Taraftar

Taraftar

Son dakika Taraftar haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Taraftar ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Taraftar haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Taraftar

haberleri sayfasında son dakika yaşanan taraftar gelişmeleri de dahil olmak üzere 10.909 taraftar haberi bulunmuştur. Tüm taraftar haberleri aşağıda listelenmiştir.
Süper Kupa'da Beşiktaş ve Galatasaray'ın tribün dağılımı belli oldu!
Süper Kupa'da Beşiktaş ve Galatasaray'ın tribün dağılımı belli oldu!Atatürk Olimpiyat Stadyumu'nda oynanacak Süper Kupa maçında Beşiktaş ve Galatasaray arasındaki taraftar dağılımı belli oldu.
23.07.2024Süper Lig
Guéla Doué, Wendel, Elias Jalert derken Galatasaray onu kaybediyor! Okan Buruk haklı çıktı: Orta sahada bir boşluk daha oluştu!
Guéla Doué, Wendel, Elias Jalert derken Galatasaray onu kaybediyor! Okan Buruk haklı çıktı: Orta sahada bir boşluk daha oluştu!Galatasaray transfer gündemini meşgul etmeye devam ediyor. Sağ bekte Rennes forması giyen Guéla Doué ile büyük ölçüde anlaşan sarı kırmızılılar aradaki 1,5 milyon euroluk farkı eritti. İbrahim Hatipoğlu ve Cenk Ergün'ün yoğun mesaisi bu kez sambacı Wendel'e döndü. Taraftar gelecek oyuncuları beklemeye başladı. Mathias Ross'un Sparta Prag'a kiralanması sonrası orta sahada bir boşluk daha oluşmak üzere. Okan Buruk haklı çıktı.
18.07.2024Galatasaray
Altay kalecisi Ozan Evrim Özenç'in kafasına korner direğiyle vurmuştu! Taraftar hakkında flaş karar
Altay kalecisi Ozan Evrim Özenç'in kafasına korner direğiyle vurmuştu! Taraftar hakkında flaş kararİzmir'de Göztepe ile Altay arasında oynanan derbi karşılaşmasında çıkan olaylarda Altay kalecisi Ozan Evrim Özenç'in (31) başına korner bayrağı direğiyle vuran Mehmet Nihat A.’nın yargılandığı davada mütalaasını açıklayan savcı, sanık için kasten yaralama suçundan 3 yıla kadar hapis istedi.
18.07.2024Futbol
Galatasaray'da bomba ayrılık! Okan Buruk yüzüne söyledi: Yıldız isim çantasını toplayıp kampı terk etti
Galatasaray'da bomba ayrılık! Okan Buruk yüzüne söyledi: Yıldız isim çantasını toplayıp kampı terk ettiGALATASARAY HABERLERİ... Galatasaray'da son dakika gelişmeleri yaşanıyor. Kamp çalışmalarını Avusturya'da sürdüren Galatasaray'da transfer harekatı sürüyor. Hazırlık maçlarında alınan sonuçların ardından transferde yoğun mesai harcayan sarı kırmızılı yönetim görüşmelerini sürdürüyor. Sarı kırmızılı taraftar gelecek yeni ismi merak ederken sürpriz bir ayrılık yaşandı. İşte detaylar...
17.07.2024Galatasaray
Torreira'dan Fenerbahçeli yıldıza övgü: Keşke bizde oynasaydı
Torreira'dan Fenerbahçeli yıldıza övgü: Keşke bizde oynasaydıGalatasaray'ın Uruguaylı orta saha oyuncusu Lucas Torreira, sarı-kırmızılı ekibin Avusturya kampında çok konuşulacak açıklamalar yaptı.. Birçok konuya değinen yıldız futbolcu, Fenerbahçe forması giyen Fred hakkında ise bir itirafta bulundu.
17.07.2024Galatasaray
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Ceza Merih'in şahsına değil, Türk milletine dönük verilmiştir
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Ceza Merih'in şahsına değil, Türk milletine dönük verilmiştirCumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, UEFA'nın EURO 2024'ün son 16 turunda oynanan Avusturya maçındaki bozkurt hareketi nedeniyle milli futbolcu Merih Demiral'e verdiği cezayla ilgili, "Bu ceza, Merih’in şahsına değildir. Aslında Türkiye'nin millet olarak yapısına dönük verilmiş olan bir cezadır" sözleriyle tepki gösterdi.
7.07.2024Gündem
Van Dijk, Barış Alper Yılmaz'a övgü yağdırdı: Ele avuca sığmaz bir oyuncu
