Glaxosmithkline

Glaxosmithkline

Son dakika GlaxoSmithKline haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan GlaxoSmithKline ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını GlaxoSmithKline haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Glaxosmithkline

haberleri sayfasında son dakika yaşanan glaxosmithkline gelişmeleri de dahil olmak üzere 63 glaxosmithkline haberi bulunmuştur. Tüm glaxosmithkline haberleri aşağıda listelenmiştir.
Ceza alan zincir marketler! Hangi zincir marketler ceza aldı, neden ceza yediler? Zincir marketlere ceza listesi
Ceza alan zincir marketler! Hangi zincir marketler ceza aldı, neden ceza yediler? Zincir marketlere ceza listesi Ceza alan zincir marketler hangileri? Rekabet Kurulu, zincir marketlere 2,7 milyar liralık ceza verilen soruşturmanın devamı kapsamında, 13 teşebbüse 878,6 milyon liralık idari para cezası uygulanmasını kararlaştırdı. İşte Ceza alan zincir marketler…
23.12.2022 Ekonomi
Rekabet Kurumundan 13 firmaya 878 milyon lira ceza
Rekabet Kurumundan 13 firmaya 878 milyon lira ceza Rekabet Kurumu, 13 firmaya 'dolaylı olarak marketlerdeki raf fiyatlarının artmasına sebep olabilecek rekabet ihlali' sebebiyle 878 milyon lira para cezası verdi.
21.12.2022 Ekonomi
Koronavirüs salgını ne zaman bitecek? Tarih verildi! Eylül 2022'de...
Koronavirüs salgını ne zaman bitecek? Tarih verildi! Eylül 2022'de... Kovid-19 enfeksiyonuna karşı geliştirilen ilaçların umut verdiğini belirten Prof. Dr. İftihar Köksal, Eylül 2022’de virüsün grip formuna dönüşeceğini söyledi. İlaçları akıllı füzeye benzeten Prof. Dr. Unutmaz’a göre ise gelecek baharda Kovid ölümcül olmaktan çıkacak.
10.12.2021 Yaşam
Sotrovimab nedir? Covid-19’a karşı geliştirilen sotrovimab ilacına kullanım izni verildi mi?
Sotrovimab nedir? Covid-19’a karşı geliştirilen sotrovimab ilacına kullanım izni verildi mi? İngiltere merkezli ilaç şirketi GlaxoSmithKline, Covid-19’a karşı geliştirdikleri sotrovimab isimli ilacın Omicron varyantına karşı da etkili olduğunu açıkladı. Peki, Sotrovimab nedir? Covid-19’a karşı geliştirilen sotrovimab ilacına kullanım izni verildi mi?
3.12.2021 Sağlık
13 ünlü şirket hakkınsa soruşturma!
13 ünlü şirket hakkınsa soruşturma! Rekabet Kurulu'nca, hızlı tüketim malları sektöründe üretici/tedarikçi olarak faaliyet gösteren 13 teşebbüs hakkında soruşturma açılmasına karar verildi
3.06.2021 Ekonomi
Pandemi ne zaman sona erecek? Tarih verdi
Pandemi ne zaman sona erecek? Tarih verdi ABD merkezli teknoloji devi Microsoft'un kurucusu Bill Gates koronavirüs pandemisinin ne zaman sonra ereceği hakkında açıklamalarda bulundu. Gates pandemi için bir de bitiş öngörüsünü tarih vererek açıkladı.
26.04.2021 Gündem
Corona ilacı bulundu mu? Korona ilacı son gelişme ve haberler!
Corona ilacı bulundu mu? Korona ilacı son gelişme ve haberler! Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan geçtiğimiz gün Kabine Toplantısı yaptığı açıklamada, Türkiye'nin ilaç çalışmalarıyla ilgili önemli gelişmeyi paylaştı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, kritik toplantının ardından yaptığı açıklamada, ‘’Hekimlerimizin COVİD-19 hastalığı tedavisinde etkin şekilde kullandığı Favipiravir isimli ilacı TÜBİTAK çatısı altında çalışan bilim insanlarımız kendi sentezimizle üretmeyi başardı.’’ İfadelerini kullandı. Öte yandan, ''TÜBİTAK Covid-19 Türkiye Platformu'' çatısı altındaki bilim insanları tarafından yeni tip koronavirüse (Kovid-19) karşı geliştirilen ilk yerli sentez ilaç görücüye çıktı. Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, "İlacın ruhsatlandırma aşamasına gelmesi hem mutluluk hem de gurur verici." ifadelerini kullandı. İşte Korona ilacı son gelişme ve haberler…
12.06.2020 Gündem
Astrazeneca kimin? Astrazeneca sahibi kim? AstraZeneca Kovid -19 aşısının üretimine başlayacak!
