Genç Kız

Genç Kız

Son dakika genç kız haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan genç kız ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını genç kız haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Genç Kız

haberleri sayfasında son dakika yaşanan genç kız gelişmeleri de dahil olmak üzere 11.565 genç kız haberi bulunmuştur. Tüm genç kız haberleri aşağıda listelenmiştir.
18 yaşındaki Rukiye'nin korkunç ölümü! TIR lastiği sonu oldu
18 yaşındaki Rukiye'nin korkunç ölümü! TIR lastiği sonu olduAnkara'da TIR'dan fırlayan lastiğin çarptığı 18 yaşındaki Rukiye Berra Erarslan hayatını kaybetti. Genç kız gözyaşları ile son yolculuğuna uğurlandı.
26.07.2024Gündem
Selfie çekerken denize düşmüştü! Genç kız 4 gün sonra hayatını kaybetti
Selfie çekerken denize düşmüştü! Genç kız 4 gün sonra hayatını kaybettiİstanbul Haliç Metro Köprüsü üzerinde denize düşüp tekne ile kurtarılan 25 yaşındaki Nalan Kaya, hayatını kaybetti.
24.07.2024Gündem
Adana'da iki genç kız motosiklet ile takla attı! 'Haftada bir kaza oluyor'
Adana'da iki genç kız motosiklet ile takla attı! 'Haftada bir kaza oluyor'Adana'da iki genç kız kaldırım taşının kalkması sonucu motosiklet ile yere çakıldı. Bu anlar saniye saniye görüntülendi. Kaza sonrası bölge esnafı çözüm istedi. Bozuk kaldırım nedeniyle yayaların da büyük sıkıntı yaşadığını belirten esnaf, her hafta kaldırımın bozuk olması nedeniyle en az bir kazanın yaşandığına dikkat çekti. Kaza sırasında motosiklette yolcu konumundaki kişinin kaskının olmayışı da gözlerden kaçmadı.
24.07.2024Adana
İki genç kızın motosiklet ile takla attı! Görüntüler anbean kaydedildi
İki genç kızın motosiklet ile takla attı! Görüntüler anbean kaydedildiAdana'da iki genç kız kaldırım taşının kalkması sonucu motosiklet ile yere çakıldı. Bu anlar saniye saniye görüntülendi.
24.07.2024Adana
Zam geldi! Adana - Mersin arasında seyahat edecekleri ilgilendiriyor
Zam geldi! Adana - Mersin arasında seyahat edecekleri ilgilendiriyorAdana'da yaşayan vatandaşlar yakın olması sebebiyle Mersin'e sıklıkla gidip geliyor. Nisan ayı itibarı ile durdurulan tren seferlerinin yeni bir gelişme yaşandı.
17.07.2024Adana
Kâbus gecesi! Mide bulandıran detaylar ortaya çıktı: Genç kıza istismarda bulunup, erkek kıyafeti giydirerek evine gönderdiler
Kâbus gecesi! Mide bulandıran detaylar ortaya çıktı: Genç kıza istismarda bulunup, erkek kıyafeti giydirerek evine gönderdilerSosyal medyadan tanıştığı Firuz Naobi'nin (20) evine giden E.T. (16) isimli genç kız, yaşadığı kâbusu anlattı. "Evinde bana hiç bahsetmediği 3 arkadaşı vardı. Kendimi kötü hissettiğim için odaya çekildim. İçeri giren Firuz ve 3 arkadaşı, ellerimi ve kollarımı bir anda tutup beni yatağa uzattılar. Yalvarmama rağmen gece boyunca bana cinsel istismarda bulundular."
17.07.2024Gündem
Antakyalı genç kız sevdiğine kavuşmak için farklı bir yol izledi! 'ilk kez böyle bir durumla karşılaştım'
Antakyalı genç kız sevdiğine kavuşmak için farklı bir yol izledi! 'ilk kez böyle bir durumla karşılaştım'Hatay'da bir genç kızın sevdiğine kavuşmak için verdiği sadaka parasının üzerine yazdığı 'Bu para benim sadakam. Lütfen bu parayı bulan bana dua etsin. Ben Alper'i çok seviyorum. Allah'ım onu bana nasip etsin. Güzel bir geleceğimiz olsun. Kavuşalım artık' ifadeleri görenleri şaşırttı.
16.07.2024Gündem
Adana'da genç kız yıl boyunca hazırlandığı KPSS'ye son anda yetişti! "Heyecan var"
Adana'da genç kız yıl boyunca hazırlandığı KPSS'ye son anda yetişti! "Heyecan var"Adana'da Kamu Personel Seçme Sınavı (KPSS) için kapıların kapanmasına saniyeler kala genç kız sınava koşarak son anda yetişti.
14.07.2024Adana
Gök gürültüsü ve şimşekten korkan genç kız hayatını kaybetti!
