Görevden Alındılar

Görevden Alındılar

Son dakika görevden alındılar haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan görevden alındılar ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını görevden alındılar haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Görevden Alındılar

haberleri sayfasında son dakika yaşanan görevden alındılar gelişmeleri de dahil olmak üzere 46 görevden alındılar haberi bulunmuştur. Tüm görevden alındılar haberleri aşağıda listelenmiştir.
İBB'de terör incelemesi! Bakan Soylu: İmamoğlu beni arayarak bir konuda yardım istedi
İBB'de terör incelemesi! Bakan Soylu: İmamoğlu beni arayarak bir konuda yardım istedi İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, İBB'deki terör incelemesine ilişkin açıklamalarda bulundu. Soylu, "Bir süre önce İmamoğlu saygılarını sunarak beni aramıştır. 'CHP beni sevmiyor, bana yardımcı olabilir misiniz' dedi Bir taraftan işine geldiği zaman alttan almasını bileceksin. bir taraftan hakaret edeceksin. Bu ikiyüzlülüktür. Bunu tarihin akışına bırakıyorum." diye konuştu.
28.12.2022 Gündem
Kuran-ı Kerim’e saygısızlık yapılmıştı! Skandalda flaş gelişme, görevden alındılar
Kuran-ı Kerim’e saygısızlık yapılmıştı! Skandalda flaş gelişme, görevden alındılar Antalya'da lise öğrencilerin Kur-anı Kerim’e tekme atması sonucu gelişen olayda 4 öğrenci disipline sevk edilerek okul hakkında da idari soruşturma başlatılmıştı. Konuyla ilgili olarak okul müdürü ve nöbetçi müdür yardımcısı devam eden soruşturmanın selameti açısından görevlerinden uzaklaştırıldı. Lise öğrencisi, çektiği video ile Kur'an-ı Kerim'i öperek kendini savunmuş, “Kur'an-ı Kerim olduğunu bilmeyerekten vurdum. Yaptığımdan aşırı pişman ve üzgünüm. Herkesten özür dilerim” demişti.
11.06.2022 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan imzaladı! Görevden alındılar
Cumhurbaşkanı Erdoğan imzaladı! Görevden alındılar Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı, Gençlik ve Spor Bakanlığı ile çeşitli kurum ve kuruluşlara ilişkin yapılan atama kararları Resmi Gazete’de yayımlandı.
5.02.2022 Gündem
Görevden alındılar! Cumhurbaşkanı Erdoğan imzaladı
Görevden alındılar! Cumhurbaşkanı Erdoğan imzaladı Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı, Gençlik ve Spor Bakanlığı, Milli Eğitim Bakanlığı, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı ile Tarım ve Orman Bakanlığına ilişkin atama kararları Resmi Gazete’de yayımlandı.
25.12.2021 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan imzayı attı! Görevden alındılar
Cumhurbaşkanı Erdoğan imzayı attı! Görevden alındılar Cumhurbaşkanlığı tarafından çeşitli kurum ve kuruluşlara yapılan atama kararları Resmi Gazete'de yayımlandı.
27.11.2021 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan imzaladı! Görevden alındılar
Cumhurbaşkanı Erdoğan imzaladı! Görevden alındılar Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından yapılan atama kararları, Resmi Gazete'de yayımlandı.
6.11.2021 Gündem
Servis kazasında 5 öğrenci hayatını kaybetmişti! Görevden alındılar
Servis kazasında 5 öğrenci hayatını kaybetmişti! Görevden alındılar Afyonkarahisar'ın İscehisar ilçesinde 5 öğrencinin öldüğü servis kazası sonrası başlatılan soruşturma kapsamında İlçe Milli Eğitim Müdürü Turgut Karakış ile okul müdürü Gülşen Şeyma Özdemir, görevden alındı.
18.10.2021 Gündem
MHK'den Atilla Karaoğlan ve Koray Gençerler kararı! Görevden alındılar
MHK'den Atilla Karaoğlan ve Koray Gençerler kararı! Görevden alındılar Merkez Hakem Kurulu (MHK), Süper Lig'in 17. haftasında oynanacak Gençlerbirliği - Hatayspor ve Gaziantep FK - Ankaragücü maçlarının hakem kadrosunda değişikliğe gitti.
4.01.2021 Futbol
Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi'nde 29 memur görevden alındı!
Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi'nde 29 memur görevden alındı! Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekilli ve Vali Hasan Basri Güzeloğlu'nun, göreve başlamasının ardından, terör örgütüyle ilişkileri oldukları belirlenen ve daha önce de görevlerinden uzaklaştırılan 29 memur ile 1 daire başkanı ve 2 başkan danışmanın görevine son verilirken, 8 işçinin iş akitlerinin de askıya alındığı bildirildi.
19.08.2019 Gündem
Ülke şokta... Görevden alındılar!
