Scarlett Johansson

Scarlett Johansson

Son dakika Scarlett Johansson haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Scarlett Johansson ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Scarlett Johansson haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Scarlett Johansson

haberleri sayfasında son dakika yaşanan scarlett johansson gelişmeleri de dahil olmak üzere 221 scarlett johansson haberi bulunmuştur. Tüm scarlett johansson haberleri aşağıda listelenmiştir.
Avengers Filmleri İzleme Sırası...avengers Filmleri Hangi Sırayla İzlenmelidir?
Avengers Filmleri İzleme Sırası...avengers Filmleri Hangi Sırayla İzlenmelidir? Tüm dünyada izlenme rekorları kıran en önemli yapılardan birisi Avengers olarak bilinmektedir. Türkçeye 'Yenilmezler' olarak geçen yapımın geniş bir oyuncu kadrosu olduğu da bilinir. Tabi bu yapımın ilk çıktığı günden beri büyük bir hayran kitlesi olmuştur. Birçok halka ile seri şekilde devam eden Avengers'ı doğru sıralama ile izlemek gerekir. 
22.01.2024 Eğitim
Yapay zeka Hollywood'un en güzel kadınlarını seçti: Bakın birinci kim oldu!
Yapay zeka Hollywood'un en güzel kadınlarını seçti: Bakın birinci kim oldu! Hayatımızın bir parçası haline gelmeye başlayan yapay zeka, bu kez de Hollywood'un en güzel 10 kadınını seçti. İşte yapay zekaya göre en güzel 10 kadın oyuncu...
3.08.2023 Magazin
Matt Damon'dan şaşırtan itiraf: O öpücük cehennem gibiydi!
Matt Damon'dan şaşırtan itiraf: O öpücük cehennem gibiydi! Son olarak dünyada ses getiren 'Oppenheimer' filminde yer alan Hollywood yıldızı Matt Damon, dünyanın en güzel kadınlarından biri olarak kabul edilen Scarlett Johansson ile 'Düşler Bahçesi' adlı yapımda çektikleri öpüşme sahnesiyle ilgili şaşırtan bir itirafta bulundu.
27.07.2023 Magazin
Scarlett Johansson: Kışkırtıcı roller için eğitildim
Scarlett Johansson: Kışkırtıcı roller için eğitildim Scarlet Johansson, güzelliğiyle, çekiciliğiyle ve oyunculuğuyla herkesin hayran olduğu bir isim. Genç yaşına rağmen uzun bir kariyer yolculuğu olan ve sayısız başarıya imza atarak büyük bir servete kavuşan güzel yıldız, yürüdüğü bu yolun nasıl zorluklarla dolu olduğunu samimi bir şekilde anlattı.
14.12.2022 Magazin
Scarlett Johansson'dan dikkat çeken açıklama: 'Yaşlı' olduğumu düşündükleri için cinselleştirildim
Scarlett Johansson'dan dikkat çeken açıklama: 'Yaşlı' olduğumu düşündükleri için cinselleştirildim Birçok yapımda rol alan Hollywood yıldızı Scarlett Johansson, katıldığı bir podcast programında kariyerinin ilk yıllarına dair dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Yönetmen ve senaristlerin aslında olduğundan 'daha yaşlı' olduğunu düşündükleri için istediği rolleri oynayamadığını açıklayan aktris, yine bu sebepten dolayı 'cinselleştirildiğini' söyledi.
11.10.2022 Magazin
Colin Jost haberleri doğruladı! Scarlett Johansson...
Colin Jost haberleri doğruladı! Scarlett Johansson... Scarlett Johansson, bir süredir hakkında çıkan hamile olduğuna dair söylentilere yanıt vermiyordu. Ancak ünlü oyuncunun eşi, dedikoduları doğruladı.
18.08.2021 Magazin
Ünlü oyuncudan cinsel ilişki itirafı! 'Tercihim arka koltuk'
Ünlü oyuncudan cinsel ilişki itirafı! 'Tercihim arka koltuk' .Ünlü oyuncudan cinsel ilişki itirafı! 'Tercihim arka koltuk'
19.12.2023 Magazin
Scarlett Johansson: Kızım beni tanımadı
Scarlett Johansson: Kızım beni tanımadı Hollywood yıldızı Scarlett Johansson, çocuk oyuncu olarak yer aldığı 'Evde Tek Başına 3' (Home Alone 3) filmini 6 yaşındaki kızı Rose Dorothy'yle birlikte yeniden izledi. Johansson, kızının kendisini tanımadığını söyledi.
19.04.2021 Magazin
Cillian Murphy kimdir? İşte Cillian Murphy filmleri, dizileri ve hayatı
Cillian Murphy kimdir? İşte Cillian Murphy filmleri, dizileri ve hayatı Peaky Blinders dizisinde Thomas Selby karakterini canlandıran Cillian Murphy internette merak edilen isimler arasında geliyor. Peki, Cillian Murphy kimdir? İşte Cillian Murphy filmleri, dizileri ve hayatı...
10.05.2020 Gündem
2020 Oscar’da en iyi film hangisi? En iyi oyuncu ve yönetmen kim? 92. Oscar ödülleri sahiplerini buldu!
