Gelin Arabası

Gelin Arabası

Son dakika gelin arabası haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan gelin arabası ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını gelin arabası haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Gelin Arabası

haberleri sayfasında son dakika yaşanan gelin arabası gelişmeleri de dahil olmak üzere 153 gelin arabası haberi bulunmuştur. Tüm gelin arabası haberleri aşağıda listelenmiştir.
Eşi ve 5 çocuğunun öldüğü otomobili 'gelin arabası' yapıp, 5 ay sonra evlenmişti; tutuklandı
Eşi ve 5 çocuğunun öldüğü otomobili 'gelin arabası' yapıp, 5 ay sonra evlenmişti; tutuklandı Şanlıurfa'da, 8 ay önce otomobilin sulama kanalına uçması sonucu eşi ve 5 çocuğunun boğulduğu kaza sonrası gözaltına alınıp serbest bırakılan ve eşinin ailesinin 'cinayet' iddiaları üzerine tekrar gözaltına alınıp adliyeye sevk edilen sürücü Hasan Çetin (38), üçüncü kez çıkarıldığı mahkemece tutuklandı. Hasan Çetin'in kaza yaptığı otomobili 'gelin arabası' olarak kullanıp, olaydan 5 ay sonra evlendiği İslim Çetin ise adli kontrol şartıyla serbest kaldı.
5.01.2024 Gündem
'Osman cehenneme kadar yolun var, boşanıyoruz' yazılı aracıyla boşanma davasına gitti
'Osman cehenneme kadar yolun var, boşanıyoruz' yazılı aracıyla boşanma davasına gitti Bursa'da Gülşah A.(29), boşanma davasına gelin arabası gibi süslediği ve üzerine 'Osman, cehenneme kadar yolun var' ile 'Boşanıyoruz', yazdırdığı aracıyla geldi. Cadde ve sokaklarda tur atan Gülşah A., "Yol boyunca insanlar korna çaldı, video çekti, alkışladı, tebrik etti ve konvoy oluşturduk. İnsanlar çok pozitifti. Bu kadar büyüyeceğini düşünmemiştim" dedi.
14.12.2023 Gündem
İzmir’deki orman yangını kontrol altında
İzmir’deki orman yangını kontrol altında İzmir’in Karabağlar ilçesinde çıkan orman yangını, havadan ve karadan müdahaleler ile kontrol altında alındı.
15.10.2023 Yaşam
Valinin makam aracı, gelin arabası oldu! Çiçeklerle süslendi
Valinin makam aracı, gelin arabası oldu! Çiçeklerle süslendi Çankırı Valisi Mustafa Fırat Taşolar'ın makam aracı, Zuhal ve Gökhan Akman çiftinin düğünü için gelin arabası oldu.
15.10.2023 Yaşam
TBMM ekonomi ağırlıklı mesai yapacak! Gündemde birçok konu var
TBMM ekonomi ağırlıklı mesai yapacak! Gündemde birçok konu var Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM), 12'nci Kalkınma Planı, 2024 yılı merkezi yönetim bütçesi, Irak ve Suriye tezkereleri ile emeklilere 5 bin lira Cumhuriyet Bayramı ikramiyesi verilmesini de içeren konutların turizm amaçlı kiralanmasına yönelik kanun teklifi için mesai yapacak.
15.10.2023 Ekonomi
İsrail askerleri, Gazze sınırında canlı yayına izin vermedi! Silah çektiler
İsrail askerleri, Gazze sınırında canlı yayına izin vermedi! Silah çektiler İsrail, abluka altındaki Gazze Şeridi'ne yönelik "kara harekatı" yapacağını duyurmuştu. CNN TÜRK Özel Haberler Şefi Fulya Öztürk ise Gazze sınırında son durumu aktarırken canlı yayın kontrol noktasındaki İsrail askerlerince engellendi. Fulya Öztürk o anları anlatırken, 'Her tarafta basın yazmasına rağmen, Halil’in elindeki kamerayı silah zannettiler, onun için bize silah doğrulttular.' ifadelerini kullandı.
15.10.2023 Gündem
Traktör, gelin arabası oldu! Gelin ve misafirler büyük şaşkınlık yaşadı
