Getir

Getir

Son dakika Getir haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Getir ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Getir haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Getir

haberleri sayfasında son dakika yaşanan getir gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.047 getir haberi bulunmuştur. Tüm getir haberleri aşağıda listelenmiştir.
Milliyet Executive ile teknoloji liderleri
Milliyet Executive ile teknoloji liderleri İş dünyasına dair haberleri ve yenilikleri modern bir perspektifle okurlarıyla buluşturan Milliyet Executive’in 28. sayısı, 5 Nisan tarihinde çıktı.
5.04.2024 Ekonomi
Çocuğuyla parkta ilgilenirken düğünde takılan 420 gram altını çalındı! Her şey 5 dakikada oldu
Çocuğuyla parkta ilgilenirken düğünde takılan 420 gram altını çalındı! Her şey 5 dakikada oldu Adana’da bir kadın parkta çocuğuyla ilgilendiği sırada düğününde takılan 420 gram altını çalındı. Hırsızlığı yapan kişilerin kimliklerinin tespit edildiği ancak hala firar olduğunu dile getiren Nur Sima K., ”9 yaşındaki bir kız çocuğu halası tarafından yönlendirerek git şu çantayı bankın üzerinden alıp tişörtünün altına koyup getir dediğini öğrendim." diye konuştu.
28.03.2024 Adana
Oğlunu kaybeden baba Özer Aci Cihantimur ile görüşmesini anlattı: 'Ne yüzle 5-6 kişi geliyorsunuz, çocuğunu, eski eşini al adalete teslim et' dedim
Oğlunu kaybeden baba Özer Aci Cihantimur ile görüşmesini anlattı: 'Ne yüzle 5-6 kişi geliyorsunuz, çocuğunu, eski eşini al adalete teslim et' dedim Eyüpsultan'da 1 kişinin öldüğü 4 kişinin yaralandığı kazada oğlunu kaybeden baba Özer Aci, ABD'ye kaçan T.C.’nin babası Bülent Cihantimur ile görüşmesinin detaylarını anlattı. Aci, "Farklı bir noktada görüştük. 5-6 kişi geldiler, hatta kınadım. Ne yüzle 5-6 kişi geliyorsunuz diye kınadım. Çok kısa bir görüşme oldu. Ona şunu söyledim, "Git çocuğunu, eski eşini al adalete teslim et, ondan sonra taziyeye mi geleceksin buyur gel" dedim. Baba Aci kan parası iddialarıyla ilgili olarak, "Bana şu İstanbul'u bağışlasalar oğlum geri gelmeyecek. O insanın bir lokması benim boğazımdan geçmeyecektir. Bunu açık açık net bir şekilde söylüyorum " diye konuştu.
20.03.2024 Gündem
Yüzde 100'lük zammı kabul etmeyen kiracısının elektriğini kestirdi! Kabusu yaşattı
Yüzde 100'lük zammı kabul etmeyen kiracısının elektriğini kestirdi! Kabusu yaşattı Ankara'da, ev sahibi Mehmet D., yüzde 100'lük kira artışını kabul etmediği için kiracısı emekli Adem Aktaş'ın (65) oturduğu dairenin elektriğini kestirdi. Mum ışığında yaşayan kiracı Aktaş, evden çıkmayacağını, mahkemeye başvuracağını söyledi.
7.03.2024 Ekonomi
Milliyet Executive ile İnovasyon ve Başarı
Milliyet Executive ile İnovasyon ve Başarı İş dünyasına dair haberleri ve yenilikleri modern bir perspektifle okurlarıyla buluşturan Milliyet Executive’in 27. sayısı, 6 Mart tarihinde raflarda yerini alıyor. Sayı; Girişimcilik ve Yenilik kavramları ile geniş konu seçkisine yer veriyor.
6.03.2024 Vitrin
Milliyet Arkeoloji'de Antiokheia'dan Antakya'ya yolculuk
Milliyet Arkeoloji'de Antiokheia'dan Antakya'ya yolculuk Milliyet Arkeoloji Dergisi, 2023 yılında yaşanan deprem felaketin yıl dönümünde, bu ay okurlarına Hatay özel sayısını sunuyor
17.02.2024 Gündem
Bursa'da dehşet evi! Arkadaşını tabancayla vurdu, sevgilisine 8 kurşun sıktı
Bursa'da dehşet evi! Arkadaşını tabancayla vurdu, sevgilisine 8 kurşun sıktı Bursa'da, eve çağırdığı arkadaşı Recep Özaslan'ı (47) tabancayla vurarak öldürüp, onunda ilişkisi olduğunu öne sürdüğü kendi sevgilisi Fatma O.’yu (43) da vurarak yaraladıktan sonra 21 gün boyunca cinsel saldırıda bulunan İlyas Sarıkaya (49), 6 suçtan 2 kez ağırlaştırılmış müebbet ve 50 yıla kadar hapis cezası istemiyle yargılandığı davada, 'cinayet' ve 'yaralama'yı kabul ederken, diğerlerini ise reddetti. Duruşmada ifade veren Fatma O., “Kendisine hamile olduğumu bildirince acıyıp beni öldürmekten vazgeçti. Recep'in cesedini, çarşafa ve strece sardı. Yaralı haldeyken, tuvaletimi altıma yapıp kanlar içinde kaldığım dönemde bana günlerce cinsel saldırıda bulundu” dedi.