Van Dijk, Barış Alper Yılmaz'a övgü yağdırdı: Ele avuca sığmaz bir oyuncuBarış Alper Yılmaz maç boyunca dünyaca ünlü savunmacı Van Dijk'a zor anlar yaşattı. Hollandalı stoper, 90 dakikanın ardından milli oyuncumuzu övdü.
7.07.2024Şampiy10
Hollanda maçı öncesi Almanya polisinden skandal hareket! Türk taraftarlara gözaltı
Hollanda maçı öncesi Almanya polisinden skandal hareket! Türk taraftarlara gözaltıA Milli Futbol Takımı'nın 2024 Avrupa Şampiyonası'nda (EURO 2024) bu akşam Hollanda ile yapacağı maç öncesinde taraftar yürüyüşü etkinliği gerçekleştirildi. Bölgede yoğun güvenlik önlemi alan polis ekipleri, bazı Türk taraftarları gözaltına aldı.
6.07.2024Futbol
EURO 2024'te A Milli Takımımız Hollanda'yı geçemedi
EURO 2024'te A Milli Takımımız Hollanda'yı geçemediEURO 2024'te A Milli Takımımız çeyrek finalde Hollanda ile karşılaştı. Samet ile öne geçtiğimiz karşılaşmayı 2-1 kaybettik.
6.07.2024Futbol
Adana'da EURO 2024 coşkusu! Halk sokaklarda bir araya geldi
Adana'da EURO 2024 coşkusu! Halk sokaklarda bir araya geldiAdana'da yüzlerce taraftar kent meydanına kurulan dev ekranlarda coşkuyu yaşadı.
3.07.2024Adana
Fenerbahçe kamp çalışmaları için Avusturya’da! İlk rakip Admira Wacker
Fenerbahçe kamp çalışmaları için Avusturya’da! İlk rakip Admira WackerSarı-lacivertliler, ikinci etap kamp çalışmaları için Graz'da... Teknik direktör Mourinho taraftarların fotoğraf çekilme isteğini geri çevirmezken formaları imzaladı.
2.07.2024Fenerbahçe
Fenerbahçe taraftarına kötü haber! UEFA'nın yasağını Lugano açıkladı
Fenerbahçe taraftarına kötü haber! UEFA'nın yasağını Lugano açıkladı UEFA Şampiyonlar Ligi 2. eleme turunda Fenerbahçe ile karşılaşacak olan Lugano, İsviçre'deki ilk maçta sarı-lacivertli taraftarlara bilet satışı yapılmayacağını açıkladı.
1.07.2024Fenerbahçe
EURO 2024'te inanılmaz rakam! Türkiye, ev sahibi Almanya'yı geçti
EURO 2024'te inanılmaz rakam! Türkiye, ev sahibi Almanya'yı geçtiVincenzo Montella yönetiminde son 16 turuna adını yazdıran 'Bizim Çocuklar', Almanya'daki dev turnuvaya şimdiden damgasını vurdu. Ay-Yıldızlılar, grup maçlarında tribünlere en fazla taraftar çeken ülke olmayı başardı.
29.06.2024Süper Lig
İlkay Gündoğan için Galatasaray'dan resmi açıklama! Taraftar küplere binecek
İlkay Gündoğan için Galatasaray'dan resmi açıklama! Taraftar küplere binecekGalatasaray'da son dakika transfer gelişmeleri yaşanıyor. Okan Buruk'un istekleri doğrultusunda transfer çalışmalarını sürdüren Galatasaray'da bir yıldız transferi daha patlamak üzere. Tarihe geçecek transferin detayları ortaya çıktı.
28.06.2024Galatasaray
Ali Koç 2 dünya yıldızıyla el sıkıştı! Taraftar çıldıracak, gol makinesi sağ kanat tamam
Ali Koç 2 dünya yıldızıyla el sıkıştı! Taraftar çıldıracak, gol makinesi sağ kanat tamamFenerbahçe'de son dakika transfer gelişmeleri yaşanıyor. Jose Mourinho yönetimindeki Fenerbahçe yıldız transferleri peş peşe açıklayacak. Sarı-lacivertli ekip, transferde büyük oynuyor, 2 yıldız için 50 milyon euroyu gözden çıkardı. Öte yandan Fenerbahçe'nin listesindeki yıldız için resmi transfer açıklaması geldi. İşte son dakika transfer haberinin detayları...
28.06.2024Fenerbahçe
Beşiktaş'ın yeni transferi Rafa Silva örnek aldığı efsaneyi açıkladı
Beşiktaş'ın yeni transferi Rafa Silva örnek aldığı efsaneyi açıkladıSiyah-beyazlı takımın renklerine kattığı ünlü oyuncu, kulübün YouTube hesabına açıklamalarda bulundu.
27.06.2024Beşiktaş
Bakan Şimşek'ten CHP'li Yalçın Karatepe açıklaması
Bakan Şimşek'ten CHP'li Yalçın Karatepe açıklamasıHazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, dün yaptığı CHP Genel Başkan Yardımcısı Yalçın Karatepe toplantısının ardından yapılan açıklamalara yönelik olarak "Görüşmeye ilişkin kamuoyuna yönelik mesajlarının tribün ve taraftar kaygısıyla verilmiş olduğunu izledik" dedi.
