Gökçek

Gökçek

Son dakika gökçek haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan gökçek ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını gökçek haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Gökçek

haberleri sayfasında son dakika yaşanan gökçek gelişmeleri de dahil olmak üzere 2.883 gökçek haberi bulunmuştur. Tüm gökçek haberleri aşağıda listelenmiştir.
AK Parti Genel Merkez Ar-Ge ve Eğitim Başkan Yardımcısı Osman Karaaslan, son yolculuğuna uğurlandı
AK Parti Genel Merkez Ar-Ge ve Eğitim Başkan Yardımcısı Osman Karaaslan, son yolculuğuna uğurlandı Ankara'da tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybeden AK Parti Genel Merkez Ar-Ge ve Eğitim Başkan Yardımcısı Osman Karaaslan (42), son yolculuğuna uğurlandı.
29.03.2024 Gündem
42 ilin jandarma komutanı değişti
42 ilin jandarma komutanı değişti Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın imzasıyla Resmi Gazete'de yayımlanan karara göre; 42 ilin jandarma komutanlıklarına atamalar yapıldı. Karar ile; birçok kaymakam ve vali yardımcısı da yeni görev yerlerine atandı. 
24.08.2023 Gündem
Pencereden sokaktaki kavgayı izleyen 32 yaşındaki gencin acı sonu!
Pencereden sokaktaki kavgayı izleyen 32 yaşındaki gencin acı sonu! Üsküdar'da evinin penceresinden sokaktaki kavgayı izleyen 32 yaşındaki Fahrettin Turun, kalbine isabet eden kurşunla hayatını kaybetti.
13.06.2023 Yaşam
Meclis'teki yemin törenine damga vuran anlar! Erdoğan'ın dikkatle izlediği tablo
Meclis'teki yemin törenine damga vuran anlar! Erdoğan'ın dikkatle izlediği tablo En yaşlı üye sıfatıyla MHP Genel Başkanı Bahçeli’nin Geçici Meclis Başkanlığı yaptığı Genel Kurul’da milletvekilleri yemin etti. Cumhurbaşkanı Erdoğan ve CHP lideri Kılıçdaroğlu, töreni bir süre locadan izledi. Yemin töreni 10.5 saat sürdü​​​​​​​.
3.06.2023 Gündem
TBMM'de 28. yasama dönemi başladı! Yemin töreni 10,5 saat sürdü
TBMM'de 28. yasama dönemi başladı! Yemin töreni 10,5 saat sürdü Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde (TBMM) 28'inci Dönem, milletvekili ant içme töreni ile başladı. Yemin töreni için toplanan TBMM Genel Kurulu'nu, en yaşlı üye olan MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli yönetti. 28'inci Dönem milletvekili ant içme töreni, yaklaşık 10,5 saat sonra sona erdi. Oturumu yöneten MHP Genel Başkanı ve Osmaniye Milletvekili Devlet Bahçeli, Genel Kurulu yarın saat 15.00'te toplamak üzere kapadı. Genel Kurul'da yarın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip yemin edecek.
2.06.2023 Gündem
TBMM'de 28. yasama dönemi başladı!
TBMM'de 28. yasama dönemi başladı! Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde (TBMM) 28'inci Dönem, milletvekili ant içme töreni ile başladı. Yemin töreni için toplanan TBMM Genel Kurulu'nu, en yaşlı üye olan MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli yönetti.
2.06.2023 Gündem
Binali Yıldırım'dan Batı'nın 14 Mayıs ilgisine tepki: İçişlerimize neden karışıyorlar, kim bu hakkı veriyor?
Binali Yıldırım'dan Batı'nın 14 Mayıs ilgisine tepki: İçişlerimize neden karışıyorlar, kim bu hakkı veriyor? AK Parti Genel Başkanvekili Binali Yıldırım, CNN Türk'te yayınlanan ve moderatörlüğünü Fulya Kalfa'nın yaptığı CNN Türk Masası programında gündeme ilişkin önemli konularla ilgili açıklamalarda bulundu. "Batı'nın 14 Mayıs ilgisinin sebebi çok açık" diyen Yıldırım "Onlara göre 14 Mayıs köprüden önce son çıkış. Erdoğan düşerse biz Ortadoğu'yu, Balkanları, Kafkasya'yı, Afrika'yı tekrar kuşatırız dolayısıyla da Türkiye bizim güdümümüze girer ve buradaki menfaatlerimize zarar gelmez. Batı bizim içişlerimize neden karışıyor? Kim bunlara o hakkı veriyor? Avucunu yalasınlar" ifadelerini kullandı.
