Göçmen Krizi

Göçmen Krizi

Son dakika göçmen krizi haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan göçmen krizi ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını göçmen krizi haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Göçmen Krizi

haberleri sayfasında son dakika yaşanan göçmen krizi gelişmeleri de dahil olmak üzere 244 göçmen krizi haberi bulunmuştur. Tüm göçmen krizi haberleri aşağıda listelenmiştir.
ABD-Meksika sınırında göçmen krizi! 25 eyalet valisi Beyaz Saray'a karşı bildiri yayınladı tansiyon arttı
ABD-Meksika sınırında göçmen krizi! 25 eyalet valisi Beyaz Saray'a karşı bildiri yayınladı tansiyon arttı ABD'den göçmen krizi büyüyor. Ülkedeki 25 eyalet, ABD Başkanı Joe Biden ile Teksas eyaleti arasında yaşan sınır güvenliği tartışmasında Teksas'a destek veren bildiri yayınladı. CNN TÜRK Washington temsilcisi Yunus Paksoy ABD - Meksika sınırına giderek son gelişmeleri aktardı.
27.01.2024 Dünya
Altın fiyatlarında sürpriz döneme giriliyor! İslam Memiş 'tedirginim' diyerek uyardı
Altın fiyatlarında sürpriz döneme giriliyor! İslam Memiş 'tedirginim' diyerek uyardı Altın fiyatlarında son dakika gelişmesi. Altın alacaklar bu habere dikkat. Altın piyasasını derinden etkileyecek döneme giriliyor. Altın piyasası uzmanı İslam Memiş, altın, dolar ve euronun geleceği için kritik bir tahminde bulundu. İslam Memiş 'tedirginim' diyerek olacakları paylaştı. İşte tüm detaylar...
28.09.2023 Ekonomi
GYODER’den kiraları düşürecek formül
GYODER’den kiraları düşürecek formül Gayrimenkul sektörünün çatı kuruluşu GYODER, erişilebilir kiralık konut sorununa çözüm bulmak için, kamu-özel iş birliğinde geliştirdiği ‘GYODER Yeni Konut Modeli’ni tanıttı. Arsa maliyetini ortadan kaldıran model ile uzun dönemli kiracılık mümkün olacak. Kamusal kiraya veren yapısı ile uygun fiyatlı kiralık konutlar üretilecek. Hızlanması gereken kentsel dönüşümün de önü açılacak.
20.07.2023 Ekonomi
AK Parti Genel Başkanvekili Kurtulmuş: Göçmen meselesini çözeceğiz
AK Parti Genel Başkanvekili Kurtulmuş: Göçmen meselesini çözeceğiz AK Parti Genel Başkanvekili Numan Kurtulmuş, “Bu göçmen meselesini de inşallah artan ırkçılığın, gelişen faşizmin bir aracı haline döndürmeden makul ve gerçekten elverişli politikalar kullanarak çözeceğiz” dedi.
9.05.2022 Siyaset
Rusya-Ukrayna savaşında son dakika gelişmesi! Dünyaya duyurdular, savaş bitiyor mu? Müzakerelerle ilgili flaş açıklama...
Rusya-Ukrayna savaşında son dakika gelişmesi! Dünyaya duyurdular, savaş bitiyor mu? Müzakerelerle ilgili flaş açıklama... Rusya-Ukrayna savaşında bölgeden çatışma haberleri gelmeye devam ediyor. Rus işgalciler, bu sabah Polonya sınırının dibindeki bir Ukrayna askeri üssüne füzeler ateşledi. Polonya sınırına yalnızca 10 kilometre mesafedeki üste NATO tarafından Ukraynalılara eğitim verilen Uluslararası Barış ve Güvenlik Merkezi bulunuyordu. Ukraynalı yetkililer NATO'nun kullandığı eğitim üssünün vurulduğunu doğruladı, yerel yöneticiler can kaybının 35'e yükseldiğini bildiriyor. Savaşı durdurmak için masaya oturan Kiev ve Moskova yönetimlerinden gün içinde arka arkaya açıklamalar geldi. ABD ise yaptığı açıklamada Rusya'ya uyarıda bulundu ve NATO'nun 5’inci maddesini hatırlattı. İşte Rusya-Ukrayna savaşında son dakika gelişmeleri...
