Geçiş Ücreti

Geçiş Ücreti

Son dakika geçiş ücreti haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan geçiş ücreti ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını geçiş ücreti haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Geçiş Ücreti

haberleri sayfasında son dakika yaşanan geçiş ücreti gelişmeleri de dahil olmak üzere 901 geçiş ücreti haberi bulunmuştur. Tüm geçiş ücreti haberleri aşağıda listelenmiştir.
Türkiye ve Kırgızistan karar verildi! Geçiş belgesi kotaları kaldırılıyor
Türkiye ve Kırgızistan karar verildi! Geçiş belgesi kotaları kaldırılıyor Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Türkiye ve Kırgızistan arasında 1 Mayıs 2024 tarihinden itibaren uluslararası kara yolu taşımacılığında ikili ve transit taşımalardan geçiş belgesi kotalarının kaldırılması ve serbestleştirilmesinin kararlaştırıldığını açıkladı.
26.04.2024 Gündem
Osmangazi Köprüsü bayramda ücretsiz mi, köprüler ve otoyollar ne zaman ücretsiz? Bayramda köprüler kaç gün ücretsiz?
Osmangazi Köprüsü bayramda ücretsiz mi, köprüler ve otoyollar ne zaman ücretsiz? Bayramda köprüler kaç gün ücretsiz? Ramazan Bayramında Osmangazi Köprüsünün ücretsiz olup olmadığı, bayrama günler kala sorgulanan konu başlıklarından biri oldu. Bakan Uraloğlu, bayramı üç büyük şehirde geçirecek vatandaşlar için İstanbul'da; Marmaray, Sirkeci-Kazlıçeşme Raylı Sistem Hattı, Gayrettepe-İstanbul Havalimanı-Arnavutköy Metro Hatları, Ankara'da Başkentray ve İzmir'de İzban'ın ücretsiz kullanılabileceğini açıkladı. Uraloğlu, ayrıca hızlı tren, ana hat ve bölgesel trenlerde bayrama özel kapasite artışına gittiklerini belirtti. Peki, bayramda köprüler kaç gün ücretsiz, köprü ve otoyollar ne zaman ücretsiz? Osmangazi Köprüsü bayramda ücretsiz mi, ücretli mi?
6.04.2024 Yaşam
2024 otoyol ve köprü geçiş ücretleri belli oldu!
2024 otoyol ve köprü geçiş ücretleri belli oldu! Karayollları Genel Müdürlüğü, yeni yılda geçerli olacak zamlı köprü ve otoyol geçiş fiyatlarını açıkladı.
1.01.2024 Ekonomi
Köprü ve otoyollara zam ertelendi mi, köprü ve otoyollara ödenen para iade edilecek mi?
Köprü ve otoyollara zam ertelendi mi, köprü ve otoyollara ödenen para iade edilecek mi? Karayolları Genel Müdürlüğü, "Otoyol ve köprü ücretleri, 25 Ekim 2023 Çarşamba günü saat 00.00'dan itibaren geçerli olmak üzere yeniden düzenlenmiştir" açıklamasıyla ücretlere zam geldiğini duyurmuştu. Ancak İletişim Başkanlığından yeni bir açıklama geldi. Peki, Köprü ve otoyollara zam ertelendi mi, köprü ve otoyollara ödenen para iade edilecek mi?
25.10.2023 Ekonomi
Hükümetin belirlediği fiyatlara ayar geliyor! Elektrikten toplu taşıma ücretlerine kadar hepsi değişecek
Hükümetin belirlediği fiyatlara ayar geliyor! Elektrikten toplu taşıma ücretlerine kadar hepsi değişecek Üniversite kontenjanına “iş bulma” ayarı... İş Kanunu’na esnek çalışma düzenlemesi... Elektrik, toplu taşıma, trafik sigortası, köprü geçiş ücretine yeni formül... Pek çok düzenlemeyi beraberinde getirecek olan OVP, günlük hayatı birebir etkileyecek.
