Google Maps

Google Maps

Son dakika Google Maps haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Google Maps ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Google Maps haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Google Maps

haberleri sayfasında son dakika yaşanan google maps gelişmeleri de dahil olmak üzere 180 google maps haberi bulunmuştur. Tüm google maps haberleri aşağıda listelenmiştir.
Otopark giriş-çıkış ücreti 340 TL'ye yükseltildi! Sosyal medyada gündem oldu
Otopark giriş-çıkış ücreti 340 TL'ye yükseltildi! Sosyal medyada gündem oldu İstanbul'un Laleli bölgesinde bulunan bir otel otoparkında yaşanan ücret artışı, sosyal medyada geniş yankı uyandırdı. Otoparkın bir otele ait olduğunun ortaya çıkmasıyla birlikte, giriş-çıkış ücretinin 340 TL, 24 saatlik ücretinin ise bin 24 TL olduğu dikkat çekti.
5.02.2024 Ekonomi
İstanbul depreme hazır mı? ‘Bu binaların altında kalırız!’
İstanbul depreme hazır mı? ‘Bu binaların altında kalırız!’ Bugünlerde tek gündemlerinin kentsel dönüşüm olduğunu belirten Bağcılar Belediye Başkanı Abdullah Özdemir, “İstanbul’daki deprem senaryosuna Bağcılar olarak böyle yakalanırsak biz bu binaların altında kalırız. Çoluğumuz çocuğumuz canlı canlı ölümü bekler, kimse bizi gelip çıkarmaz” diyor. Dönüşüme engel olan en büyük etken ise metrekare hesabı...
28.03.2023 Gündem
Dünya medyasının Google zaferi! Telif ödemesi...
Dünya medyasının Google zaferi! Telif ödemesi... Dünyada pek çok ülke, teknoloji devi Google’ı haber içeriğine telif ödemesi için zorluyor.
22.05.2022 Ekonomi
Bayramda pazarlar açık mı, pazar yerleri kuruluyor mu? Yeşilköy pazarı bayramda açık mı 2022?
Bayramda pazarlar açık mı, pazar yerleri kuruluyor mu? Yeşilköy pazarı bayramda açık mı 2022? Bayramda pazar gezmek isteyen vatandaşlar "Bayramda Pazar yerleri kurulur mu?” sorusuna yanıt arıyor. İstanbul Yeşilköy pazarı, her hafta Çarşamba günü genellikle kıyafet satın almak isteyenlerin uğrak noktalarından biridir.
4.05.2022 Gündem
Bu uygulamayı telefonunuza indirdiyseniz hemen silin! Banka hesaplarını ele geçiriyor...
Bu uygulamayı telefonunuza indirdiyseniz hemen silin! Banka hesaplarını ele geçiriyor... Telefonunuza bu uygulamayı indirdiyseniz hemen kaldırın! Banka hesaplarını ele geçiriyor. Google'dan kritik uyarı geldi. Android kullanıcısı milyonlarca kişiyi yakından ilgilendiriyor. İçerisinde kötü amaçlı yazılım taşıyan bu uygulamayı indirenler siyah bir ekranla karşılaşıyor. Dolandırıcılar bildirimleri de devre dışı bırakıyor. Kullanıcılar böylelikle hiçbir şeyin farkına varmadan telefonunda istedikleri şeyi yapabiliyorlar.
12.04.2022 Bilim ve Teknoloji
Ukrayna ve Google Maps, savaşın yıkımını dijitalleştirecek
Ukrayna ve Google Maps, savaşın yıkımını dijitalleştirecek Ukrayna İçişleri Bakanlığı açıklama yaparak Google uzmanlarıyla birlikte Ukrayna'nın yıkılan şehirlerinde Rus işgalinin sonuçlarını dijitalleştirmek için bir proje başlattı. Projenin amacı, Ukrayna’nın tahrip olan kent ve köylerini kayıt altına almak olduğu ifade edildi.
8.04.2022 Bilim ve Teknoloji
İlk elektrikli Volvo Türkiye’de yollara çıkıyor!
