilgili bilgi vererek önemli açıklamalarda bulundu.
25.07.2024Adana
Ticaret Bakanlığı'ndan gümrük kaçakçılığı ile mücadelede yerli ürünü artıracak protokol
Ticaret Bakanlığı'ndan gümrük kaçakçılığı ile mücadelede yerli ürünü artıracak protokolTicaret Bakanlığı ile Savunma Sanayii Başkanlığı arasında, gümrük kaçakçılığına karşı kullanılan yerli sistemlerin genişletilmesine ilişkin protokol imzalandı. Bakan Ömer Bolat, "Ülkemizin güvenlik ve ticaret altyapısını güçlendireceğiz. Yerli üretim sayesinde, dışa bağımlılığımızı azaltarak kendi kaynaklarımızla daha güçlü ve bağımsız bir sistem oluşturmayı hedefledik" dedi.
24.07.2024Ekonomi
Günün En Çok Oynanan Maçları
Günün En Çok Oynanan MaçlarıMisli’de günün iddaa programı içerisinde en çok oynanan bahisleri ve Misli yazarlarının bu maçlar için yaptığı yorumları sizler için derledik.
23.07.2024İddaa
Taze süt mısırını kaynatmada inanılması güç tüyo; Suya 1 kaşık ekleyince saatlerce bekletmiyor
Taze süt mısırını kaynatmada inanılması güç tüyo; Suya 1 kaşık ekleyince saatlerce bekletmiyorYaz mevsiminin en güzel atıştırmalığı mısırdır. Mis gibi kokar ve birçok kimse bu lezzete hayır diyemez. İnsan sağlığına olan faydaları da bilinen taze süt mısırını kaynatmanın inanılması güç bir tüyosu var.
23.07.2024Yaşam
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Erzurum Kongresi mesajı
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Erzurum Kongresi mesajıCumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Millî Mücadele yıllarında ortaya konan yüksek şuur, bugün de ilham kaynağı olmakta, geleceğe yürüyüşümüzde bizlere güç vermektedir. Birlik ve beraberliğimizden ödün vermeden, ülkemizi daha da güçlendirmek için aynı azim ve kararlılıkla çalışmalarımızı sürdürüyoruz." dedi.
23.07.2024Gündem
Yunan bakandan televizyonda skandal cümleler:  F-35'lerle bir gece ansızın Ankara'ya gelebiliriz
Yunan bakandan televizyonda skandal cümleler: F-35'lerle bir gece ansızın Ankara'ya gelebilirizYunan basını Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Kıbrıs'tan yaptığı açıklamalarla hop oturup hop kalkarken, bir televizyona çıkan sağlık bakanı skandal cümleler kurdu.
22.07.2024Gündem
Ford inanılması güç listeyi yayınladı; Beklenen modeli 889 bin TL'ye satıyor
Ford inanılması güç listeyi yayınladı; Beklenen modeli 889 bin TL'ye satıyorİddialı marka Ford, otomobil dünyasında önemli konumunu sürdürüyor. Temmuz ayında kimsenin yapmadığını yaparak Ford Tourneo Courier Temmuz ayı fiyat listesini görücüye çıkardı.
21.07.2024Gündem
TBMM Başkanı Kurtulmuş'tan KKTC açıklaması: Yeni dil: Kıbrıs Türk Devleti
TBMM Başkanı Kurtulmuş'tan KKTC açıklaması: Yeni dil: Kıbrıs Türk DevletiNuman Kurtulmuş, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti yerine Kıbrıs Türk Devleti ifadesini bildirgelere koyup kullanmaya başladı. Milliyet Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Özay Şendir'e açıklamalarda bulunan TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, “Artık Kıbrıs Türk Devleti’nin bağımsızlığı ilan edildi, belli bir noktaya geldi, 50 sene geçti. Artık iki devletli çözümden başka bir yol olmadığını biz de muhatabımız olan batılı ülkeler başta olmak üzere birçok ülkede bunu görmüş oldu” dedi.
21.07.2024Gündem
İçişleri Bakanı Yerlikaya'dan terör açıklaması: Terörün ve teröristlerin kökünü kazıyoruz.
İçişleri Bakanı Yerlikaya'dan terör açıklaması: Terörün ve teröristlerin kökünü kazıyoruz.İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, "Trabzon'da terörün ve teröristlerin kökünü kazıyoruz. Tüm Türkiye'de ve tüm şehirlerimizde de şehitlerimizin kanını yerde bırakmıyoruz ve kararlıyız. Son terörist etkisiz hale getirilinceye kadar terörle mücadelemize devam ediyoruz. Eren Bülbül evladımız gibi başka hiçbir vatan evladımızı daha teröre kurban vermek istemiyoruz" dedi.
20.07.2024Gündem
Dışişleri Bakanlığı: İsrail'in zulüm politikası teyit edilmiştir
Dışişleri Bakanlığı: İsrail'in zulüm politikası teyit edilmiştirDışişleri Bakanlığı, Uluslararası Adalet Divanı'nın İsrail'in Filistinlilere işgal ve zulüm politikası uyguladığını hukuki olarak teyit ettiğini belirterek, İsrail'in Filistin topraklarındaki mevcudiyetini bir an önce sona erdirmesi ve yol açtığı zararı tazmin etmesi gerektiğini açıkladı.
19.07.2024Gündem
Uluslararası Adalet Divanı: İsrail, Gazze'de işgalci güç konumundadır
Uluslararası Adalet Divanı: İsrail, Gazze'de işgalci güç konumundadırUluslararası Adalet Divanı, İsrail'in Filistin'i işgaline ilişkin danışma görüşünü açıkladı. Uluslararası Adalet Divanı'ndan yapılan açıklama "İsrail, Gazze'de işgalci güç konumundadır" ifadeleri yer aldı.
