Göç İdaresi Genel Müdürlüğü

Göç İdaresi Genel Müdürlüğü

Son dakika Göç İdaresi Genel Müdürlüğü haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Göç İdaresi Genel Müdürlüğü ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Göç İdaresi Genel Müdürlüğü haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Göç İdaresi Genel Müdürlüğü

haberleri sayfasında son dakika yaşanan göç idaresi genel müdürlüğü gelişmeleri de dahil olmak üzere 295 göç idaresi genel müdürlüğü haberi bulunmuştur. Tüm göç idaresi genel müdürlüğü haberleri aşağıda listelenmiştir.
MEB'den LGS'ye gireceklere kritiik uyarı!
MEB'den LGS'ye gireceklere kritiik uyarı! Millî Eğitim Bakanlığı, 2 Haziran 2024'te yapılacak Liselere Geçiş Sistemi (LGS) kapsamındaki merkezî sınava ilişkin merak edilen soruları yanıtladı.
13.03.2024 Gündem
AK Parti Ankara Akyurt Belediyesi Başkan adayı Hilal Ayık kimdir? Hilal Ayık kaç yaşında, ne mezunu?
AK Parti Ankara Akyurt Belediyesi Başkan adayı Hilal Ayık kimdir? Hilal Ayık kaç yaşında, ne mezunu? AK Parti Ankara'nın ilçe belediyeleri için belirledikleri adaylar da bugün açıklandı. Peki, AK Parti Akyurt Belediyesi Başkan adayı Hilal Ayık kimdir? Hilal Ayık kaç yaşında? İşte detaylar...
24.01.2024 Gündem
Tunceli Valisi kim oldu, Bülent Tekbıyıkoğlu kimdir nerelidir? Tunceli valisi Bülent Tekbıyıkoğlu’nun biyografisi…
Tunceli Valisi kim oldu, Bülent Tekbıyıkoğlu kimdir nerelidir? Tunceli valisi Bülent Tekbıyıkoğlu’nun biyografisi… Tunceli Valisi değişti mi, yeni Tunceli Valisi Bülent Tekbıyıkoğlu kimdir? Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın imzasıyla Resmi Gazete'de Valiler Kararnamesi yayımlandı. Kararnameye göre 57 ilin valisi değişti. Bülent Tekbıyıkoğlu Tunceli Valisi oldu. Peki, yeni Tunceli Valisi Bülent Tekbıyıkoğlu kimdir, nereli? İşte Tunceli valisi Bülent Tekbıyıkoğlu’nun biyografisi…
10.08.2023 Gündem
Sahte site ile vize dolandırıcılığı yaptılar! Her milletten mağdur var
Sahte site ile vize dolandırıcılığı yaptılar! Her milletten mağdur var Bir vize danışmanlık şirketinin sahibi ve eşi, Göç İdaresi Genel Müdürlüğü’nün internet sitesini taklit ederek yabancı uyruklu kişileri dolandırdı. Mahkeme, şirket sahibi ve eşine ‘nitelikli dolandırıcılık’ suçundan 90 yıl hapis cezası verdi.
8.08.2023 Yaşam
Düzensiz göçmenler sınır dışı ediliyor
Düzensiz göçmenler sınır dışı ediliyor Türkiye'ye yasa dışı yollardan giren 227 Afganistan uyruklu düzensiz göçmen Malatya'dan ülkelerine gönderildi.
18.06.2022 Gündem
LGS’ye girecek binlerce öğrenciyi ilgilendiriyor! Tek tek açıklandı, bu detaylara dikkat...
LGS’ye girecek binlerce öğrenciyi ilgilendiriyor! Tek tek açıklandı, bu detaylara dikkat... Binlerce öğrenciyi ilgilendiren uyarı! Geri sayım başladı, geleceğini güzel bir eğitimle şekillendirmek isteyen gençler için çok az bir zaman kaldı. Uzmanlardan uyarılar art arda geldi, MEB’in yayınladığı örnek sorulara dikkat çekildi. Liselere Geçiş Sınavı’na (LGS) sayılı günler kaldı. Harıl harıl ders çalışan öğrenciler heyecanla 5 Haziran’ı bekliyor. Öğrencilerin derslerine düzenli ve eksiksiz bir şekilde hazırlanması kadar bu emekleri sınava doğru bir şekilde yansıtması da önem taşıyor. Son haftada, sene başından bu yana yapılan çalışmaların değerlendirmesinin yapılması gerektiğini ifade eden uzmanlar, “Hangi ders veya konularda iyisin, nerelerde eksiklerin var? Hangi soru türlerinde zorlanıyorsun? Son hafta en çok neye ihtiyacın var?” gibi sorularla durum değerlendirmesi yapılabileceğini söyledi. İşte LGS öncesi en çok merak edilen sorular ve rahat bir sınav için yapılması gerekenler...
