Gazete Vatan Logo
Magazin Rana’dan korkuyorum

Rana’dan korkuyorum

Rana’dan korkuyorum

Bodrum Masalı dizisinde ‘Rana’ karakterini canlandıran Zehra Yılmaz, “Ben bile Rana’dan korkuyorum. Çünkü yapabileceklerinin sınırı yok” diyor.

Bize biraz kendinizden bahseder misiniz?

23 yaşındayım. Mersin Anamur’da doğdum. Küçük yaşta babamın işi sebebiyle Bakü’ye taşındık. İlk eğitimime bir Rus kolejinde başladım. Rusça ana dilim gibiydi. Hep oyuncu olmak istiyordum, bu nedenle üniversite için Türkiye’ye geldiğimde özel Türkçe dersi aldım.

Senaryo size geldiğinde dikkatinizi çeken ilk şey ne oldu?

Hikayesi beni cezbetti. Klasik hikayelerden farklı ve her karakterin kendi derinliğini taşıdığını gördüm. Rana karakteri de benden çok uzak bir karakter olduğu için sınırlarımı zorlamak istedim. Rana kalbinin götürdüğü yere giden bir kız. İstenmediği halde aşkının peşinden gidebilmesi hayranlık uyandırıcı. Ben Rana’nın cesaretini sevdim. Çünkü Zehra hemen duvarlarını örüp böyle bir şey yapmaz.

Size gelen tepkiler nasıl?

İnsanlar beni naif buldukları için kötü karakterle bağdaştıramadılar ilk başta. Ama benim için kötü karakteri oynamak çok keyifli. Çünkü sınırları yok. İyi karakterlerin duvarları, belirli çizgileri var. Ben bile Rana’dan korkuyorum. Çünkü yapabileceklerinin sınırı yok :)

Haberin Devamı

Canlandırmak istediğiniz bir karakter var mı?

Olmaz mı :) Bir dizi derseniz Gossip Girl’deki ‘Blair Waldorf’, bir film olursa Leonardo Di Caprio ile ‘Titanic’i yeniden çekebiliriz.

Set olmadığında neler yapıyorsunuz?

Köpeğimle ve arkadaşlarımla zaman geçiriyorum. Bol bol tiyatroya gidip, oyun izlemeye çalışıyorum