Gondol

Gondol

Son dakika gondol haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan gondol ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını gondol haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Gondol

haberleri sayfasında son dakika yaşanan gondol gelişmeleri de dahil olmak üzere 70 gondol haberi bulunmuştur. Tüm gondol haberleri aşağıda listelenmiştir.
Portakal Çiçeği Karnavalı'nda ‘su korteji’; kano, gondol ve tekneler nehri renklendirdi
Portakal Çiçeği Karnavalı'nda ‘su korteji’; kano, gondol ve tekneler nehri renklendirdi Adana’da 12’ncisi düzenlenen Uluslararası Adana Portakal Çiçeği Karnavalı, Seyhan Nehri’nde düzenlenen ‘su korteji’ ile devam etti. Turuncu-yeşil renklerdeki kurdele ve çiçeklerle süslenen onlarca kano, gondol ve tekne, Seyhan Nehri’ne indirildi.
22.04.2024 Adana
Venedik değil, Adana! Yerli yabancı turistler akın etti
Venedik değil, Adana! Yerli yabancı turistler akın etti Adana’da Portakal Çiçeği Karnavalı nedeniyle kente gelen yerli ve yabancı turistler Seyhan Nehri'nin keyfini gondol ile sürüyor.
17.04.2024 Adana
Oğulcan Engin ve Miray Daner çiftinden Venedik pozu!
Oğulcan Engin ve Miray Daner çiftinden Venedik pozu! Oyuncu Miray Daner ile işletmeci Oğulcan Engin, bir süredir aşk yaşıyor. İlişkilerini gözlerden uzak tutmayı tercih eden ünlü çift, zaman zaman keyifli anlarını takipçileriyle paylaşmayı ihmal etmiyor. Son olarak birlikte Venedik'e giden ikiliden gondol fotoğrafı geldi. 23 yaşındaki Daner, sevgilisiyle pozunu kalp emojisiyle paylaştı.
25.10.2022 Magazin
Hindistan'da yolcu teknesi battı! 2 kadın ve 1 çocuk cesedi bulundu, 17 kayıp
Hindistan'da yolcu teknesi battı! 2 kadın ve 1 çocuk cesedi bulundu, 17 kayıp Hindistan'da yolcu teknesinin batması sonucu 3 kişi hayatını kaybetti, 17 kişi kayboldu.
12.08.2022 Dünya
Irak’ta lunaparkta gondol faciası! 14 kişi yaralandı
Irak’ta lunaparkta gondol faciası! 14 kişi yaralandı Irak’ın Süleymaniye kentinde bir lunaparktaki gondolun devrilmesi sonucu meydana gelen kaza sonucu 14 kişi yaralandı.
12.08.2022 Dünya
Bakan Soylu'dan 'güçlendirilmiş sistem' yorumu: Millet bu treni geri döndürecek değil
Bakan Soylu'dan 'güçlendirilmiş sistem' yorumu: Millet bu treni geri döndürecek değil İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, "Varsın birileri, eski vesayeti allayıp pullayıp tekrar canlandırmaya, güya 'güçlendirilmiş sistem' diye tekrar başımıza bekçi dikmeye kalksın. Devletimiz bugün güçlüdür, devletimiz bugün hızlıdır, devletimiz bugün etkili ve acziyete düşmeyen bir devlettir. Millet bu treni geri döndürecek değildir" dedi.
1.03.2022 Siyaset
Lunaparktaki gondol kazasına 1500 TL ceza!
Lunaparktaki gondol kazasına 1500 TL ceza! Hatay’ın İskenderun ilçesinde 12 Şubat 2019’da Funda K.'nin (36), bindiği gondolun güvenlik tertibatı kilitlenmeden hareket etmesi sonucu düşerek yaralanmasına neden olmaktan yargılanan lunapark sahibi Mehmet E., mahkeme tarafından 1500 TL para cezasına çarptırıldı.
23.05.2021 Gündem
Yatırımcıların yeni gözdesi, gümüş
Yatırımcıların yeni gözdesi, gümüş Adana Kuyumcular Odası Başkanı Oğuz Başman, gümüşün 7 aylık süreçte yüzde 80 oranında değer kazanarak önemli yatırım araçları arasına girdiğini açıkladı.
22.08.2020 Ekonomi
Flaş son dakika haberi! Dünya devi Türkiye’yi seçti
Flaş son dakika haberi! Dünya devi Türkiye’yi seçti Corona virüs salgını sonrası dünyanın en büyük perakendecisi Walmart ibreyi Türkiye’ye çevirdi. Plastikten ambalaja ve gıdaya kadar onlarca firma şimdiden Walmart’a satış yapmaya başladı
14.05.2020 Ekonomi
Erciyes'teki mekanik tesisler dezenfekte edildi
Erciyes'teki mekanik tesisler dezenfekte edildi Erciyes'teki mekanik tesisler, yeni tip koronavirüse (Kovid-19) karşı ilaçlandı.
14.03.2020 Sağlık
Gelin ve damatla nehre atladı! Sonrası korkunç