Traktör, gelin arabası oldu! Gelin ve misafirler büyük şaşkınlık yaşadı Sakarya'da çiftçilik yapan damat Oğulcan Bir (25), kendisine ait traktörü süsleyip, gelin arabası yaptı. Gelin Beyza Bir (23) de traktöre binip, düğün salonuna gitti.
15.10.2023 Yaşam
İkiz plaka iş adamı Hakan Bilal Kutlualp'in başına bela oldu: Bütün HGS'lerden kaçak geçiyor ve bir yıldır devamlı ben ödüyorum
İkiz plaka iş adamı Hakan Bilal Kutlualp'in başına bela oldu: Bütün HGS'lerden kaçak geçiyor ve bir yıldır devamlı ben ödüyorum Fenerbahçe'nin eski yöneticilerinden ve iş adamı ve Hakan Bilal Kutlualp'in plakasıyla başı derde girdi. Kutlualp 34 FB 1907 plakasına uzun yıllardır sahip durumda. Sorun olan durum ise aynı Gürcistan’da tescili yapılmış aynı plakalı aracın Türkiye’de kullanılması. Bundan dolayı Kutlualp köprü, otoyol ücretleriyle birlikte kesilen cezaları da ödemek zorunda kalıyor. İş adamı Kutlualp, bir yıldır bu sorunla uğraştığını, dün şahsın kendisine ulaştığını ve avukatıyla irtibat kurduğunu söyledi.
9.08.2023 Gündem
Dede yadigarı otomobili 15 yıl sonra bulup yeniledi! '300 bin lira masraf yaptım'
Dede yadigarı otomobili 15 yıl sonra bulup yeniledi! '300 bin lira masraf yaptım' Burdurlu iş insanı Aliihsan Babacan (43), 2006 yılında satılan dede yadigarı 1971 model otomobili, 15 yıl sonra bulup, yeniledi. Babası ve annesinin gelin arabası olarak kullanılan otomobile 300 bin lira masraf yaptığını söyleyen Babacan, "Yüksek rakamlar verenler oldu ama dede yadigarı aracı satmayı düşünmüyorum. Çocuklarıma bırakacağım" dedi.
26.06.2023 Yaşam
Yerli ve milli araba Togg, Batman’da ilk kez gelin arabası oldu
Yerli ve milli araba Togg, Batman’da ilk kez gelin arabası oldu Türkiye'nin yerli ve milli otomobili Togg, Batman'da gelin arabası olarak kullanıldı.
10.06.2023 Yaşam
İstanbul'da sahte 1 milyar dolar ele geçirildi
İstanbul'da sahte 1 milyar dolar ele geçirildi İstanbul İl Jandarma Komutanlığı'nın düzenlediği operasyonda sahte 1 milyar dolar ele geçirdildi. Şüphelilerin, sahte dolarları Afrika ülkelerine çıkarmaya çalıştığı belirlendi.
9.06.2023 Gündem
Togg Batman’da evlenecek çiftlere gelin arabası olacak
Togg Batman’da evlenecek çiftlere gelin arabası olacak Batman Valiliği, valiliğe tahsis edilen yerli otomobil Togg'u evlenen dar gelirli çiftlere gelin arabası olarak hizmete sundu.
9.06.2023 Yaşam
TOGG İzmir'de gelin arabası olarak kullanıldı
TOGG İzmir'de gelin arabası olarak kullanıldı Türkiye'nin yerli ve milli aracı TOGG, İzmir'de dünya evine giren genç çiftin gelin arabası oldu.
29.05.2023 Yaşam
Düğünlerde adetten olan durum ile ilgili önemli uyarı: Nitelikli yağma suçu
Düğünlerde adetten olan durum ile ilgili önemli uyarı: Nitelikli yağma suçu Düğünlerde gelenek olan durum hakkında Avukat Emir Akpınar'dan önemli açıklama. Trafikte sıkça karşılaşılan düğün konvoyunun önünü keserek bahşiş istenmesinin örf ve adet hukuku çerçevesinde olduğunu ancak şahısların eylemi devam ettirdiği taktirde nitelikli yağma suçunun oluşabileceğini söyledi.
5.02.2023 Gündem
Böyle eğlence görülmedi! Yapmadığını bırakmadılar
Böyle eğlence görülmedi! Yapmadığını bırakmadılar Bursa'da yapılan düğünde damada arkadaşları yapmadığını bırakmadı.
24.10.2022 Yaşam
Cedi Osman düğün için kesenin ağzını açtı! Gelin arabası Amerika'dan geldi ve...
