Gizli Toplantı

Gizli Toplantı

Son dakika gizli toplantı haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan gizli toplantı ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını gizli toplantı haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Gizli Toplantı

haberleri sayfasında son dakika yaşanan gizli toplantı gelişmeleri de dahil olmak üzere 867 gizli toplantı haberi bulunmuştur. Tüm gizli toplantı haberleri aşağıda listelenmiştir.
CHP'de kriz büyüyor! Kılıçdaroğlu 'bırakma' şartını açıkladı
CHP'de kriz büyüyor! Kılıçdaroğlu 'bırakma' şartını açıkladı CHP'de iç savaş devam ediyor. PM’de “değişimciler” güç gösterisi yaptı. 11,5 saatlik toplantıda sert tartışmalar yaşandı tansiyon hiç düşmedi. Kulislerde “el enseler çekildi asıl savaş ve pazarlık şimdi başlıyor” yorumları yapılıyor. Öte yandan Kılıçdaroğlu, belediye başkanları toplantısında genel başkanlığı bırakma şartını da açıkladı.
25.07.2023 Gündem
İmamoğlu'nun zoom toplantısına Kılıçdaroğlu'ndan ilk tepki geldi
İmamoğlu'nun zoom toplantısına Kılıçdaroğlu'ndan ilk tepki geldi İmamoğlu’nun zoom üzerinden CHP’nin önemli isimleriyle yaptığı toplantı kaydının kamuoyuna yansıması sonrası Kılıçdaroğlu MYK’yı topladı. Toplantının kim tarafından kayda alınıp sızdırıldığı gizemini korurken CHP Sözcüsü Öztrak, olayı etik dışı olarak niteledi. MYK’da bazı üyeler ise gizli toplantı katılımcılarının istifasını istedi...
20.07.2023 Gündem
Ekrem İmamoğlu'nun değişim toplantısının görüntüsü gündeme bomba gibi düştü! Yarkadaş: İzlerken utandım
Ekrem İmamoğlu'nun değişim toplantısının görüntüsü gündeme bomba gibi düştü! Yarkadaş: İzlerken utandım Değişim tartışmalarının devam ettiği CHP'de İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun ekibi ile yaptığı çevrim içi değişim toplantısının bir kısmı sosyal medyaya sızdı. Kayıtlarda ne konuşuluyordu, kimler vardı? Toplantıya ilişkin ayrıntıları CNN TÜRK Muhabiri Melike Görür anlattı. Değişim toplantısına ilişkin tartışmalar sürerken görüntülere bir tepki de Barış Yarkadaş'tan geldi. Yarkadaş, 'Belediye başkanının “amiri” pozisyonunda olanlar, belediye başkanının “memuru” gibi sıraya geçip “arz ediyor.”' dedi.
19.07.2023 Gündem
Sevgilisi tarafından darbedilmişti! Esra Asena Temir hayata tutunamadı
Sevgilisi tarafından darbedilmişti! Esra Asena Temir hayata tutunamadı Mersin'de sevgilisi Mustafa Bangiz (34) tarafından aralarında çıkan tartışmada darbedilen bir giyim mağazasında yöneticilik yapan Esra Asena Temir (27), yaşamını yitirdi. 
3.07.2023 Yaşam
Üç il için kritik petrol kararı! 2 yıl daha uzatıldı
Üç il için kritik petrol kararı! 2 yıl daha uzatıldı İstanbul, Tekirdağ ve Adana için önemli bir karar geldi. Türkiye Petrolleri Anonim Ortaklığı bu noktalarda petrol arama ruhsatının süresini 2 yıl daha uzattı. Karar toplamda yaklaşık 87 bin 985 hektarlık bir alanı kapsıyor.
3.07.2023 Ekonomi
Kabine toplantısı başladı! Tüm gözler memur ve emekli zammı oranında
Kabine toplantısı başladı! Tüm gözler memur ve emekli zammı oranında Cumhurbaşkanlığı Kabinesi toplandı. Toplantının gündem maddeleri arasında memur ve emeklilerin maaşlarına yılın ikinci yarısı için yapılacak zam oranı da bulunuyor.