Gelin ve damatla nehre atladı! Sonrası korkunç Adana’da canına kıymak için nehre atlayan bir kadın, nehirde gelin ve damat gezdiren gondolun kaptanı tarafından kurtarıldı.
25.03.2018 Yaşam
Venedik’te aile tatili
Venedik’te aile tatili Muazzez Abacı’nın ‘Sezen’imin Şarkıları’ isimli albümü müzik listelerinde zirveye oturdu.
23.03.2018 Magazin
Bursa'da sandal devrildi!
Bursa'da sandal devrildi! Bursa'da Merkez Osmangazi İlçesi Mihraplı Parkı'nda, gondol diye tabir edilen bir sandal devrildi. Sandaldaki 5 kişi kurtarıldı.
12.03.2018 Yaşam
Erciyes'te hafta sonu yoğunluğu
Erciyes'te hafta sonu yoğunluğu Türkiye'nin önemli kış sporları ve turizm merkezlerinden Erciyes'te hafta sonu ziyaretçi yoğunluğu yaşanıyor. Hafta sonu tatilinde Erciyes'i tercih edenler, Tekir, Hacılar ve Hisarcık Kapı pistlerinde kayak yapmanın heyecanını yaşadı.
13.01.2018 Gündem
Anadolu’da bir vaha: Eskişehir
Anadolu’da bir vaha: Eskişehir Eskişehir’e gidip de etkilenmeden dönmek imkansız. Şehir, porsuk köprüleri, heykelleri, parkları, müzeleri ve son yıllarda keşfedilen antik kentleriyle Anadolu’da bir vaha adeta.
1.07.2017 Arşiv
Turizmde canlanma başladı
Turizmde canlanma başladı Türkiye'ye gelen turist sayısında ibre Nisan'da pozitife döndü. Yabancı turist sayısı yüzde 18.10 arttı. Sektör Mayıs ayı verilerinin de yüzde 20'lik artış bekliyor. Ancak gözler halen Avrupalı turistin 'son dakika' rezervasyon tercihinde.
16.06.2017 Ekonomi
Gondol salıncakta inanılmaz kaza
Gondol salıncakta inanılmaz kaza 6 yaşındaki Ayşenur, gondol salıncakta sallanırken düşerek başını gondola ve yere çarptı. Sıkıştığı salıncağın altından çıkartılan Ayşenur’un beyin ölümü gerçekleşti
3.06.2017 Yaşam
Gondol salıncağının altında kaldı, görme kaybına neden oldu
Gondol salıncağının altında kaldı, görme kaybına neden oldu Kocaeli'nin Derince İlçesi'nde ailesi ile piknik yaptığı sırada tek başına bindiği gondol salıncaktan düşen 6 yaşındaki Ela Dilaver ölümden döndü. Eyüp Dilaver kızını gondol salıncağın altından alırken, küçük kızın bir gözünde görme kaybı oluştu.
8.05.2017 Yaşam
Suriyeli çocuklar eğlenceli dakikalar yaşadı!
Suriyeli çocuklar eğlenceli dakikalar yaşadı! Venezia Mega Outlet Center, ‘Barış Çocukları’ projesi kapsamında ‘Çocukların Yüzü Gülsün’ sloganıyla önceki gün Suriyeli çocukları ağırladı.
26.04.2017 Kültür Sanat
Venedik'te romantik aşk tatili!
Venedik'te romantik aşk tatili! Şarkıcı Merve Özbey, sevgilisi Murat Binici ile beraber stres atmak için tatile çıktı.
18.04.2017 Magazin
Gondol keyfi
Gondol keyfi Betül Demir, önceki gün Venezia Mega Outlet’de bir radyo canlı yayınına katıldı.
4.04.2017 Magazin
Bir ilki gerçekleştirdiler!
Bir ilki gerçekleştirdiler! Her mevsim farklı güzellikleri barındıran Bolu dört mevsim turizm potansiyeline sahip olduğunu yeni projelerle bir kez daha kanıtladı.
21.02.2017 Ekonomi
Soner Arıca'dan aşk ve başarı dileği!
Soner Arıca'dan aşk ve başarı dileği! Popçu Soner Arıca, önceki akşam Venezia Mega Outlet'de yapılan bir 14 Şubat etkinliğe katıldı.
16.02.2017 Magazin
‘Kapatıyoruz’ diye satan 3 ay sonra kilidi vuracak
‘Kapatıyoruz’ diye satan 3 ay sonra kilidi vuracak ‘Kapatıyoruz’, ‘taşınıyoruz’ diyerek düzenlenen aldatıcı indirim kampanyalarına beklenen ayar geldi. İndirimli satışların süresi işyeri kapanışında 3 ayı, tasfiye durumunda 6 ayı aşamayacak.
7.08.2016 Ekonomi
‘Kapatıyoruz’ diye satan 3 ay sonra kilidi vuracak
‘Kapatıyoruz’ diye satan 3 ay sonra kilidi vuracak ‘Kapatıyoruz’, ‘taşınıyoruz’ diyerek düzenlenen aldatıcı indirim kampanyalarına beklenen ayar geldi. İndirimli satışların süresi işyeri kapanışında 3 ayı, tasfiye durumunda 6 ayı aşamayacak.
6.08.2016 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Gondol ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki gondol haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.