Gökhan Argın

Gökhan Argın

Son dakika Gökhan Argın haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Gökhan Argın ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Gökhan Argın haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Gökhan Argın

haberleri sayfasında son dakika yaşanan gökhan argın gelişmeleri de dahil olmak üzere 18 gökhan argın haberi bulunmuştur. Tüm gökhan argın haberleri aşağıda listelenmiştir.
Aleyna Ağgül davasında flaş gelişme! Karar verildi
Aleyna Ağgül davasında flaş gelişme! Karar verildi Iğdır’da apartmanın önünde cansız bedenine ulaşılan Aleyna Ağgül’ün ölümü ile ilgili tutuklu bulunan Gökhan Argın’a verilen müebbet hapis cezasına avukatların yaptığı itiraz reddedildi, dosya Yargıtay’a taşındı.
4.07.2022 Yaşam
Aleyna Ağgül olayında şok detaylar! Oğlu babasına isyan etmiş! 'Küçüklerden çek elini'
Aleyna Ağgül olayında şok detaylar! Oğlu babasına isyan etmiş! 'Küçüklerden çek elini' Iğdır'da 17 yaşındaki Aleyna Ağgül'ü intihara sürükleyen işadamı Gökhan Argın'ın başka genç kızları da mağdur ettiği öne sürüldü. Argın'a oğlu tarafından atılan mesajlar iddiaları kanıtlıyor.
29.04.2022 Yaşam
Aleyna'yı ölüme sürüklemişti! Gökhan Argın'ın cezası belli oldu
Aleyna'yı ölüme sürüklemişti! Gökhan Argın'ın cezası belli oldu Iğdır’da 'Ölümümden Gökhan Argın sorumludur' notu bırakarak intihar eden Aleyna Ağgül’ün (18) ölümüyle ilgili tutuklu yargılanan Gökhan Argın (41), müebbet hapis cezasına çarptırıldı.
27.04.2022 Yaşam
Aleyna Ağgül davasında flaş gelişme! Gökhan Argın hakkında indirimsiz müebbet istemi
Aleyna Ağgül davasında flaş gelişme! Gökhan Argın hakkında indirimsiz müebbet istemi Iğdır'da ölümümden Gökhan Argın sorumludur' not bırakarak intihar eden Aleyna Ağgülün (18) ölümüyle ilgili tutuklu yargılanan Gökhan Argın (41) hakkında 'iyi hal indirimsiz' müebbet hapis istendi.
15.04.2022 Gündem
Aleyna Ağgül olayında flaş gelişme! İlişkisi ortaya çıktı
Aleyna Ağgül olayında flaş gelişme! İlişkisi ortaya çıktı Iğdır'da eski erkek arkadaşının babası 43 yaşındaki Gökhan Argın'ın şantaj ve tehditlerine dayanamayıp canına kıyan 19 yaşındaki Aleyna Ağgül ile ilgili davada gergin anlar yaşandı. SEGBİS ile duruşmaya katılan tutuklu sanık Gökhan Argın iddiaları reddederken, Argın'ın, oğlu Göktürk Argın'ın arkadaşı olan Beyza isimli kızla da gönül ilişkisi olduğu ortaya çıktı. Aleyna'nın babası Cemalettin Ağgül; "Kızım bunlar yüzünden canına kıydı" dedi.
19.03.2022 Yaşam
Aleyna, intihar notunu ruj kalemiyle yazmış! İş adamına yönelik 1 sayfalık yazı...
Aleyna, intihar notunu ruj kalemiyle yazmış! İş adamına yönelik 1 sayfalık yazı... Iğdır'da, 5'inci kattan atlayarak yaşamına son veren Aleyna Ağgül'ün (18) ‘Ölümünden Gökhan Argın sorumludur’ şeklindeki notu ruj kalemi ile yazdığı ortaya çıktı. Ağgül'ün evindeki not defterinde, şüpheliye hitaben yazıldığı değerlendirilen bir sayfalık yazıda ise, "Sen konuşmak nedir, insanlık nedir bilmeyen, sinir hastası birisin. Oğlunun kız arkadaşına iki kez tecavüz etmenden, arkadaşlarının karıları ile yatmandan belli" ifadelerini kullandığı bildirildi.
14.01.2022 Gündem
Aleyna, ölümünden o iş insanını sorumlu tutmuştu! Flaş gelişme
Aleyna, ölümünden o iş insanını sorumlu tutmuştu! Flaş gelişme Iğdır'da, ‘Ölümümden Gökhan Argın sorumludur’ yazılı not bırakıp 5'inci kattan atlayarak yaşamına son veren Aleyna Ağgül'ü (18) intihara sürüklediği gerekçesiyle tutuklanan iş insanı Gökhan Argın (43) hakkında Iğdır Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından hazırlanan iddianame 1'inci Ağır Ceza Mahkemesi'ne gönderildi. Gökhan Argın, şantaj, basit yaralama ve intihara yönlendirme suretiyle kasten ölüme sebep verme suçlarından yargılanacak.
13.01.2022 Gündem
Aleyna’nın otopsisi tamamlandı! Flaş detay
Aleyna’nın otopsisi tamamlandı! Flaş detay Iğdır’da intihar ettiği değerlendirilen ancak ölümü şüpheli bulunan Aleyna Ağgül’ün (18) otopsi raporu tamamlandı. Raporda Aleyna’nın ‘beyin kanaması, iç kanama ve genel beden travması’ sebebiyle öldüğü anlatıldı.
21.10.2021 Yaşam
Aleyna Ağgül'ün ölümünde şok detay! Teyzesi anlattı
