Gözetleme Kulesi

Gözetleme Kulesi

Son dakika gözetleme kulesi haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan gözetleme kulesi ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını gözetleme kulesi haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Gözetleme Kulesi

haberleri sayfasında son dakika yaşanan gözetleme kulesi gelişmeleri de dahil olmak üzere 102 gözetleme kulesi haberi bulunmuştur. Tüm gözetleme kulesi haberleri aşağıda listelenmiştir.
MHP lideri Devlet Bahçeli: Meclis'te terörist istemiyoruz
MHP lideri Devlet Bahçeli: Meclis'te terörist istemiyoruz Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli partisinin grup toplantısında konuştu. Bahçeli konuşmasında, "Mehmetlerimize sıkılan, kanımızı döküp canımızı alan teröristlere hangi vekil hoşgörü ile yaklaşırsa suçludur. Hesap vermekten kurtulamayacaktır. TBMM'de terörist istemiyoruz, düşman, katil istemiyoruz. Canilerin sırtını sıvazlayan namertleri asla istemiyoruz." dedi.
26.12.2023 Gündem
Kız Kulesi ilk ve son hali! Kız Kulesi'ni kim yaptı? Ne zaman inşa edildi? İşte yeni Kız Kulesi'nin özellikleri
Kız Kulesi ilk ve son hali! Kız Kulesi'ni kim yaptı? Ne zaman inşa edildi? İşte yeni Kız Kulesi'nin özellikleri Kız Kulesi ilk ve son hali vatandaşların merak konusu oldu. 11 Mayıs 2023 tarihinde yenilenen haliyle açılışı yapılacak olan tarihi Kız Kulesi ilk olarak MÖ 408'DE Atinalı general Alkibiadis inşa etti. Üsküdar'ın sembolü olan kule Fatih Sultan Mehmet döneminde gözetleme kulesi olarak kullanılmıştır. Peki Kız Kulesi'nin özellikleri nelerdir?
8.05.2023 Gündem
Galata Kulesi’nin bu yılki ziyaretçi hedefi 1,5 milyon
Galata Kulesi’nin bu yılki ziyaretçi hedefi 1,5 milyon Yüzyıllar öncesinden tarihin izlerini günümüze ulaştıran dünyanın en eski kulelerinden biri olan Galata Kulesi’ni geçtiğimiz yıl pandemi gölgesinde 750 bin kişi ziyaret etti. Galata Kulesi Birim Amiri Ali Efe Kazık, “Çok yoğun bir talep var, bu yıl hedefimiz 1,5 milyon. Geçen yılki ilk 3 aylık dönemdeki ziyaretçi sayımız 124 bin iken bu yıl ilk 3 aylık ziyaretçi sayımız 247 bin oldu” dedi. Kulenin mest eden manzarası ise havadan görüntülendi.
11.04.2022 Yaşam
Bahçeli: Cumhur İttifakı milli ve demokratik bir hüviyete sahiptir
Bahçeli: Cumhur İttifakı milli ve demokratik bir hüviyete sahiptir MHP Genel Başkanı Bahçeli, "Cumhur İttifakı millet ne diyorsa ona kulak veren, millet ne istiyorsa onu önceliğine alan, milletin ruh köküne tamamıyla muvafık siyaset yapan milli ve demokratik bir hüviyete sahiptir." dedi.
2.03.2021 Siyaset
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan sert tepki! 'Bal gibi PKK'nın yanındasınız'
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan sert tepki! 'Bal gibi PKK'nın yanındasınız' Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti Rize 7. olağan kongresinde önemli açıklamalarda bulunarak, "İşte ABD'nin yaptığı bir açıklama var. Evlere şenlik. Hani siz PKK'nın yanında değildiniz? Hani siz YPG'nin yanında değildiniz? Bal gibi yanındasınız ve arkasındasınız. Bunlar binlerce TIR mühimmat getirdiler, teröristlere teslim ettiler." ifadelerini kullandı.
15.02.2021 Gündem
Yunanistan’dan Türkiye sınırında skandal hamle!
Yunanistan’dan Türkiye sınırında skandal hamle! Yunanistan yönetimi, sığınmacılara karşı kullanmak üzere güçlü ses dalgaları yayabilen ve insanları sağır edebilen iki elektronik cihazı, sınır bölgesine yerleştirdi.
15.10.2020 Dünya
Yunanistan Karaada'ya da asker çıkardı!
Yunanistan Karaada'ya da asker çıkardı! Yunanistan, Meis Adası'nın ardından Karaada'ya da asker çıkardı. Yunan ordusunun birkaç binayı karargaha dönüştürdüğü de belirtildi.
10.09.2020 Gündem
Son dakika... Bingöl'de 4.3 şiddetinde deprem!
Son dakika... Bingöl'de 4.3 şiddetinde deprem! Bingöl'ün Yedisu ilçesinde ilçesinde Richter ölçeğine göre 4.3 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Can kaybının yaşanmadığı depremde, bazı taş yapılar yıkıldı.
