Deadpool

Deadpool

Son dakika Deadpool haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Deadpool ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Deadpool haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Deadpool

haberleri sayfasında son dakika yaşanan deadpool gelişmeleri de dahil olmak üzere 36 deadpool haberi bulunmuştur. Tüm deadpool haberleri aşağıda listelenmiştir.
Ryan Reynolds oyunculuğa ara verdi! Sebebini böyle açıkladı...
Ryan Reynolds oyunculuğa ara verdi! Sebebini böyle açıkladı... 'Deadpool' karakteriyle kariyerinde büyük bir sıçrama yaşayan Ryan Reynolds, yeni kararıyla hayranlarını şaşırttı. Önümüzdeki bir yılda 7 filmle seyirci karşısına çıkacak olan ünlü yıldız, kariyerine ara verdiğini açıkladı.
6.11.2021 Magazin
3 yıl geçti hala aşığız
3 yıl geçti hala aşığız Kendisi gibi oyuncu olan Serhat Teoman (35) ile 3 yıldır güzel bir birliktelik yaşayan Leyla Feray (25) aşkı hakkında konuştu: “Birbirimize hala aşığız. Şu an kafamda evlilik yok. Bu şekilde mutluyum”
1.09.2018 Magazin
Sinema gecesi
Sinema gecesi Cem Yılmaz, sevgilisi Defne Samyeli ve yakın arkadaşı Ozan Güven ile Kanyon AVM’de Gina Restoran’da akşam yemeği yedi.
29.05.2018 Magazin
Kedi kadın olmak istiyor
Kedi kadın olmak istiyor ‘Deadpool’ film serisinde ‘Vanessa Carlysle’ı canlandıran Brezilyalı oyuncu Morena Baccarin, ‘Catwoman’ (Kedi kadın) karakterine hayat vermek istiyor.
22.05.2018 Magazin
Ryan Reynolds Pikachu oluyor!
Ryan Reynolds Pikachu oluyor! İzleyicisinin gönlünde 'Deadpool' olarak taht kuran Ryan Reynolds, pokemon oluyor.
8.12.2017 Kültür Sanat
Bob Ross’lu fragman
Bob Ross’lu fragman Merakla beklenen ‘Deadpool 2’nin fragmanı yayınlandı.
16.11.2017 Magazin
Sette korkunç kaza! Hayatını kaybetti...
Sette korkunç kaza! Hayatını kaybetti... 'Deadpool 2' filminin setinde yaşanan kazada, bir dublör hayatını kaybetti. Tanıklar, korkunç olayı, filmin bir sahnesi sandı.
15.08.2017 Magazin
'Deadpool'un çekimleri başladı
'Deadpool'un çekimleri başladı Gişede büyük ilgi gören çizgi roman uyarlaması 'Deadpool'un devam filminin çekimleri Kanada-Vancouver'da başladı.
10.08.2017 Kültür Sanat
Deadpool’un eğlenceli seti
Deadpool’un eğlenceli seti Çekimleri devam eden ‘Deadpool 2’ filminin setinden fotoğraflar gelmeye devam ediyor.
5.08.2017 Magazin
Yağmur altında zorlu çekim
Yağmur altında zorlu çekim Merakla beklenen ‘Deadpool 2’ filminden yeni set fotoğrafları yayınlandı.
1.07.2017 Magazin
'Deadpool' geri döndü
'Deadpool' geri döndü 'Deadpool'un merakla beklenen, devamı niteliğindeki ikinci filminin çekimleri başladı.
28.06.2017 Kültür Sanat
Müthiş ikiliden yeni poster
Müthiş ikiliden yeni poster Whitney Houston ve Kevin Costner’ı beyazperdede buluşturan ‘The Bodyguard’ filmine atıfta bulunan posterleri ile dikkat çeken ‘Hitman’s Bodyguard’ filminden yeni bir poster yayınlandı.
4.06.2017 Magazin
