Gemi Battı

Gemi Battı

Son dakika gemi battı haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan gemi battı ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını gemi battı haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Gemi Battı

haberleri sayfasında son dakika yaşanan gemi battı gelişmeleri de dahil olmak üzere 164 gemi battı haberi bulunmuştur. Tüm gemi battı haberleri aşağıda listelenmiştir.
Batan kargo gemisinin kayıp 4 mürettebatı aranıyor; Marmara'daki batık çıkarılmayacak
Batan kargo gemisinin kayıp 4 mürettebatı aranıyor; Marmara'daki batık çıkarılmayacak Marmara Denizi açıklarında seyir halindeyken Bursa'nın Karacabey ilçesinin 4 mil açığında, İmralı Adası'nın güneybatısında batan 'BATUHAN A' isimli geminin kayıp 4 mürettebatını arama çalışmaları 7'nci gününde 572 personelle denizden, havadan ve karadan sürdürülüyor. DHA'nın, çalışmaların 3'üncü gününde, gemi enkazında sonar cihazıyla tespit edildiğini duyurduğu ve olaydan 128 saat sonra çıkarılan cenazenin yağcı Hüseyin Tutuk'a (40) ait olduğu belirlendi. Aramalar bugün de Tutuk'un cansız bedeninin bulunduğu makine dairesinde yoğunlaştırılacak. Bursa Valisi Mahmut Demirtaş, çalışmalar bittiğinde, geminin eski ve maliyeti yüksek olduğu için battığı yerde kalacağını söyledi.
21.02.2024 Gündem
Türk denizcilerin bulunduğu gemi battı Çin’in Şanghay kenti açıklarında battı! 16'sı Türk 21 denizci kurtarıldı
Türk denizcilerin bulunduğu gemi battı Çin’in Şanghay kenti açıklarında battı! 16'sı Türk 21 denizci kurtarıldı Çin’in Şanghay kenti açıklarında içinde Türk denizcilerin de bulunduğu Omega adlı gemi, Mirabella isimli gemiyle kötü hava koşullarından dolayı çarpıştı. Filikalarla gemiyi terk eden 16'sı Türk 21 denizcinin diğer gemi tarafından kurtarıldığı açıklandı.
24.01.2024 Dünya
Zonguldak'ta gemi battı! Kayıp mürettebatın son mesajı ortaya çıktı
Zonguldak'ta gemi battı! Kayıp mürettebatın son mesajı ortaya çıktı Kuvvetli fırtına ve yağışın ardından Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde batan gemideki kayıp 11 mürettebatı arama çalışmaları günün ilk ışıklarıyla birlikte devam ediyor. Rusya'dan İzmir Aliağa Limanı'na yük taşıyan ve sığındığı Kdz. Ereğli Limanı'nda batan Kafkametler adlı geminin telsizcisi Mustafa Nacar'ın olay anında ailesine mesaj attığı ortaya çıktı. Bugün ilk kez bot ve dalgıçlarla gerçekleştirilen gemi ve mürettebatı arama çalışmalarında, gemi batığını yerinin tespit edildiği belirtildi.
21.11.2023 Gündem
Togg’da gülümseten diyalog! Cumhurbaşkanı Erdoğan: Direksiyonda kim var önemli olan o
Togg’da gülümseten diyalog! Cumhurbaşkanı Erdoğan: Direksiyonda kim var önemli olan o Cumhurbaşkanı Erdoğan, yerli ve milli otomobil Togg’u Cumhurbaşkanlığı Külliyesi çevresinde sürdü. 34 EE 2071 plakalı Togg'u süren Cumhurbaşkanı Erdoğan'a eşi Emine Erdoğan da eşlik etti.
