Georgia

Georgia

Son dakika georgia haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan georgia ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını georgia haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Georgia

haberleri sayfasında son dakika yaşanan georgia gelişmeleri de dahil olmak üzere 565 georgia haberi bulunmuştur. Tüm georgia haberleri aşağıda listelenmiştir.
Jeff Burr uykusunda yaşamını yitirdi
Jeff Burr uykusunda yaşamını yitirdi ABD'li film yönetmeni, yazar ve yapımcı Jeff Burr, 60 yaşında yaşamını yitirdi. Üzücü haberi Burr'un yakın arkadaşı Eric Spudic, doğruladı.
13.10.2023 Magazin
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan ABD'de diplomasi trafiği
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan ABD'de diplomasi trafiği Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın BM Genel Kurulu için bulunduğu New York'ta yoğun temasları devam ediyor. Erdoğan İtalya Başbakanı Georgia Meloni’yi kabul etti. Erdoğan, Birleşmiş Milletler 78. Genel Kurulu'nun yapıldığı New York'ta İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu'yu kabul etti.
19.09.2023 Gündem
ABD'de enflasyon sebebiyle acil durum ilan edildi
ABD'de enflasyon sebebiyle acil durum ilan edildi Georgia Valisi Brian Kemp, Washington DC'den gelen politikaları suçlayarak yüksek enflasyona tepki olarak acil durum ilan etti. Karar dün ABD'de enflasyon açıklanmadan önce alındı ancak veri ile birlikte artışın hızlandığı görülünce daha geniş yankı buldu.
14.09.2023 Ekonomi
Yolcu uçağında 'ishal' paniği! Pilottan kuleye: Bu bir biyolojik tehlike
Yolcu uçağında 'ishal' paniği! Pilottan kuleye: Bu bir biyolojik tehlike ABD’nin Georgia eyaletine bağlı Atlanta şehrinden İspanya’nın Barselona şehrine gitmek üzere havalanan uçak, ishal olan bir yolcunun ciddi şekilde rahatsızlanmasının ardından dönüş yaparak acil iniş gerçekleştirdi.
6.09.2023 Dünya
Trump için kader tarihi belli oldu! Federal Mahkeme kararını verdi...
Trump için kader tarihi belli oldu! Federal Mahkeme kararını verdi... ABD’de 2020 yılındaki seçim sonuçlarını kendi lehine çevirmekle suçlanan eski Başkan Donald Trump’ın 4 Mart 2024’te yargılanacağı açıklandı.
28.08.2023 Dünya
ABD'de ilk bir başkanın sabıka fotoğrafı çekildi! Tarihe geçen olay
ABD'de ilk bir başkanın sabıka fotoğrafı çekildi! Tarihe geçen olay Seçim sonuçlarına müdahale davası için teslim olan eski ABD Başkanı Donald Trump, sabıka fotoğrafı çekilen ilk Amerikan Başkanı olarak tarihe geçti.
25.08.2023 Dünya
Eski güzellik kraliçesinin kiralık katil planı şok etti! Flaş yasak aşk detayı
Eski güzellik kraliçesinin kiralık katil planı şok etti! Flaş yasak aşk detayı Üç çocuk annesi bir kadın, eşi ona boşanma davası açınca cinayet planına başvurdu. Eski bir güzellik kraliçesi olan 36 yaşındaki kadının sevgilisiyle birlikte kurduğu plan, polis tarafından tesadüfen fark edildi.
31.07.2023 Gündem
ABD’de silahlı saldırı: 4 kişi hayatını kaybetti
ABD’de silahlı saldırı: 4 kişi hayatını kaybetti ABD’de meydana gelen silahlı saldırı sonucu 4 kişinin hayatını kaybettiği açıklandı.
16.07.2023 Dünya
30 yıllık sır ortaya çıktı! Gelen telefon şoke etti: Aynı adı taşıdığı kardeşi ve babasının 'ikili' hayatı...
30 yıllık sır ortaya çıktı! Gelen telefon şoke etti: Aynı adı taşıdığı kardeşi ve babasının 'ikili' hayatı... İngiltere’de bir kadın, babasının ikili bir hayat yaşadığını ve aynı adı taşıdığı bir kardeşi olduğunu 30 yıl sonra gelen bir telefonla öğrendiğinde şaşkına döndü. Hatta hayvanları bile aynıydı...
17.04.2023 Dünya
'Çıldırmış Ayı'nın gizemi yıllar sonra çözüldü! Filmlere konu olan olayın detayları şaşkınlık yarattı...
'Çıldırmış Ayı'nın gizemi yıllar sonra çözüldü! Filmlere konu olan olayın detayları şaşkınlık yarattı... ABD'nin Tennessee eyaletinin Knoxville şehrinde yaşanan bir hikayeden esinlenerek kurgulanan Cocaine Bear filmi, Türkiye'de Çıldırmış Ayı ismiyle vizyona girdi. Elizabeth Banks'in yönettiği filmin başrollerinde Keri Russell, O'Shea Jackson Jr. ve Ray Liotta yer alıyor.