Astrazeneca kimin? Astrazeneca sahibi kim? AstraZeneca Kovid -19 aşısının üretimine başlayacak! Merkezi İngiltere’nin Cambridge kentinde olan ilaç firması AstraZeneca, yeni tip koronavirüse (Kovid-19) karşı geliştirilen potansiyel aşının üretimine başlayacaklarını bildirdi. İngiliz yayın kurumu BBC’ye değerlendirmede bulunan AstraZeneca Üst Yöneticisi Pascal Soriot, potansiyel aşının denemelerinin devam etmesine rağmen üretime başlanacağını belirtti. Peki, Astrazeneca kimin? Astrazeneca sahibi kim?
5.06.2020 Gündem
ABD'de herkes bu müslümanı konuşuyor! Trump göreve getirmişti
ABD'de herkes bu müslümanı konuşuyor! Trump göreve getirmişti ABD Başkanı Donald Trump'ın, yeni tip corona virüs (Kovid-19) salgınına karşı oluşturulan aşı programının başına getirdiği Fas asıllı Amerikalı Müslüman doktor Moncef Saloui Amerikan kamuoyunda ilgi odağı oldu.
17.05.2020 Dünya
Aşı sayesinde Türkiye'de 14 bin ölüm engelleniyor
Aşı sayesinde Türkiye'de 14 bin ölüm engelleniyor Enfeksiyon Hastalıkları Derneği Başkanı Prof. Dr. Mehmet Ceyhan, "Türkiye'de aşılama sayesinde her yıl 14 bin 296 ölüm engelleniyor. Yeni aşıların takvime eklenmesiyle yılda ortalama bin çocuğun daha hayatı kurtarılabilir." dedi.
27.09.2019 Sağlık
Koç Holding’in acı günü
Koç Holding’in acı günü Koç Holding’de 20 yıldır yönetim kurulu üyesi olarak görev yapan Prof. Dr. John H. Mc Arthur hayatını kaybetti.
22.08.2019 Ekonomi
Dünyaca ünlü sunucu taciz iddiaları yüzünden kovuldu
Dünyaca ünlü sunucu taciz iddiaları yüzünden kovuldu ABD'de Fox News, cinsel taciz iddialarına muhatap olan televizyon programcısı Bill O’Reilly ile artık çalışmayacaklarını duyurdu.
20.04.2017 Dünya
Sinir hücreleri kontrol edilerek hastalıklar iyileştirilecek
Sinir hücreleri kontrol edilerek hastalıklar iyileştirilecek Bilim adamları, sinir hücrelerindeki sinyalleri elektrik akımıyla kontrol altına alarak bazı hastalıkları tedavi etmeyi başardı
2.08.2016 Sağlık
Regus'tan yeni ofis konsepti
Regus'tan yeni ofis konsepti Regus, Türkiye’deki müşterilerini yeni konseptlerle tanıştırmaya devam ediyor.
17.05.2016 Arşiv
5 dakikanızı ayırarak bir hayatı kurtarın!
5 dakikanızı ayırarak bir hayatı kurtarın! Kızılay ile birlikte hareket eden GSK, 15 Haziran Dünya Donör Günü’nde herkesi Kadıköy Meydanı’na Kızılay Bağış Tırı’na kök hücre bağışına davet ederken, Kök Hücre Kardeşliği ile ilgili merak edilenleri GSK Türkiye Medikal Direktörü, Medipol Üniversitesi Öğretim Görevlisi Dr. Yıldıray Tanrıver ile konuştuk.
4.06.2015 Sağlık
İlk Ebola aşısı yola çıktı
İlk Ebola aşısı yola çıktı İngiliz ve ABD ortak yapımı Ebola aşısı, Liberya'ya gönderildi.
23.01.2015 Dünya
İlaç devinde seks kasedi skandalı!
İlaç devinde seks kasedi skandalı! İlaç devi GlaxoSmithKline'ın üst düzey yöneticisinin gizli kayıtla çekilmiş seks kasedi ülke gündemine bomba gibi düştü.
30.06.2014 Dünya
İlaç devine soruşturma!
İlaç devine soruşturma! Çin'de dünya ilaç devi GlaxoSmithKline'la (GSK) ilgili rüşvet soruşturmasının tamamlanarak adli makamlara teslim edildiği bildirildi.
14.05.2014 Dünya
Şeker aşısı onaylandı
Şeker aşısı onaylandı Şeker hastalarına umut verecek bir aşı bulunmuştu...
25.04.2014 Sağlık
Türk şirket İngiliz devine satıldı!
Türk şirket İngiliz devine satıldı! Türk mobil şirketi Pozitron 100 Milyon ABD Dolarına İngiliz Mobil Para Şirketi Monitise’a satıldı.
3.02.2014 Ekonomi
İngiltere-Çin anlaştı!
İngiltere-Çin anlaştı! Cameron ortaklık sözü verdi
2.12.2013 Dünya
İlaç devine rüşvet şoku!
İlaç devine rüşvet şoku! Yetkilileri Çin'e gönderdi
22.07.2013 Dünya
Türk Gayrimenkul Sektörünün Londra Çıkarması
Türk Gayrimenkul Sektörünün Londra Çıkarması GYODER’in yabancı fonlara yönelik planladığı ‘roadshow’ları başladı: Türkiye gayrimenkul sektörünün Londra çıkarması
14.11.2012 Arşiv
Bu ilaçları kullananlar dikkat!
Bu ilaçları kullananlar dikkat! İlaç devine rekor tazminat
3.07.2012 Yaşam
Oxford'da dev buluşma!
Oxford'da dev buluşma! TÜRKİYE ve İngiltere arasında diyalogu güçlendirmek için ’Tatlıdil’ kullanılacak...
5.10.2011 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Glaxosmithkline ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki glaxosmithkline haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.