Gizli Çekim

Gizli Çekim

Son dakika gizli çekim haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan gizli çekim ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını gizli çekim haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Gizli Çekim

haberleri sayfasında son dakika yaşanan gizli çekim gelişmeleri de dahil olmak üzere 255 gizli çekim haberi bulunmuştur. Tüm gizli çekim haberleri aşağıda listelenmiştir.
Taş Kağıt Makas'ta gözyaşları sel olup akacak! Harun Yakar, Sarı Bit'i yakacak mı?
Taş Kağıt Makas'ta gözyaşları sel olup akacak! Harun Yakar, Sarı Bit'i yakacak mı? Kanal D’nin yeni dizisi Taş Kağıt Makas: Hayatın Oyunu, üçüncü bölümüyle ekrana gelecek. 22 yaşındaki konservatuvar öğrencisi Büşra Korkmaz’ın öldürülmesine ilişkin davanın ikinci duruşmasında ünlü Avukat Harun Yakar’a hayat veren Ozan Güven’in, “Sarı Bit” diye hitap ettiği Fecir Emirkıran’ın (Burak Yörük) cinayeti itiraf ettiği gizli çekim videoyu mahkemeye delil olarak sunup sunmayacağı merak konusu oldu.
13.03.2024 Magazin
İş yeri tuvaletinde gizli kamera skandalı! 'Sapık patron' böyle ifşa oldu
İş yeri tuvaletinde gizli kamera skandalı! 'Sapık patron' böyle ifşa oldu İstanbul Bayrampaşa'da bulunan bir İş Sağlığı ve Güvenliği merkezinde iğrenç olay yaşandı. Kafe tuvaletine gizli kamera yerleştirildiğinin ortaya çıkmasından sonra yeni skandal ortaya çıktı. İş yeri ortaklarından porföy uzmanı olarak çalışan Onur A., işletmesinde ortak kullanılan iş yeri tuvaletinin içerisine farklı açılardan kayıt yapan gizli kameralar yerleştirdi. Kameranın gizlendiği yer hayrete düşürürken, bir çalışan skandalı böyle ortaya çıkardı.
29.12.2022 Yaşam
Saldırı hazırlığındaki terörist yakalandı! Yakacağı her araç için 5 bin dolar alacaktı...
Saldırı hazırlığındaki terörist yakalandı! Yakacağı her araç için 5 bin dolar alacaktı... PKK/PYD terör örgütü adına sivil vatandaşlara yönelik saldırı eylemi planlayan şahıs Kocaeli'de yakalandı. Şüpheli ifadesinde, çekeceği her video karşılığında 1500 dolar, yakacağı her araç içinse 5 bin dolar kazanacağının söylendiğini belirtti.
19.04.2022 Gündem
Faizi ile ödeniyor! Flaş 20 gün detayı, maaşınız eksik yattıysa...
Faizi ile ödeniyor! Flaş 20 gün detayı, maaşınız eksik yattıysa... Çalışan birçok kişi maaşının geç ödenmesinden ya da eksik ödeme yapılmasından şikayetçi. Özellikle pandemi süreci ve sonrasında bazı işverenler enflasyon ve döviz kurlarındaki değişikliği bahane ederek eksik ödeme yapıyor. Peki böyle bir durumla karşılaşan çalışanın hakları neler? Çalışan ücretini faizi ile birlikte talep edebilir mi?
19.04.2022 Çalışan Hakları
İş yerinde gizli çekim skandalı! Kadın çalışanları böyle gözetlemiş...
İş yerinde gizli çekim skandalı! Kadın çalışanları böyle gözetlemiş... Eyüp'te bir iş güvenliği firmasında tuvalete kamera yerleştirerek ofis çalışanlarını görüntülediği  iddia edilen Onur A. hakkında eski çalışanları suç duyurusunda bulundu.
19.04.2022 Gündem
Stüdyoda kadınlar soyunurken gizli çekim yaptı! Çalışanlar fark etti
Stüdyoda kadınlar soyunurken gizli çekim yaptı! Çalışanlar fark etti Yalova’da, sahibi olduğu fotoğraf stüdyosuna yerleştirdiği gizli kamerayla kadın personel ile müşterilerini soyunurken görüntülediği suçlamasıyla tutuksuz yargılanan İsmail Kayaaslan (43), indirim uygulanmadan 6 yıl hapis cezasına çarptırıldı.
11.06.2021 Gündem
Marketteki kadının gizlice fotoğrafını çekmişti! Gözaltına alındı, işte ifadesi