13.03.2022 Dünya
Görülmemiş bir Rus saldırısı! istihbarat başkanı açıkladı
Görülmemiş bir Rus saldırısı! istihbarat başkanı açıkladı Ukrayna savunma istihbarat başkanı yürekleri ağza getiren bir açıklama yaptı. Rusya'nın görülmemiş ölçekten bir saldırıya hazırlandığını açıklayan Ukraynalı General Budanov, edindikleri istihbarat raporlarına göre saldırının tarihini de açıkladı. Öte yandan Belarus-Polonya sınırında başlayan göçmen krizi, askeri boyuta taşınıyor. Rus basınında çıkan haberlerde, NATO'ya ait zırhlı araçlar ve roketatar sistemleri dahil çok sayıda aracın sevk edildiği görüntüleri deprem etkisi yarattı.
21.11.2021 Dünya
Belarus'un göçmen oyunu kameralara yakalandı yer yerinde oynadı!
Belarus'un göçmen oyunu kameralara yakalandı yer yerinde oynadı! Son dakika haberi... AB'nin ambargo kararına 'göçmen kartı' ile karşılık veren Belarus'un bu oyunu kameraya yakalandı. Görüntüler kısa sürede infial yaratırken, AB ve birlik üyesi Polonya'dan peş peşe sert açıklamalar geldi. Sınırda gerilim yükselirken Polonya bölgeye ilave asker sevk ettiğini duyurdu.
20.08.2021 Dünya
Bakan Çavuşoğlu: Oyalama devri bitti bir yol haritası belirlenecek!
Bakan Çavuşoğlu: Oyalama devri bitti bir yol haritası belirlenecek! Ankara ve Brüksel arasındaki diyaloğun yeni bir faza geçildiğini belirten Dışişleri Bakanı, "Ancak gerçekçi adımlar lazım. AB'nin daha önce verdiği sözleri tutmadığı ortada. Göçmenler konusunda 26 Mart'a kadar yol haritası konusunda çalışacağız. Oyalama devri bitti, bir yol haritası belirlenecek" dedi.
10.03.2020 Siyaset
İletişim Başkanı Altun'dan göçmenlere ilişkin açıklama
İletişim Başkanı Altun'dan göçmenlere ilişkin açıklama İletişim Başkanı Fahrettin Altun, "Benzeri görülmemiş boyuttaki göçmen kriziyle ilgili olarak AB'nin Türkiye ile hareket etmemesi bugünlere gelinmesine neden oldu. AB, 2015 tarihli anlaşmayı tamamen yerine getirmeyerek, Türkiye'yi tek başına bıraktı ve mültecilerin Avrupa'ya yönelmesini önleyeceğimizi umdu. Biz artık bunu yapmayacağız." ifadelerini kullandı.
2.03.2020 Gündem
Trump'a duvar inşaası için 1,3 milyar dolarlık  bütçe
Trump'a duvar inşaası için 1,3 milyar dolarlık bütçe ABD Kongresinin, Başkan Donald Trump'ın Meksika sınırına güvenlik gerekçesiyle örmeyi planladığı duvarın inşası için 1,37 milyar dolarlık bir ödenek paketini onayladığı bildirildi.
16.12.2019 Dünya
Yunanistan'da kriz büyüyor! Silahlarına sarılacaklar
Yunanistan'da kriz büyüyor! Silahlarına sarılacaklar Adalardan ana karaya transfer edilen göçmenlere karşı düzenlenen protesto gösterilerinde çatışma çıktı, bazı Skydra sakinleri Atina yönetiminin adım atmaması halinde silahlarına sarılacaklarını söylüyor.
4.11.2019 Dünya
Numan Kurtulmuş: Dünya üçüncü büyük savaşın içine girdi
Numan Kurtulmuş: Dünya üçüncü büyük savaşın içine girdi CNN TÜRK’te gündemdeki kritik konuları değerlendiren AK Parti Genel Başkanvekili Numan Kurtulmuş, "Türkiye herhangi bir pakta mecbur ya da mahkum değildir. Dünyanın üçüncü büyük bir savaşın içerisine girdi. Bu da ekonomik bir savaşıdır" dedi.
17.02.2019 Siyaset
Angelina Jolie siyasete yeşil ışık yaktı
Angelina Jolie siyasete yeşil ışık yaktı ABD'li aktris Angelina Jolie, BBC Today programında yayınlanan söyleşisinde, gelecekte siyasete atılabileceğinin sinyalini verdi
28.12.2018 Magazin
Angelina Jolie siyasete atılabilir
Angelina Jolie siyasete atılabilir ABD'li aktris Angelina Jolie, gelecekte siyasete atılabileceğinin sinyalini verdi.
