Blake Lively

Blake Lively

Son dakika Blake Lively haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Blake Lively ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Blake Lively haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Blake Lively

haberleri sayfasında son dakika yaşanan blake lively gelişmeleri de dahil olmak üzere 69 blake lively haberi bulunmuştur. Tüm blake lively haberleri aşağıda listelenmiştir.
Blake Lively doğum kilolarından kurtuldu! 'Gerçekten dördüncü kez anne oldun mu?'
Blake Lively doğum kilolarından kurtuldu! 'Gerçekten dördüncü kez anne oldun mu?' Gossip Girl'de Serena van der Woodsen rolüyle tanınan ve meslektaşı Ryan Reynolds ile mutlu bir evlilik sürdüren oyuncu Blake Lively, iki ay önce dördüncü çocuğunu kucağına almıştı. Doğum kilolarını hızlıca veren ünlü isim, kısa bir süre önce anne olmasına rağmen davetlerde boy göstermeye başladı. Aktrisin son halini görenler, aylar önce doğum yaptığına inanamadı.
27.04.2023 Magazin
Blake Lively, evini gözetleyen muhabirlere ateş püskürdü: İşte hamile fotoğraflarım...
Blake Lively, evini gözetleyen muhabirlere ateş püskürdü: İşte hamile fotoğraflarım... Hollywood’un gözde çiftlerinden Blake Lively ve Ryan Reynolds’ın geçtiğimiz günlerde dördüncü çocuklarını beklediklerini duyurmuştu. Ünlü isim Blake Lively, evinin önünde nöbet tutan muhabirlere ateş püskürdü. Lively, hamile halinin fotoğraflarını çekmek için bekleyen paparaziler için sosyal medyadan paylaşım yaptı.
19.09.2022 Magazin
Kim Kardashian ve Blake Lively'den dikkat çeken kıyafetler! Met Gala 2022'ye damga vurdular!
Kim Kardashian ve Blake Lively'den dikkat çeken kıyafetler! Met Gala 2022'ye damga vurdular! New York’taki Metropolitan Sanat Müzesi’nin Kostüm Enstitüsü’ne yardım amacıyla düzenlenen ve moda dünyasının en prestijli gecesi olarak bilinen Met Gala, dün gece birbirinden ilginç ve dikkat çekici kostümlere sahne oldu. Geceye Monroe'nin ikonik elbisesini giyen Kardashian ve sürprizli kıyafetiyle Blake Lively damga vurdu.
3.05.2022 Magazin
Blake Lively- Ryan Reynolds çiftinden mültecilere milyonluk bağış
Blake Lively- Ryan Reynolds çiftinden mültecilere milyonluk bağış ABD'li oyuncu Blake Lively ve eşi, aktör Ryan Reynolds, sosyal medyada Ukraynalı mültecilere 1 milyon dolara kadar bağış yapacaklarını açıkladı.
1.03.2022 Magazin
Ryan Reynolds oyunculuğa ara verdi! Sebebini böyle açıkladı...
Ryan Reynolds oyunculuğa ara verdi! Sebebini böyle açıkladı... 'Deadpool' karakteriyle kariyerinde büyük bir sıçrama yaşayan Ryan Reynolds, yeni kararıyla hayranlarını şaşırttı. Önümüzdeki bir yılda 7 filmle seyirci karşısına çıkacak olan ünlü yıldız, kariyerine ara verdiğini açıkladı.
6.11.2021 Magazin
Müjdeyi gizlemişler!
Müjdeyi gizlemişler! Blake Lively ve eşi Ryan Reynolds’ın, üçüncü çocuklarını iki ay önce kucaklarına aldığı ortaya çıktı.
6.10.2019 Magazin
Karım beni sildi!
Karım beni sildi! Blake Lively, önceki gün Instagram hesabındaki tüm gönderileri silmiş, herkesi takipten çıkarmıştı.
3.05.2018 Magazin