Marketteki kadının gizlice fotoğrafını çekmişti! Gözaltına alındı, işte ifadesi İzmir'in Buca ilçesindeki markette alışveriş yapan S.A. adlı kadının gizlice fotoğraflarını çeken H.K. (29), polisin çalışmasıyla yakalanarak gözaltına alındı. H.K.'nin ifadesinde bir anlık hevese kapılıp fotoğraf çektiğini ardından fotoğrafları sildiğini söylediği öğrenildi.
27.05.2021 Gündem
Demet Özdemir: Gizli gizli çekeceğinize çaya gelseydiniz
Demet Özdemir: Gizli gizli çekeceğinize çaya gelseydiniz Fethiye'de tatilde olan Oğuzhan Koç ve Demet Özdemir çifti, magazin muhabirleri tarafından gizli gizli çekildi. Demet Özdemir fotoğraflarının çekilmesine sosyal medya hesabından sitem etti.
27.05.2021 Magazin
Hastane deposunda cinsel ilişki görüntülerini çektiler! Danıştay'dan flaş gizli kamera kararı
Hastane deposunda cinsel ilişki görüntülerini çektiler! Danıştay'dan flaş gizli kamera kararı Danıştay 12. Daire, görev yaptığı hastanenin deposunda, cinsel ilişkide bulunduğu anların yer aldığı gizli kamera görüntülerine dayanılarak verilen 'memuriyetten atma' cezasıyla ilgili, kim tarafından çekildiği belli olmayan gizli kamera görüntülerinin hukuki delil kabul edilemeyeceğini belirterek, “İnsan hakları çiğnenerek elde edilen deliller mahkemeler tarafından dikkate alınamaz” dedi.
28.12.2019 Yaşam
Masaj salonu ve otellerde gizli kamera skandalı!
Masaj salonu ve otellerde gizli kamera skandalı! İstanbul’da bazı masaj salonlarıyla, otel ve günübirlik evlerde kalan vatandaşların, şantaj amaçlı gizli görüntülerinin çekildiği yönünde savcılıklara yaptıkları şikâyet üzerine İstanbul Emniyet Müdürlüğü’nce çalışma başlatıldı.
21.12.2019 Gündem
Sapık fotoğrafçı tutuklandı.
Sapık fotoğrafçı tutuklandı. Yalova'da fotoğraf stüdyosu sahibi İsmail K., (40) kadın çalışanları ve müşterilerini iş yerine yerleştirdiği gizli kamerayla soyunurken görüntülediği iddiasıyla gözaltına alındı. İlk sorgusunun ardından adli kontrol şartıyla serbest bırakılan İsmail K.'nin dükkanının tabelası sökülürken, camları gazete kağıtları ile kaplandı. Şikayetlerin ardından İsmail K. tutuklandı.
9.10.2019 Gündem
Elif Gönlüm ve dedektifine şok!
Elif Gönlüm ve dedektifine şok! Ünlü basketbolcu Kerem Gönlüm'ün eşi Elif Gönlüm'e, manken ve sunucu Gül Gölge'yi özel dedektifle izletmekten dava açıldı. Özel dedektif tutarak Gül Gölge'nin fotoğraf ve videolarını çektirerek kurduğu internet sitesinde yayınladığı iddiasıyla Elif Gönlüm hakkında 'özel hayatın gizliliğini ihlal etmek' ve 'özel hayata ilişkin görüntü ve sesleri ifşa etmek' suçundan 9 buçuk yıla kadar hapis cezası istendi.
24.07.2019 Magazin
Netanyahu gizli çekimi savundu
Netanyahu gizli çekimi savundu İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu, İsrail vatandaşı Filistinlilerin oy kullandığı merkezlerde partisi Likud tarafından gönderildiği belirtilen "aktivistler" aracılığıyla gizli çekim yapıldığı yönündeki haberlere ilişkin yaptığı açıklamada, "Her yerde kamera olmalı" diyerek gizli çekimi savundu.
9.04.2019 Dünya
"Netanyahu'nun partisi Filistinlilerin oy kullandığı merkezlerde gizli çekim yaptırdı"
"Netanyahu'nun partisi Filistinlilerin oy kullandığı merkezlerde gizli çekim yaptırdı" İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu'nun partisi Likud'un, İsrail vatandaşı Filistinlilerin oy kullandığı seçim merkezlerinde gizli çekim yaptırdığı ileri sürüldü.
9.04.2019 Dünya
Doktor skandalında genç kadının ifadesi ortaya çıktı
Doktor skandalında genç kadının ifadesi ortaya çıktı İZMİR Dokuz Eylül Üniversitesi Tıp Fakültesi'nde bir doktorun çektiği görüntülerin sosyal medyada yayınlanmasının ardından başlatılan soruşturma genişletildi
