İmza

İmza

Son dakika imza haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan imza ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını imza haber sayfamızda bulabilirsiniz.

İmza

haberleri sayfasında son dakika yaşanan imza gelişmeleri de dahil olmak üzere 47.812 imza haberi bulunmuştur. Tüm imza haberleri aşağıda listelenmiştir.
Ali Koç Sörloth'u ikna edemeyince başka çare kalmadı! Szymanski, Tadic En-Nesyri'yi gol kralı yapacak
Ali Koç Sörloth'u ikna edemeyince başka çare kalmadı! Szymanski, Tadic En-Nesyri'yi gol kralı yapacakFENERBAHÇE HABERLERİ... Fenerbahçe'de son dakika gelişmeleri yaşanıyor. Fenerbahçe, rekor bonservis bedeli karşılığında Sevilla'nın Faslı forvetine 5 yıllık imza attırdı. En-Nesyri transferi Türk futbol tarihinin en pahalı transferi oldu. Bu transfer sonrası Sörloth detayı ortaya çıktı.
26.07.2024Fenerbahçe
Türk denizciliğinde uluslararası başarı! Bakan Uraloğlu açıkladı: İstanbul Boğazı'nda 39 bin gemi, 416 milyon ton yük taşındı
Türk denizciliğinde uluslararası başarı! Bakan Uraloğlu açıkladı: İstanbul Boğazı'nda 39 bin gemi, 416 milyon ton yük taşındıİstanbul Boğazı’nda yönetilen yoğun gemi trafiğine dikkat çeken Bakan Uraloğlu, Çanakkale Boğazı’nda 2023 yılında 44 bin 892 gemi hareketiyle taşınan 550 milyon ton yükün185 milyon tonunun tehlikeli yük kapsamında olduğunu belirterek, “İstanbul Boğazı’nda 2023’te 39 bin gemi hareketiyle toplam 416 milyon ton yük taşındı ve bu yüklerin yaklaşık 165 Milyon tonu petrol dâhil olmak üzere tehlikeli yükler kapsamındaydı.” dedi.
26.07.2024Ekonomi
Oosterwolde, Osayi-Samuel, Ferdi Kadıoğlu derken Ali Koç bile resti çekti: Kendine kulüp bul
Oosterwolde, Osayi-Samuel, Ferdi Kadıoğlu derken Ali Koç bile resti çekti: Kendine kulüp bulFENERBAHÇE HABERLERİ... Fenerbahçe'de son dakika gelişmeleri yaşanıyor. Youssef En-Nesyri transferinde mutlu sona ulaşan Fenerbahçe, transferde hız kesmiyor. Gözünü orta saha transferine çeviren sarı-lacivertliler, taraftarı ayağa kaldıracak bir takviyeye imza atmaya hazırlanıyor. Öte yandan Fenerbahçe'de yıldız isimle yolların ayrılması için Ali Koç yönetimi talimatı verdi. İşte detaylar...
26.07.2024Fenerbahçe
Serdar Dursun'un yeni takımı belli oldu
Serdar Dursun'un yeni takımı belli olduAlanyaspor, Fenerbahçe'de forma giyen golcü futbolcu Serdar Dursun ile 2 yıllık sözleşme imzaladı
25.07.2024Fenerbahçe
Fenerbahçe'de Youssef En-Nesyri'nin forma numarası belli oldu
Fenerbahçe'de Youssef En-Nesyri'nin forma numarası belli olduFenerbahçe Kulübü, Faslı golcü Youssef En-Nesyri'nin 5 yıllık sözleşmeye imza attığını açıkladı. Youssef En-Nesyri, kendisi için düzenlenen imza töreninde açıklamalarda bulunurken forma numarası da belli oldu.
25.07.2024Fenerbahçe
“ADASO Avrupa Dijital İnovasyon Merkezleri ağına dahil oldu”
“ADASO Avrupa Dijital İnovasyon Merkezleri ağına dahil oldu”Adana Sanayi Odası (ADASO) Yönetim Kurulu Başkanı Zeki Kıvanç, Avrupa Birliği (AB) çapındaki 151 merkezden oluşan Avrupa Dijital İnovasyon Merkezleri ağına Türkiye'den 5 konsorsiyumun dahil olmaya hak kazandığını belirterek, “Adana Sanayi Odası olarak ADİM ağına dahil olmayı hak kazandık” dedi.