8.09.2023 Ekonomi
Gizemli yangının nedeni ortaya çıktı! 60 dönüm tarım arazisi kül olmuştu
Gizemli yangının nedeni ortaya çıktı! 60 dönüm tarım arazisi kül olmuştu Eskişehir’in Tepebaşı ilçesinde 60 dönüm tarım arazisini küle çeviren sır yangının nedeni ortaya çıktı. Tepebaşı İlçe Tarım Müdürü Zeki Sert, "Başımıza gelmiş bir şey değildi. İlk defa karşılaştık” dedi.
12.07.2023 Yaşam
Köprü ve otoyollara zam geldi mi? Zamlı köprü ve otoyol geçiş ücretleri 2023: 15 Temmuz Şehitler ile Fatih Sultan Mehmet köprüleri geçiş ücreti ne kadar?
Köprü ve otoyollara zam geldi mi? Zamlı köprü ve otoyol geçiş ücretleri 2023: 15 Temmuz Şehitler ile Fatih Sultan Mehmet köprüleri geçiş ücreti ne kadar? Karayolları Genel Müdürlüğü (KGM), köprü ve otoyol geçiş ücretlerine KDV artışını zam olarak yansıttı. Peki, 15 Temmuz Şehitler ile Fatih Sultan Mehmet köprüleri geçiş ücreti ne kadar? İşte Zamlı köprü ve otoyol geçiş ücretleri 2023…
12.07.2023 Ekonomi
Köprü ve otoyol geçiş ücretlerine zam geldi
Köprü ve otoyol geçiş ücretlerine zam geldi Köprü ve otoyol geçiş ücretlerine zam geldi. KDV'deki artışın ardından köprü ve otoyol geçiş ücretlerine zam geldi. Karayolları Genel Müdürlüğü (KGM) yeni ücretleri açıkladı.
12.07.2023 Ekonomi
Devletten 1 milyon lira hibe alarak başladılar, siyah poşetlerin içinden para fışkırıyor! 'Evimizin geçimini buradan sağlıyoruz'
Devletten 1 milyon lira hibe alarak başladılar, siyah poşetlerin içinden para fışkırıyor! 'Evimizin geçimini buradan sağlıyoruz' Yozgat’ın Çandır ilçesinde devlet desteğiyle bin 200 metrekare alana kurulan tesiste, günlük yaklaşık 500 kilogram istiridye mantarı üretiliyor.
11.06.2023 Ekonomi
Bakan Uraloğlu: Uluslararası gemilerden alınan boğaz geçiş ücreti artırıldı
Bakan Uraloğlu: Uluslararası gemilerden alınan boğaz geçiş ücreti artırıldı Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Türk boğazlarından uğraksız geçen uluslararası gemilerden alınan ücretlerde, 1 Temmuz itibariyle yeni bir güncelleme yapıldığını belirterek, boğaz geçiş ücretlerinin belirlenmesinde kullanılan net ton başı biriminin 4,42 dolara yükseltildiğini açıkladı.
11.06.2023 Gündem
Araç Sınıfları Nedir? Hgs ve Ogs Araç Sınıfları Nasıl Bulunur?
Araç Sınıfları Nedir? Hgs ve Ogs Araç Sınıfları Nasıl Bulunur? Araç sınıfları AKS aralığı yani dingil mesafesine göre belirlenmektedir. Buna göre, AKS aralığı farklı olan her araç farklı araç kategorisinde yer alır. 
7.11.2022 Gündem
Ücretli otoyoldan böyle kaçak geçiyorlar! İnternette bin 500 liraya satılıyor
Ücretli otoyoldan böyle kaçak geçiyorlar! İnternette bin 500 liraya satılıyor Tuzla'da cip sürücüsü, otoyolda geçiş ücreti ödememek için taktırdığı katlanır plaka sistemiyle plakasını gizledi. O anlar başka bir sürücü tarafından cep telefonu kamerasıyla kaydedildi. 