3.07.2023 Gündem
CHP'de 'gizli toplantı' iddiası! Kaftancıoğlu davetine katılmayan ismi görevden aldı
CHP'de 'gizli toplantı' iddiası! Kaftancıoğlu davetine katılmayan ismi görevden aldı 14 Mayıs ve 28 Mayıs seçimlerinin ardından CHP'de başlayan 'değişim' tartışmaları sürerken, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu ile ilgili çok konuşulacak bir 'gizli toplantı' iddiası gündeme geldi. İddiaya göre Genel Başkan olmak isteyen İmamoğlu, 18 ilçe başkanı ile gizli toplantı yaptı. CHP İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu ise o başkanları görüşmeye çağırdı, davetine katılmayan ismi görevden aldı.
3.07.2023 Gündem
MİT'ten dev operasyon! Öldürüldüler
MİT'ten dev operasyon! Öldürüldüler Terör örgütü PKK'nın istihbarat ve finans faaliyetlerini yürüten 3 örgüt mensubu Irak'ın Metina bölgesinde MİT'in operasyonuyla etkisiz hale getirildi.
22.02.2021 Gündem
Gizli toplantıya sızdı, ortalık karıştı! Dünya bu olayı konuşuyor
Gizli toplantıya sızdı, ortalık karıştı! Dünya bu olayı konuşuyor Avrupa Birliği Savunma Bakanlarının Zoom üzerinden gerçekleştirdiği gizli toplantıya sızan gazetecinin ortaya çıkardığı güvenlik açığı olay yarattı. Gelen son dakika haberine göre durumu Twitter'dan da paylaşan Hollandalı gazetecinin ortaya çıkardığı gizli toplantı apar topar iptal edilirken bu tür üst düzey çevrimiçi toplantıların güvenliği tartışmaya açılmış oldu.
21.11.2020 Dünya
PKK'nın sözde Metina istihbarat sorumlusu Ahmet Bal öldürüldü!
PKK'nın sözde Metina istihbarat sorumlusu Ahmet Bal öldürüldü! MİT'in istihbaratıyla düzenlenen operasyonda, kırmızı bültenle aranan PKK'nın sözde Metina istihbarat sorumlusu Ahmet Bal etkisiz hale getirildi.
20.10.2020 Gündem
Gizlice görüştüler: İsrail'den Suudi Arabistan'a skandal teklif
Gizlice görüştüler: İsrail'den Suudi Arabistan'a skandal teklif Tel Aviv yönetiminin Suudi Arabistan ile İsrail arasında petrol boru hattı inşa edilmesi için Riyad'a teklif götüreceği belirtildi.
16.09.2020 Dünya
ABD basını gizli belgeleri yayınladı! İstihbaratın özel arşivinden sızdırıldı
ABD basını gizli belgeleri yayınladı! İstihbaratın özel arşivinden sızdırıldı ABD basını İran'ın Irak'taki "siyasi hegemonyası"yla ilgili gizli belgeleri yayınladı. 700 sayfalık belgelerde yer alan iddialarla yer yerinden oynayacak...
18.11.2019 Dünya
Bomba iddia... Gizli toplantı!
Bomba iddia... Gizli toplantı! İsrail ve Birleşik Arap Emirlikleri'nin (BAE), ABD aracılığıyla, tehdit olarak gördükleri İran konusunda gizli toplantılar yaptığı iddia edildi.
15.08.2019 Dünya
CHP Lideri Kılıçdaroğlu ve İYİ Parti Lideri Akşener'den ortak açıklama!
CHP Lideri Kılıçdaroğlu ve İYİ Parti Lideri Akşener'den ortak açıklama! CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, İstanbul'da seçim sonuçlarına yapılan itirazlara ilişkin, "Olay artık bir büyükşehir belediye başkanının seçilip seçilmeme olayı olmanın ötesine taşmıştır. Bu bir demokrasi olayıdır. Ya demokrasiden, demokrasinin kalıcılığından yana tavır alınacak ve karar verilecektir veya demokrasi yargıçlar eliyle katledilecektir." dedi.
