Gölmarmara

Gölmarmara

Son dakika Gölmarmara haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Gölmarmara ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Gölmarmara haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Gölmarmara

haberleri sayfasında son dakika yaşanan gölmarmara gelişmeleri de dahil olmak üzere 79 gölmarmara haberi bulunmuştur. Tüm gölmarmara haberleri aşağıda listelenmiştir.
Manisa'da 31 Mart'ta kazanan partiler ve isimler: Yerel seçim sonucu: Manisa Büyükşehir ve ilçelerde hangi partiler ve isimler kazandı?
Manisa'da 31 Mart'ta kazanan partiler ve isimler: Yerel seçim sonucu: Manisa Büyükşehir ve ilçelerde hangi partiler ve isimler kazandı? 31 Mart 2024 yerel seçimleri bazı şehirlerde kıran kırana rekabete neden oldu. Manisa Büyükşehir ve ilçelerde kazanan partiler ve isimler Manisali vatandaşların merak konusu olmaya devam ediyor. Milyonlarca seçmenin oy kullandığı Türkiye'de 5 yıllık yerel yöneticiler bu seçimle belirlendi. Manisa, Büyükşehir dahil ilçe belediyelerinde AK Parti'nin üstünlüğü görüldü. Manisa Büyükşehir Belediye Başkanlığı CHP'li Ferdi Zeyrek kazandı. İşte Manisa'da Büyükşehir ve ilçe belediye başkanlığı kazanan partiler ve isimler...
2.04.2024 Gündem
Çok partili siteme geçildikten sonra Manisa’da ilk yaşandı
Çok partili siteme geçildikten sonra Manisa’da ilk yaşandı Çok partili siteme geçildikten sonra Manisa’da ilk defa resmi olmayan sonuçlara göre CHP birinci parti oldu.
31.03.2024 Gündem
Manisa yerel seçim sonuçları 2024: Manisa belediyesi hangi parti? 31 Mart Mahalli İdareler seçiminde Manisa'de hangi aday yüzde kaç oy aldı?
Manisa yerel seçim sonuçları 2024: Manisa belediyesi hangi parti? 31 Mart Mahalli İdareler seçiminde Manisa'de hangi aday yüzde kaç oy aldı? 31 Mart 2024 yerel seçimleri bugün yapıldı. Mahalli İdareler seçimleri için milyonlarca seçmen oy kullanmak için sandık başına gitti. Yüksek Seçim Kurulu'nun seçim yasaklarını bitirdiği saat 21:00'dan itibaren sonuçlar aktarılmaya başlandı. Sonuçları en çok merak edilen illerin başında Manisa geldi. Manisa yerel seçim sonuçları 31 Mart 2024 Pazar akşamı belli olmaya başladı. Manisa Büyükşehir Belediye Başkan adaylarının aldıkları oy oranları merak edildi. Manisa'de yaşayan ve oy kullanan vatandaşar hangi adayın önde olduğunu haberimizden öğreniyor. Manisa belediyesi hangi parti? İşte 31 Mart 2024 Manisa yerel seçim sonuçları ve adayların aldıkları oy oranları...
31.03.2024 Gündem
Bakan Uraloğlu duyurdu! "Yıllık 105 milyon lira tasarruf sağlayacağız"
Bakan Uraloğlu duyurdu! "Yıllık 105 milyon lira tasarruf sağlayacağız" Manisa'da Akhisar-Gördes Yolu yapım çalışmalarını inceleyen Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, "Proje ile mevcut yolda ortalama 50 dakika süren ulaşım süresini 11 dakika kısaltarak 39 dakikaya düşüreceğiz. Böylece zamandan 75 milyon lira ve akaryakıttan 30 milyon lira olmak üzere yıllık toplam 105 milyon lira tasarruf sağlayacağız. Çevreye zarar veren araçların karbon emisyonunu da 3 bin 912 ton azaltarak doğanın korunmasına katkı sağlayacağız" dedi.
5.01.2024 Gündem
Meteoroloji'den 4 ile kuvvetli sağanak uyarısı!
Meteoroloji'den 4 ile kuvvetli sağanak uyarısı! Meteoroloji'den, bu akşam gece saatlerinden itibaren İzmir, Aydın, Manisa ve Eskişehir için kuvvetli gök gürültülü sağanak uyarısı yapıldı. Uyarıda, vatandaşlardan olası olumsuz durumlara karşı dikkatli ve tedbirli olmaları istendi.