Aleyna Ağgül'ün ölümünde şok detay! Teyzesi anlattı Iğdır'da, evinin önünde ölü bulunan 18 yaşındaki Aleyna Ağgül'ün, "Ölümümden sorumlu" diye not bırakıp adını verdiği, genç kıza şantajla tecavüz etmek ve ölümüne neden olmakla suçlanan işadamı Gökhan Argın'ın polisin yeni delillere ulaşması sonucu 8 gün sonra tutuklanması ailenin yüreğine su serpti. Aleyna Ağgül'ün teyzesi ise olayla ilgili yeni detayları paylaştı.
9.10.2021 Yaşam
İğrençliği bu sözlerle itiraf etti! Aleyna'nın ölümünde flaş gelişme
İğrençliği bu sözlerle itiraf etti! Aleyna'nın ölümünde flaş gelişme Iğdır'da, 'Ölümümden Gökhan Argın sorumludur' yazılı not bırakıp, 5'inci kattan atlayarak yaşamına son veren Aleyna Ağgül'ü (18) intihara sürüklediği gerekçesiyle tekrar gözaltına alınan Gökhan Argın, 8 gün sonra tutuklanarak cezaevine konuldu.
7.10.2021 Gündem
Aleyna, ölmeden önce polise şikayetçi olmuş: 'Ağzımı ve burnumu kapattı...'
Aleyna, ölmeden önce polise şikayetçi olmuş: 'Ağzımı ve burnumu kapattı...' Iğdır'da 18 yaşındaki Aleyna Ağgül’ün ölümünden bir gün önce polise şüpheli Gökhan Argın (43) hakkında, ‘Şantaj, kasten yaralama, tehdit, hakaret ve özel hayatının gizliğini ihlal' suçlamasıyla şikayetçi olduğu ortaya çıktı.
4.10.2021 Gündem
Aleyna Ağgül'ün ölümü ile ilgili yeni gelişme!
Aleyna Ağgül'ün ölümü ile ilgili yeni gelişme! Iğdır'da 5 katlı apartmanın en üst katından merdiven boşluğuna atlayıp intihar eden Aleyna Ağgül'ün (18) bıraktığı notta ölümünden sorumlu olduğunu iddia ettiği Gökhan Argın’ın serbest bırakılması kararına savcı itiraz etti.
4.10.2021 Yaşam
Aleyna Ağgül olayı! Aleyna Ağgül öldürüldü mü, intihar mı etti, otopsi raporu çıktı mı?
Aleyna Ağgül olayı! Aleyna Ağgül öldürüldü mü, intihar mı etti, otopsi raporu çıktı mı? 30 Eylül sabahı Iğdır’ın 14 Kasım Mahallesi'nde 18 yaşındaki Aleyna Ağgül ailesiyle birlikte yaşadığı binanın yanındaki apartmanın 5'inci katının merdiven boşluğundan atlayarak yaşamına son verdi. Olay yerine giden sağlık ekipleri, Aleyna'nın hayatını kaybettiğini belirlerken ortaya atılan iddialar bir kadın cinayeti daha mı sorusunu akıllara getirdi. İşte Aleyna Ağgül olayı…
4.10.2021 Gündem
Aleyna Ağgül 'Ölümümden Gökhan Argın sorumludur' notunu bırakarak yaşamına son verdi
Aleyna Ağgül 'Ölümümden Gökhan Argın sorumludur' notunu bırakarak yaşamına son verdi Iğdır'da 18 yaşındaki Aleyna Ağgül, 'Ölümümden Gökhan Argın sorumludur' yazılı bir not bırakarak 5 katlı apartmanın en üst katından atlayıp yaşamına son verdi. Aynı gün gözaltına alınan Gökhan Argın (40) ifadesinde, Aleyna'nın oğlu Göktürk ile liseden arkadaş olduğunu, bir yıldır tanıdığını ve son 4 aydır da birliktelik yaşadığını öne sürerek, "Ayrılmak istedim ama her seferinde 'intihar ederim' diyerek beni tehdit etti" dedi. Argın, tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakılırken, Aleyna'nın babası Kemal Ağgül de kızının 'intihar izlenimi' verilerek öldürüldüğünü söyledi.
3.10.2021 Yaşam
Ünlülere uyuşturucu şoku: 5 yıl hapis isteniyor!
Ünlülere uyuşturucu şoku: 5 yıl hapis isteniyor! Kenan İmirzalıoğlu, Engin Günaydın, Sarp Apak, Hakan Yılmaz, Rıza Kocaoğlu, Ersin Korkut, Mehmet Erdem ve Koray Candemir gibi ünlü isimlerin aralarında bulunduğu 53 tutuksuz sanıklı ’Uyuşturucu Davası’nda’ duruşma savcısı 18 sayfalık mütalaasını açıkladı...
20.05.2015 Magazin
Ahmet Şık başladı, 125 kişi tamamladı
Ahmet Şık başladı, 125 kişi tamamladı Ergenekon soruşturması kapsamında tutuklanan gazeteci Ahmet Şık'ın "İmamın Ordusu" olarak bilinen çalışması temel alınarak hazırlanan "000Kitap" satışa çıkıyor...
29.09.2021 Gündem
İşte MHP'nin adayları
İşte MHP'nin adayları Devlet Bahçeli, Başbakan Erdoğan'ın aday olduğu İstanbul 1. bölgeden Ergenekon davasının tutuklu sanığı emekli Korgeneral Engin Alan'ı 1. sıradan koydu
11.04.2011 Siyaset
Milletvekili geçici aday listeleri   YENİ
Milletvekili geçici aday listeleri YENİ Geçici aday listelerine göre, Ankara 2...
29.09.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Gökhan Argın ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki gökhan argın haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.