Ryan Reynolds

Ryan Reynolds

Son dakika Ryan Reynolds haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Ryan Reynolds ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Ryan Reynolds haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Ryan Reynolds

haberleri sayfasında son dakika yaşanan ryan reynolds gelişmeleri de dahil olmak üzere 73 ryan reynolds haberi bulunmuştur. Tüm ryan reynolds haberleri aşağıda listelenmiştir.
Ryan Reynolds 12 milyon dolar kaybetti!
Ryan Reynolds 12 milyon dolar kaybetti! fu Ryan Reynolds'ın, oyunculuk kariyeri dışında yatırımları da çok konuşuyor. 47 yaşındaki aktör sahip olduğu futbol takımı nedeniyle kayıplar yaşıyor. Reynolds'ın, yaşadığı büyük maddi kaybı duyduğundaki ilk tepkisi çok konuşuldu.
6.11.2023 Magazin
Blake Lively doğum kilolarından kurtuldu! 'Gerçekten dördüncü kez anne oldun mu?'
Blake Lively doğum kilolarından kurtuldu! 'Gerçekten dördüncü kez anne oldun mu?' Gossip Girl'de Serena van der Woodsen rolüyle tanınan ve meslektaşı Ryan Reynolds ile mutlu bir evlilik sürdüren oyuncu Blake Lively, iki ay önce dördüncü çocuğunu kucağına almıştı. Doğum kilolarını hızlıca veren ünlü isim, kısa bir süre önce anne olmasına rağmen davetlerde boy göstermeye başladı. Aktrisin son halini görenler, aylar önce doğum yaptığına inanamadı.
27.04.2023 Magazin
Scarlett Johansson: Kışkırtıcı roller için eğitildim
Scarlett Johansson: Kışkırtıcı roller için eğitildim Scarlet Johansson, güzelliğiyle, çekiciliğiyle ve oyunculuğuyla herkesin hayran olduğu bir isim. Genç yaşına rağmen uzun bir kariyer yolculuğu olan ve sayısız başarıya imza atarak büyük bir servete kavuşan güzel yıldız, yürüdüğü bu yolun nasıl zorluklarla dolu olduğunu samimi bir şekilde anlattı.
14.12.2022 Magazin
Blake Lively, evini gözetleyen muhabirlere ateş püskürdü: İşte hamile fotoğraflarım...
Blake Lively, evini gözetleyen muhabirlere ateş püskürdü: İşte hamile fotoğraflarım... Hollywood’un gözde çiftlerinden Blake Lively ve Ryan Reynolds’ın geçtiğimiz günlerde dördüncü çocuklarını beklediklerini duyurmuştu. Ünlü isim Blake Lively, evinin önünde nöbet tutan muhabirlere ateş püskürdü. Lively, hamile halinin fotoğraflarını çekmek için bekleyen paparaziler için sosyal medyadan paylaşım yaptı.
19.09.2022 Magazin
Blake Lively- Ryan Reynolds çiftinden mültecilere milyonluk bağış
Blake Lively- Ryan Reynolds çiftinden mültecilere milyonluk bağış ABD'li oyuncu Blake Lively ve eşi, aktör Ryan Reynolds, sosyal medyada Ukraynalı mültecilere 1 milyon dolara kadar bağış yapacaklarını açıkladı.
1.03.2022 Magazin
Ryan Reynolds oyunculuğa ara verdi! Sebebini böyle açıkladı...
Ryan Reynolds oyunculuğa ara verdi! Sebebini böyle açıkladı... 'Deadpool' karakteriyle kariyerinde büyük bir sıçrama yaşayan Ryan Reynolds, yeni kararıyla hayranlarını şaşırttı. Önümüzdeki bir yılda 7 filmle seyirci karşısına çıkacak olan ünlü yıldız, kariyerine ara verdiğini açıkladı.
6.11.2021 Magazin
Colin Jost haberleri doğruladı! Scarlett Johansson...
Colin Jost haberleri doğruladı! Scarlett Johansson... Scarlett Johansson, bir süredir hakkında çıkan hamile olduğuna dair söylentilere yanıt vermiyordu. Ancak ünlü oyuncunun eşi, dedikoduları doğruladı.
18.08.2021 Magazin
Sevgililer Günü'nde izlenebilecek 16 film!