12.12.2022 Gündem
Osmaniyespor taraftarlarını taşıyan minibüs bariyerlere çarptı: 1 ölü, 10 yaralı
Osmaniyespor taraftarlarını taşıyan minibüs bariyerlere çarptı: 1 ölü, 10 yaralı TFF 3’üncü Lig 3'üncü Grup'ta bugün oynanacak olan Bergama Belediyespor- Osmaniyespor Futbol Kulübü maçı için İzmir’in Bergama ilçesine giden konuk takımın taraftarlarını taşıyan minibüs, Manisa'nın Gölmarmara ilçesinde kaza yaptı. Bariyerlere çarpıp, yan yatan minibüsteki 1 kişi öldü, 9-10 kişi de yaralandı.
27.11.2022 Yaşam
TOKİ arsa listesi ve yerleri! TOKİ arsaları nerede olacak, arsalar hangi illerde ve ilçelerde yapılacak?
TOKİ arsa listesi ve yerleri! TOKİ arsaları nerede olacak, arsalar hangi illerde ve ilçelerde yapılacak? 'İlk Evim İlk İş Yerim' kampanyası kapsamında 1 milyon arsa ve 10 bin iş yeri için başvurular başladı. Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından yapılacak arsaların hangi illerde olacağı belli oldu. Peki, TOKİ arsaları nerede olacak, arsalar hangi illerde ve ilçelerde yapılacak? İşte TOKİ arsa listesi…
11.10.2022 Ekonomi
TOKİ'nin arsa ve iş yeri listesi belli oldu! İşte illere göre tahsis edilen yerler
TOKİ'nin arsa ve iş yeri listesi belli oldu! İşte illere göre tahsis edilen yerler Toplu Konut İdaresi Başkanlığı kapsamında duyurulan 'İlk Evim Arsa' ve 'İlk İş Yerim' projesindeki yerlerin hangi illerde yapılacağı belli oldu.
10.10.2022 Ekonomi
Salçalık domates fiyatları el yakıyor!
Salçalık domates fiyatları el yakıyor! Manisa'nın Alaşehir ilçesinde cuma günleri kurulan semt pazarında salçalık domatesler yerini alırken, fiyatlar ise 5 TL civarında seyrediyor.
15.07.2022 Ekonomi
Kurban Bayramı'nda birçok ilde korkunç kazalar! Çok sayıda ölü ve yaralı var
Kurban Bayramı'nda birçok ilde korkunç kazalar! Çok sayıda ölü ve yaralı var Kurban Bayramı'nın ilk gününde peş peşe acı haberler geldi. Manisa’nın Salihli ilçesinde 2 otomobilin çarpışması sonucu meydana gelen feci kazada 3 kişi öldü, 2 kişi yaralandı. Edirne’nin Keşan ilçesinde ise aynı aileden 4 kişinin bulunduğu otomobilin uçurumdan düşmesi sonucu 2 kişi hayatını kaybetti. İşte son dakika haberinin detayları...
9.07.2022 Yaşam
Manisa'da feci kaza, göçük meydana geldi! 3 kişi toprak altında kaldı
Manisa'da feci kaza, göçük meydana geldi! 3 kişi toprak altında kaldı Manisa'nın Gölmarmara ilçesinde köylüler tarafından yapılan hayvan içme suyu göleti inşaatı sırasında göçük meydana geldi. Göçükte 3 kişi toprak altında kaldı.
20.06.2022 Yaşam
Deprem ile ilgili son dakika açıklaması! İstanbul için süre daralıyor! Deprem Eskişehir, İzmir, Ankara dahil onlarca ili vuracak...