6.05.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Biz görevdeyken Selo içeriden çıkamaz
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Biz görevdeyken Selo içeriden çıkamaz Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Başkent Millet Bahçesi’nde düzenlenen Ankara mitinginde açıklamalarda bulunarak "Ekonomiden zerre kadar anlayanlar düşünsün, ne diyor bay bay Kemal; Londra'dan 300 milyar dolar getirecekmiş. Sen bir defa hangi görevdesin? Nasıl oluyor da olmayan bir şeyi getiriyorsun? Herhalde bunlar daha önce getirdikleri esrar, eroin vs. bunların bedelini geri döndürme gibi gayreti var" dedi.
30.04.2023 Gündem
MHP'nin milletvekili aday listesi açıklandı
MHP'nin milletvekili aday listesi açıklandı MHP Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın, 14 Mayıs 2023 tarihinde yapılacak Milletvekilliği Genel Seçimlerinde Milliyetçi Hareket Partisinin aday listesinin tamamlandığını açıkladı. Genel Başkan Bahçeli Osmaniye 1. sıradan aday oldu. İşte il il milletvekili adaylarının listesi.
6.04.2023 Gündem
Eski nişanlısını boğazını keserek öldürmüştü! Cezası belli oldu: 'Asılmaya razıyım'
Eski nişanlısını boğazını keserek öldürmüştü! Cezası belli oldu: 'Asılmaya razıyım' Giresun'da, eski nişanlısı Sıla Şentürk'ü (16) boğazını keserek öldüren Hüseyin Can Gökçek (21), tutuklu yargılandığı davada, 'kasten öldürme’ suçundan 'ağırlaştırılmış müebbet hapis' cezasına çarptırıldı. Gökçek, son savunmasında “’İbretialem olsun' diye asılmaya razıyım. Ölümü hak ediyorum" dedi.
29.12.2022 Yaşam
Pendik’te D-100'de zincirleme kaza: 2 yaralı
Pendik’te D-100'de zincirleme kaza: 2 yaralı Pendik, D-100 Karayolu’nda yolcu otobüsü, hafriyat kamyonu ve bir otomobilin karıştığı zincirleme trafik kazasında 2 kişi yaralandı. Yaralı otobüs şoförü ve muavin olay yerine gelen ambulanslarla hastaneye kaldırıldı.
20.09.2022 Yaşam
Sıla'nın katili: Cinayeti kabul ediyorum
Sıla'nın katili: Cinayeti kabul ediyorum Giresun'da, eski nişanlısı Sıla Şentürk'ü (16) boğazını keserek öldüren Hüseyin Can Gökçek (21), tutuklu yargılandığı davada ilk kez hakim karşısına çıkarıldı. Suçunu itiraf eden Gökçek, "Sıla'nın elinde bıçaklar vardı. Bıçakları gösterip, tehditler savurdu. Bana saldıracağı sırada elini tutarak bıçağı aldım. Sonra neler yaşandı, hatırlamıyorum. Cinayeti kabul ediyorum" dedi.
7.09.2022 Gündem
Av sezonu başladı! Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan ilk mesaj: Vira Bismillah’ deyip inşallah yeni sezonu başlatalım
Av sezonu başladı! Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan ilk mesaj: Vira Bismillah’ deyip inşallah yeni sezonu başlatalım Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Su Ürünleri Av Sezonu Açılış Töreni’ne telefonla bağlanarak, “Vira Bismillah’ deyip inşallah yeni sezonu başlatalım” dedi. Öte yandan Sarıyer-Kireçburnu Balıkçı Barınağı'ndaki 2022-2023 Su Ürünleri Av Sezonu Açılış Töreni, Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişci'nin katılımıyla gerçekleştirildi. Açılışta, bakanlık tarafından üretilen kalkan, levrek ve mersin balığı yavruları denize bırakıldı, törene katılanlara balık dağıtıldı.
