Gss Borç

Gss Borç

Son dakika GSS borç haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan GSS borç ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını GSS borç haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Gss Borç

haberleri sayfasında son dakika yaşanan gss borç gelişmeleri de dahil olmak üzere 377 gss borç haberi bulunmuştur. Tüm gss borç haberleri aşağıda listelenmiştir.
GSS primi 2023 ne kadar oldu? Genel Sağlık Sigortası GSS primi nasıl hesaplanır?
GSS primi 2023 ne kadar oldu? Genel Sağlık Sigortası GSS primi nasıl hesaplanır? Asgari ücret zammı GSS priminin de artmasına neden olacağından "GSS primi ne kadar, kaç TL oldu?" sorularına yanıt aranmaya başlandı. Asgari ücret zammından etkilenen GSS primi brüt asgari ücretin yüzde 3'ü olarak belirlenmiştir. Peki, GSS primi 2023 ne kadar oldu? Genel Sağlık Sigortası GSS primi nasıl hesaplanır?
22.12.2022 Ekonomi
GSS borcu ne zaman silinecek? GSS borçları nasıl silinecek? GSS borçları silindi mi?
GSS borcu ne zaman silinecek? GSS borçları nasıl silinecek? GSS borçları silindi mi? Milyonları ilgilendiriyor! GSS borcu olanlar için müjde! Resmi Gazete'de yayımlandı. 10 bin TL’nin altında olan borçlar siliniyor! GSS borcu olanlar için en önemli şart ise borcun 31 Aralık 2021 tarihine kadar tahsil edilmemiş olması. Peki, GSS prim borcu nedir? GSS borcu ne zaman silinecek? GSS borçları silindi mi? GSS borç sorgulama nasıl yapılır? İşte detaylar…
24.06.2022 Çalışan Hakları
Borçlar siliniyor! 10.000 TL'ye af geldi! Sınırı aşan borçlar için ise büyük kolaylık
Borçlar siliniyor! 10.000 TL'ye af geldi! Sınırı aşan borçlar için ise büyük kolaylık Borç affında son dakika gelişmesi! Resmen başladı. Borçlar siliniyor. 10 bin TL sınırı bulunuyor. Bu sınırın altındaki borçlar başvuru yapılmaksızın siliniyor. Resmi Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe girdi. Tüm detaylar belli oldu. Borcu olan vatandaşar uzun süredir bekliyordu. GSS borcu olanları yakından ilgilendiren yeni bir gelişme yaşandı. Sağlık çalışanlarının özlük ve mali haklarını iyileştiren teklif Resmi Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe girdi. Karara göre, 31 Aralık 2021 tarihine kadar tahsil edilememiş alacak tutarları 10 bin lira ve altındaysa tamamı resen, alacak tutarının yarısının 10 bin liranın altında olması halinde 10 bin lira terkin edilerek, bakiye kısım tahsil edilecek. İşte GSS borç affı ile ilgili gelişmelerin detayları...
23.06.2022 Ekonomi
SSK'lı, Bağ-Kur'lu, çalışan, çalışmayan, yaşlı, engelli, dul ve yetim milyonları kapsıyor! Tüm ödemeler arttı, kuruşu kuruşuna hesaplandı, en düşüğü  2.137 lira...
SSK'lı, Bağ-Kur'lu, çalışan, çalışmayan, yaşlı, engelli, dul ve yetim milyonları kapsıyor! Tüm ödemeler arttı, kuruşu kuruşuna hesaplandı, en düşüğü 2.137 lira... Tüm çalışanları çok yakından ilgilendiriyor. Tek tek açıklandı. Tüm ödeme kalemleri değişti. 2022 ile birlikte zamlı olarak ödenmeye başladı. Sadece çalışanları değil çalışmayan vatandaşları da kapsıyor. Herkes merakla bekliyordu. Asgari ücrete gelen yüksek zam birçok ödemeyi de arttırdı. SSK'lı, Bağ-Kur'lu, çalışan, çalışmayan, yaşlı, engelli, dul ve yetim milyonları kapsıyor. İşsizlik maaşından 65 yaş aylığına, kıdem tazminatı tavanından dul ve yetim maaşına kadar pek çok ödeme değişti. İşte tüm kesimleri ilgilendiren ödemeler ile ilgili detaylar...
12.01.2022 Çalışma Hayatı
SGK resmen duyurdu! Cuma gününe kadar e-Devlet'ten başvuranlar aylık 450 TL...