Deprem ile ilgili son dakika açıklaması! İstanbul için süre daralıyor! Deprem Eskişehir, İzmir, Ankara dahil onlarca ili vuracak... Deprem ile ilgili son dakika açıklamaları art arda geliyor. Büyük Marmara depremi ile ilgili korkutan uyarı! Bir deprem ülkesi olan Türkiye’de neredeyse bütün kentlerde küçük ya da nispeten büyük depremler meydana geliyor. Son olarak Karadeniz’de yaşanan 4.4 büyüklüğündeki depremin, İstanbul’dan da hissedilmesi endişeleri artırdı. Bu deprem ‘İstanbul depremi ne zaman olacak?’ sorusunu yeniden akıllara getirdi. Marmara’da meydana gelecek büyük bir deprem İstanbul gibi bir metropolü derinden etkileyeceği gibi, çevredeki birçok ilde de yıkıcı etki yaratacak. 1999’da meydana gelen depremin ardından başlayan kentsel dönüşüm sürecine rağmen, İstanbul’da eski ve depremde yıkım tehlikesi taşıyan birçok yapıda ise hala oturum devam ediyor. Prof. Dr. Naci Görür yaptığı açıklamada İstanbul için sürenin daraldığının altını çizerek, "İstanbul 7'nin üzerinde bir deprem ile sınanacak." ifadelerini kullandı. Peki İstanbul depremi en çok hangi ilçeleri etkileyecek? İstanbul'da depreme dayanıklı ilçeler hangileri? Tek tek açıklandı. İşte İstanbul depremi ile ilgili son dakika açıklamaları ve ilçelere göre depremin yıkıcı etkileri...
14.04.2022 Gündem
"Dedemde 120 Osmanlı altını var" deyip, dolandırmak istediler
"Dedemde 120 Osmanlı altını var" deyip, dolandırmak istediler Manisa'nın Gölmarmara ilçesinde "Dedemde 120 Osmanlı altını var" diyerek bir kişiyi dolandırmak isteyen 2 şüpheli suçüstü yakalandı.
22.10.2021 Yaşam
Kuruyan gölleri gasp edip para kazanıyorlar
Kuruyan gölleri gasp edip para kazanıyorlar Kuraklık yüzünden suların çekildiği göl ve barajlarda ortaya çıkan verimli arazilerin bazı uyanıklar tarafından gasp edilip, kiraya verildiği ortaya cıktı. DSİ’nin mücadele ettiği bu rantçılar gasp ettikleri arazilerle milyonlar kazandılar.
16.09.2021 Gündem
Kurban Bayramı'nda köprü ve otoyollar ücretsiz
Kurban Bayramı'nda köprü ve otoyollar ücretsiz Kurban Bayramı tatili dolayısıyla 26 Temmuz 07.00'ye kadar KGM'nin sorumluluğundaki otoyollar ile 15 Temmuz Şehitler Köprüsü ve Fatih Sultan Mehmet Köprüsü'nden geçişler ücretsiz olacak.
19.07.2021 Gündem
Tarlada korkunç olay! Evli ve 2 çocuk babasıydı...
Tarlada korkunç olay! Evli ve 2 çocuk babasıydı... Manisa'nın Gölmarmara ilçesinde tarlasını sürerken devrilen traktörünün altında kalan Remzi Yıldız (65), yaşamını yitirdi.
13.05.2021 Yaşam
Çiftçi tarlasını sürerken buldu! Görünce şok oldu, taş takılınca...
Çiftçi tarlasını sürerken buldu! Görünce şok oldu, taş takılınca... Manisa'nın Gölmarmara ilçesinde tarlasını süren çiftçi E.G.’nin traktörünün pulluğuna taş takıldı. Müze Müdürlüğü’nün bölgede yaptığı kazıda, Helenistik döneme ait lahit mezar ve içinde iskelet, topraktan yapılmış 2 kap ve 4 parça halinde sarı renkli amorf nitelikli obje bulundu.
8.04.2021 Gündem
Meteoroloji'den kritik uyarı! 5 gün sürecek
Meteoroloji'den kritik uyarı! 5 gün sürecek Meteoroloji’nin yayınladığı beş günlük hava durumu tahmin raporuna göre; Cuma günü itibarıyla İstanbul dahil birçok ilimiz beş gün boyunca devam edecek olan yağışlı havanın etkisine giriyor. Birçok ilimizde sürecek olan yağışlar özellikle Salı günü ülke genelini etkisi altına alacak. Öte yandan İzmir ve Aydın çevreleri ile Manisa’nın güney batısına bugün için kuvvetli yağış uyarısı yapılırken Marmara ve birçok bölgede ise kuvvetli rüzgar bekleniyor.
19.03.2021 Gündem
Akhisar çevre yolu yarın törenle açılacak
Akhisar çevre yolu yarın törenle açılacak Manisa Akhisar'da kent içi geçişteki trafik yoğunluğunun azaltılarak, ulaşım standardının yükseltilmesi amacıyla yapılan Akhisar çevre yolu, yarın hizmete açılacak.