26.05.2022 Eğitim
LGS ile ilgili son dakika açıklaması! MEB'den flaş sınav açıklaması! Yüz binlerce öğrenciyi ilgilendiriyor
LGS ile ilgili son dakika açıklaması! MEB'den flaş sınav açıklaması! Yüz binlerce öğrenciyi ilgilendiriyor LGS ile ilgili flaş gelişme! MEB'den son dakika açıklaması geldi. Yüz binlerce öğrenciyi ilgilendiriyor. 5 Haziran’da yapılacak Liselere Geçiş Sistemi sınavına ilişkin detaylar belli oldu. Öğrenciler kendi okullarında sınava girecek. Milli Eğitim Bakan Yardımcısı Sadri Şensoy, “Asıl sınavın yarısı kadar örnek soru yayımlıyoruz. Bugüne kadar yayımladığımız tüm örnek soruları aralık ve nisanda öğrencilerimize ücretsiz gönderdik” dedi.
24.05.2022 Eğitim
Bakan Soylu: Kılıçdaroğlu'nun göç bilgisi yok mesabesindedir
Bakan Soylu: Kılıçdaroğlu'nun göç bilgisi yok mesabesindedir İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, "Kılıçdaroğlu'nun göç meselesindeki bilgisi yok mesabesindedir, cehalet düzeyindedir. Bugün onları ölüme, yokluğa, oradaki sefalete, Esad'ın katliam rejimine teslim etmek, insanlıkla bağdaşmaz" dedi.
15.04.2022 Siyaset
'Muz yeme akımı' sonrası harekete geçildi! Sınır dışı edilecekler
'Muz yeme akımı' sonrası harekete geçildi! Sınır dışı edilecekler İçişleri Bakanlığı Göç İdaresi Genel Müdürlüğü, bir sokak röportajı üzerine sosyal medyadaki "provokatif amaçlı paylaşımlara" ilişkin 7 yabancı uyruklunun sınır dışı edilmelerine yönelik işlem başlatılacağını bildirdi.
28.10.2021 Gündem
Türkiye dünyada bunu geliştiren yedinci ülke oldu! 5.5 milyon yabancı parmak izi kayıtta
Türkiye dünyada bunu geliştiren yedinci ülke oldu! 5.5 milyon yabancı parmak izi kayıtta Göç İdaresi, kayıt altına aldığı 5.5 milyon yabancı arasından parmak izi sorgusunu 2.5 saniyede yapabiliyor. Türkiye, kendi biyometrik veri algoritmasını geliştiren yedinci ülke oldu.
11.10.2021 Gündem
Özel güvenlik şefinden büyük vurgun! Suriye, Afganistan, Irak ve Çin...
Özel güvenlik şefinden büyük vurgun! Suriye, Afganistan, Irak ve Çin... Suriye, Afganistan, Irak ve Çin gibi ülkelerden kaçarak Türkiye’ye sığınan göçmen-sığınmacıları dolandıran çete, Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı’nca yürütülen soruşturma kapsamında Mali Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü’nün 1 yıllık teknik-fiziki takibinin ardından ortaya çıkarıldı.
29.07.2021 Gündem
Göç İdaresi Genel Müdürlüğü sözleşmeli personel alıyor!
Göç İdaresi Genel Müdürlüğü sözleşmeli personel alıyor! Göç İdaresi Genel Müdürlüğü Bilgi Teknolojileri Dairesi Başkanlığı bünyesinde istihdam edilmek üzere bilişim personeli alacak. Peki, Göç İdaresi personel alımı başvurusu nasıl yapılır? Göç İdaresi bilişim personeli maaşları ne kadar? Göç İdaresi Genel Müdürlüğü personel alımı şartları!