24.07.2024Adana
Türk Hava Yolları'ndan bir ilk! İmzalar atıldı, THY'den açıklama geldi
Türk Hava Yolları'ndan bir ilk! İmzalar atıldı, THY'den açıklama geldiTürk Hava Yolları (THY), Çin Halk Cumhuriyeti dışında Çin yuanı döviz cinsi ile uçak finansmanı gerçekleştiren ilk hava yolu şirketi oldu.
24.07.2024Ekonomi
Ticaret Bakanlığı'ndan gümrük kaçakçılığı ile mücadelede yerli ürünü artıracak protokol
Ticaret Bakanlığı'ndan gümrük kaçakçılığı ile mücadelede yerli ürünü artıracak protokolTicaret Bakanlığı ile Savunma Sanayii Başkanlığı arasında, gümrük kaçakçılığına karşı kullanılan yerli sistemlerin genişletilmesine ilişkin protokol imzalandı. Bakan Ömer Bolat, "Ülkemizin güvenlik ve ticaret altyapısını güçlendireceğiz. Yerli üretim sayesinde, dışa bağımlılığımızı azaltarak kendi kaynaklarımızla daha güçlü ve bağımsız bir sistem oluşturmayı hedefledik" dedi.
24.07.2024Ekonomi
En-Nesyri sonrası orta saha bombası! Mourinho Guardiola'dan istedi, Ali Koç 30 milyon euroluk transferi bitiriyor
En-Nesyri sonrası orta saha bombası! Mourinho Guardiola'dan istedi, Ali Koç 30 milyon euroluk transferi bitiriyorFENERBAHÇE TRANSFER HABERLERİ... Fenerbahçe'de son dakika transfer gelişmeleri yaşanıyor. Sevilla ile anlaşma sağlayan Fenerbahçe, Youssef En-Nesyri’de mutlu sona ulaşmayı başardı. Uzun süren görüşmeler neticesinde her konuda anlaşma sağlanan oyuncunun Sarı-Lacivertliler’e atacağı imza Türk futbol tarihinin en pahalı transferi olarak kayıtlara geçecek. Öte yandan Fenerbahçe, En-Nesyri sonrası orta saha bombasını da patlattı. Mourinho'nun ısrarla istediği orta saha yıldızını Ali Koç getiriyor.
24.07.2024Fenerbahçe
Fenerbahçe'nin yeni transferi En-Nesyri'yi KAP'a bildirdi, işte İstanbul'a geliş saati
Fenerbahçe'nin yeni transferi En-Nesyri'yi KAP'a bildirdi, işte İstanbul'a geliş saatiSevilla ile anlaşma sağlayan Fenerbahçe, Youssef En-Nesyri’de mutlu sona ulaşmayı başardı. Uzun süren görüşmeler neticesinde her konuda anlaşma sağlanan oyuncunun Sarı-Lacivertliler’e atacağı imza Türk futbol tarihinin en pahalı transferi olarak kayıtlara geçecek. Öte yandan Fenerbahçe, En-Nesyri transferini KAP'a bildirdi. Sarı-lacivertli, kulüp yeni oyuncusunun uçağa binerken fotoğrafını da paylaştı.
24.07.2024Fenerbahçe
Bu transfer ortalığı yıkar! Oğuz Aydın sonrası Galatasaray bir çalım daha, Fred'in yanına geliyor
Bu transfer ortalığı yıkar! Oğuz Aydın sonrası Galatasaray bir çalım daha, Fred'in yanına geliyorFENERBAHÇE TRANSFER HABERİ... Fenerbahçe'de son dakika transfer gelişmeleri yaşanıyor. Fenerbahçe'den Galatasaray'a bir transfer çalımı daha geliyor. Oğuz Aydın sonrası sarı kırmızılı ekibin istediği yıldız Fenerbahçe'ye imza atıyor. İşte detaylar...