28.03.2023 Dünya
Arılar için üretildi, ilk aşı nasıl çalışıyor?
Arılar için üretildi, ilk aşı nasıl çalışıyor? Arılarda aşı karşıtlığı da yok (Kraliçe ikna olsa yetiyor)
24.03.2023 Sağlık
Dünya korolarının sesiistanbul’dan yükselecek
Dünya korolarının sesiistanbul’dan yükselecek Uluslararası Koro Müziği Federasyonunun (IFCM) en büyük etkinliği olan Dünya Koro Müziği Sempozyumu (WSCM), Kültür ve Turizm Bakanlığının ev sahipliğinde bu yıl İstanbul’da gerçekleşecek. ABD’den İspanya’ya, Tayvan’dan Kanada’ya dünyanın en iyi koroları ve alanında uzman konuşmacılar 25-30 Nisan tarihleri arasında bir araya gelecek. Konuk koroların ve koro şeflerinin performansları ile 28 farklı ülkeden uzman konuşmacıların yer alacağı etkinlik, küresel koronavirüs salgını sonrası dünya çapındaki ilk korolar buluşması olma özelliğini de taşıyor.
17.03.2023 Kültür Sanat
OHAL nedir, OHAL ilan edilen 10 il hangileri? OHAL ilan edildi ne demek, Olağanüstü hal hangi durumlarda ilan edilir, Ohal'de ne olur?
OHAL nedir, OHAL ilan edilen 10 il hangileri? OHAL ilan edildi ne demek, Olağanüstü hal hangi durumlarda ilan edilir, Ohal'de ne olur? Cumhurbaşkanı Erdoğan Ohal ilan edildiğini duyurdu. Yaptığı açıklamada “Çalışmaların süratle yürütülebilmesini temin için OHAL ilan etme kararı aldık. Deprem yaşanan 10 ilimizi kapsayacak ve 3 ay sürecek bu kararla ilgili Cumhurbaşkanlığı ve Meclis süreçlerini hızla tamamlayacağız.” İfadelerini kullandı. Peki, OHAL nedir, OHAL ilan edildi ne demek? Olağanüstü hal hangi durumlarda ilan edilir, Ohal'de ne olur?
8.02.2023 Gündem
ABD bu skandalla çalkalanıyor! Eşcinsel çiftten evlatlık çocuklarına iğrenç işkence
ABD bu skandalla çalkalanıyor! Eşcinsel çiftten evlatlık çocuklarına iğrenç işkence ABD'de yaşayan eşcinsel çift iki erkek çocuğu evlat edindi. Sosyal medyadan mutlu aile pozları paylaşılsa da durumun iç yüzü hiç de göründüğü gibi değildi. Ülke bu iğrenç olayla çalkalanıyor.
22.01.2023 Dünya
İdamından kaçtı ama dışarıda yine öldü! Bir ceset, iki senaryo...
İdamından kaçtı ama dışarıda yine öldü! Bir ceset, iki senaryo... Dağ yürüyüşüne çıktılar, yol üzerinden geçen arabaya bindiler. Bindikleri aracın içinde hayatlarını değiştirecek olaylar yaşayacaklarını bilmiyorlardı. İdam cezası verilen genç, hapiste ölüm gününü beklerken kaçış planını devreye aldı. İdamına günler kala hapisten kaçsa da ölümden kurtulamadı. İşte detaylar...
30.12.2022 Dünya
Ünlü şarkıcı Cher'in anne acısı!
Ünlü şarkıcı Cher'in anne acısı! Cher'in annesi olan ünlü oyuncu ve şarkıcı Georgia Holt, 96 yaşında hayatını kaybetti.
12.12.2022 Magazin
En Çok Arananlar Listesi'nde kendisini göremeyince polise sitem etti: Peki ya ben?
En Çok Arananlar Listesi'nde kendisini göremeyince polise sitem etti: Peki ya ben? ABD'nin Georgia eyaletinde yaşanan olay şaşkınlık yarattı. Christopher Spaulding, Rockdale County Şerif Bürosu'nun sosyal medya platformundan paylaştığı en çok arananlar listesini görünce harekete geçti.
7.12.2022 Dünya
Herkes bunu konuşuyor! Çoban köpeği sürüye saldıran 8 çakalı öldürdü
Herkes bunu konuşuyor! Çoban köpeği sürüye saldıran 8 çakalı öldürdü Kimse bu kadarını beklemiyordu. Herkes bu kahraman çoban köpeğini konuşuyor. Her şey sadece 30 dakika sürdü. Çiftçi çoban köpeğini ve manzarayı görünce gözlerine inanamadı. İşte haberin detayları...