SGK resmen duyurdu! Cuma gününe kadar e-Devlet'ten başvuranlar aylık 450 TL... Sosyal Güvenlik Kurumu harekete geçti ve SGK resmen duyurdu. Binlerce kişiyi kapsıyor. e-Devlet üzerinden ya da şahsen posta yoluyla Sosyal Güvenlik İl Müdürlüğü'ne müracaat edilmesi gerekiyor. 31 Aralık Cuma gününe kadar başvuruda bulunanlar avantajlı olacak. SGK tarafından özellikle emeklilik bekleyenleri ilgilendiren önemli bir adım atıldı. Emeklilik için tüm şartları yerine getirmiş olup da sadece eksik primleri bulunması nedeniyle emekli olamayan vatandaşlar cuma gününe kadar başvurmaları halinde eksik primlerini daha az para ödeyerek borçlanabilecekler. Yeni yıl gelmeden başvuruda bulunanlar aylık 450 TL daha az ödeme yapacak. Ancak SGK’ya başvurmayanlar yaklaşık yüzde 40 daha fazla maliyetle karşılaşacaklar.
29.12.2021 Ekonomi
SGK otomatik olarak yapıyor, başvuru şartı yok! Tamamı siliniyor, 31 Aralık'a kadar yapmanız gereken....
SGK otomatik olarak yapıyor, başvuru şartı yok! Tamamı siliniyor, 31 Aralık'a kadar yapmanız gereken.... Binlerce kişiyi çok yakından ilgilendiriyor. Sosyal Güvenlik Kurumu harekete geçti ve SGK'dan resmi açıklama geldi. Başvuru şartı aranmıyor. Otomatik olarak SGK tarafından yapılıyor. Ancak tarih detayı dikkat çekiyor. 31 Aralık 2021'e kadar yapılması gerekiyor. Faizin tamamı Sosyal Güvenlik Kurumu'nca siliniyor.
16.12.2021 Uzmana Sor
e-devlet'te yeni dönem! Tüm Türkiye'de değişti, resmen başlıyor! Borçlar siliniyor! SGK, GSS, cezalar...
e-devlet'te yeni dönem! Tüm Türkiye'de değişti, resmen başlıyor! Borçlar siliniyor! SGK, GSS, cezalar... e-devlet'te yeni dönem. Resmen değişti. Tüm Türkiye'de başladı. Tek tek açıklandı. Milyonlarca vatandaşı yakından ilgilendiriyor. Borçlar siliniyor. E- devlet üzerinden yapılabiliyor. Yüz binleri kapsıyor. SGK sigorta primleri, Genel Sağlık Sigortası (GSS) primleri, işsizlik sigorta primleri, yersiz ödenen gelir ve aylıklardan doğan alacaklar, işlenen fiillere ilişkin idari para cezaları, iş kazası, meslek hastalığı veya malullük sonucunda doğan rücu alacakları yapılandırılıyor. Peşin ödemelerde hesaplanan Yİ-ÜFE’nin yüzde 90’ı, iki taksitle ödemede ise yüzde 50’si siliniyor. Taksitle ödemeyi tercih edenler ikişer aylık periyodlarla 6, 9, 12 ve 18 taksit seçeneğiyle borçlarını 36 ayda ödeyebilecek. Prim borcu ödemeleri e-Devlet’ten yapılabildiği gibi SGK’nın anlaşmalı olduğu bankaların şubeleri, ATM’leri, internet veya mobil bankacılığından da yapılabiliyor. İşte detaylar...
27.11.2021 Ekonomi
Borçların tamamı siliniyor! Anapara da faizler de... Süre daralıyor, başvurular...
Borçların tamamı siliniyor! Anapara da faizler de... Süre daralıyor, başvurular... Borcu olanlar dikkat! Süre daralıyor. Başvuru yapanların borcu siliniyor. Borçlarından kurtulmak isteyenler için son gün 30 Kasım. Vergi ve prim borçlarına ilişkin yapılandırma kanununda başvuru süresi geçen hafta sona erdi ancak genel sağlık sigortası (GSS) prim borçlarında yapılandırma hakkı devam ediyor. GSS prim borcu olanlar daha önce hiç gelir testine girmemişler ise 30 Kasım’a kadar gelir testi yaptırabilecekler. Test sonucu ödeme gücü olmadığı tespit edilenlerin borcu silinecek.
5.10.2021 Ekonomi
Faizler siliniyor! Borcu olanlar yararlanıyor, e-Devlet üzerinden...
Faizler siliniyor! Borcu olanlar yararlanıyor, e-Devlet üzerinden... Borcu olan yüz binlere güzel haber. Faizler siliniyor. Başvuru şartı bulunmuyor. e-Devlet üzerinden kontrol etmek mümkün. Fırsat devam ediyor. Ödeme kolaylığı sağlanıyor. 7326 sayılı bazı alacakların yeniden yapılandırılmasında prim, vergi borçları, matrah ve vergi artırımı, pişmanlıkla beyan, MTV, öğrenim ve katkı kredileri, trafik para cezaları konusunda kaçırılmayacak fırsatlar yer alıyor. Bu fırsatlardan biri de Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK), tarafından açıklandı. Genel Sağlık Sigortası (GSS)borçlarının yapılandırılması için başvuru şartı aranmadığı belirtildi. GSS borçlarının otomatik olarak yapılandırıldığı açıklandı.