24.07.2024Fenerbahçe
EuroLeague ve Yunanistan Ligi şampiyonluğundan sonra Panathinaikos'tan Ergin Ataman kararı
EuroLeague ve Yunanistan Ligi şampiyonluğundan sonra Panathinaikos'tan Ergin Ataman kararıYunanistan temsilcisi Panathinaikos, başantrenör Ergin Ataman ile 3 yıllık yeni sözleşme imzalandığını açıkladı.
23.07.2024Basketbol
Trabzonspor'da Pedro Malheiro imzayı attı
Trabzonspor'da Pedro Malheiro imzayı attıTrabzonspor, yeni transfer Pedro Malheiro için imza töreni düzenledi.
23.07.2024Futbol
AK Parti Sözcüsü Çelik'ten Sokak köpekleri düzenlemesi açıklaması: Bunu bir katliam gibi göstermek haksızlıktır
AK Parti Sözcüsü Çelik'ten Sokak köpekleri düzenlemesi açıklaması: Bunu bir katliam gibi göstermek haksızlıktırAK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Ömer Çelik, TBMM'de görüşmeleri süren sahipsiz hayvanlara ilişkin yasa teklifiyle ilgili "Bir 'katliam yasası' gibi sunulması büyük bir haksızlıktır ve meseleyi çözümsüzlüğe doğru itmektir. Herhangi bir şekilde sokaklarda çocuklarımızın, yaşlı insanlarımızın bu saldırılara uğramasını hiçbir şekilde kabul edemeyiz" dedi.
23.07.2024Gündem
Real Madrid'de deprem! İspanyollar resmen açıkladı, Arda Güler ayrılıyor
Real Madrid'de deprem! İspanyollar resmen açıkladı, Arda Güler ayrılıyorTürkiye A Millî Futbol Takımı ile EURO 2024'te iyi bir performans sergileyen ve transfer pazarındaki piyasa değerini yükselten süper solak, ününe ün kattı. Barcelona'yı reddederek Los Blancos'a imza atan Arda Güler ile alakalı sürpriz bir gelişme yaşandı. İspanyol basını, 19 yaşındaki futbolcunun şaşırtıcı hamlesini duyurdu. İşte Real Madrid'de son dakika Arda Güler haberi...
23.07.2024Fenerbahçe
Gaziantep'te "Muhtarlar Akademisi" mezuniyet töreni düzenlendi! "Yararlı olacağını gördük"
Gaziantep'te "Muhtarlar Akademisi" mezuniyet töreni düzenlendi! "Yararlı olacağını gördük"Gaziantep'te “Muhtarlar Akademisi” projesi kapsamında, 7 başlıkta toplamda 32 saat eğitim alan 186 muhtar için Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Onat Kutlar Konferans Salonu'nda mezuniyet töreni düzenlendi.
26.07.2024Gaziantep
"5 Ağustos Pozantı Kongresi Futbol Turnuvası" başladı: Açılış vuruşunu milli futbolcu Hasan Şaş yaptı
"5 Ağustos Pozantı Kongresi Futbol Turnuvası" başladı: Açılış vuruşunu milli futbolcu Hasan Şaş yaptıAdana'nın Pozantı ilçesinde geleneksel hale getirilen 5 Ağustos Pozantı Kongresi Futbol Turnuvası başladı. Turnuvanın açılış vuruşunu ise milli futbolcu Hasan Şaş yaptı.
23.07.2024Adana
GÖKBEY, hünerlerini sergiledi: Dünyanın en prestijli havacılık fuarında uçuş yaptı
GÖKBEY, hünerlerini sergiledi: Dünyanın en prestijli havacılık fuarında uçuş yaptıMilli helikopter GÖKBEY, dünyanın en prestijli havacılık fuarı Farhborough'da uçuş yaptı.
22.07.2024Ekonomi
Karşıyaka'dan transfer atağı! İmza üstüne imza atacaklar
Karşıyaka'dan transfer atağı! İmza üstüne imza atacaklarTFF 3'üncü Lig 1'inci Grup'ta transfere geç kalmakla eleştirilen Karşıyaka, yeni hafta imzaları üst üste attırmaya hazırlanıyor.