31.08.2022 Gündem
Başkan Yavaş: Ankapark için Adalet Bakanlığı'na dava açacağız
Başkan Yavaş: Ankapark için Adalet Bakanlığı'na dava açacağız Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, Ankapark için açtıkları tahliye davasında mahkemelerin sürekli görevsizlik kararı vererek dosyayı sürüncemede bıraktıklarını söyledi. Yavaş, "Adalet Bakanlığı hakkında tazminat davası açacağız" dedi.
30.07.2022 Siyaset
Bakan Kurum açıkladı! 100 milyon liralık proje tamamlandı
Bakan Kurum açıkladı! 100 milyon liralık proje tamamlandı Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, "Bugüne kadar Çamlıdere’mizde yaklaşık 100 milyon liralık 5 projemizi tamamladık. Belediyeye yaklaşık 10 milyon liralık destek sağladık. 55 sosyal konutu hak sahiplerine teslim ediyoruz. Termal tesisi ise yaklaşık 100 milyon liralık yatırımla tamamladık" dedi.
27.07.2022 Ekonomi
Aynı yöne giden otomobiller çarpıştı: 1 ölü, 7 yaralı
Aynı yöne giden otomobiller çarpıştı: 1 ölü, 7 yaralı Denizli’nin Tavas ilçesinde aynı yöne seyir halinde olan iki aracın çarpışması neticesinde meydana gelen kazada 1 kişi öldü, 7 kişi yaralandı.
9.07.2022 Yaşam
Orman Genel Müdürü Karacabey: Kesilen ağaçlar ekonomik ömrünü tamamlamıştır
Orman Genel Müdürü Karacabey: Kesilen ağaçlar ekonomik ömrünü tamamlamıştır Orman Genel Müdürü Bekir Karacabey, Ankara'nın Nallıhan ilçesinde Sarıçalı Dağı'nda yaşları 500 ile 1200 arasındaki 50'ye yakın anıt ağacın kesildiği iddiasıyla ilgili, "Bu yaşlı ağaçlar anıt ağaç vasfında olmayıp, ekonomik ömrünü tamamlamış, yaşlanmış, gelişimleri durmuş, öz çürüklüğü başlamış, sekonder zararlı ökse otlarının bu ağaçlara arız olduğu, büyümesi ve gelişmesini durdurduğu tespit edilmiştir" dedi.
5.07.2022 Gündem
Yusuf Yerkel kimdir? Yusuf Yerkel’in oğlu neden öldü, Emir Zahit'in hastalığı ne, kaç yaşındaydı?
Yusuf Yerkel kimdir? Yusuf Yerkel’in oğlu neden öldü, Emir Zahit'in hastalığı ne, kaç yaşındaydı? 2014'te dönemin Başbakanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Özel Kalem Müdür Yardımcısı olan, Frankfurt Ticari Ataşesi Yusuf Yerkel, Twitter hesabından bir paylaşım yaparak, "Minik kuzumuz yavrumuz canımız Emir Zahitimiz melek oldu. Bu fani dünyadaki 3 yıllık çileli yolculuğunu tamamlayıp, ebedi aleme göç eyledi. Artık bize düşen, güzel bir sabırdır…" dedi. Peki, Yusuf Yerkel’in oğlu neden öldü, Emir Zahit’in hastalığı nedir, Emir Zahit kaç yaşındaydı? Yusuf Yerkel kimdir?
3.06.2022 Gündem
Stephen Hawking ne zaman öldü, nasıl? Stephen Hawking'in hastalığı neydi, Stephen Hawking hayatı ve gençliği!
Stephen Hawking ne zaman öldü, nasıl? Stephen Hawking'in hastalığı neydi, Stephen Hawking hayatı ve gençliği! Eski Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, yaşamını yitiren ünlü fizikçi Hawking'in mum heykeliyle olan konuşmasını sosyal medya hesabı üzerinden paylaştı. Gökçek'in videoda Ateist olarak bilinen Hawking'in heykeline "Rabbimi inkar ediyordun, şimdi hesap veriyorsun" diye sorduğu görüldü. Peki, Stephen Hawking ne zaman öldü, nasıl? Stephen Hawking'in hastalığı neydi, Stephen Hawking hayatı ve gençliği...