2020 Oscar’da en iyi film hangisi? En iyi oyuncu ve yönetmen kim? 92. Oscar ödülleri sahiplerini buldu! 92. Oscar Ödül Töreni sahiplerini buldu. 9 Şubat Pazar'ı 10 Şubat Pazartesi'ye bağlayan gece yarısı TSİ: 03:00'te başlayan Akademi ödüllerinde hangi adaylar ödül aldı? 2020 Oscar’da en iyi film hangisi? En iyi oyuncu ve yönetmen kim? İşte detaylar…
10.02.2020 Gündem
2020 Oscar Ödül Töreni ne zaman? 92. Oscar Ödül Töreni saat kaçta, hangi kanalda? İşte 92. Oscar adaylar, filmler, yönetmenler ve oyuncular…
2020 Oscar Ödül Töreni ne zaman? 92. Oscar Ödül Töreni saat kaçta, hangi kanalda? İşte 92. Oscar adaylar, filmler, yönetmenler ve oyuncular… 2020 Oscar Ödül Töreni’nin ne zaman yayınlanacağı merakla bekleniyor. Bu sene 92’incisi düzenlenecek olan Oscar Ödül Töreni’nde her zamanki gibi iddialı birçok film, oyuncu ve yönetmen yarışıyor. Peki 2020 Oscar ödül töreni ne zaman? 92. Oscar ödül töreni saat kaçta, hangi kanalda? İşte 92. Oscar adaylar, filmler, yönetmenler ve oyuncular…
9.02.2020 Gündem
2020 Oscar adayları belli oldu! 2020 Oscar adayları kimler? En film adaylar hangileri?
2020 Oscar adayları belli oldu! 2020 Oscar adayları kimler? En film adaylar hangileri? Sinema Sanatları ve Bilimleri Akademisi tarafından 1929 yılında Los Angeles’ta verilmeye başlanan Oscar ödülleri, bu yıl 92. Kez düzenlenecek.
13.01.2020 Gündem
77'nci Altın Küre adayları açıklandı
77'nci Altın Küre adayları açıklandı Oscar'ın habercisi sayılan Altın Küre Ödülleri'nin (Golden Globe) adayları açıklandı. Peki, 2020 Altın Küre adayları kimler? İşte 2020'de 77'inci kez verilecek olan Altın Küre'de adaylar...
9.12.2019 Dünya
Black Widow filminin konusu nedir, oyuncuları kimlerdir? İlk fragman geldi!
Black Widow filminin konusu nedir, oyuncuları kimlerdir? İlk fragman geldi! Marvel'ın Yenilmezler (Avengers) ekibinin yetenekli casusu Natasha Romanoff, nam-ı diğer Black Widow'un (Kara Dul) solo filminin fragmanı merak ediliyordu. Güzel oyuncu Scarlett Johansson’un başrolünü üstlendiği Black Widow (Kara Dul) filminden ilk fragman paylaşıldı. Scarlett Johansson başrolde olduğu film 1 Mayıs 2020'de seyirciyle buluşacak. Peki, Black Widow filminin konusu nedir, oyuncuları kimlerdir?
3.12.2019 Gündem
Genç oyuncu yaşamını yitirdi
Genç oyuncu yaşamını yitirdi Broadway sahnesine ilk olarak 6 yaşındayken Scarlett Johansson ile birlikte çıkan 13 yaşındaki oyuncu Laurel Griggs yaşamını yitirdi.
11.11.2019 Magazin
En çok o kazandı!
En çok o kazandı! 2019 yılının ‘En Çok Kazanan Aktris’leri açıklandı. Forbes dergisinin hazırladığı listede, Scarlett Johansson, 56 milyon dolar’lık ( yaklaşık 322.8 milyon TL) kazancıyla zirveye oturdu.
10.11.2019 Magazin
Ünlü yıldıza taciz tepkisi
Ünlü yıldıza taciz tepkisi Yönetmen Woody Allen'ı tacizle suçlayan evlatlık kızı Dylan Farrow, oyuncu Scarlett Johansson'ın "İnanmıyorum" demesine sert tepki gösterdi.
8.09.2019 Magazin
Galaya Scarlett Johansson damgası!
Galaya Scarlett Johansson damgası! Gişe hasılatı rekoru kırması beklenen Avengers: Endgame'in galası, dün akşam Los Angeles'ta yapıldı
23.04.2019 Magazin
Scarlett Johansson'ın 'cinsel içerikli flim krizi'
Scarlett Johansson'ın 'cinsel içerikli flim krizi' Hollywood yıldızı Scarlett Johansson, yüzünün kullanıldığı cinsel içerikli filmlere isyan etti
4.01.2019 Magazin
3. kez nikah masasında
3. kez nikah masasında Hollywood’un en çok kazanan kadın oyuncusu Scarlett Johansson’ın (33), bir süredir aşk yaşadığı Colin Jost’la evlilik hazırlığında olduğu öne sürüldü.
11.09.2018 Magazin
Bu yıl çok ses getirdiler
Bu yıl çok ses getirdiler 13-19 yaş arası gençlerin oylarıyla belirlenen Teen Choice Ödülleri’nde Hollywood’un ses getiren yapımları ödüllerine kavuştu
13.08.2018 Magazin
Bomba iddia: İlişki yaşamak için seçmelere katıldı
Bomba iddia: İlişki yaşamak için seçmelere katıldı Ünlü oyuncu Scarlett Johansson, Scientology tarikatı üyesi Tom Cruise için yapılan ‘sevgili seçmeleri’ne katıldığı iddiasını reddetti.
29.06.2018 Magazin
Scarlett’in 2. Dünya Savaşı
Scarlett’in 2. Dünya Savaşı Dünyaca ünlü oyuncu Scarlett Johansson, 2. Dünya Savaşı döneminde geçecek olan dram filminde rol alacak.
31.03.2018 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Scarlett Johansson ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki scarlett johansson haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.