28.12.2018 Dünya
Avrupa'da yeni bir düzensiz göçmen krizi
Avrupa'da yeni bir düzensiz göçmen krizi İspanyol sivil yardım kuruluşu Open Arms, Malta ve İtalya hükümetlerinin, Akdeniz'de kurtarılan 313 düzensiz göçmeni ülkelerine almak istemediğini duyurdu.
22.12.2018 Dünya
Trump’tan ‘hükümeti kapatma’ tehdidi!
Trump’tan ‘hükümeti kapatma’ tehdidi! ABD Başkanı Donald Trump, Meksika sınırında devam eden göçmen krizi sebebiyle inşa etmeyi planladığı duvar için gerekli bütçeyi alamaması halinde hükümeti kapatabileceğini açıkladı.
22.11.2018 Dünya
Ruhani'den flaş iş birliği çağrısı
Ruhani'den flaş iş birliği çağrısı İran Cumhurbaşkanı Hasan Ruhani, Avrupa Birliği (AB) ülkelerine "ABD'nin tek taraflı tutumuna" karşı İran'ın yanında yer almaları çağrısında bulundu.
1.11.2018 Dünya
Trump yine tehdit etti: Ordumuz sizi bekliyor
Trump yine tehdit etti: Ordumuz sizi bekliyor ABD Başkanı Donald Trump, Orta Amerika'dan ABD'ye doğru yola çıkan "göçmen kervanına" ilişkin, "Bu, ülkemizi işgaldir ve ordumuz sizi (sınırda) bekliyor olacak." ifadelerini kullandı.
29.10.2018 Dünya
İtalya ve Fransa arasında kriz! 'Macron cevap ver'
İtalya ve Fransa arasında kriz! 'Macron cevap ver' İtalya Başbakan Yardımcısı ve İçişleri Bakanı Matteo Salvini, Fransız polisinin sınırın İtalya tarafındaki Claviere'de göçmenleri bırakıp gittiğinin görüldüğü videoya ilişkin, Fransa Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron'u hedef aldı. Salvini, "Görüntüler bu sabah Claviere’de çekildi. Bu Fransız polisi de mi arabasıyla yanlış yere geldi? Macron, cevap ver!" dedi.
19.10.2018 Dünya
AB'nin yeni sorunu 'tek saat uygulaması'
AB'nin yeni sorunu 'tek saat uygulaması' AB Komisyonunun mevsimsel saat uygulamasını sonlandırması teklifinin ardından ülkelerin yaz ya da kış saati uygulamasını seçmeleri konusunda serbest bırakılması, üyelerin uzlaşamama ihtimalini beraberinde getirdi.
22.09.2018 Dünya
Özgürlük cennetinde aşırı sağın yükselişi
Özgürlük cennetinde aşırı sağın yükselişi İnsan hakları, fikir, basın ve ifade özgürlüğü ile ekonomik gelişim alanında dünyanın ilk 3 ülkesinden biri olan İsveç’te haftaya Pazar günü gerçekleşecek seçimlerde göçmen karşıtı İsveç Demokratları yüzde 25 oyla 100 yıllık sosyal demokrat iktidarı sallıyor
4.09.2018 Dünya
"Yurtdışında tuvalet temizlemeyi bırakın, gelip vatanınızda yaşayın"
"Yurtdışında tuvalet temizlemeyi bırakın, gelip vatanınızda yaşayın" Venezuela Devlet Başkanı Nicolas Maduro, ekonomik kriz nedeniyle ülkeyi terk eden vatandaşlarına seslenerek ülkeye geri dönmeleri çağrısında bulundu.
30.08.2018 Dünya
Dünya tarihinin kaos yılları 2060-2100
Dünya tarihinin kaos yılları 2060-2100 Fütüristlere göre dünya 2060-2100 yılları arasında tarihin en büyük kaos ortamını yaşayacak. Nüfusun görülmemiş oranda arttığı, kaynakların tükenmek üzere olduğu, iklim değişikliğinin hayatı kâbusa çevirdiği bu yıllar insanlık için adeta bir dibe vuruş dönemi olacak
10.03.2018 Gündem
Koalisyonda Türkiye şartı
Koalisyonda Türkiye şartı - Ankara’ya yeni müzakere başlığı yok - Gümrük birliği genişletilmeyecek - Vize serbestisi yok
12.01.2018 Dünya
Anlaşma tamam sıra boşanmada
Anlaşma tamam sıra boşanmada İngiltere Başbakanı May ile Brüksel yetkilileri arasında süren Londra’nın birlik üyeliğinden ayrılmasına ilişkin müzakerelerde ilk aşama tamamlandı
8.12.2017 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Göçmen Krizi ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki göçmen krizi haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.