5.04.2023 Gündem
Antalya açıklarında ticari gemi battı; 5 personel kurtarıldı, 9'u aranıyor
Antalya açıklarında ticari gemi battı; 5 personel kurtarıldı, 9'u aranıyor Antalya'nın Kumluca ilçesi açıklarında yabancı bandıralı ticari gemi battı. Gemideki 5 personel kurtarıldı, kayıp 9 personel için arama-kurtarma çalışması başlatıldı.
5.04.2023 Gündem
Ukrayna'nın vurduğu Rus gemisi Moskva ile ilgili son dakika gelişmesi! Rusya resmen açıkladı
Ukrayna'nın vurduğu Rus gemisi Moskva ile ilgili son dakika gelişmesi! Rusya resmen açıkladı Ukrayna, Rusya'nın Karadeniz Filosu'nun amiral gemisi Moskva'yı vurduğunu açıkladı. Savaşın ilk günlerin Yılan Adası'nı kuşatan gemi ile ilgili Rusya'dan itiraf gibi bir açıklama geldi. Rusya Savunma Bakanlığı geminin battığını duyurdu.
14.04.2022 Dünya
Şiddetli lodos gemiyi batırdı
Şiddetli lodos gemiyi batırdı Maltepe'de kuvvetli lodos nedeniyle akşam saatlerinde iskeleye demirli olan bir gemi halatının kopması sonucu kıyıya oturdu. Dalgaların etkisiyle iskeleye çarpan gemi gece saatlerinde su alarak battı.
30.11.2021 Gündem
Maltepe Sahili'nde lodos nedeniyle kıyıya oturan gemi battı
Maltepe Sahili'nde lodos nedeniyle kıyıya oturan gemi battı Maltepe'de kuvvetli lodos nedeniyle akşam saatlerinde iskeleye demirli olan bir gemi halatının kopması sonucu kıyıya oturdu. Dalgaların etkisiyle iskeleye çarpan gemi gece saatlerinde su alarak battı.
30.11.2021 Vatan TV
Koronavirüsün vurduğu Hindistan'da gemi faciası: 21 ölü, 96 kişi kayıp
Koronavirüsün vurduğu Hindistan'da gemi faciası: 21 ölü, 96 kişi kayıp Son dakika haberine göre; Hindistan'ı etkisi altına alan kasırga nedeniyle bir gemi battı. İlk belirlemelere göre, 21 kişi hayatını kaybetti. Kayıp 96 kişi için ise arama kurtarma çalışmaları sürüyor.
18.05.2021 Dünya
'Ege'nin Maldivleri' 400 milyon liraya satışta! 24 saat geçmeden...
'Ege'nin Maldivleri' 400 milyon liraya satışta! 24 saat geçmeden... Turkuaz mavisi suyu, bembeyaz kumları ve tarihi dokusu ile 'Ege'nin Maldivleri' olarak bilinen Kalem Adası, 400 milyon TL'ye satışa çıkarıldı.
27.02.2021 Yaşam
Vietnam kıyılarında kargo gemisi battı: 15 kişi kayıp
Vietnam kıyılarında kargo gemisi battı: 15 kişi kayıp Vietnam kıyılarında bir yük gemisinin batması sonucu gemide bulunan 15 kişi kayboldu.
18.12.2020 Dünya
BAE'li şirkete ait yük gemisi Japonya kıyılarında battı
BAE'li şirkete ait yük gemisi Japonya kıyılarında battı Birleşik Arap Emirlikleri'ndeki (BAE) Dubai Finans Piyasası'nda listelenen Gulf Navigation Holding Group adlı şirket, gemilerinden birinin Japonya açıklarında kaza geçirerek battığını duyurdu.
6.09.2020 Dünya
Moritanya'da Türk balıkçı gemisi battı
Moritanya'da Türk balıkçı gemisi battı Atlas Okyanusu’nun Moritanya açıklarında Türk balıkçı gemisi ’İlhan Yılmaz 5’ adlı gemi battı. Gemi mürettebatının kurtarıldığı bildirildi.