10.08.2021 Ekonomi
Faizler siliniyor! Gecikme cezası ve zammı alınmayacak, son gün...
Faizler siliniyor! Gecikme cezası ve zammı alınmayacak, son gün... Yüz binlerce kişiyi ilgilendiriyor. Fırsat devam ediyor. Borçlardan kurtulmak mümkün. Faiz ve cezalar siliniyor. Ödeme kolaylığı sağlanıyor. Son gün 30 Nisan. Başvuru yapılması gerekmiyor. 12 gün içerisinde paranın bankaya yatırılması durumunda faizler siliniyor. Genel Sağlık Sigortası (GSS) borçları için son fırsat. Geliri düşük olan vatandaşlardan ödeme alınmıyor. Bunun için gelir testi yapılması gerekli. Genel Sağlık Sigortası (GSS) her ay için 107.32 lira olarak ödeniyor.
19.04.2021 Ekonomi
SGK resmen duyurdu! Tamamı siliniyor, anapara da faizler de...
SGK resmen duyurdu! Tamamı siliniyor, anapara da faizler de... Yüz binlerce kişiyi ilgilendiriyor. Borçların hepsi siliniyor. SGK borcu olan vatandaşlar için harekete geçti. Süreç devam ediyor. Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) sosyal medyadan duyurdu.
19.03.2021 Ekonomi
SGK tarafından yapılıyor! Vatandaş ödemiyor, son gün...
SGK tarafından yapılıyor! Vatandaş ödemiyor, son gün... Yüz binlerce kişi için geçerli. Borçlardan tamamen kurtulmak mümkün. Son 3 hafta! Borcu olanlar yapılandırma fırsatından yararlanarak borç faizlerinin büyük kısmından kurtuldu. Yapılandırma sona erdi. Fakat o borçlar ile ilgili fırsat devam ediyor. Mart ayı sonuna kadar yapılabilecek. Borçlar tamamen siliniyor. e-Devlet üzerinden hemen kontrol edebilirsiniz. Faizler ile beraber anaparanın da silinmesi mümkün. Sosyal güvenlik Kurumu (SGK) tarafından otomatik olarak yapıldı. 30 Nisan'a kadar ödeme işlemine başlayanlar faiz ödemelerinden büyük ölçüde kurtulacak. Ödeme gücü olmayanlar ise mart sonuna kadar gelir testi yaptırarak prim borcundan tümüyle kurtulabilecekler.
9.03.2021 Ekonomi
Borçlar siliniyor! Anapara da faizler de...  e-Devlet'ten yapılıyor
Borçlar siliniyor! Anapara da faizler de... e-Devlet'ten yapılıyor Yüz binleri ilgilendiriyor. Borçlar tamamen siliniyor. e-Devlet üzerinden hemen kontrol edebilirsiniz. Faizler ile beraber anaparanın da silinmesi mümkün. Fırsat hala devam ediyor. Sosyal güvenlik Kurumu (SGK) tarafından otomatik olarak yapıldı. 30 Nisan'a kadar ödeme işlemine başlayanlar faiz ödemelerinden kurtulacak. Ödeme gücü olmayanlar ise mart sonuna kadar gelir testi yaptırarak prim borcundan tümüyle kurtulabilecekler.
24.02.2021 Ekonomi
Faiz, zam ve cezalar siliniyor! e-Devlet'ten kontrol edin, o tarihe kadar...
Faiz, zam ve cezalar siliniyor! e-Devlet'ten kontrol edin, o tarihe kadar... Borcu olan yüz binlerce kişiyi ilgilendiriyor. Fırsat hala devam ediyor. Detayları e-Devlet üzerinden öğrenmek mümkün. Sosyal güvenlik Kurumu (SGK) tarafından otomatik olarak yapıldı. Faizler, zam ve cezalar silindi. Yapılandırmadan yararlanmayan vatandaşlar için fırsat hala devam ediyor. Borçlar küçük taksitler halinde ödeniyor. Otomatik olarak yapıldı. 30 Nisan'a kadar ödeme işlemine başlayanlar faiz ödemelerinden kurtulacak. Genel sağlık sigortası (GSS) prim borcundan kurtulma fırsatı devam ediyor. Mart sonuna kadar gelir testine girerek ödeme gücü olmadığını belgeleyenlerin ise borcu tümüyle silinecek. Ödeme gücü olanlar ise anaparayı nisan sonuna kadar ödediklerinde gecikme faizi ve cezalarından kurtulacaklar.
