Gossip Girl

Gossip Girl

Son dakika Gossip Girl haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Gossip Girl ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Gossip Girl haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Gossip Girl

haberleri sayfasında son dakika yaşanan gossip girl gelişmeleri de dahil olmak üzere 68 gossip girl haberi bulunmuştur. Tüm gossip girl haberleri aşağıda listelenmiştir.
'Gossip Girl'ün yıldızı Ed Westwick, Bodrum'da sevgilisiyle romantik anlar yaşadı!
'Gossip Girl'ün yıldızı Ed Westwick, Bodrum'da sevgilisiyle romantik anlar yaşadı! Fenomen dizi 'Gossip Girl' (Dedikoducu Kız) dizisinde canlandırdığı 'Chuck Bass' karakteriyle dünya çapında şöhrete kavuşan Ed Westwick (36), kendisi gibi oyuncu olan sevgilisi Amy Jackson'la (31) Bodrum tatiline devam ediyor.
16.07.2023 Magazin
'Gossip Girl'ün Chuck Bass'ı Türkiye'de tatilde!
'Gossip Girl'ün Chuck Bass'ı Türkiye'de tatilde! 'Gossip Girl' (Dedikoducu Kız) dizisindeki Chuck Bass karakteriyle dünya çapında şöhrete kavuşan Ed Westwick, ve sevgilisi Amy Jackson tatil için Türkiye'yi tercih etti. Önceki gün Türkbükü’ndeki Cennet Koyu’na demirledikleri teknede görüntülenen çifte bir çekim ekibi eşlik etti. Ünlü çift deniz ve güneşin tadını çıkartırken o anları sosyal medyadan paylaşmayı ihmal etmedi.
13.07.2023 Magazin
Blake Lively doğum kilolarından kurtuldu! 'Gerçekten dördüncü kez anne oldun mu?'
Blake Lively doğum kilolarından kurtuldu! 'Gerçekten dördüncü kez anne oldun mu?' Gossip Girl'de Serena van der Woodsen rolüyle tanınan ve meslektaşı Ryan Reynolds ile mutlu bir evlilik sürdüren oyuncu Blake Lively, iki ay önce dördüncü çocuğunu kucağına almıştı. Doğum kilolarını hızlıca veren ünlü isim, kısa bir süre önce anne olmasına rağmen davetlerde boy göstermeye başladı. Aktrisin son halini görenler, aylar önce doğum yaptığına inanamadı.
27.04.2023 Magazin
Leonardo DiCaprio ile ilgili çarpıcı bir iddia! 'Kariyerim uğruna onunla birlikte olmamı önerdiler'
Leonardo DiCaprio ile ilgili çarpıcı bir iddia! 'Kariyerim uğruna onunla birlikte olmamı önerdiler' Kendisinden genç sevgilileriyle dikkat çeken ve bu konuda eleştirilen Leonardo DiCaprio ile ilgili çarpıcı bir iddia bir kez daha gün yüzüne çıktı. Bir dönem rol aldığı Gossip Girl adlı diziyle adını duyuran Mischa Barton, yıllar önce kendisine, kariyerinde daha iyi bir yere gelmek için DiCaprio ile birlikte olmasının önerildiğini ileri sürdü.
6.03.2023 Magazin
Hollywood’da 'taciz ve tecavüz' patlaması! Bir bir ortaya çıkıyor...
Hollywood’da 'taciz ve tecavüz' patlaması! Bir bir ortaya çıkıyor... Hollywood’da yapımcı Harvey Weinstein’la başlayan taciz iddialarının ardından her gün bir başka ünlü hakkındaki karanlık sırlar ortaya çıkıyor
12.11.2017 Magazin
Yıldız oyuncu Ed Westwick'e de tecavüz suçlaması!
Yıldız oyuncu Ed Westwick'e de tecavüz suçlaması! Hollywood’da ünlü yapımcı Harvey Weinstein ile başlayan taciz skandallarına her gün bir yenisi ekleniyor. Oyuncu Kristina Cohen, üç yıl önce Gossip Girl dizisinin yıldızı Ed Westwick'in tecavüzüne uğradığı iddasında bulundu.
8.11.2017 Dünya
Jennifer Lawrence itiraf etti! Efsane rolü bakın kime kaptırmış?
Jennifer Lawrence itiraf etti! Efsane rolü bakın kime kaptırmış? Oscar ödüllü oyuncu Jennifer Lawrence'ın, yıllar önce çok istediği bir rolü, Blake Lively'ye kaptırdığı ortaya çıktı.
18.09.2017 Magazin
Üçüncü bebek mi geliyor?
Üçüncü bebek mi geliyor? ‘Gossıp Girl’ dizisiyle tanınan ABD’li oyuncu Blake Lively, önceki akşam New York’ta görüntülendi.
12.07.2017 Magazin
Çarpıcı bir proje
Çarpıcı bir proje Tek Gördügüm Sensin isimli filmiyle izleyiciyle buluşmak için gün sayan Blake Lively’nin yeni projesi belli oldu. Kısa süre önce ikinci çocuğunu dünyaya getiren oyuncu, The Husband’s Secret’ta başrolü üstlenecek
28.05.2017 Magazin
Ünlü Hollywood yıldızı intihar etti!