14.07.2021 Personel Alımı
Rusya'ya uçamayan 16 Afgan İstanbul Havalimanı'nda kaldı
Rusya'ya uçamayan 16 Afgan İstanbul Havalimanı'nda kaldı Afganistan'dan Rusya'nın St. Petersburg şehrine aktarmalı gitmek üzere 22 Haziran'da THY uçağıyla İstanbul Havalimanı'na gelen Afganistanlı 16 kişi, Rusya'ya gidecek uçağa kabul edilmeyince havalimanındaki transit bölgede kaldı. Ülkelerine geri dönmek istemeyen ve Türkiye sığınma talep eden grubun, Göç İdaresi Genel Müdürlüğü'ne 'uluslararası koruma' başvurusu yaptığı öğrenildi.
10.07.2021 Gündem
İçişleri Bakanlığı Göç İdaresi 1309 personel alacak!
İçişleri Bakanlığı Göç İdaresi 1309 personel alacak! Göç İdaresi Genel Müdürlüğü merkez ve taşra teşkilatı emrinde istihdam edilmek üzere 1309 pozisyon için sözlü giriş sınavı ile sözleşmeli personel alımı yapılacak. Peki, Göç İdaresi personel alımı başvurusu nasıl yapılır? İşte Göç İdaresi personel alımı başvuru şartları...
21.06.2021 Personel Alımı
Göç İdaresi 1309 personel alacak! Göç İdaresi personel alımı başvurusu ve ücretleri!
Göç İdaresi 1309 personel alacak! Göç İdaresi personel alımı başvurusu ve ücretleri! Merkez teşkilatında 5 avukat, taşra teşkilatında ise 14 sosyal çalışmacı, 60 şoför, 15 avukat, 1215 koruma ve güvenlik görevlisi alınacak. Sınav başvuruları 21 Haziran saat 10.00'da başlayıp 25 Haziran saat 17.00'de sona erecek. Öte yandan ilanda sözleşmeli personele ödenecek ücretlere ilişkin tablo da bulunuyor. İşte Göç İdaresi personel alımı başvurusu ve ücretler…
19.06.2021 Personel Alımı
İçişleri Bakanlığı Göç İdaresi Genel Müdürlüğü İŞKUR üzerinden 225 işçi alımı yapacak! Başvuru şartları ve koşuları…
İçişleri Bakanlığı Göç İdaresi Genel Müdürlüğü İŞKUR üzerinden 225 işçi alımı yapacak! Başvuru şartları ve koşuları… İçişleri Bakanlığı Göç İdaresi Genel Müdürlüğü, son başvuru tarihi 18 Haziran 2021, Temizlik Görevlisi, 225 işçi alacak. Göç İdaresi Genel Müdürlüğü personel alımı şartları nelerdir? 225 işçi alımı başvurusu nasıl yapılır?
14.06.2021 Personel Alımı
KPSS şartı aranmıyor! Çok sayıda personel alınacak, işte detaylar...
KPSS şartı aranmıyor! Çok sayıda personel alınacak, işte detaylar... KPSS şartı aranmıyor. Resmi Gazete'de son dakika iş ilanı yayımlandı. İçişleri Bakanlığına bağlı Göç İdaresi Genel Müdürlüğü sürekli işçi kadrosuna 225 temizlik görevlisi, Yüksek Seçim Kurulu da sözleşmeli olarak 6 çözümleyici ve 3 programcı alacak. Adaylar başvurularını internet üzerinden yapabilecek. Personel alımı farklı şehirlerde olacak.
13.06.2021 Çalışma Hayatı
İçişleri Bakanlığı'ndan flaş anket açıklaması! En yüksek oran...
İçişleri Bakanlığı'ndan flaş anket açıklaması! En yüksek oran... İçişleri Bakanlığı, mayıs ayında yapılan ankete göre vatandaşların Bakanlık hizmetlerinden duyduğu memnuniyet oranının yüzde 82 olarak belirlendiğini, uygulanan politikalar arasında en yüksek memnuniyetin yüzde 85,89 ile terör örgütleriyle mücadeleden duyulduğunu bildirdi.