8.04.2019 Siyaset
"FETÖ, TSK’da her yeri sarmış"
"FETÖ, TSK’da her yeri sarmış" B.A. isimli muvazzaf subay mahkemede itirafçı oldu. Gizli toplantı adreslerinin ankesörlü telefon üzerinden verildiğini söyleyen B.A., FETÖ’cülerin TSK’da her yeri sardıklarını kaydetti.
25.05.2018 Gündem
Bağ evinde albaylarla gizli toplantı yapılmış
Bağ evinde albaylarla gizli toplantı yapılmış Bursa’da itirafçı olan bir işadamı, Yiğitali Mahallesi’nde bulunan kendisine ait bağ evinde FETÖ’nün 2013 yılında bir toplantı yaptığını anlattı
14.05.2018 Gündem
Türkiye karşıtı toplantı yapmışlar! 5 ülke...
Türkiye karşıtı toplantı yapmışlar! 5 ülke... BAE'nin başını çektiği Türkiye karşıtı ittifakın nasıl oluştuğuna ilişkin yeni ipuçları çıktı. BAE'nin ABD’deki lobicisi George Nader, 2015'te Kızıldeniz’de bir yatta 5 Arap liderini toplayarak, "Türkiye ve İran karşıtı yeni bir bölgesel ittifak kurmalarını" teklif etmiş.
21.03.2018 Dünya
"Büyükada" davası başladı
"Büyükada" davası başladı Büyükada'da yapılan toplantıya ilişkin aralarında yabancı uyrukluların da bulunduğu 8'i tutuklu 11 sanığın "silahlı terör örgütüne üye olma" ve "silahlı terör örgütüne yardım etme" suçlarından 15'er yıla kadar hapis cezası istemiyle yargılanmasına başlandı.
29.09.2021 Gündem
Büyükada iddianamesi kabul edildi
Büyükada iddianamesi kabul edildi İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından, Büyükada'da yapılan toplantıya ilişkin, aralarında yabancı uyrukluların da bulunduğu 8'i tutuklu 11 şüpheli hakkında, "silahlı terör örgütüne üye olma" ve "silahlı terör örgütüne yardım etme" suçlarından hazırlanan iddianame kabul edildi. İlk duruşma 25 Ekim'de Çağlayan'daki İstanbul Adalet Sarayı'nda yapılacak
29.09.2021 Gündem
Gizli toplantının detayları: Kerkük başkent olacak, PKK ile…
Gizli toplantının detayları: Kerkük başkent olacak, PKK ile… Barzani'nin danışmanı Hoşyar Zebari'nin evinde yapılan Irak'ı parçalama toplantısının detayları netleşiyor. Toplantıda Kerkük'ün başkent yapılması ve PKK-PYD'den ortak ordu kurulması konuşulmuş.
26.09.2017 Dünya
Büyükada'daki toplantıda gözaltına 10 kişi adliyeye sevk edildi
Büyükada'daki toplantıda gözaltına 10 kişi adliyeye sevk edildi Büyükada'da düzenlenen gizli toplantıda gözaltına alınanlar İstanbul Terörle Mücadele Şubesi'ndeki sorgularının ardından adliyeye sevk edildi.
29.09.2021 Gündem
Yutulabilir flash bellek kullanmışlar
Yutulabilir flash bellek kullanmışlar Kahramanmaraş’taki ‘emniyet imamı’: “Gizli toplantı kararları çift şifreli ve yutulabilecek flash belleklere aktarılırdı”
29.09.2021 Gündem
Gizli FETÖ toplantıları o restoranda yapılmıştı
Gizli FETÖ toplantıları o restoranda yapılmıştı FETÖ adına faaliyetlerde bulunulduğu gerekçesiyle kayyum atanan Pinhan Restoran’da örgütün gizli toplantılarının yapıldığı iddiasıyla hazırlanan iddianamede 8 şüpheli hakkında müebbet hapis talep edildi
29.09.2021 Gündem
Gizli toplantı yaparken yakalandılar!
Gizli toplantı yaparken yakalandılar! Bursa'da bir kitabevinde gizli toplantı yaparken suçüstü yakalanan 10 şüpheli adliyeye sevk edildi
29.09.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Gizli Toplantı ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki gizli toplantı haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.