Gök gürültüsü ve şimşekten korkan genç kız hayatını kaybetti!Batman’da balkonda uyuduğu sırada gök gürültüsü ve şimşekten korkup fenalaşan Büşra Ceren İmir (23), ihbar üzerine gelen sağlık ekiplerinin kalp masajı yaptığı sırada yaşamını yitirdi. Büşra’nın 10 gün önce Yalova Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Bölümü'nden mezun olduğu öğrenildi.
11.07.2024Gündem
Ordu ve Muş'ta sel felaketi: 2 kişi hayatını kaybetti
Ordu ve Muş'ta sel felaketi: 2 kişi hayatını kaybettiOrdu'da gün içinde aralıklarla yağan sağanak yağış iki ilçede su baskını, heyelan ve hasara neden oldu. İkizce ilçesinde bazı bölgelerde heyelana yol açan şiddetli yağış hasara neden oldu, bazı yollar kapandı. Çaybaşı ilçesinde ise 83 yaşındaki bir kadın sel sularına kapılarak hayatını kaybetti. Muş'ta ise şiddetli yağışlar, Malazgirt'te sele neden oldu. Birçok ev ve tarım arazisi sular altında kaldı. Sel sularına kapılan 20 yaşındaki Nazar Karataş hayatını kaybetti.
7.07.2024Gündem
Defne Samyeli’nin kızı Derin Talu işadamı Emircan Şahin tarafından darp edilmişti! Şaşırtan savunma: Sırtımı ısırdı
Defne Samyeli’nin kızı Derin Talu işadamı Emircan Şahin tarafından darp edilmişti! Şaşırtan savunma: Sırtımı ısırdıOyuncu ve şarkıcı Defne Samyeli'nin kızı Derin Talu 4 aylık birliktelik yaşadığı iş insanı Emircan Şahin tarafından darp edilmesiyle ilgili yeni ayrıntılar ortaya çıkmaya devam ediyor. Derin Talu, 4 aylık birliktelik yaşadığı işadamı Emircan Şahin tarafından darp edilmişti. Talu, kendisine gelen bir mesaj üzerine tartışmanın başladığını ve sevgilisinin kendisini darp ettiğini söylemişti. Darp raporu alan Talu, sevgilisinden şikayetçi olmuştu. Genç kız, kollarından aldığı darbelerin fotoğraflarını çekerek mahkemeye sundu. 5 yıla kadar hapsi istenen Emircan Şahin'in savunması şaşırttı.
23.06.2024Magazin
Gaziantep 18 yaşındaki genç kız motosiklet kazasında hayatını kaybetti
Gaziantep 18 yaşındaki genç kız motosiklet kazasında hayatını kaybettiGaziantep'te motosiklet ile seyir halinde olan 2 kardeşten biri hayatını kaybetti, diğeri ise ağır yaralandı.
17.06.2024Gaziantep
Gaziantep'te feci kaza! 2 kişi hayatını kaybetti, 6 kişi yaralandı
Gaziantep'te feci kaza! 2 kişi hayatını kaybetti, 6 kişi yaralandıGaziantep'te kontrolden çıkan minibüs, önündeki motosiklete çarptıktan sonra kaldırımdaki yayaların arasına daldı. Feci kazada 6 yaşındaki kız çocuğu ile 16 yaşındaki genç kız hayatını kaybetti. Kazada 6 yaşındaki kızını kaybeden Semih Batran, gözyaşları dökerek minibüsün arkadan hızla gelerek kendilerini çarptığını söyledi.
2.06.2024Gaziantep
Üniversiteli genç kıza dehşeti yaşatmıştı! Bakan Yerlikaya duyurdu: Gereği yapıldı
Üniversiteli genç kıza dehşeti yaşatmıştı! Bakan Yerlikaya duyurdu: Gereği yapıldıİstanbul'da üniversiteli genç kızın gece yarısı kasklı kişi tarafından bıçaklandığı olayla ilgili İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya'dan açıklama geldi. Bakan Yerlikaya "Gereği yapıldı" açıklamasında bulundu. İşte detaylar...
1.06.2024Gündem
İki amansız hastalığa yakalanan 25 yaşındaki genç kız çocuk gibi görünüyor!
İki amansız hastalığa yakalanan 25 yaşındaki genç kız çocuk gibi görünüyor!Adana'da MPS Tip 4A ve cam kemik hastası İzel Çalışır, 25 yaşında olmasına rağmen çocuk gibi göründüğü için annesi onu bebek arabasıyla gezdiriyor.
15.05.2024Adana
Pendik'te korku dolu anlar! Genç kadını bıçakla taksiye bindirip kaçırdı
Pendik'te korku dolu anlar! Genç kadını bıçakla taksiye bindirip kaçırdıPendik'te genç bir kadın bıçaklı bir şahıs tarafından zorla taksiye bindirilerek kaçırıldı. O anlar cep telefonu kamerasıyla kaydedildi.
3.05.2024Gündem
Seleme Cenemeler diyen kıza ne oldu? Seleme Cenemeler diyen kız Elif Polat öldü mü?
