Gazete Vatan Logo

İlaç devinde seks kasedi skandalı!

İlaç devi GlaxoSmithKline'ın üst düzey yöneticisinin gizli kayıtla çekilmiş seks kasedi ülke gündemine bomba gibi düştü.

İngiliz ilaç devi GlaxoSmithKline'ın Çin'de başı beladan kurtulmuyor. Daha önce de yolsuzluk skandalıyla sarsılan ilaç devi GlaxoSmithKline'ın üst düzey yöneticisinin gizli kayıtla çekilmiş seks kasedi ülke gündemine bomba gibi düştü.

Reuters'in haberine göre, GlaxoSmithKline'da 10 aydır yolsuzluk ve rüşvet soruşturması yürütülüyor. Aynı zamanda bu soruşturmada da adı geçen Mark Reilly, seks kasedi komplosunun da bu davayla ilgili olabileceğini savunuyor. Çin'den çıkışı yasaklanan İngiliz ark Reilly, bu soruşturmadan hapis cezası alabilir.

Çinli yetkililer ve doktorlara rüşvet verdiği iddialarının ardından soruşturma başlatılan GSK'da bu kez gündemde üst düzey yönetici Mark Reilly'nin seks kasedi var. Reilly'nin otel odasında gizlice çekilen seks kasedi tüm şirket yöneticilerine e-maille gönderildi. Seks kasedinin tüm şirkete yayılmasıyla ne yapacağını şaşıran Mark Reilly'nin İngiliz bir özel dedektifle videoyu çeken kişiyi aramaya başladığı belirtildi.