16.06.2020 Gündem
Bingöl'de şiddetli bir deprem daha! Gelen ilk bilgiler...
Bingöl'de şiddetli bir deprem daha! Gelen ilk bilgiler... Bingöl'de dün meydana gelen depremin ardından saat 09.51'de bir deprem daha meydana geldi. AFAD depremin büyüklüğünü 5.6 olarak açıkladı. 7 kilometre derinlikteki sarsıntı deprem, Karlıova ilçesinin yanı sıra kent merkezi ve çevre ilçeler ile Bingöl, Diyarbakır, Erzurum, Erzincan, Elazığ, Tunceli ve Muş'ta da kuvvetli hissedildi. Depreme ev ve iş yerlerinde yakalananlar kısa süreli panik yaşadı. Birçok kişi, deprem sırasında ve ardından sokağa çıkarak, binaları terk etti.
15.06.2020 Gündem
Deprem mi oldu? En son deprem nerede oldu? Deprem anında nasıl davranmalıyız? İşte 14 Haziran son depremler listesi
Deprem mi oldu? En son deprem nerede oldu? Deprem anında nasıl davranmalıyız? İşte 14 Haziran son depremler listesi Gelen son dakika bilgilerine göre, Bingöl'de 5,8 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Deprem, Erzincan, Erzurum, Diyarbakır, Muş ve Elazığ da da hissedildi. Bu haberin ardından Deprem mi oldu? En son deprem nerede oldu? İşte Kandilli Rasathanesi son depremler listesi...
14.06.2020 Gündem
Askeri kaynaklardan 'göreve hazırız' mesajı!
Askeri kaynaklardan 'göreve hazırız' mesajı! MİLLİ Savunma Bakanlığı (MSB), 2019 yılında PKK/KCK terör örgütünün barınma alanlarına yönelik yurt içinde ve dışında 31'i büyük 119'u orta çaplı toplam 150 operasyon icra edildiğini, 1789 teröristin etkisiz hale getirildiğini açıkladı. Öte yandan, Libya'ya asker gönderilmesi konusunda askeri kaynaklar, TSK'nın yurt içinde ve dışında emir verildiği zaman her türlü görevi yapmaya hazır olduğunu bildirdi.
27.12.2019 Gündem
Valilik son durumu açıkladı! Kayıp dağcıların otomobili...
Valilik son durumu açıkladı! Kayıp dağcıların otomobili... İstanbul’dan geldikleri Uludağ’da zirve tırmaşı yaparken kaybolan amatör dağcılar Mert Alpaslan ve Efe Sarp’ın Jandarma Karakolu’nun karşısına bıraktıkları otomobilinde inceleme yapıldı. Uludağ’da kaybolan amatör dağcılarla ilgili Bursa Valiliği son durum açıklaması yaptı.
3.12.2019 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan flaş faiz açıklaması
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan flaş faiz açıklaması Cumhurbaşkanı Erdoğan, ekonomide faizin ne denli bir bela olduğuna inandığını belirterek, 'Dünyada gelişmiş ülkelere baktığımızda, buralarda faiz oranları nedir? Amerika'ya bakıyorsunuz, Amerika'da faiz oranı ney? 1 buçuk, 2 civarında. Japonya'ya bakıyorsunuz eksi. Avrupa'ya bakıyorsunuz 1, 1 buçuk, 2 buralarda dolaşıyor. Peki bize ne oluyor da biz 40 puanlara kadar çıkıyoruz? Biz göreve geldiğimizde, politika faizi yüzde 63 idi. Biz 63'ten nereye indik? 4,6 aklımda kaldığı kadarıyla veya 4,2'ye kadar indik. Enflasyon 30 idi. Enflasyonu da 7,2'ye indirdik' dedi.
24.10.2019 Siyaset
Muğla ve İzmir orman yangınları
Muğla ve İzmir orman yangınları İzmir'in Karabağlar ilçesinin Tırazlı Mahallesi yakınlarında dün başlayan, rüzgarın etkisiyle hızla yayılan orman yangını Menderes ilçesinin Yeniköy ve Bahçecik mahallelerine yaklaştı. Öte yandan Muğla'nın Bodrum ilçesindeki yangının tamamen kontrol altına alındığı ve soğutma çalışmalarının devam ettiği, Milas'taki yangının ise kısmen kontrol altına alındığı bildirildi.
19.08.2019 Yaşam
Bakan Pakdemirli açıkladı: İlk defa bir gece uçuşuyla...
Bakan Pakdemirli açıkladı: İlk defa bir gece uçuşuyla... Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli İzmir'deki yangına ilişkin açıklama yaptı ve "Bu akşam da ilk defa bir gece uçuşu ile birlikte koordinasyonu sağlama maksatlı bir yönetim helikopteriyle gece yangını koordine ediyor olacağız. Dünyada aslında yangınlarla mücadelede gece uçuşu yok. Biz tabi ki bir ağacımız yanmasın diye bu ve bunun gibi projelerin hepsini mutlaka deniyor olacağız." dedi.