İlk elektrikli Volvo Türkiye’de yollara çıkıyor! Volvo Cars ilk tam elektrikli otomobili Volvo XC40 Recharge’ı Türkiye'de satışa sunuyor.
21.01.2022 Otomobil
Profiterolü Türkiye'ye getiren tarihi İnci pastanesi taklitçilere savaş açtı
Profiterolü Türkiye'ye getiren tarihi İnci pastanesi taklitçilere savaş açtı Türkiye'de ilk profiterolü üreten tarihi İnci Pastanesi taklitçilerle karşı karşıya kaldı. Taklitçi firmalar, aylarca İnci Pastanesi'nin iletişim bilgilerini değiştirerek evlere sipariş teslim etti. Bunun üzerine İnci Pastanesi, fiillerin durdurulması ve önlenmesi için taklitçilerine karşı dava açtı.
25.12.2021 Yaşam
Milyonlarca çifti ilgilendiriyor! Boşanma delili sayıldı
Milyonlarca çifti ilgilendiriyor! Boşanma delili sayıldı İstanbul'da eski tur rehberi Elçin Y. Ç., 2015'te İtalya'nın Bologna şehrinde nikâh masasına oturduğu kocası turizmci Barış Ç.'nin bitmek tükenmek bilmeyen kıskançlık krizleri nedeniyle hayatı çekilmez hâle gelince soluğu Aile Mahkemesi'nde aldı. Yıllarca psikolojik baskı yaşan kadın için bardağı taşıran son damla ise, kocasının kendisine ait telefondaki konum uygulamasından kendisini takip etmesi oldu.
13.09.2021 Gündem
Google’dan flaş karar! Telefonlardan silinecek! Son tarih 27 Eylül!
Google’dan flaş karar! Telefonlardan silinecek! Son tarih 27 Eylül! Milyonları ilgilendiriyor! Google'dan önemli karar! Kritik gün 27 Eylül… Milyonların en çok kullandığı uygulamalar arasında yer alan YouTube, Google Maps ve Gmail gibi uygulamalar artık kullanılamayacak. Farkında olmadan telefonunuzda artık bu uygulamaları kullanamayabilirsiniz.
12.09.2021 Bilim ve Teknoloji
İnternet arama motoru Google’dan Yunan provokasyonu
İnternet arama motoru Google’dan Yunan provokasyonu Google, İstanbul ve Çanakkale Boğazlarının isimlerini Yunanca’ya çevirerek bir skandala imza attı. Google arama motorları ve Google Maps uygulamalarında geçtiğimiz hafta İstanbul ve Çanakkale Boğazlarının adlarının Yunanca yazılmaya başlandığı görüldü.
1.12.2020 Bilim ve Teknoloji
Google Haritalar, corona salgınını da gösterecek
Google Haritalar, corona salgınını da gösterecek Google'ın popüler servislerinden biri olan Google Haritalar (Google Maps) önemli bir güncelleme almaya hazırlanıyor. Bu güncelleme ile birlikte Google Haritalar üzerinden corona virüs salgının yoğun olarak görüldüğü bölgeler haritadan takip edilebilecek.
10.09.2020 Bilim ve Teknoloji
Google Haritalar orman yangınlarını da ekrana getirecek
Google Haritalar orman yangınlarını da ekrana getirecek Google'ın popüler harita uygulaması Google Maps (Google Haritalar) yeni bir özelliği hayata geçiriyor. Artık harita üzerinden orman yangınları da eş zamanlı olarak görülebilecek.
21.08.2020 Bilim ve Teknoloji
Türkiye'de işe gitme oranı yüzde 45 oranında azaldı
Türkiye'de işe gitme oranı yüzde 45 oranında azaldı Corona virüs (kovid-19) salgınının başlamasından bu yana ülkelerdeki hareketliliğinin nasıl değiştiğine ilişkin kovid-19 topluluk hareketlilik raporları yayımlandı. 131 ülkeyi kapsayan rapora göre, Türkiye’de işe gitme oranında yüzde 45’lik bir azalma görüldü.
6.04.2020 Ekonomi
Google'ın CEO'su yıllık maaşıyla dudak uçuklattı