26.02.2022 Gündem
4 çocuğun oyunu faciayla bitti! Feci şekilde yandılar
4 çocuğun oyunu faciayla bitti! Feci şekilde yandılar Gaziantep’te 4 çocuğun mazot dolu tenekeyle oynadığı oyun faciayla sonuçlandı. Teneke çocukların içine soktukları kağıt parçasını ateşe vermesiyle bomba gibi patlarken ölümden dönen 4 arkadaş feci şekilde yandı. Oğlunun tanınmayacak hala geldiğini söyleyen baba Faraç İsabaş, alevlerin metrelerce yükseldiğini aktardı.
24.02.2022 Yaşam
Bakan Koca: 3 yeni çocuk kalp merkezi açıldı
Bakan Koca: 3 yeni çocuk kalp merkezi açıldı Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Gaziantep, Muğla ve Konya'da 3 yeni çocuk kalp merkezi açıldığını, 6 günlük Gündağ bebeğin kalp ameliyatı için Elazığ'dan hava ambulansı ile Konya'da yeni açılan merkeze sevk edildiğini duyurdu.
19.02.2022 Gündem
Sıla Şentürk cinayetinin tek şahidi konuştu! Kan donduran ifadeler
Sıla Şentürk cinayetinin tek şahidi konuştu! Kan donduran ifadeler Eski nişanlısı tarafından vahşice öldürülen Sıla Şentürk’ün (16) katledildiği evde katilinden başka bir de babaannesi vardı. İfadesi alınan 76 yaşındaki yarı felçli babaanne Hatice Şentürk dehşet anlarını şöyle anlattı: “Sıla’nın yatağı kanlar içindeydi, yerde cansız yatıyordu.”
19.02.2022 Yaşam
Sıla Şentürk'ü ölüme götüren ihmaller zinciri!
Sıla Şentürk'ü ölüme götüren ihmaller zinciri! Sıla Şentürk, Otelcilik ve Turizm Meslek Lisesi’nde okuyordu. Staj eğitimi için ortak bir WhatsApp grubu kurulmuştu. İlk ifadelere göre genç Kız, katili Hüseyin Can Gökçek ile orada tanıştı. Sıla’yı daha 16 yaşında hayattan koparan cinayet, önceki gün sabah saatlerinde Giresun merkeze bağlı Erikliman köyünde işlenmişti. Genç kızın son bir yılda yaşadıkları ise cinayetin nasıl “Geliyorum” dediğini gözler önüne serdi.
18.02.2022 Gündem
Sıla'yı, şikayetinden vazgeçmeyince öldürmüş
Sıla'yı, şikayetinden vazgeçmeyince öldürmüş Giresun’da eski nişanlısı Sıla Şentürk’ü bıçakla boğazını keserek öldürdükten sonra kaçarken yakalanan Hüseyin Can Gökçek (21), emniyetteki sorgusunun ardından adliyeye çıkarıldı. Savcılık sorgusunun ardından tutuklama talebiyle mahkemeye sevk edilen Gökçek, Nöbetçi Sulh Ceza Hakimliği’nce ‘Çocuğu nitelikli kasten öldürme’ suçundan tutuklanarak cezaevine gönderildi.
17.02.2022 Haber
Sıla Şentürk’ü katleden Hüseyin Can Gökçek hakkında son dakika gelişmesi!
Sıla Şentürk’ü katleden Hüseyin Can Gökçek hakkında son dakika gelişmesi! Son dakika haberi... Giresun’da eski nişanlısı Sıla Şentürk’ü bıçakla boğazını keserek öldürdükten sonra kaçarken yakalanan Hüseyin Can Gökçek (21), emniyetteki sorgusunun ardından adliyeye çıkarıldı. Savcılık sorgusunun ardından tutuklama talebiyle mahkemeye sevk edilen Gökçek, Nöbetçi Sulh Ceza Hakimliği’nce ‘Çocuğu nitelikli kasten öldürme’ suçundan tutuklanarak cezaevine gönderildi.
17.02.2022 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Gökçek ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki gökçek haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.