25.06.2024Ekonomi
Bakan Şimşek'ten CHP'li Yalçın Karatepe açıklaması
Bakan Şimşek'ten CHP'li Yalçın Karatepe açıklamasıHazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, dün yaptığı CHP Genel Başkan Yardımcısı Yalçın Karatepe toplantısının ardından yapılan açıklamalara yönelik olarak "Görüşmeye ilişkin kamuoyuna yönelik mesajlarının tribün ve taraftar kaygısıyla verilmiş olduğunu izledik" dedi.
25.06.2024Ekonomi
Çekya-Türkiye Etiler Sanatçılar Parkı’nda dev ekranda izlenebilecek
Çekya-Türkiye Etiler Sanatçılar Parkı’nda dev ekranda izlenebilecekEURO 2024’te 26 Haziran oynanacak Çekya-Türkiye karşılaşması Trendyol sponsorluğunda Etiler Cüneyt Arkın Sanatçılar Parkı’nda kurulan dev ekranda izlenebilecek.
25.06.2024Süper Lig
Ronaldo için sahaya girdi UEFA affetmedi! İşte Berat'ın alacağı ceza
Ronaldo için sahaya girdi UEFA affetmedi! İşte Berat'ın alacağı cezaAvrupa Futbol Şampiyonası F Grubu'nda A Milli Takım'ın Portekiz ile oynadığı karşılaşmanın ikinci yarısında Ronaldo ile selfie çektirmek için sahaya giren Türk taraftar Berat Uluğ, UEFA tarafından cezalandırıldı.
24.06.2024Fenerbahçe
Portekiz'e karşı şansımız tutmuyor! EURO2024'te ilk mağlubiyetimizi aldı: 3-0
Portekiz'e karşı şansımız tutmuyor! EURO2024'te ilk mağlubiyetimizi aldı: 3-0Avrupa Futbol Şampiyonası'na galibiyetle başlayan ve F Grubu ilk maçında Gürcistan'ı Mert Müldür, Arda Güler ve Kerem Aktürkoğlu ile yıkan A Milli Takımımız, 2. maçında Portekiz'e 3-0 mağlup oldu.
22.06.2024Futbol
Almanya kırmızı-beyaza büründü! Dortmund'da “Ölürüm Türkiyem” türküsü yankılandı
Almanya kırmızı-beyaza büründü! Dortmund'da “Ölürüm Türkiyem” türküsü yankılandıA Milli Takımımızın EURO 2024'te F Grubu'nda Portekiz ile karşılaşacağı maç öncesi Dortmund sokakları yine kırmızı-beyaza büründü. Gürcistan maçı öncesinde olduğu gibi TFF tarafından organize edilen 'Taraftar Yürüyüşü' etkinliğine binlerce kişi katıldı. Taraftarlarımız, Ölürüm Türkiyem ve Mehter Marşı eşlğinde coşkunun zirvesine çıkarken İstiklal Marşı'mız da Dortmund caddelerinde yankılandı.
22.06.2024Fenerbahçe
Mourinho da Batshuayi'ye çare olmadı! Taraftar resmen çıldıracak, artık Galatasaraylı
Mourinho da Batshuayi'ye çare olmadı! Taraftar resmen çıldıracak, artık GalatasaraylıFenerbahçe'de son dakika transfer gelişmeleri yaşanıyor. Fenerbahçe ile sözleşmesi sona eren Michy Batshuayi'nin adı Galatasaray ile anılıyordu. Sarı-lacivertlilerin teknik direktörü Jose Mourinho'dan Belçikalı golcü ile ilgili hamle gelirken Galatasaray bombayı patlattı. İşte detaylar...
19.06.2024Fenerbahçe
Fatih Terim'den Milli Takım'a destek: Bizi yenmek hiç kolay değil
Fatih Terim'den Milli Takım'a destek: Bizi yenmek hiç kolay değilAlmanya’da düzenlenen 2024 Avrupa Futbol Şampiyonası (EURO 2024) F Grubu ilk maçında A Milli Futbol Takımımız açılışı Gürcistan karşısında yapıyor. Mücadele öncesi Fatih Terim'den Millilere destek mesajı geldi.
18.06.2024Süper Lig
A Millilere büyük destek! Dortmund sokakları kırmızı beyaza büründü
A Millilere büyük destek! Dortmund sokakları kırmızı beyaza büründüA Milli Futbol Takımı’nın bu akşam 2024 Avrupa Futbol Şampiyonası (EURO 2024) F Grubu'nda Gürcistan ile karşılaşacağı müsabakanın öncesinde A Millİ Takımı desteklemek üzere maçın oynanacağı Dortmund'da bulunan Türk taraftarlar, Türkiye Futbol Federasyonu'nun organize ettiği "Taraftar Yürüyüşü" etkinliğinde buluştu.
18.06.2024Fenerbahçe

Benzer Haber Etiketleri

Taraftar ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki taraftar haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.