Cedi Osman düğün için kesenin ağzını açtı! Gelin arabası Amerika'dan geldi ve... Oyuncu Ebru Şahin ile basketbolcu Cedi Osman, geçtiğimiz hafta Makedonya’da kıyılan nikâhın ardından önceki gün Çeşme'de düğün eğlencesi düzenledi. Ebru Şahin ile evlenen Cedi Osman düğün için hiçbir masraftan kaçınmadı. Alaçatı'da ünlü isimlerin de katıldığı bir düğün yapan Ebru Şahin ve Cedi Osman gelin arabasını ise Amerika'dan uçakla getirtti.
9.07.2022 Magazin
Beton mikserinin altında kalan Büşra'nın hayali aşçı olmaktı
Beton mikserinin altında kalan Büşra'nın hayali aşçı olmaktı İzmir'in Bornova ilçesinde, yolun karşısına geçmek isterken beton mikserinin altında kalıp yaşamını yitiren lise öğrencisi Büşra Koçak'ın (16) iyi bir aşçı olmayı hayal ettiği, 3 gün önce staja başladığı restoranda mesaisini tamamladıktan sonra evine giderken kazanın meydana geldiği belirtildi. Kazanın ardından gözaltına alınan mikser şoförü ise tutuklandı.
16.04.2022 Gündem
Cinayet şüphelisi gelin arabasında yakalandı!
Cinayet şüphelisi gelin arabasında yakalandı! Şanlıurfa'nın Haliliye ilçesinde yaylım ateşine tuttukları otomobilde Bedih Zenciroğlu'nu (48) öldürüp, oğlu İbrahim Zenciroğlu'nu (22) da yaralayan şüphelilerden biri düğün için süslenen gelin arabasında, diğeri ise gizlendiği çiftlik evinde yakalandı.
3.11.2021 Gündem
Düğünde maganda dehşeti! 8 yaşındaki çocuk öldü
Düğünde maganda dehşeti! 8 yaşındaki çocuk öldü Sultangazi'de bir düğünde havaya açılan ateş yakındaki binanın balkonundaki çocuğa isabet etti. Çenesinden giren kurşunla ağır yaralanan çocuk hayatını kaybetti.
1.08.2021 Yaşam
Sarıyer'de lüks gelin arabası seyir halindeyken alev aldı!
Sarıyer'de lüks gelin arabası seyir halindeyken alev aldı! İstanbul Sarıyer'de, lüks gelin arabası seyir halindeyken alev aldı. Gelin ile damat olayı burunları dahi kanamadan atlatırken sürücü "Düğüne gidiyorduk, ama cenazemize de gelebilirdiniz" dedi.
3.07.2021 Gündem
Gelin arabasının karıştığı zincirleme kazada 7 kişi yaralandı
Gelin arabasının karıştığı zincirleme kazada 7 kişi yaralandı Konya'da, arasında gelin arabasının da bulunduğu 3 aracın karıştığı zincirleme kazada 7 kişi yaralandı.
8.04.2021 Yaşam
Hepsi gelin arabasından çıktı!
Hepsi gelin arabasından çıktı! Gelin arabası gibi süslenen otomobilde 74 kilo eroin ele geçirildi
1.10.2019 Gündem
Damat gelini almaya TIR'ıyla gitti
Damat gelini almaya TIR'ıyla gitti Hatay’da tır şoförü olan damat, hayalini gerçekleştirerek gelini almaya TIR'ıyla gitti.
29.09.2019 Yaşam
İstanbul'da şoke eden görüntüler!
İstanbul'da şoke eden görüntüler! İstanbul E-5 karayolu Sefaköy mevkisindeki bir düğün konvoyunda şoke eden görüntüler kaydedildi. Konvoy halinde trafiğe çıkan lüks otomobilli magandalar, karayolunda ve alt geçitlerde tabancalarla ateş açtı. Bununla da yetinmeyen magandalar, meşaleler yakarak ortalığı dumana boğarken Florya’da ise trafiği keserek abartı egzozla ve polis sireniyle gürültü çıkarttı. O anları kaydedip bir de sosyal medyada yayınladı.
19.09.2019 Gündem
Gelin arabası kaza yaptı: 4 ölü, 5 yaralı
Gelin arabası kaza yaptı: 4 ölü, 5 yaralı Bursa'nın Mustafakemalpaşa ilçesinde gelin arabası kaza yaparken, 4 kişi hayatını kaybetti, 5 kişi yaralandı.
6.10.2018 Yaşam

Benzer Haber Etiketleri

Gelin Arabası ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki gelin arabası haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.