7.12.2022 Dünya
Eski evine gidince iğrenç görüntülere şahit oldu! İşkence, istismar, alıkoyma...
Eski evine gidince iğrenç görüntülere şahit oldu! İşkence, istismar, alıkoyma... ABD'de eşyalarını almak için eski evine giden bir adam iğrenç bir olaya şahitlik etti. Genç bir kızı köpek kafesinde buldu, olayın detayları ise kan dondurdu. Cani adamın ‘seks kölesi’ itirafı ise mide bulandırdı.
3.12.2022 Dünya
ABD’de Demokratlar Senato’da çoğunluğu garantiledi
ABD’de Demokratlar Senato’da çoğunluğu garantiledi ABD'de 8 Kasım'da yapılan ara seçimlerin ardından Nevada'da Senato yarışında Demokrat aday Catherine Cortez Masto’nun resmi olmayan sonuçlara göre seçimi kazanmasının ardından Demokratlar, Senatoda çoğunluğu garantiledi.
13.11.2022 Dünya
ABD'deki ara seçimlerde Mehmet Öz kaybetti! İlk sonuçlar Başkan Joe Biden'ı şok etti...
ABD'deki ara seçimlerde Mehmet Öz kaybetti! İlk sonuçlar Başkan Joe Biden'ı şok etti... ABD’de oy sayımının devam ettiği Kongre ara seçimlerinde, Temsilciler Meclisinde Cumhuriyetçiler 195, Demokratlar 174 sandalye kazandı. Pensilvanya eyaletinde Cumhuriyetçilerin senatör adayı Mehmet Öz yüzde 47.6 oy alarak yarışı kaybetti. Cumhuriyetçi Parti’nin kazanımlar elde ettiğini gösteriyor.
9.11.2022 Dünya
Jennifer Lopez hakkında flaş iddia! 'Başak burçlarıyla çalışmıyor'
Jennifer Lopez hakkında flaş iddia! 'Başak burçlarıyla çalışmıyor' Dünyaca ünlü şarkıcı Jennifer Lopez ile oyuncu Ben Affleck, 20 yıl önce sürpriz bir ayrılık yaşamıştı. Ancak ikili, yıllar sonra yeniden bir araya gelmiş ve aşklarını bir ay önce Las Vegas'ta sade bir töreniyle nikah masasına taşımıştı."Bennifer" olarak adlandırılan çift, geçtiğimiz hafta sonu Georgia'daki malikanede evlendi. Düğünde giydiği üç farklı gelinlikle ve kullandığı takılarla adından söz ettiren Lopez hakkında, Heather Morris tarafından ilginç bir iddia ortaya atıldı. Başak burcu dansçılarla çalışmadığı söylenen ünlü isim, kısa sürede sosyal medyada gündem oldu.
28.08.2022 Magazin
Van Çaldıran'da bilim insanlarından gizemli keşif! Kalıntılarda svastika deseni...
Van Çaldıran'da bilim insanlarından gizemli keşif! Kalıntılarda svastika deseni... Van'ın Çaldıran ilçesinde bilim insanları gizemli bir kalıntı keşfetti. Dünyanın dört bir yanından araştırmacıların, arkeologların ve tarihçilerin gözleri, Van'da bulunan bir bölgeye çevirdi. Yapılan keşifle ilgili birden çok varsayım var ancak içlerinden biri öne çıkıyor.
25.07.2022 Gündem
ABD Yüksek Mahkemesi'nin kürtaj kararı ülkede deprem etkisi yarattı! Öfkeli on binler sokağa döküldü...
ABD Yüksek Mahkemesi'nin kürtaj kararı ülkede deprem etkisi yarattı! Öfkeli on binler sokağa döküldü... ABD Yüksek Mahkemesi, ülkede 50 yıldır yürürlükte olan kadına Kürtaj hakkı veren 1973 tarihli "Roe V. Wade" kararını bozdu. Mahkeme tarafından yapılan açıklamada, "Anayasa kürtaj hakkı vermemektedir. Roe v. Wade reddedildi. Kürtaj hakkını düzenleme yetkisi halka ve seçilmiş temsilcilere iade edildi" ifadeleri kullanıldı.
25.06.2022 Dünya
Gündeme bomba gibi düşen idam davası! Mahkumun son arzusu 'pes' dedirtti...
Gündeme bomba gibi düşen idam davası! Mahkumun son arzusu 'pes' dedirtti... Georgia eyaletinde görülen bir idam davası ABD'nin gündeme bomba gibi düştü. 46 yıl önce idam cezasına çarptırılan adamın son arzusu ve ardından infazına sayılı saatler yaşanan gelişme duyanlara 'pes' dedirtiyor.
20.05.2022 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Georgia ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki georgia haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.