9.01.2019 Gündem
Doktordan rezalet paylaşımlar! Kadın hastalarının gizlice görüntülerini çekip...
Doktordan rezalet paylaşımlar! Kadın hastalarının gizlice görüntülerini çekip... İzmir Dokuz Eylül Üniversitesi Hastanesi'nde bir doktor tarafından meme muayenesi sırasında gizlice çekilen çok sayıda kadının görüntüsü, Rusların kurduğu bir arkadaşlık sitesinde paylaşıldı. Bir ihbar sonrası araştırma yapan DHA muhabiri, her şeyden habersiz olan kadınlardan birine ulaşınca skandal ortaya çıktı. Kadınların görüntüsünü çektiği belirlenen doktor gözaltına alındı.
9.01.2019 Yaşam
Kalça yorumu kavga çıkardı!
Kalça yorumu kavga çıkardı! Şarkıcı Hatice, bikinili fotoğraflarının ardından çıkan estetik yorumlarına arkadaşının çektiği videoyla cevap verdi. Şarkıcı, kendisini esprili bir dille eleştiren Yasemin Sakallıoğlu'na ise adeta ateş püskürdü.
8.11.2018 Magazin
'Basın özgürlüğünü' savunan Macron’dan medyaya yasak
'Basın özgürlüğünü' savunan Macron’dan medyaya yasak Fransa Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron, haberini taraflı bulduğu Russia Today muhabirlerinin Cumhurbaşkanlık sarayına girişini yasakladı.
30.05.2018 Dünya
Ambulansta gizli çekim skandalı! İki kadının...
Ambulansta gizli çekim skandalı! İki kadının... Zonguldak'ın Devrek ilçesinde, 112 Acil ambulans sürücüsü S.S. (49), hastalara müdahale eden acil tıp teknisyeni 2 kadının fotoğraflarını gizlice çektiği iddiasıyla gözaltına alındı.
9.05.2018 Yaşam
FETÖ'nün "şantaj arşivi" ortaya çıkarıldı
FETÖ'nün "şantaj arşivi" ortaya çıkarıldı Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ), Türk Silahlı Kuvvetlerinde (TSK) kendisinden olmayanları sindirmek için kullandığı gizli çekimlerden oluşan şantaj görüntülerinin yer aldığı arşiv, Genelkurmay çatı davasının sanıklarının ev ve iş yerlerinde bulundu.
24.03.2018 Gündem
ŞOK! Çıplak kadınların fotoğraflarını çekip...
ŞOK! Çıplak kadınların fotoğraflarını çekip... Çin'de gittiği spor salonunun soyunma odasında çıplak kadınların fotoğraflarını çekerken yakalanan kadın, fotoğrafları erkek arkadaşına göndermek için çektiğini söyleyerek herkesi şaşkına çevirdi.
7.03.2018 Dünya
'Balkon görüntüsü hafızalardan silinmeyecek'
'Balkon görüntüsü hafızalardan silinmeyecek' Ünlü oyuncular Berrak Tüzünataç ile Şahan Gökbakar'ın 14 Temmuz 2010 tarihinde Kabataş’ta evin terasında yakınlaştığı görüntüler yeniden gündemde...
15.11.2017 Magazin
Turistlere tavuk eti diye köpek eti yedirdiler!
Turistlere tavuk eti diye köpek eti yedirdiler! Bali’deki turistlere tavuk eti diye köpek eti yedirildiği ortaya çıktı.
5.07.2017 Dünya
Skandal! Her 5 kişiden 1'inin rızası dışında çıplak fotoğrafları çekiliyor
Skandal! Her 5 kişiden 1'inin rızası dışında çıplak fotoğrafları çekiliyor Avustralya'da 5 kişiden 1'inin rızaları dışında çıplak ya da cinsel içerikli fotoğraflarının çekildiği kaydedildi.
8.05.2017 Dünya
Çöpten çıkan taciz görüntüleri Denizli'de çekilmiş
Çöpten çıkan taciz görüntüleri Denizli'de çekilmiş ANTALYA'da bir kağıt toplayıcısı tarafından çöpte bulunduğu iddia edilen harddisk ve flash bellekteki gizli kamera ile çekilmiş çocuk istismarı görüntülerinin, Denizli'nin Çal İlçesi Denizler Mahallesi'ndeki bakkalda çekildiği ortaya çıktı.
13.12.2016 Yaşam

Benzer Haber Etiketleri

Gizli Çekim ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki gizli çekim haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.