7.02.2024 Gündem
Kuantum Fiziği Nedir, Neyi Anlatır? Kuantum Fiziği Nasıl Öğrenilir?
Kuantum Fiziği Nedir, Neyi Anlatır? Kuantum Fiziği Nasıl Öğrenilir? Fiziğin tam olarak keşfedilmemiş en önemli dallarından biri kuantum fiziğidir. Bilimin hala anlaşılamayan en önemli bölümleri içerisinde yer alır. Genel çerçevede ise atom altı parçacıkları inceleyen temel fizik bölümü olarak ifade etmek mümkündür. Çoğu durumda fizik kanunlarının dahi işlemediği ve kendi içerisinde bambaşka kanunları olan bir alandır.
30.01.2024 Gündem
Başakşehirli Eden Karzev'den skandal paylaşım! İsrail'e destek verdi
Başakşehirli Eden Karzev'den skandal paylaşım! İsrail'e destek verdi Antalyaspor forması giyen Sagiv Jehezkel attığı gol sonrası skandal bir sevince imza atarken, Başakşehir forması giyen Eden Karzev'den de İsrail'i destekleyen bir paylaşım geldi. İşte detaylar...
15.01.2024 Başakşehir
'Bonservisini getir, git...' Süper Lig'in golcüsü Galatasaray'a, Erden Timur'dan hediye
'Bonservisini getir, git...' Süper Lig'in golcüsü Galatasaray'a, Erden Timur'dan hediye Galatasaray'da son dakika transfer gelişmeleri yaşanıyor. Mauro Icardi'nin sakatlığı ve Cedric Bakambu'nun Afrika Uluslar Kupası'nda olması nedeniyle forvet arayışı içerisine giren Galatasaray'ın gündemine sürpriz bir ismin geldiği iddia edildi. Takımından ayrılmak isteyen yıldız futbolcu için sarı-kırmızılıların harekete geçmesinin beklendiği belirtildi. İşte detaylar...
15.01.2024 Galatasaray
Jeopolitik Konum Nedir, Neden Önemlidir? Türkiye'nin Jeopolitik Konumunun Avantajları Nelerdir?
Jeopolitik Konum Nedir, Neden Önemlidir? Türkiye'nin Jeopolitik Konumunun Avantajları Nelerdir? Her ülkenin belli bir jeopolitik konumu vardır ve bunlar birçok unsuru barındırır. Böylece bu unsurlar bir araya gelmek suretiyle ülkenin geleceğini tayin eder. Çünkü uluslararası düzeyde ülkelerin jeopolitik konumu birçok açıdan hem artı hem de eksi getirebilir. Özellikle bu konuda jeopolitik açıdan konum ele alındığında Türkiye belki de verilebilecek en önemli ülkeler içerisinde yer almaktadır. Çünkü doğuyu ve batıyı bir araya getirerek bağlayan, bu bağlamda ülkelerin üst gözünün üzerinde olduğu bir ülke olarak öne çıkar.
17.12.2023 Eğitim
650 milyon dolar cirolu ABD şirketi Getir tarafından satın alındı
650 milyon dolar cirolu ABD şirketi Getir tarafından satın alındı Getir, yıllık cirosu 650 milyon doları bulan ve 3 binden fazla çalışanı olan ABD merkezli online market şirketi FreshDirect'i, ülkenin en büyük gıda perakende gruplarından biri olan Ahold Delhaize’den satın aldığını duyurdu.
15.12.2023 Ekonomi
Kopenhag Teknik Direktörü Jacob Neestrup'dan olay sözler: Okan Buruk, bana ve oyuncularıma saygısızlık yaptı
Kopenhag Teknik Direktörü Jacob Neestrup'dan olay sözler: Okan Buruk, bana ve oyuncularıma saygısızlık yaptı Kopenhag Teknik Direktörü Jacob Neestrup, Okan Buruk'un Galatasaray-Manchester United maçının ardından Bayern Münih-Kopenhag karşılaşmasıyla ilgili yaptığı açıklamalarla ilgili olarak, "Biz orada en iyi şekilde mücadele ettik. Böyle tarz şeylere olumlu bakmıyorum. Hem bana hem oyuncularıma hem de verdiğimiz mücadeleye saygısızlık yaptı" dedi.