21.07.2024Şampiy10
Bakan Uraloğlu açıkladı: Hat uzunluğunu 7 bin 142 kilometreye yükselttik
Bakan Uraloğlu açıkladı: Hat uzunluğunu 7 bin 142 kilometreye yükselttikUlaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, son 21 yılda mevcut demiryolu hatlarının elektrikli hale getirilmesi kapsamında yapılan çalışmalarla, 2002 yılında 2 bin 122 kilometre olan elektrikli hat uzunluğunu yüzde 237 oranında arttırarak 7 bin 142 kilometreye yükselttiklerini söyledi.
21.07.2024Gündem
Yumurtalık Belediyesi çalışanları maaşlarını eksiksiz aldı
Yumurtalık Belediyesi çalışanları maaşlarını eksiksiz aldıYumurtalık Belediye Başkanı Erdinç Altıok, geçmiş yönetimden kalan borçlara rağmen işçi alacaklarını odağına aldı. Aylık ortalama geliri 5 milyon TL olan Yumurtalık Belediyesi’ni geçmişten kalan 205 milyon lira, yani gelirine oranla yüksek bir borçla devralan Başkan Altıok, borç yüküne rağmen işçi ve emekçilerin maaşlarını eksiksiz bir şekilde yatırdı.
21.07.2024Adana
En-Nesyri sonrası bir transfer daha patladı! Orta sahaya Mourinho'nun gözdesi 20 milyon euroluk yıldız
En-Nesyri sonrası bir transfer daha patladı! Orta sahaya Mourinho'nun gözdesi 20 milyon euroluk yıldızFENERBAHÇE TRANSFER HABERİ... Fenerbahçe'de son dakika transfer gelişmeleri yaşanıyor. Uzun süredir Sevilla’nın Faslı santrforu Youssef En-Nesyri’yi kadrosuna katmak için uğraş veren Fenerbahçe, mutlu sona ulaştı. 1,92’lik golcüyü Türkiye’de oynamaya ikna eden Fenerbahçe yıldız ismi İstanbul'a getirecek. Öte yandan Ali Koç yönetimi bir transferi de orta sahaya yapıyor. Mourinho'nun gözdesi 20 milyon euro Fenerbahçe'ye imza atacak. İşte detaylar...
21.07.2024Fenerbahçe
Vehbi Akşit kimdir, Çekmeköy Müftüsü Vehbi Akşit neden öldü, nereli, kaç yaşında?
Vehbi Akşit kimdir, Çekmeköy Müftüsü Vehbi Akşit neden öldü, nereli, kaç yaşında?Adapazarı İmam Hatip Lisesi'nin 1986 mezunlarından olan ve son olarak Çekmeköy Müftüsü olarak görev yapan Vehbi Akşit hoca hayatını kaybetti. Peki, Çekmeköy Müftüsü Vehbi Akşit kimdir, neden öldü?
20.07.2024Gündem
TFF Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu'ndan Vincenzo Montella kararı!
TFF Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu'ndan Vincenzo Montella kararı!Yeni TFF Başkanı Hacıosmanoğlu, A Milli Takımımız'ın Teknik Direktörü Vincenzo Montella'nın geleceği ile ilgili kararını verdi.
20.07.2024Süper Lig
KKTC'den dünyaya mesaj! 50. yılda 50 gemi ile gövde gösterisi
KKTC'den dünyaya mesaj! 50. yılda 50 gemi ile gövde gösterisiKıbrıs Barış Harekatı'nın 50. yıl dönümü kutlama törenleri dolayısıyla Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, KKTC'ye gidecek. KKTC'deki kutlama törenlerine MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ve CHP Genel Başkanı Özgür Özel de katılacak. Törenlerde Türkiye 50 gemiyle geçit töreni yapacak. Türk Yıldızları Akrobasi Timi de törenlerde uçuş yapacak.
20.07.2024Gündem

Benzer Haber Etiketleri

İmza ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki imza haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.