Seleme Cenemeler diyen kıza ne oldu? Seleme Cenemeler diyen kız Elif Polat öldü mü?Elif Polat öldü mü, Seleme Cenemeler diyen kıza ne oldu? Sosyal medyada paylaştığı videolarla tanınan Elif Polat isimli geç kız hakkında ortaya çeşitli iddialar atıldı. TikTok platformunda “Seleme cenemeler” diye çektiği video ünlenen Elif Polat’ın öldüğü iddia edildi. Peki, Seleme cenemeler diyen kıza ne oldu, yaşıyor mu?
27.04.2024Gündem
Genç kızların kavgasına aileler de dahil olunca ortalık savaş alanına döndü!
Genç kızların kavgasına aileler de dahil olunca ortalık savaş alanına döndü!Zeytinburnu’nda iki genç kız arasında başlayan kavgaya aileler de dahil oldu.Kısa sürede büyüyen kavga çevredekileirn araya girmesiyle sona erdi. Kavga anları cep telefonu kamerasıyla görüntülendi.
15.04.2024Gündem
İstanbul Zeytinburnu'nda genç kızların kavgasına aileler de dahil oldu!
İstanbul Zeytinburnu'nda genç kızların kavgasına aileler de dahil oldu!Zeytinburnu’nda iki genç kız arasında başlayan kavgaya aileler de dahil oldu.Kısa sürede büyüyen kavga çevredekileirn araya girmesiyle sona erdi. Kavga anları cep telefonu kamerasıyla görüntülendi.
15.04.2024Vatan TV
Genç kızlar kavga etti! Aileler de dahil oldu
Genç kızlar kavga etti! Aileler de dahil olduİstanbul'un Zeytinburnu İlçesinde iki genç kız arasında başlayan kavgaya aileler de dahil oldu.Kısa sürede büyüyen kavga çevredekileirn araya girmesiyle sona erdi. Kavga anları cep telefonu kamerasıyla saniye saniye görüntülendi.
15.04.2024Gündem
Genç kızlar kavga etti! Aileler de dahil oldu
Genç kızlar kavga etti! Aileler de dahil olduİstanbul'un Zeytinburnu İlçesinde iki genç kız arasında başlayan kavgaya aileler de dahil oldu.Kısa sürede büyüyen kavga çevredekileirn araya girmesiyle sona erdi. Kavga anları cep telefonu kamerasıyla saniye saniye görüntülendi.
15.04.2024Vatan TV
Sokak köpeklerinin kovaladığı gence otomobil çarptı
Sokak köpeklerinin kovaladığı gence otomobil çarptıAdana’da sokak köpeklerinin kovaladığı genç kız otomobilin çarpması sonucu ağır yaralanarak hastaneye kaldırıldı. Bu anlar ise saniye saniye görüntülendi.
14.04.2024Adana
Antalya'daki teleferik kazasının nedeni belli oldu! Genç kız o anları kaydetti: 1 can kaybı ve yaralılar var
Antalya'daki teleferik kazasının nedeni belli oldu! Genç kız o anları kaydetti: 1 can kaybı ve yaralılar varAntalya'da Tünektepe Teleferik ve Sosyal Tesisleri'nde hareket halindeki teleferik kabinlerinden biri düştü. Olayda 1 kişi hayatını kaybetti, 7 kişi ise yaralandı. Olayla ilgili Mülkiye Müfettişleri görevlendirilirken Adalet Bakanı Tunç soruşturmanın titizlikle sürdürüldüğünü belirterek 13 kişinin gözaltına alındığını söyledi. İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya ve AFAD Başkanı Okay Memiş kurtarma çalışmalarındaki son durumu açıkladı. Teleferik kazasının o anları genç kızın kamerasına böyle yansıdı. Öte yandan kazanın neden meydana geldiği belli oldu. Teleferik kazasında kabinlerde mahsur kalan son 13 kişi, 22,5 saat sonra helikopter ile kurtarıldı.
13.04.2024Gündem
Genç kızı toplu taşıma aracında taciz eden şahıs tutuklandı! "Beni sürekli takip ediyordu"
Genç kızı toplu taşıma aracında taciz eden şahıs tutuklandı! "Beni sürekli takip ediyordu"Adana'da üniversite öğrencisi ve aynı zamanda muhasebeci olarak çalışan genç kızı otobüste taciz eden şüpheli, çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.
22.03.2024Adana
Adana’da sonunda bu da oldu! Acılı şalgamdan dondurma ürettiler
Adana’da sonunda bu da oldu! Acılı şalgamdan dondurma ürettiler Türkiye'de şalgam denilince akla ilk gelen şehir Adana'da bir dondurmacı, acılı şalgamdan dondurma üretti.
20.03.2024Adana

Benzer Haber Etiketleri

Genç Kız ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki genç kız haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.