11.12.2023 Şampiyonlar Ligi
Seçil Erzan gizli fona parayı nasıl aktardı? Görüntüler ortaya çıktı, Denizbank'tan yeni açıklama
Seçil Erzan gizli fona parayı nasıl aktardı? Görüntüler ortaya çıktı, Denizbank'tan yeni açıklama Denizbank, Seçil Erzan'ın fon dolandırıcılığıyla ilgili ortaya çıkan bazı görüntülerin tamamını paylaşarak, "Saadet zincirine bankada teslim edildiği iddia edilen bir kısım paralar, iddianın aksine banka kayıtlarından nakit ödeme yoluyla çıkarılarak "sistem" olarak adlandırılan organizasyona teslim edilmektedir" denildi. Denizbank'tan yapılan açıklamada, "İlgili kamera kayıtları, Bankamıza yatırılan bir paraya değil aksine bir hesap sahibinin, hesabından nakit çekme işlemine aittir" denildi.
2.12.2023 Gündem
DenizBank'tan fon vurgunuyla ilgili açıklama
DenizBank'tan fon vurgunuyla ilgili açıklama Denizbank tarafından aralarında Arda Turan, Emre Belözoğlu, Muslera gibi ünlü futbolcuların da bulunduğu dolandırılcılık olayıyla ilgili yazılı açıklama yapıldı. Denizbank'tan yapılan açıklamada, 18 mağdurun yer aldığı milyonlarca dolarlık dolandırıcılık olayıyla ilgili, "Bankamız, konudan 2022 yılı haziran ayından itibaren Levent Büyükdere Caddesi Şubemizde müdür olarak görev yapan Seçil Erzan'ın iki günlük mazeret izni nedeniyle görevinin başında olmadığı 7 Nisan 2023 tarihinde, müşterimiz de olan bir şikâyetçinin şubeye gelmesi ile ilk kez haberdar olmuştur" denildi. 
28.11.2023 Gündem
Yüzde 100'den fazla kazandırıyor! Yatırımcının gözü halka arz taleplerinde
Yüzde 100'den fazla kazandırıyor! Yatırımcının gözü halka arz taleplerinde Ne ev, ne araba, ne de döviz... Yatırımcı gözünü 'halka arz'lara çevirdi Şirketlerin halka arz takvimleri vatandaşların radarına girdi.
27.11.2023 Ekonomi
Ünlü isimleri dolandırdığı iddia edilen banka müdürünün 216 yıla kadar hapsi isteniyordu mahkeme kararını verdi
Ünlü isimleri dolandırdığı iddia edilen banka müdürünün 216 yıla kadar hapsi isteniyordu mahkeme kararını verdi Futbol dünyasının ünlü isimlerini dolandırdığı iddia edilen bankacı Seçil Erzan hakkında mahkeme kararını verdi. Yüksek kar getirili özel ve güvenilir fon vaadiyle aralarında Arda Turan, Fernando Muslera ve Emre Belözoğlu gibi isimlerin de bulunduğu pek çok kişiyi yaklaşık 25 milyon dolar dolandırdığı iddia edilen banka şube müdürü Seçil Erzan hakim karşısına çıktı. Erzan savunmasında, "Batmak üzere olan bir geminin kaptanıydım. Dolandırıcı olsaydım bu gemi batardı, ben de kurtulurdum. Çözüm planım ise yatırımları satarak mağdur ettiğim insanlara ödemekti. Planım buydu. Kazandırırken Seçil’dim, kazandıramayınca dolandırıcı oldum" dedi. Mahkeme, 2 sanığın tahliyesine hükmederken, sanık Erzan’ın tutukluluk halinin devamına karar verdi.
21.11.2023 Gündem
Getir, ABD'de online market şirketi FreshDirect'i satın alıyor
Getir, ABD'de online market şirketi FreshDirect'i satın alıyor Getir, yıllık cirosu 650 milyon dolar olan ABD merkezli online market şirketi FreshDirect'in tamamını satın almak üzere anlaşmaya vardı. Bu satın almayla Getir ve FreshDirect arasında önemli sinerjinin yaratılması ve Getir'in ABD'deki büyüme stratejisine destek olması hedefleniyor.
8.11.2023 Finans
Araba alacaktı, dolandırıldı! Kredi çektiler, banka hesabı boşaldı, evine haciz geldi
Araba alacaktı, dolandırıldı! Kredi çektiler, banka hesabı boşaldı, evine haciz geldi Bursa’da aracını satıp model yükseltmek için aldığı parayı banka hesabına yatıran adam akıllı telefonuna virüs bulaşınca hayatı kabusa döndü. Dolandırıcılar üzerine kredi çekti, banka hesabını boşalttı ve üzerine onlarca işlem yapıldı. İşte araba alayım derken fırsatçıların radarına giren vatandaşın başına gelenler...