11.12.2020 Ekonomi
'Türkiye, daha büyük depremlere gebe'
'Türkiye, daha büyük depremlere gebe' Gazi Üniversitesi Deprem Mühendisliği Uygulama ve Araştırma Merkezi'nde görevli Doç. Dr. Bülent Özmen, "Türkiye'nin bir yerlerinde gerilim birikiyor, enerji birikiyor. Bunlar saatli bomba gibi patlayacağı zamanı bekliyor. Yani Türkiye'de bir gerilim birikmesi var. Bu açığa çıkmadığı için bir şekilde bu önümüzdeki günlerde olur, aylarda olur, yıllarda olur; ama Türkiye’nin maalesef daha büyük depremlere gebe olduğunu söyleyebiliriz" dedi.
27.06.2020 Gündem
Manisa depremi kaç saniye sürdü? Manisa depremi derinliği kaç km, nerelerde hissedildi?
Manisa depremi kaç saniye sürdü? Manisa depremi derinliği kaç km, nerelerde hissedildi? AFAD, saat 10.21'de merkez üssü Manisa'nın Saruhanlı ilçesi olan 5,5 büyüklüğünde deprem meydana geldiğini bildirdi. Manisa'da 5.5 büyüklüğünde yaşanan deprem, İstanbul ve İzmir gibi merkez illerde de hissedildi. Peki, Manisa depremi kaç saniye sürdü? Manisa depremi derinliği kaç km, nerelerde hissedildi?
26.06.2020 Gündem
İŞKUR personel alımı: Belediye ve SYDV İŞKUR üzerinden KPSS’siz 650 personel alımı yapıyor!
İŞKUR personel alımı: Belediye ve SYDV İŞKUR üzerinden KPSS’siz 650 personel alımı yapıyor! İŞKUR personel alımı ilanları vermeye devam ediyor. Belediye ve SYDV İŞKUR üzerinden KPSS şartısz 650 personel alımı yapacağını duyurdu. İŞKUR’un ‘’kurum dışı kamu işçi alımı’’ kategorisinde yayınlanan 20 Şubat 2020 tarihli ilanlara göre, kamuya KPSS şartsız az ilköğretim, lise, önlisans ve lisans mezunu öğrenim düzeyinde 650 personel alımı yapılacak. Personeller, belediye ve sosyal yardım kuruluşlarında daimi olarak istihdam edilecek.
21.02.2020 Personel Alımı
En son nerede deprem oldu? 15 Kasım Son depremler: AFAD ve Kandilli Rasathanesi son depremler listesi
En son nerede deprem oldu? 15 Kasım Son depremler: AFAD ve Kandilli Rasathanesi son depremler listesi Kandilli Rasathanesi ve AFAD son deprem verilerini paylaşıyor. En son bu sabah 07.34'te Akdeniz'de 2.4 büyüklüğünde deprem meydana geldi. İşte 15 Kasım Kandilli Rasathanesi ve AFAD son depremler listesi…
15.11.2019 Yaşam
Korkutan deprem raporu! O fay bölgesi...
Korkutan deprem raporu! O fay bölgesi... İzmir ve Denizli'de önceki gün yaşanan depremlere ilişkin Dokuz Eylül Üniversitesi ve Afyon Kocatepe Üniversitesi öğretim üyelerince hazırlanan raporda, "2017 yılında Gökova Körfezi'ndeki 6,6 büyüklüğündeki depremin ardından, depremlerin güneybatıdan kuzeydoğuya doğru göç ettiği" olarak yorumlanabileceği belirtilerek, bu durumun, depremlerin, Banaz ve Afyon-Akşehir graben sistemi içindeki faylara doğru tetiklenebileceğini gösterdiği ifade edildi.
10.08.2019 Gündem
Dev buhar kazanı yola çıktı!
Dev buhar kazanı yola çıktı! İzmir’in Aliağa Limanı'ndan Aydın'ın Söke ilçesine götürülen 95 tonluk dev buhar kazanı, yaklaşık 400 kilometrelik yolu, saatte ortalama 15 kilometre hızla 5 günden tamamlayacak.
13.06.2019 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Gölmarmara ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki gölmarmara haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.