Taciz Marchesa’yı vurdu
Taciz Marchesa’yı vurdu Hollywood’un ışıltısına gölge düşüren taciz skandalı etkisini Golden Globes ödül gecesinde gösterdi. Kırmızı halıda yıldızları giydiren Marchesa markalı elbiseler bu defa yoktu.
11.01.2018 Arşiv
Görenler tanıyamadı!
Görenler tanıyamadı! Sarı saçları ve güzel gülüşüyle hafızalara kazınan oyuncu Blake Lively, önceki gün yeni filmi ‘The Rhythm Section’ın İrlanda’daki çekimlerinde görüntülendi.
6.11.2017 Magazin
Aşık çiftler
Aşık çiftler ABD’li oyuncu Blake Lively (30) önceki gün eşi Ryan Reynolds (40) ile New York’ta el ele görüntülendi.
17.10.2017 Magazin
Blake Lively 'tecavüzcü yönetmen' hakkında konuştu!
Blake Lively 'tecavüzcü yönetmen' hakkında konuştu! ABD'li aktris Blake Lively (30), aralarında ünlü oyuncuların da bulunduğu 26 kadına taciz ve tecavüz ettiği haberleriyle gündeme gelen Harvey Weinstein hakkında konuştu.
14.10.2017 Magazin
Harvey beni taciz etmedi!
Harvey beni taciz etmedi! Blake Lively (30), aralarında ünlü oyuncuların da bulunduğu 26 kadına taciz ve tecavüz ettiği haberleriyle gündeme gelen Harvey Weinstein hakkında konuştu.
13.10.2017 Magazin
Blake Lively'den şok itiraf: Ben uyurken gizlice...
Blake Lively'den şok itiraf: Ben uyurken gizlice... ABD'li oyuncu Blake Lively, film setinde uğradığı cinsel tacizi anlattı.
14.10.2017 Magazin
Jennifer Lawrence itiraf etti! Efsane rolü bakın kime kaptırmış?
Jennifer Lawrence itiraf etti! Efsane rolü bakın kime kaptırmış? Oscar ödüllü oyuncu Jennifer Lawrence'ın, yıllar önce çok istediği bir rolü, Blake Lively'ye kaptırdığı ortaya çıktı.
18.09.2017 Magazin
Blake’in yüzünü kesti
Blake’in yüzünü kesti Oyuncu eşi Blake Lively’nin doğum gününün unutmayan Ryan Reynolds yaptığı paylaşım ile sosyal medyada adeta günün “kahramanı” oldu.
27.08.2017 Magazin
Üçüncü bebek mi geliyor?
Üçüncü bebek mi geliyor? ‘Gossıp Girl’ dizisiyle tanınan ABD’li oyuncu Blake Lively, önceki akşam New York’ta görüntülendi.
12.07.2017 Magazin
Çarpıcı bir proje
Çarpıcı bir proje Tek Gördügüm Sensin isimli filmiyle izleyiciyle buluşmak için gün sayan Blake Lively’nin yeni projesi belli oldu. Kısa süre önce ikinci çocuğunu dünyaya getiren oyuncu, The Husband’s Secret’ta başrolü üstlenecek
28.05.2017 Magazin
Blake Lively: 'Çocuklarım için ölürüm'
Blake Lively: 'Çocuklarım için ölürüm' Blake Lively, önceki gün Variety Dergisi'nin New York'ta düzenlediği 'Kadının Gücü' organizasyonuna katıldı.
24.04.2017 Magazin
Blake Lively'den itiraf: Sevişelim...
Blake Lively'den itiraf: Sevişelim... ABD'li oyuncu Blake Lively, eşi Ryan Reynolds’un doğum esnasında DJ'lik yaparak, kendisine ‘Let’s Get It On’ (Sevişelim) şarkısını çaldığını açıkladı.
13.04.2017 Magazin
'Babalık beni geriyor'
'Babalık beni geriyor' Ryan Reynolds, aktris Blake Lively'yle evliliği ve çocukları hakkında samimi açıklamalarda bulundu.
21.03.2017 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Blake Lively ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki blake lively haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.