19.08.2019 Gündem
Yanan orman alanları ile ilgili flaş açıklama!
Yanan orman alanları ile ilgili flaş açıklama! Orman Genel Müdürü Bekir Karacabey, yanan orman alanlarına aynı yıl içinde ağaçlandırma çalışması yapılarak bölgenin eski haline getirilmesinin hedeflendiğini belirterek, "Söz konusu alanların hiçbirinin ticari amaç için kullanılması mümkün değildir." dedi.
18.07.2019 Gündem
İstanbul'un plajları açılıyor
İstanbul'un plajları açılıyor İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB), Anadolu Yakası'ndaki Caddebostan Plajları ile Avrupa Yakası’ndaki Güneş ve Menekşe Plajları'nı 4 Haziran'da açacağını duyurdu.
1.06.2019 Yaşam
Bakan Soylu muhteşem projeyi açıkladı!
Bakan Soylu muhteşem projeyi açıkladı! İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, "SGRS projesiyle sınır güvenlik alt yapımıza denizlerimizi de entegre ediyoruz. Bu da muhteşem bir projedir. Ege, Karadeniz ve Akdeniz. Üçü de artık gözetleme sahamızın içerisinde olacak." dedi.
21.11.2018 Gündem
Türkiye oraya askeri üs kurdu!
Türkiye oraya askeri üs kurdu! Türkiye ile Yunanistan arasında gerilime yol açan Kardak Kayalıkları'na 1 mil uzaklıktaki Çavuş Adası’na, Deniz Kuvvetleri Komutanlığı tarafından inşa edilen gözetleme kulesinin yapımı tamamlandı.
26.10.2018 Gündem
Tarihi kuleyi PVC  ile restore ettiler!
Tarihi kuleyi PVC ile restore ettiler! Bursa’da, 1905 yılında ‘kesme taş’tan inşa edilen 33 metre yüksekliğinde, 6 katlı tarihi Tophane Saat Kulesi’nde, son yapılan restorasyonda PVC kaplama kullanılması tepki çekti.
24.10.2018 Gündem
PKK'lı teröristler ağaçta brandayla gözetleme kulesi yapmış
PKK'lı teröristler ağaçta brandayla gözetleme kulesi yapmış Diyarbakır'ın Lice ve Hani ilçelerinde terör örgütü PKK'ya yönelik 15 Ekim'de başlatılan operasyonda 15 sığınak ve 2 barınak kullanılamaz hale getirildi, yol kenarına tuzaklanan 20 kilogram patlayıcı ve bir el yapımı patlayıcı imha edildi, 536 kök Hint keneviri ile 487 kilogram esrar ele geçirildi. Teröristlerin, güvenlik güçlerini gözetlemek için ağaçta çalı ve branda kullanarak hazırladıkları yer de tespit edildi.
19.10.2018 Gündem
İçişleri Bakanlığı duyurdu! Sınırlar aydınlatılıyor…
İçişleri Bakanlığı duyurdu! Sınırlar aydınlatılıyor… Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın "100 Günlük İcraat Programı" kapsamında Türkiye sınırlarının fiziki güvenliğinin ve aydınlatma projelerinin tamamlanacağını açıklaması üzerine, İçişleri Bakanlığı çalışmalarını hızlandırdı. 2 bin 949 kilometrelik kara sınırının doğu ve güneyinde toplam 888 kilometrelik alan modüler beton duvarlarla ve tellerle örülürken, Şanlıurfa-Suriye sınırı ilk defa güneş enerjili sistem ile aydınlatılacak. Güneş enerjili aydınlatma sisteminin başarılı olması halinde, söz konusu sistem Suriye sınırının tamamında uygulanacak.
4.08.2018 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: 24 Haziran'dan sonra ilk işimiz OHAL'i kaldırmak olacak
Cumhurbaşkanı Erdoğan: 24 Haziran'dan sonra ilk işimiz OHAL'i kaldırmak olacak Erdoğan, Anadolu Yayıncıları Birliğinin 24 TV-360'ta canlı yayınlanan programda gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulundu, soruları yanıtladı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "24 Haziran'dan sonra bu göreve devamım halinde ilk işimiz inşallah olağanüstü hali (OHAL) kaldırmak olacaktır." dedi
13.06.2018 Gündem
Plajların  su kalitesi  7/24 saat  öğrenilebilecek
Plajların su kalitesi 7/24 saat öğrenilebilecek Türkiye’deki plajların tüm özelliklerinin ve su kalitesinin 7 gün 24 saat öğrenilebileceği “Yüzme Suyu Takip Sistemi” hizmete girdi.
11.06.2018 Yaşam
'Türk Seddi'nde sona gelindi
'Türk Seddi'nde sona gelindi Suriye sınırında TOKİ tarafından yapılan 564 kilometrelik güvenlik duvarının inşası bitme aşamasına geldi.
13.04.2018 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Gözetleme Kulesi ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki gözetleme kulesi haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.