Google'ın CEO'su yıllık maaşıyla dudak uçuklattı Dünya devi Google'ın başındaki isim olan Sunder Pichai, uzun yıllardır Google çatısı altında çalışıyor. Son olarak Google'ın kaptan koltuğuna oturan Pichai'nin yıllık maaşı açıklandı.
24.12.2019 Bilim ve Teknoloji
Microsoft'tan ABD hükümetine Huawei tepkisi
Microsoft'tan ABD hükümetine Huawei tepkisi Microsoft Başkanı Brad Smith, ABD hükümetinin Huawei'ye yönelik tutumunu eleştirerek, yaptırımları haksız bulduğunu bildirdi.
10.09.2019 Bilim ve Teknoloji
Huawei yeni modellerinde Google uygulamalarını kullanamayacak
Huawei yeni modellerinde Google uygulamalarını kullanamayacak ABD'nin yaptırımlarından sonra tanıtılan ilk amiral gemisi telefon modeli olan ve önümüzdeki haftalarda satışa sunulması planlanan Huawei Mate 30 Pro, Google'nin uygulama ve servislerini kullanamayacak.
30.08.2019 Bilim ve Teknoloji
Spotify değişiyor! İşte yeni özellikler
Spotify değişiyor! İşte yeni özellikler Dünyanın bir numaralı dijital müzik platformu Spotify, gelecek yeni bir güncelleme ile birlikte bir dizi sürpriz özelliğini kullanıcılara sunacak. İşte Spotify'da yapılacak önemli değişiklikler...
3.04.2019 Bilim ve Teknoloji
Google herkesi gözetliyor!
Google herkesi gözetliyor! Google’ın pek çok hizmetini kullanarak verilerimizin izlenmesine neden oluyoruz. O da bunları kullanarak karşımıza devamlı reklamlar çıkarıyor. Her aramanız ve her konuşmanızda karşınıza reklam çıkıyorsa Google sizi de izliyor...
10.03.2019 Bilim ve Teknoloji
Apple Google'ın iOS geliştirici yetkilerini askıya aldı
Apple Google'ın iOS geliştirici yetkilerini askıya aldı ABD'li teknoloji firması Apple, mobil işletim sistemi iOS üzerindeki bazı kurumsal mobil uygulamaların dağıtımı ve kullanıcı verilerinin takibine ilişkin kuralları ihlal ettiği gerekçesiyle Google'ın iOS geliştirici sertifikasını askıya aldı.
2.02.2019 Bilim ve Teknoloji
Volvo, Android multimedya sistemi kullanacak
Volvo, Android multimedya sistemi kullanacak Volvo araçlarında Android multimedya sistemini kullanacak. Ayrıca Google, Volvo’nun bilgi eğlence sistemine de sesli kontrol destekli Google Assistan, Google Play Store ve Google Maps uygulamaları sunacak.
3.12.2018 Otomobil
Google Haritalar değişiyor!
Google Haritalar değişiyor! Google Haritalar'a mesajlaşma özelliği geliyor.
20.11.2018 Bilim ve Teknoloji
Google Maps'in yeni sürümü dengeleri değiştirecek!
Google Maps'in yeni sürümü dengeleri değiştirecek! Google Maps'in son güncellemesi, yeni özellikleriyle piyasaya yeni bir çıta getirecek.
30.09.2018 Bilim ve Teknoloji
Uber bir darbe de Google’dan yedi!
Uber bir darbe de Google’dan yedi! Son dönemlerin en çok tartışma yaratan servislerinin başında gelen Uber için kritik bir gelişme daha yaşandı. Özellikle ülkemizde büyük olaylara yol açan Uber’in Google Maps iş ortaklığı sonlandı!
19.06.2018 Bilim ve Teknoloji
Telefonunuz sizi izliyor, kaydediyor! İşte kanıtı
Telefonunuz sizi izliyor, kaydediyor! İşte kanıtı Eğer Android'li bir cihaz kullanıyorsanız; bakın cihazınız, Google için sizden ne kadar çok bilgi topluyor.
29.01.2018 Bilim ve Teknoloji

Benzer Haber Etiketleri

Google Maps ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki google maps haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.