19.07.2024Dünya
Adanaspor Bolu'da güç depoluyor
Adanaspor Bolu'da güç depoluyorTrendyol 1. Lig takımlarından Adanaspor, Bolu'da yeni sezon hazırlıklarını yaptığı antrenmanla sürdürdü.
19.07.2024Adana
Cumhurbaşkanı Erdoğan Trump ile görüştü: Sergilediği tavırlar demokrasiye güç veriyor
Cumhurbaşkanı Erdoğan Trump ile görüştü: Sergilediği tavırlar demokrasiye güç veriyorCumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, eski ABD Başkanı ve Başkan Adayı Donald Trump ile bir telefon görüşmesi gerçekleştirdi.
18.07.2024Gündem
Adana Doğu Akdeniz Ana Konteyner Limanı müjdesi sanayicileri sevindirdi! "Hayırlı olsun"
Adana Doğu Akdeniz Ana Konteyner Limanı müjdesi sanayicileri sevindirdi! "Hayırlı olsun"Adana Organize Sanayi Bölgesi (AOSB) Yönetim Kurulu Başkanı ve OSBÜK Başkan Vekili Bekir Sütcü, Çukurova’yı sanayi ve ticaret alanında çok daha güçlü bir konuma getirecek olan Adana Doğu Akdeniz Ana Konteynır Limanı’nın, hayırlı uğurlu olması temennisinde bulundu.
18.07.2024Adana
MSB'den Suriye ile ilişkilerle ilgili açıklama!
MSB'den Suriye ile ilişkilerle ilgili açıklama!Milli Savunma Bakanlığı'ndan terörle mücadeleye ilişkin yapılan açıklamada, son bir haftada 72 teröristin etkisiz hale getirildiği belirtildi. Öte yandan F-16 ile ilgili iddialara cevap verildi.
18.07.2024Gündem
Yunan şarkıcıdan küstah istek! Atatürk posteri ve Türk bayrağı indirilmeyince konsere çıkmadı
Yunan şarkıcıdan küstah istek! Atatürk posteri ve Türk bayrağı indirilmeyince konsere çıkmadıİzmir'in Çeşme ilçesinde, Türk Eğitim Vakfı (TEV) İzmir Şubesi öncülüğünde Çeşme Açıkhava Tiyatrosu'nda eğitim yararı için düzenlenen konserde sahne alacak olan Yunan sanatçı Despina Vandi, sahnede olan Atatürk posteri ve Türk bayrağının indirilmesini isteyince kriz yaşandı. İsteği yerine getirilmeyen Vandi, konsere çıkmaktan vazgeçti. Konuyla ilgili sahneden açıklamada yapan Çeşme Belediye Başkanı Lal Denizli, “Bizim topraklarımızda, benim belediye başkanı olduğum bir kentte hiç bir güç ne bayrağımızı ne de Atatürk'ün posterini indirmeye yeltenemez. Hanımefendi, ivedilikle bu şehrin sınırlarını sakinlik ve sükunetle terk etsin. Dilerim bir daha gittiği hiç bir ülkede o ülkenin kanla elde edilmiş ve onun sembolü olan bayrağını indirmeyi aklından dahi geçirmez.” dedi.
17.07.2024Gündem
Başıboş köpek düzenlemesi Meclis'te
Başıboş köpek düzenlemesi Meclis'teBaşıboş sokak köpekleri ile ilgili tartışmalar sürüyor. Bu konuyla ilgili olarak yeni bir adım daha atılıyor. AK Parti'nin başıboş sokak köpeklerine ilişkin hazırladığı teklif, bugün Tarım, Orman ve Köyişleri Komisyonu'nda görüşülecek.
17.07.2024Gündem
Dr. Mehmet Kasapoğlu'ndan 15 Temmuz mesajı: Bu millet kahramanlarını asla unutmayacak
Dr. Mehmet Kasapoğlu'ndan 15 Temmuz mesajı: Bu millet kahramanlarını asla unutmayacakÖnceki dönem Gençlik ve Spor Bakanı, AK Parti İzmir Milletvekili Mehmet Kasapoğlu, "15 Temmuz; istikbalimiz için teröre, darbecilere, emperyalistlere, geleceğimize pranga vurmak isteyenlere karşı söylediğimiz söz, sıktığımız yumruk, vatan evlatlarının omzunda yükselen şanlı bir zaferdir" dedi.
15.07.2024Gündem
Galatasaray ikinci maçında, gözler Icardi'de
Galatasaray ikinci maçında, gözler Icardi'deSezon hazırlıklarına Avusturya’da devam eden Galatasaray, ikinci sınavına çıkıyor. Son şampiyon, bugün saat 20.30’da Alman temsilcisi Fortuna Düsseldorf ile karşılaşacak. Heyecanlı karşılaşma, sadece D-Smart ve D-Smart GO’da canlı olarak yayınlanacak.
15.07.2024Galatasaray
İş dünyasından 15 Temmuz mesajları: Milli iradenin üstünde güç yok
İş dünyasından 15 Temmuz mesajları: Milli iradenin üstünde güç yokİş dünyasının önde gelen temsilcileri 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü’nün 8’inci yıldönümünde daha güçlü bir Türkiye için milli irade, birlik, beraberlik ve istikrar mesajları verdi.
15.07.2024Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Güç ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki güç haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.