Grip Tedavisi

Grip Tedavisi

Son dakika Grip tedavisi haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Grip tedavisi ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Grip tedavisi haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Grip Tedavisi

haberleri sayfasında son dakika yaşanan grip tedavisi gelişmeleri de dahil olmak üzere 405 grip tedavisi haberi bulunmuştur. Tüm grip tedavisi haberleri aşağıda listelenmiştir.
Yıllarca komada kaldı, uyandığında ilk sözleri bu oldu!
Yıllarca komada kaldı, uyandığında ilk sözleri bu oldu! 12 yaşında boğaz ağrısı nedeniyle grip olduğu sanılan çocuk, hastalığının kötüye gitmesiyle acile kaldırılmıştı. Aniden komaya giren çocuk, yıllarca yaşam destek ünitesinde kaldı. Olağanüstü bir şekilde iyileşen çocuğun hayata döndüğünde söyledikleri ise duyanları şaşkına çevirdi.
19.01.2023 Dünya
Molnupiravir nedir, fiyatı nedir? Onaylanan Covid hapı Molnupiravir hangi ülkenin, Türkiye’de var mı?
Molnupiravir nedir, fiyatı nedir? Onaylanan Covid hapı Molnupiravir hangi ülkenin, Türkiye’de var mı? ABD merkezli ilaç şirketi Merck & Co tarafından geliştirilen ve ağızdan alınan Molnupiravir hapının corona virüsüne yakalananlarda ölüm veya hastaneye yatış riskini yaklaşık yüzde 50 oranında azalttığı belirtilmişti. İngiltere, Covid hapına kullanım onayı veren ilk ülke oldu. Peki, Molnupiravir nedir, fiyatı ne kadar? Onaylanan Covid hapı Molnupiravir hangi ülkenin, Türkiye’de var mı?
4.11.2021 Gündem
Resmen patladı! Tersine döndü, kritik uyarı geldi, 3 hafta boyunca...
Resmen patladı! Tersine döndü, kritik uyarı geldi, 3 hafta boyunca... Geçen yıl neredeyse hiç görülmedi. Tamamen tersine döndü. Bu yıl büyük artış var. Flaş uyarı geldi. Önlem alınması gerekiyor. Geçen yıl sıkı Kovid-19 tedbirleri nedeniyle neredeyse hiç grip vakası yaşanmazken son 2 haftada işler tersine döndü. Kanuni Sultan Süleyman Hastanesi’nden Prof. Dr. Başar Cander, doktorların günde 400-450 hastaya bakar hale geldiğini söyledi. Yoğunluğa vatandaşların maske ve mesafe tedbirlerini gevşetmesi ve ani hava değişimleri yol açtı. Yeni grip salgınında iyileşme süresinin üç haftayı bulması da endişe veriyor.
30.09.2021 Gündem
Uzmanlar açıkladı! Koronavirüsle birlikte o hastalığın sonu geldi!
Uzmanlar açıkladı! Koronavirüsle birlikte o hastalığın sonu geldi! Kovid-19 salgınında uzmanlar kış mevsimiyle birlikte gribe yakalanılmaması konusunda ciddi uyarılar yapıyordu. Ancak mevsimsel grip vakaları neredeyse rekor derecede azaldı. Koronavirüs grip salgınlarının sonu anlamına mı geliyor? Bu önemli soruyu uzmanlar cevaplıyor...
22.01.2021 Sağlık
İl Sağlık Müdürlüğü'nden 'grip' açıklaması
İl Sağlık Müdürlüğü'nden 'grip' açıklaması Muğla İl Sağlık Müdürlüğü tarafından son zamanlarda grip vakalarındaki artışa yönelik açıklama yapıldı. Açıklamada, mevsimsel gribin her yıl tüm dünyada ciddi sayıda klinik hastalığa sebebiyet veren, özellikle risk gruplarında ağır seyredebilen bir hastalık olduğu belirtildi.
22.01.2020 Sağlık
"Grip ile nezleyi karıştırmayın"
"Grip ile nezleyi karıştırmayın" Kış mevsimi ile birlikte grip ve soğuk algınlığı (nezle) vakalarında hızla artış gözleniyor. İç Hastalıkları Uzmanı Dr. Taner Kaya, özellikle grip salgınları konusunda önemli uyarılarda bulundu.
17.01.2020 Sağlık
Sağlık Bakanlığı’ndan domuz gribi açıklaması!
Sağlık Bakanlığı’ndan domuz gribi açıklaması! H1N1 (domuz gribi) şüphesiyle hayatını kaybeden 2 çocuğun ölüm sebebinin belirlenmesi için Sağlık Bakanlığı inceleme başlattı. Açıklamada “Domuz gribi artık mevsimsel grip ajanları arasında” denildi.
16.01.2020 Sağlık
Sağlık Bakanlığı’ndan İstanbul’da iki çocuğun ölümü ile ilgili flaş açıklama
Sağlık Bakanlığı’ndan İstanbul’da iki çocuğun ölümü ile ilgili flaş açıklama Sağlık Bakanlığı tarafından yapılan açıklamada,"İstanbul’da H1N1 şüphesiyle hayatını kaybeden iki çocuğumuzun ölüm sebebinin belirlenmesi için de inceleme başlatılmıştır." denildi.
15.01.2020 Gündem
'Grip nisan ayına kadar etkisini sürdürecek'