27.11.2019 Dünya
İran'da 153 konteyner yüklü gemi battı
İran'da 153 konteyner yüklü gemi battı İran'ın güneyindeki Hürmüzgan eyaletindeki bir limanda Komor Adaları bandıralı 153 konteyner yüklü gemi, tahliye işlemi sırasında halatının boşalması sonucu yan yatarak battı.
19.03.2019 Dünya
Samsun açıklarında gemi battı
Samsun açıklarında gemi battı Samsun açıklarında batan geminin mürettabatından 7 kişinin sağ kurtarıldığı, 2 kişinin cansız bedenine ulaşıldığı bildirildi.
7.01.2019 Haber
Samsun açıklarında gemi battı
Samsun açıklarında gemi battı Samsun açıklarında Panama bayraklı geminin battığına dair tehlike sinyali alınması üzerine Sahil Güvenlik Komutanlığınca başlatılan çalışmalarda mürettebattan 4 kişi kurtarıldı.
7.01.2019 Haber
Samsun açıklarında gemi battı
Samsun açıklarında gemi battı Samsun Valisi Osman Kaymak, Samsun açıklarında batan gemide 6 kişinin hayatını kaybettiğini, 7 kişinin de kurtarıldığını açıkladı.
7.01.2019 Gündem
Yılmaz Vural üç büyük takıma böyle seslendi
Yılmaz Vural üç büyük takıma böyle seslendi CNN TÜRK'te Buket Aydın'ın sunduğu 40 programına konuk olan Teknik Direktör Yılmaz Vural, 3 büyüklerin teknik direktörlüğüne aday olduğunu bir kez daha yineledi. Vural, "İddia ediyorum Yılmaz Vural'ı getirmemekle hata yapıyorlar. Orada olsam çok katkım olur onlara. Bunu bir cahil cesareti ile söylemiyorum. Kendi doluluğumu, ne yapacağımı, ne yapamayacağımı çok iyi biliyorum. Yaşım da oldu 65. Ne zaman geleceğiz kardeşim biz buralara?" dedi.
21.11.2018 Gündem
Kayıp gemicilerden ikisi kardeş
Kayıp gemicilerden ikisi kardeş Libya’da batan Türk bandıralı kuru yük gemisinin kayıp 4 mürettebatı arasında Zonguldaklı 45 yaşındaki Cevceddin ve 41 yaşındaki Celalettin Tunca kardeşlerin de olduğu belirtildi.
29.09.2021 Gündem
Libya'da gemi battı: Yüzlerce ölü var
Libya'da gemi battı: Yüzlerce ölü var Birleşmiş Milletler, batan iki ayrı gemide en az 239 göçmenin yaşamını yitirdiğini, Akdeniz'de boğulmaktan kurtulan iki kişinin ise İtalya'nın Lampedusa Adası'na getirildiğini duyurdu.
17.06.2021 Dünya
100'den fazla yolcu taşıyan gemi battı!
100'den fazla yolcu taşıyan gemi battı! Endonezya açıklarında 100'den fazla yolcu taşıyan gemi battı...
19.12.2015 Dünya
İstanbul açıklarında feci kaza
İstanbul açıklarında feci kaza RİVA açıklarında çarpışan kum kosterlerinden biri battı...
22.07.2015 Yaşam
Çin'de 458 kişinin bulunduğu gemi battı!
Çin'de 458 kişinin bulunduğu gemi battı! Çin'de Yangtze Nehri'nde içinde 458 kişinin olduğu gemi battı.
2.06.2015 Dünya
Mülteci gemisi battı
Mülteci gemisi battı 'Save The Children’ örgütünün açıklamasına göre, İtalya'ya ulaşmak için Libya'dan yola çıkan bir gemi battı...
14.04.2015 Dünya
Batan gemiden ilk görüntüler!
Batan gemiden ilk görüntüler! Güney Kore'de batan geminin yolcuları tarafından çekilmiş görüntüler yayınlandı.
17.04.2014 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Gemi Battı ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki gemi battı haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.