12.06.2021 Gündem
LGS ne zaman, saat kaçta başlayacak, kaç dakika sürecek-oturum saatleri? LGS sınav giriş belgesi alma ekranı ve saati…
LGS ne zaman, saat kaçta başlayacak, kaç dakika sürecek-oturum saatleri? LGS sınav giriş belgesi alma ekranı ve saati… LGS maratonu başladı. 2021 Liselere Geçiş Sınavı (LGS) bu hafta pazar günü yapılacak. Sınava girecek öğrenci ve aileleri ise pazar günü uygulanacak olan sokağa çıkma yasağından muaf tutulacak. LGS sınavına girecek olan öğrencilerin mağduriyet yaşamaması için il ve ilçe nüfus müdürlükleri de cumartesi günü açık olacak. Peki LGS sınavı ne zaman 2021, saat kaçta başlayacak? İşte LGS sınav giriş saat ve giriş belgesi alma ekranı…
4.06.2021 Eğitim
Yerli parmak izi tanıma sistemi mart ayında kullanılmaya başlanacak!
Yerli parmak izi tanıma sistemi mart ayında kullanılmaya başlanacak! BİYOTEKSAN’ın HAVELSAN mühendislik desteği ile geliştirdiği, yerli parmak izi tanıma sisteminde son aşamaya gelindi. Sistem ilk olarak mart ayında itibaren İçişleri Bakanlığı’nda kullanılmaya başlanacak.
7.02.2021 Bilim ve Teknoloji
İçişleri Bakanlığı duyurdu! 2 bin 475 kişi  yakalandı
İçişleri Bakanlığı duyurdu! 2 bin 475 kişi yakalandı İçişleri Bakanlığı'nca ülke genelinde yapılan "Aranan Şahıslar ve Göçmen Kaçakçılığı Uygulaması"nda çeşitli suçlardan aranan 2 bin 475 kişi yakalandı.
31.01.2021 Gündem
Esenyurt ve Fatih ilçeleri ile ilgili flaş karar! Kabul edilmeyecek...
Esenyurt ve Fatih ilçeleri ile ilgili flaş karar! Kabul edilmeyecek... Gelen son dakika haberine göre; Göç İdaresi Genel Müdürlüğü, İstanbul'un Esenyurt ve Fatih ilçelerinde yabancıların yatırım amaçlı kısa dönem ikamet izin talepleri ile üniversitelerde kayıtlı öğrencilerin "öğrenci ikamet izni" talepleri hariç, ikamet izni amacıyla yapılan ilk başvuruların 15 Ocak'tan itibaren kabul edilmeyeceğini bildirdi.
26.01.2021 Gündem
Göç İdaresi avukat alımı yapacak! İşte başvuru şartları...
Göç İdaresi avukat alımı yapacak! İşte başvuru şartları... Göç İdaresi Genel Müdürlüğüne 17 avukat alınacak. Resmi Gazete'nin bugünkü sayısında yayımlanan ilana göre, Göç İdaresi Genel Müdürlüğü merkez ve taşra teşkilatında 17 avukat istihdam edilecek. Alımlar için sözlü giriş sınavına başvurular 21-30 Aralık'ta yapılacak.
21.12.2020 Personel Alımı
Göç İdaresi Genel Müdürlüğüne 17 avukat alınacak
Göç İdaresi Genel Müdürlüğüne 17 avukat alınacak İçişleri Bakanlığı Göç İdaresi Genel Müdürlüğünün avukat kadrosuna 17 personel alınacak.
18.12.2020 Çalışma Hayatı
İçişleri Bakanlığı personel alımı başvurusu nasıl yapılır? İçişleri Bakanlığı personel alımı başvuru ekranı!
İçişleri Bakanlığı personel alımı başvurusu nasıl yapılır? İçişleri Bakanlığı personel alımı başvuru ekranı! İçişleri Bakanlığı sözleşmeli bilişim personeli alacak. İçişleri Bakanlığı personel alımı ilanı Aile ve Çalışma Bakanlığı'nın kamu personel alımı ilanlarında yayınlandı. Peki, İçişleri Bakanlığı personel alımı başvurusu nasıl yapılır? İçişleri Bakanlığı personel alımı başvuru şartları nedir? İçişleri Bakanlığı personel alımı ilanının detayları...
13.11.2020 Personel Alımı

Benzer Haber Etiketleri

Göç İdaresi Genel Müdürlüğü ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki göç idaresi genel müdürlüğü haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.