İşte 'Deadpool 2'nin vizyon tarihi
İşte 'Deadpool 2'nin vizyon tarihi Hasılat rekortmeni 'Deadpool' filminin merakla beklenen devam bölümünün vizyon tarihi belli oldu.
24.04.2017 Kültür Sanat
Blake Lively'den itiraf: Sevişelim...
Blake Lively'den itiraf: Sevişelim... ABD'li oyuncu Blake Lively, eşi Ryan Reynolds’un doğum esnasında DJ'lik yaparak, kendisine ‘Let’s Get It On’ (Sevişelim) şarkısını çaldığını açıkladı.
13.04.2017 Magazin
'Babalık beni geriyor'
'Babalık beni geriyor' Ryan Reynolds, aktris Blake Lively'yle evliliği ve çocukları hakkında samimi açıklamalarda bulundu.
21.03.2017 Magazin
Deadpool 2 Film Fragmanı
Deadpool 2 Film Fragmanı Deadpool 2 Film Fragmanı
6.03.2017 Sinema-Dizi
Kucak dansı yaptı
Kucak dansı yaptı Özellikle ‘Deadpool’ anti kahraman karakteri ile geçtiğimiz yıla damga vuran ünlü oyuncu Ryan Reynolds, önceki gün Harvard Üniversitesi’nde yapılan bir etkinliğe katıldı.
4.02.2017 Magazin
Efsane ile yeniden!
Efsane ile yeniden! Usta yönetmen James Cameron, A’dan Z’ye başında duracağı projeyle Terminatör serisini sıfırdan başlatmaya hazırlanıyor.
23.01.2017 Kültür Sanat
Efsane ile yeniden
Efsane ile yeniden Terminator serisinin haklarını tamamen kendine geçiren usta yönetmen James Cameron, A’dan Z’ye başında duracağı projeyle seriyi sıfırdan başlatmaya hazırlanıyor...
22.01.2017 Magazin
Her şey Oscar için
Her şey Oscar için Yapımcılar Birliği Ödülleri, Senaristler Birliği Ödülleri ve Yönetmenler Birliği Ödülleri gibi birçok ödülde adaylıkları bulunan Deadpool, beklenenin kat kat üzerinde ilgiyi üzerine çekmeyi başardı...
14.01.2017 Magazin
Süper kahramanlar aynı filmde olacak mı?
Süper kahramanlar aynı filmde olacak mı? 'Deadpool' karakterine hayat veren Ryan Reynolds, 'Wolverine'i canlandıran Hugh Jackman'ı, birlikte aynı filmde oynamak için ikna etmeye çalışıyor.
6.01.2017 Kültür Sanat
Korsan film yıldızı 'Deadpool'
Korsan film yıldızı 'Deadpool' Amerika’da geçtiğimiz yıl en çok korsanı indirilen filmler belirlendi...
3.01.2017 Magazin
Altın Küre adayları açıklandı
Altın Küre adayları açıklandı Bu yıl HFPA (Yabancı Basın Birliği) tarafından 74. kez düzenlenecek Altın Küre Ödülleri’nde yarışacak adaylar belli oldu.
12.12.2016 Magazin
Aşıklar Şehri zaferi!
Aşıklar Şehri zaferi! Eleştirmenlerin Seçimi Film Ödülleri, önceki gün sahiplerini buldu. Ryan Gosling ve Emma Stone’ın başrolünü üstlendiği ‘La La Land’ (Aşıklar Şehri) 8 ödül kazanarak geceye damga vurdu
12.12.2016 Magazin
Ryan Reynolds'tan şok itiraf!
Ryan Reynolds'tan şok itiraf! ‘Deadpool’ filminin başrol oyuncusu Ryan Reynolds, filmden sonra sinir krizi geçirdiğini ve psikolojik tedavi gördüğünü açıkladı.
17.11.2016 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Deadpool ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki deadpool haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.