'Grip nisan ayına kadar etkisini sürdürecek' Adana'da Göğüs Hastalıkları Uzmanı Dr. Adem Yılmaz, kış aylarının ağır geçmesiyle birlikte hastanelerde grip nedeniyle başvuranların sayısında artış olduğunu belirterek, vakaların nisan ayına kadar devam edeceğini söyledi.
31.12.2019 Sağlık
Geçmeyen grip için ne yapmalı?
Geçmeyen grip için ne yapmalı? Son günlerde birçok kişi grip şikayetiyle hastanelere başvuruyor. Uzmanlar özellikle serum tedavisi dışında bazı vitaminlerin grip belirtilerini ortadan kaldırmada daha etkili olduğunu vurguluyor.
6.11.2019 Sağlık
Grip aşısını ne zaman olmalı?
Grip aşısını ne zaman olmalı? Grip aşısının yüzde 90'lara varan oranlarda grip enfeksiyonunu önlemeye yaradığını belirten Opr. Dr. Onur Uysal, "Gripten korunmada en etkili yöntemlerden biri grip aşısı. Grip aşısı yaklaşık 2 hafta içinde etki eder. Bu yüzden eylül ve ekim aylarında aşılanmakta fayda vardır" dedi.
11.10.2019 Sağlık
Sağlık Bakanlığı'ndan "Grip salgını" açıklaması
Sağlık Bakanlığı'ndan "Grip salgını" açıklaması Sağlık Bakanlığı Halk Sağlığı Genel Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada, "Son haftalarda Avrupa'da ve Kuzey Yarım Küre'de yer alan ülkelerde olduğu gibi ülkemizde de grip olan hasta sayılarında artış görülmektedir ve artış devam edebilir. Grip hasta sayılarındaki artış olağan bir durum olup geçmiş grip sezonları ile kıyasladığımızda benzer olduğu görülmektedir" denildi.
14.01.2019 Gündem
Grip deyip geçmeyin!
Grip deyip geçmeyin! Doğru yapılmayan grip tedavisi zatürreye davetiye çıkarıyor...
27.11.2018 Sağlık
Grip diye gitti, kafatasında "kaçak" çıktı
Grip diye gitti, kafatasında "kaçak" çıktı Antalya'da, grip şüphesiyle hastaneye başvuran 43 yaşındaki Yasemin Koçak'ın burun akıntısının, kafatasındaki "kaçak" nedeniyle sızan beyin omurilik sıvısından kaynaklandığı belirlendi. Menenjit riski bulunduğu için acilen ameliyata alınan hastanın kafatasındaki hasarlı bölge, bacak kasının yüzeyinden alınan dokunun nakledilmesiyle onarıldı
1.11.2018 Yaşam
Gribe ne iyi gelir? Grip belirtileri nelerdir?
Gribe ne iyi gelir? Grip belirtileri nelerdir? Gribe ne iyi gelir? Grip belirtileri nelerdir? Gibi soruların cevapları merak ediliyor. Havaların bir sıcak bir soğuk olması insanların vücut dengesini bozarak daha kolay hasta olmasına yol açıyor. İşte gribe iyi gelenler...
10.01.2018 Gündem
'Grip kalp krizini tetikleyebiliyor'
'Grip kalp krizini tetikleyebiliyor' Uzmanlar birçok enfeksiyonda olduğu gibi gribal enfeksiyonların da kalp krizini tetikleyebildiğini söylüyor.
4.01.2018 Sağlık
Grip tedavisi için antibiyotik kullanmayın!
Grip tedavisi için antibiyotik kullanmayın! Grip tedavisinde antibiyotik kullanımının yanlış olduğunu vurgulayan uzmanlar, bilinçsiz antibiyotik kullanımına dikkat çekiyor.
13.10.2017 Sağlık
Grip nasıl geçer? Gribe ne iyi gelir?
Grip nasıl geçer? Gribe ne iyi gelir? Grip havaların soğuması ile beraber tekrar vatandaşlar ana gündem maddesi haline geldi. Peki grip nasıl geçer? En fazla merak edilen soruların başında gribe ne iyi gelir? konusu geliyor.
29.09.2021 Gündem
Korkulan oldu! Diyarbakır'da 2 kişi...
Korkulan oldu! Diyarbakır'da 2 kişi... DİYARBAKIR Dicle Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’ne başvuran 2 kişide H1N1 virüsüne (Domuz Gribi) rastlandı.
29.09.2021 Gündem
Grip tedavisi gören avukat öldü
Grip tedavisi gören avukat öldü Mersin'de 31 yaşındaki Avukat Hüsnü Uysal, grip şikayetiyle kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti...
16.03.2015 Yaşam
Gribe karşı 6 önemli öneri!
Gribe karşı 6 önemli öneri! FORBES dergisinin en etkili 100 ünlü listesinde yedinci sırada yer alan Dr...
4.02.2014 Sağlık
'Öpüşmekten uzak durun!'
'Öpüşmekten uzak durun!' Uzman doktordan uyarı geldi
6.12.2012 Yaşam
Gribe yenildi
Gribe yenildi Öğretmen Hülya Üzer tedavi gördüğü hastanede kurtarılamadı
29.09.2021 Gündem
'Yakında öleceksin!'
'Yakında öleceksin!' Domuz gribi virüsünü okulda kaptı, okulu kapatıldı. Tedavi gördü, iyileşti ve neler yaşadığını anlattı
6.05.2009 Arşiv

Benzer Haber Etiketleri

Grip Tedavisi ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki grip tedavisi haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.