Sevgililer Günü'nde izlenebilecek 16 film! Güzel bir akşam yemeği ve iyi bir film, uzun süre hatırlayacağınız mükemmel bir Sevgililer Günü planı olabilir. Her ikinizin de sevdiği bir filmle biraz zaman geçirmek, 2021 yılı Sevgililer Günü'nü kutlamanın en güzel yollarından biri. Romantik komediden drama aşk hakkında en sevilen filmlerden bazılarını sizin için derledik.
14.02.2021 Kültür Sanat
Müjdeyi gizlemişler!
Müjdeyi gizlemişler! Blake Lively ve eşi Ryan Reynolds’ın, üçüncü çocuklarını iki ay önce kucaklarına aldığı ortaya çıktı.
6.10.2019 Magazin
Can Yaman’a İtalyan kancası
Can Yaman’a İtalyan kancası Yakışıklılığıyla giyim firmalarının gözdesi olan Can Yaman’a İtalyan kancası... Armani, spor koleksiyonu için Can Yaman’la işbirliği yapmayı planlıyor.
26.01.2019 Magazin
3. kez nikah masasında
3. kez nikah masasında Hollywood’un en çok kazanan kadın oyuncusu Scarlett Johansson’ın (33), bir süredir aşk yaşadığı Colin Jost’la evlilik hazırlığında olduğu öne sürüldü.
11.09.2018 Magazin
Karım beni sildi!
Karım beni sildi! Blake Lively, önceki gün Instagram hesabındaki tüm gönderileri silmiş, herkesi takipten çıkarmıştı.
3.05.2018 Magazin
'Detective Pikachu'nun kadrosu genişliyor!
'Detective Pikachu'nun kadrosu genişliyor! Ryan Reynolds'ın 'Pikachu'ya hayat vereceği ilk kanlı canlı Pokemon filmi 'Detective Pikachu'nun kadrosuna iki oyuncu daha katıldı.
1.02.2018 Kültür Sanat
Ryan Reynolds Pikachu oluyor!
Ryan Reynolds Pikachu oluyor! İzleyicisinin gönlünde 'Deadpool' olarak taht kuran Ryan Reynolds, pokemon oluyor.
8.12.2017 Kültür Sanat
‘Dünya dışı yaşam  bulundu’ iddiası
‘Dünya dışı yaşam bulundu’ iddiası Uluslararası Uzay İstasyonu’nda (ISS) görevli Rus kozmonot Anton Shkaplerov, istasyonun dışında, bir canlı bakteri bulunduğunu söyledi
28.11.2017 Dünya
Aşık çiftler
Aşık çiftler ABD’li oyuncu Blake Lively (30) önceki gün eşi Ryan Reynolds (40) ile New York’ta el ele görüntülendi.
17.10.2017 Magazin
Zirvenin adı Belalı Tanık!
Zirvenin adı Belalı Tanık! ABD’de seyirci rakamlarına göre derlenen box office listesinin zirvesi değişmedi.
29.08.2017 Kültür Sanat
Zirvenin adı Belalı Tanık!
Zirvenin adı Belalı Tanık! ABD’de seyirci rakamlarına göre derlenen box office listesinin zirvesi değişmedi.
28.08.2017 Magazin
Blake’in yüzünü kesti
Blake’in yüzünü kesti Oyuncu eşi Blake Lively’nin doğum gününün unutmayan Ryan Reynolds yaptığı paylaşım ile sosyal medyada adeta günün “kahramanı” oldu.
27.08.2017 Magazin
Hem gerip hem güldürecek
Hem gerip hem güldürecek Belalı Tanık, aksiyon ve komediyi başarıyla harmanlamayı başarıyor.
18.08.2017 Arşiv
Belalı Tanık
Belalı Tanık Samuel L. Jackson ile Ryan Reynolds’ın başrolde yer aldığı ‘Belalı Tanık’ın vizyona girmesine sayılı günler kaldı.
15.08.2017 Magazin
Sette korkunç kaza! Hayatını kaybetti...
Sette korkunç kaza! Hayatını kaybetti... 'Deadpool 2' filminin setinde yaşanan kazada, bir dublör hayatını kaybetti. Tanıklar, korkunç olayı, filmin bir sahnesi sandı.
15.08.2017 Magazin
'Deadpool'un çekimleri başladı
'Deadpool'un çekimleri başladı Gişede büyük ilgi gören çizgi roman uyarlaması 'Deadpool'un devam filminin çekimleri Kanada-Vancouver'da başladı.
10.08.2017 Kültür Sanat
Üçüncü bebek mi geliyor?
Üçüncü bebek mi geliyor? ‘Gossıp Girl’ dizisiyle tanınan ABD’li oyuncu Blake Lively, önceki akşam New York’ta görüntülendi.
12.07.2017 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Ryan Reynolds ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki ryan reynolds haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.