Ünlü Hollywood yıldızı intihar etti! Hollywood yapımı dizilerin vazgeçilmez oyuncusu Lisa Lynn Masters otel odasında ölü bulundu. Modellik seyahati için gittiği Peru'da intihar ettiği öğrenildi.
17.06.2021 Dünya
İkinci bebek oldu
İkinci bebek oldu ‘Gossip Girl’ dizisiyle ünlenen Blake Lively, hafta başında New York’ta çocuğunu dünyaya getirdi...
2.10.2016 Magazin
Rana’dan korkuyorum
Rana’dan korkuyorum Bodrum Masalı dizisinde ‘Rana’ karakterini canlandıran Zehra Yılmaz, “Ben bile Rana’dan korkuyorum...
7.09.2016 Magazin
Dizileri gerçek zannedecek lüksümüz yok!
Dizileri gerçek zannedecek lüksümüz yok! ‘Güneşin Kızları’na gizemli bir giriş yapan Ege Kökenli, dizideki karakterine hakaret eden izleyicilere “Zor günlerden geçiyoruz, dizi karakterlerini gerçek sanıp ağır yorumlar yapacak lüksümüz yok” diyor.
12.09.2015 Magazin
Yakışıklı oyuncu Türkiye'yi temsil etti
Yakışıklı oyuncu Türkiye'yi temsil etti 2010’dan bu yana düzenlenen ve Londra’nın seçkin isimlerinin ajandasında kendine önemli bir yer edinen hayır etkinliği Flannels for Heroes, bu yıl 2’inci kez Dockers® sponsorluğunda gerçekleşti...
25.06.2015 Magazin
Blake Lively anne oldu!
Blake Lively anne oldu! ‘Dedikoducu Kız’ (Gossip Girl) dizinin Serena’sı olarak ünlenen ABD’li aktris Blake Lively(27) ilk çocuğunu kucağına aldı...
6.01.2015 Magazin
Hamilelik yakıştı!
Hamilelik yakıştı! Adını Gossip Girl (Dedikoducu Kız) adlı dizideki Serena rolü ile duyuran Black Lively New York’ta düzenlenen L’Oreal Paris ‘Women Of Worth’ ödül gecesinde görüntülendi...
4.12.2014 Magazin
Bebek göründü
Bebek göründü New York’da 8’incisi düzenlenen Golden Hearts ödülleri birbirinden güzel konukların geçidine şahit oldu...
17.10.2014 Magazin
Güzel oyuncudan müjdeli haber
Güzel oyuncudan müjdeli haber 'Gossip Girl' dizisiyle ünlenen güzel oyuncu Blake Lively hamile.
7.10.2014 Magazin
Bir kümes dolusu çocuk istiyor
Bir kümes dolusu çocuk istiyor Gossip Girl dizisiyle ünlenen Blake Lively, eşi Ryan Reynolds ile 'bir kümes dolusu' çocuk istediklerini söyledi.
14.08.2014 Magazin
Sonsuz Aşk Film Fragmanı
Sonsuz Aşk Film Fragmanı Kendilerini ayırmaya çalışan ebeveynleri yüzünden daha da kayıtsızlaşan bir aşk macerasını tutuşturan karizmatik bir erkekle ayrıcalıklı bir kızın hikayesini anlatan Endless Love’da Alex Pettyfer (Magic Mike) ve Gabriella Wilde (The Three Musketeers) rol alıyor. Shana Feste (Country Song) tarafından yönetilen bu romantik dramda Robet Patrick, Bruce Greenwood, Rhys Wakefield, Dayo Okeniyi, Emma Rigby ve Joely Richardson gibi isimler de rol alıyor. Shana Feste ve Joshua Safran’ın yazdığı filmin yapımında Bluegrass Films’den Scott Stuber ve Pamela Abdy (Kimlik hırsızı)’ye Fake Empire’dan Josh Schwartz ile Stephanie Savage (Gossip Girl) katılıyor.
11.02.2014 Sinema-Dizi
Nedir bu Kore sevdası?
Nedir bu Kore sevdası? Günün 20 saati aralıksız Kore dizilerini izliyorlar; Korece öğreniyorlar. Türkiye'de 80 bin genç Kore'yle yatıyor, Kore'yle kalkıyor!
7.12.2013 Arşiv
2013 modası geceyi gündüze katıyor...
2013 modası geceyi gündüze katıyor... Son birkaç yıldır hızla yükselen trend, gece ve gündüz giyilebilecek, klasik ile modern, abiye ile “basic” parçaların birlikte kullanılması...
16.11.2012 Arşiv
Duyunca çok şaşıracaksınız!
Duyunca çok şaşıracaksınız! Avustralyalı yönetmenden 3 boyutlu filmlerle ilgili çarpıcı açıklama
10.10.2012 Kültür Sanat
'Hayatıma 4 erkek girdi'
'Hayatıma 4 erkek girdi' Ünlü oyuncu sırlarını verirken bunu da anlattı..."Beni gerçekten heyecanlandıran..."
27.09.2012 Magazin
Kirpik olimpiyatları
Kirpik olimpiyatları ondra''nın sportif macerası çoktan sona ermiş olabilir, oysa biz kadınlar hiç bitmeyen bir güzellik yarışı içindeyiz...
21.09.2012 Arşiv

Benzer Haber Etiketleri

Gossip Girl ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki gossip girl haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.