11.02.2021 Ekonomi
Prim borcu olana ücretsiz sağlık! Son 3 ay...
Prim borcu olana ücretsiz sağlık! Son 3 ay... Borcu olduğu için sağlık hizmeti alamayan Bağ-Kur’lu ve GSS yükümlüsü vatandaşlar, 31 Aralık’a kadar hastanelerden ücretsiz yararlanabilecek. Ancak yeni mezun lise ve üniversite öğrencileri bu haktan 2 yıl yararlanabilecek.
30.09.2019 Ekonomi
GSS borçluları hastane kapısından dönmeyecek
GSS borçluları hastane kapısından dönmeyecek Kanuna göre genel sağlık sigortalarının eksiksiz sağlık hizmeti alması için prim borçları 60 günü aşmamalı. Ancak 29 Mart’ta çıkan kararla borçlular da yıl sonuna kadar hizmet alabilecek
10.04.2019 Ekonomi
GSS prim borcu olanlar için son fırsat!
GSS prim borcu olanlar için son fırsat! Genel Sağlık Sigortası prim borcu olan milyonlarca kişiye borcundan kurtulmak için tanınan süre 28 Şubat'ta sona eriyor.
5.02.2019 Ekonomi
Müjde! O borçlar silinecek
Müjde! O borçlar silinecek SGK'nın yeni yönetmeliği ile GSS sisteminin kapsamı da genişletildi. Kapsama er ve erbaşlar ile 15 Temmuz gazileri de alındı. Yani 15 Temmuz gazileri ile er ve erbaşlar sigortalı olacak. Eski borçlar silinecek, gençlerin primlerini devlet ödeyecek.
16.11.2017 Ekonomi
GSS borç sorgulamasını internetten kolaylıkla yapabilirsiniz!
GSS borç sorgulamasını internetten kolaylıkla yapabilirsiniz! Genel Sağlık Sigortası’nda SGK’ya borç olup, olmadığı online GSS borç sorgulama ile öğrenilebiliyor. GSS borç sorgulama işlemi internette 2 farklı alternatif yolu ile gerçekleştirilebiliyor. GSS borç sorgulama işlemi internette SGK web tahsilat ekranından veya e-Devlet üzerinden yapılabiliyor.
29.09.2021 Gündem
GSS prim borcu sorgulaması nasıl yapılıyor?
GSS prim borcu sorgulaması nasıl yapılıyor? GSS prim borcu sorgulaması E-devlet üzerinden çok kolay bir şekilde gerçekleştirilebiliyor. GSS prim borcu olan vatandaşlar sağlık sigortasından yararlanamıyor. Peki GSS prim borcu sorgulama işlemi internet üzerinden nasıl yapılıyor?
29.09.2021 Gündem
GSS borç sorgulama işlemi nasıl yapılır?
GSS borç sorgulama işlemi nasıl yapılır? GSS prim borcu sorgulama işlemi internet üzerinden kolayca yapabilirsiniz. GSS borcu bulunan kişiler sağlık sigortasından faydalanamıyor. GSS borç sorgulama işleminizi haberimizde bulunan linke tıklayarak sorgulayabilirsiniz.
27.07.2021 Bilim ve Teknoloji
GSS borcunuzu internetten öğrenebilirsiniz!
GSS borcunuzu internetten öğrenebilirsiniz! GSS kapsamında yer alan vatandaşlar borç sorgulama işlemlerini internetten gerçekleştirebiliyorlar. GSS borç sorgulama işlemleri sayesinde siz de kuruma ne kadar borcunuzun olduğunu kolaylıkla öğrenebiliyorsunuz. GSS borç sorgulama hizmetini E-devlet sistemi üzerinden kullanabilirsiniz.
29.09.2021 Gündem
GSS borç sorgulama ile prim borcunuzu öğrenin!
GSS borç sorgulama ile prim borcunuzu öğrenin! GSS borç sorgulama işlemi, hiçbir SGK kurumuna bağlı olmayan bireylerin almış olduğu sağlık hizmetleri prim sorgulamasıdır. GSS borç sorgulama ile aylık ödeyeceğiniz prim tutarını öğrenebilirsiniz. GSS borç sorgulama ile ilgili daha fazla bilgiyi yazımızda bulabilirsiniz.
29.09.2021 Gündem
SGK borç sorgulama online yapılır mı?
SGK borç sorgulama online yapılır mı? SGK borç sorgulama işlemi hem kurumdan hem de online hizmetlerden yapılabiliyor. Aynı zamanda online işlem sonucunda kredi kartı ile ödemelerinizi de gerçekleştirebiliyorsunuz. Bu işlemi nereden ve nasıl yapacağınızı haberimizden öğrenebilirsiniz.
29.09.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Gss Borç ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki gss borç haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.