10.07.2023 Yaşam
"Arkadaşıyım" yalanıyla altın bilekliği çaldı
"Arkadaşıyım" yalanıyla altın bilekliği çaldı Avcılar'da kopan altın bilekliğini tamir ettirmek isteyen Emel Hirik, bilekliği kuyumcuya bıraktı. Kuyumcuya daha sonra gelen bir kadın ise Emel Hirik'in arkadaşı olduğunu belirterek, oradaki çalışanları da ikna etti ve altın bilekliği aldı. Günler sonra kuyumcuya gelen Emel Hirik ise bilekliğin arkadaşına teslim edildiğini duyunca neye uğradığını şaşırdı. Kuyumcudan bilekliği alan kadın, güvenlik kamerası görüntülerine yansıdı.
28.06.2023 Gündem
'Ya Montella'yı ya da Pirlo'yu getir başkan'
'Ya Montella'yı ya da Pirlo'yu getir başkan' Jorge Jesus'la yollarını ayıracağı iddia edilen Ali Koç için ünlü yazar Levent Tüzemen'den iki hoca teklifi geldi. Tüzemen, Pirlo ve Montella hakkında 'bu hocalardan biri gelirse Fenerbahçe taraftarları büyük keyif alır' dedi.
15.05.2023 Fenerbahçe
Kehf Suresi okumanın yararları ve faziletleri! Kehf Suresi Türkçe Arapça okunuşu ve tefsiri
Kehf Suresi okumanın yararları ve faziletleri! Kehf Suresi Türkçe Arapça okunuşu ve tefsiri Kehf Suresinin Ramazanda ve geri kalan tüm zamanlarda da okunmasının faziletlerinden biri Hadisi şerifte belirtildiğine göre; bir kişinin Kehf Suresindeki ilk on ayeti ezberlerse, o kişi Deccal fitnesinden korunur.
9.05.2023 Sureler
Bakara suresi oruç ile ilgili ayetler nelerdir? Bakara Suresi okumanın yararları ve faziletleri - Bakara Suresi Türkçe Arapça okunuşu ve meali
Bakara suresi oruç ile ilgili ayetler nelerdir? Bakara Suresi okumanın yararları ve faziletleri - Bakara Suresi Türkçe Arapça okunuşu ve meali Kuran-ı Kerimde yer alan oruç ayetleri farklı farklı sureler içinde geçer. Oruç ayetlerinden bazıları da Bakara Suresinde bulunur. Kuran-ı Kerimde yer alan en uzun sure olan Bakara Suresinin bazı ayetlerini okumak çok faziletlidir. Bakara Suresi okumanın yararları ve faziletleri ile Bakara Suresi Türkçe Arapça okunuşu ve meali…
4.05.2023 Sureler
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan muhalefete tepki: Bu öyle bir masa ki 7 ayağı birbirine dolaştı
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan muhalefete tepki: Bu öyle bir masa ki 7 ayağı birbirine dolaştı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti'nin İzmir mitinginde açıklamalarda bulundu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Bay bay Kemal bulduğu herkese bir cumhurbaşkanlığı yardımcılığı hediye etti, böyle devlet yönetilir mi? Bu millet, bu muhteşem katılım sana yürü Kemal demeyecek. Bu masa öyle bir masa ki, görünürdeki 7 ayağının hepsi de birbirine dolaşmış durumda. Birinin söylediğini öteki yalanlıyor. Böyle masa olur mu?" dedi.
29.04.2023 Gündem
Kız kardeşine mesaj gönderen kişiyi öldürdü, kardeşini ağır yaraladı!
Kız kardeşine mesaj gönderen kişiyi öldürdü, kardeşini ağır yaraladı! Erzurum'da, kız kardeşine mesaj gönderdiğini öne sürdüğü Soner Yurdigül’ü (26) tabancayla vurarak öldürüp, kardeşi Serdar Yurdigül’ü (21) de ağır yaralayan İlhami Akın’ın (20) 'Kasten öldürmek', kendisinin ise ‘Azmettirmek’ suçundan tutuklu yargılandığı davada Sedat Akın (39), “Ben oğluma 'Bacağına sıkma, vücudunun üst kısmına sık' gibi bir ifade kullanmadım. Oğlumla bu konuda hiç muhabbetim olmadı, kendisine maktulü öldürmesi yönünde cümleler kurmadım” dedi.
27.04.2023 Yaşam

Benzer Haber Etiketleri

Getir ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki getir haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.