Ülke şokta... Görevden alındılar! Gabon'da Cumhurbaşkanı Ali Bongo'nun, değerli bir ağaç olan kevazingo kerestesi yüklü 353 konteynerin limanda kaybolması skandalının ardından, Cumhurbaşkanı Yardımcısı Pierre Claver Maganga Moussavou ile Orman ve Çevre Bakanı Guy Bertrand Mapangou'yu görevden aldığı bildirildi.
22.05.2019 Dünya
CHP'de deprem! Görevden alındılar
CHP'de deprem! Görevden alındılar CHP Samsun İl Başkanı Mehmet Kundak, partisinin Samsun il başkan yardımcılarını görevden aldıklarını bildirdi. Görevinden alındığını kaydeden Nuri Cömert ise yaptığı yazılı açıklamada, "24 Haziran seçimlerinin ardından Muharrem İnce'den yana tavrımı açıkladığım ve kurultay çağrısı yaptığım için görevden alındım. İl başkanı açıkça hukuk ihlali yapmıştır. Bu açıdan alınan karar benim açımdan yok hükmünde bir karardır" ifadesini kullandı.
4.08.2018 Siyaset
MEB’de algoritma operasyonu!
MEB’de algoritma operasyonu! Liselere Giriş Sınavı (LGS) ile yapılan yerleştirmede 1 milyon 268 bin kontenjandan 342 bini boş kaldı. Yaklaşık 91 bin öğrenci ise hiçbir bölüme yerleşemedi.
3.08.2018 Gündem
Şenol Güneş 8 hocayı eritti!
Şenol Güneş 8 hocayı eritti! Tecrübeli teknik direktör Şenol Güneş, Beşiktaş'ta göreve başladığından bu yana başarıdan başarıya koşarken Galatasaray, Fenerbahçe ve Trabzonspor'da 8 teknik adam değişti.
19.12.2017 Beşiktaş
Çalışma Bakanlığı iki bürokratı görevden aldı
Çalışma Bakanlığı iki bürokratı görevden aldı Bursa'da 5 kişinin öldüğü fabrikada patlamayla ilgili, Çalışma Bakanlığı Bursa'daki iki bürokratı görevden aldı.
29.09.2021 Gündem
Milliyetçi Hareket Partisi'nden şok karar
Milliyetçi Hareket Partisi'nden şok karar Milliyetçi Hareket Partisinin aldığı karar ile Bursa’da 3 ilçe yönetimi görevden alındı.
29.09.2021 Gündem
Ağrı Belediyesi'nin 6 meclis üyesi görevden alındı
Ağrı Belediyesi'nin 6 meclis üyesi görevden alındı İçişleri Bakanlığı tarafından Ağrı Belediye Meclisi'nin 6 DBP'li üyesi görevden alındı
29.09.2021 Gündem
Bülent Arınç'ın yeğeni ve damadı da memuriyetten ihraç edildi
Bülent Arınç'ın yeğeni ve damadı da memuriyetten ihraç edildi Yeni KHK ile dün 42 bin 881 kişi daha kamudaki görevlerinden atıldı. Listede Bülent Arınç'ın yeğeni ve damadı da var. Bülent Arınç'ın ağabeyi Prof. Dr. Ümit Doğay Arınç'ın oğlu İbrahim Said Arınç ve damadı Ekrem Yeter de memuriyetten ihraç edildi.
29.09.2021 Gündem
İçişleri Bakanı: Teröristin kimliği belli oldu
İçişleri Bakanı: Teröristin kimliği belli oldu İçişleri Bakanı Efkan Ala, "Devletin istihbarat örgütlerinin aldığı istihbaratı değerlendirip politikaların oluşmasına katkıda bulunacak, yol gösterecek, ne olup bittiğini aktaracak bir kurum, bir koordinasyon birimi oluşacaktır. Buna ihtiyaç var." dedi
29.09.2021 Gündem
Mafya için çalışan polisleri ifşa etti
Mafya için çalışan polisleri ifşa etti Seçim kampanyası döneminde, uyuşturucu satıcılarını öldürme vaadinde bulunan Filipinler’in yeni Devlet Başkanı Rodrigo Duterte, polis teşkilatı içindeki ‘mafya işbirlikçisi’ komutanları kamuoyuna ifşa etti
17.06.2021 Dünya
Borsa İstanbul'da deprem! Görevden alındılar
Borsa İstanbul'da deprem! Görevden alındılar Borsa İstanbul'da Başkan ve Genel Müdürle birlikte çok sayıda yönetim kurulu üyesi görevden alındı. Borsa İstanbul'un yeni Başkanı Himmet Karadağ oldu.
1.04.2016 Ekonomi
UYAP’ta fuatavni depremi
UYAP’ta fuatavni depremi "Paralel yapı" iddialarına yönelik yapılan operasyonları önceden sosyal medyadan duyuran "fuatavni" paylaşımlarını durdurmak için 81 ildeki UYAP personeli görevden alındı
29.09.2021 Gündem
'Saray yapacağına eğitime para ayır'
'Saray yapacağına eğitime para ayır' CHP?lideri Kılıçdaroğlu: “Bizim?iktidarımızda öğretmenin kredi kartı borcu olmayacak...
29.09.2021 Gündem
Polisten panzerli ihanet
Polisten panzerli ihanet Van’da bir panzerin, iki aracı sürükleyerek yanan bir otomobile ittiği belirlendi.
29.09.2021 Gündem
CHP'de şok! Görevden alındılar
CHP'de şok! Görevden alındılar BURDUR’un Çeltikçi İlçesi’ndeki CHP ilçe yönetimi, Burdur il başkanlığı tarafından görevden alındı.
29.09.2021 Gündem
Halkbank’ta deprem!
Halkbank’ta deprem! Halkbank’ta 6 genel müdür yardımcısı görevden alındı. Yerlerine atanacak yeni yöneticilerin isimleri BDDK’nın onayına sunuldu
7.07.2014 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Görevden Alındılar ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki görevden alındılar haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.