9.08.2022 Yaşam
Arabası olan milyonları ilgilendiriyor! 4 katı ücret alınacak
Arabası olan milyonları ilgilendiriyor! 4 katı ücret alınacak Arabası olan milyonlarca kişiyi ilgilendiriyor. Karayolları Genel Müdürlüğü’nün işlettiği otoyollardan kaçak geçişlere yeni düzenleme yapıldı. Kaçak geçişlerde ödeme süresinde değişikliğe gidildi. Yeni düzenlemede 15 gün içerisinde yapılan ödemede sadece geçiş ücretinin alınması uygulaması devam edecek. 15 günlük sürenin gecikmesi durumunda 45 güne kadar yapılacak ödemelerde geçiş ücretinin 2 katı tahsis edilecek.
22.07.2022 Ekonomi
Arabası olan milyonları ilgilendiriyor! Bugün resmen değişti, iki katı ödenecek
Arabası olan milyonları ilgilendiriyor! Bugün resmen değişti, iki katı ödenecek Arabası olanları ilgilendiren flaş karar! Değişikliğe gidildi. Karayolları Genel Müdürlüğü'nün işlettiği otoyol ve karayollarındaki kaçak geçişlere ilişkin yeni düzenleme yapıldı. Resmi Gazete'de yayılmanan karara göre, kaçak geçişler için verilen ödeme süresinde değişikliğe gidildi. Yeni düzenlemede 15 gün içinde ödeme yapılması durumunda sadece geçiş ücretinin alınması uygulaması devam edecek. Ancak 15 günlük sürenin geçilmesi durumunda 45 güne kadar yapılacak ödemelerde geçiş ücretinin iki katı tahsil edilecek.
21.07.2022 Ekonomi
Osmangazi Köprüsü geçiş ücreti ne kadar? Osmangazi Köprüsü geçiş ücret tarifesi!
Osmangazi Köprüsü geçiş ücreti ne kadar? Osmangazi Köprüsü geçiş ücret tarifesi! Tatil dönüşü başladı. Türkiye’nin pek çok önemli noktasında trafik yoğunluğu devam ederken, seyahatlarinde mesafeyi daha da kısaltmak için ücretli yol ve köprüleri kullanacak pek çok kişi ücret tarifelerini araştırıyor. Peki, Osmangazi Köprüsü geçiş ücreti ne kadar? Osmangazi Köprüsü geçiş ücret tarifesi!
17.07.2022 Gündem
İkinci el, sıfır araba ve akaryakıt fiyatlarındaki artış sonrası yeni formül açıklandı! MTV, bakım ve kasko...
İkinci el, sıfır araba ve akaryakıt fiyatlarındaki artış sonrası yeni formül açıklandı! MTV, bakım ve kasko... Araba almak isteyen milyonları ilgilendiren gelişme! Motorlu Taşıtlar Vergisi (MTV), yılda bir kasko, zorunlu trafik sigortası, araba muayene ve egzoz emisyon ölçümü, yıllık periyodik bakım, kış lastiği, akü masrafı, yıkatma, park, köprü ve otoyol geçiş ücreti... Hepsinin masrafları sona eriyor, bu yöntem maliyeti en aza indiriyor. Dakikalık ya da saatlik olarak kiralanıyor, istediğiniz yere bırakabiliyorsunuz. Özellikle ikinci el araba fiyatlarına ve akaryakıt fiyatlarına gelen zamlardan sonra pek çok kişi artık bu yöntemi tercih ediyor. Uzun süreli kiralama sözleşmesi yok, istediğiniz marka, model ve rengi bulabiliyorsunuz. Sarı taksiden katbekat ucuz, şehir dışına bile çıkılabiliyor. İşte araba almayı düşünenleri büyük masraftan kurtaracak yöntemin detayları....
24.06.2022 Otomobil
Kurban bayramı öncesi otobüs biletlerine büyük zam!
Kurban bayramı öncesi otobüs biletlerine büyük zam! Otobüs biletlerine büyük zam geldi. Otobüs biletlerinin fiyatı vatandaşı isyan ettirdi. Akaryakıt fiyatlarına yapılan zamlar sonrası Ramazan Bayramı'ndan bu yana otobüs bilet fiyatları ortalama yüzde 65 zamlandı. Otobüs firmaları 1,5 ile 2 saat arasında değişen mesafeler için 120 TL ücret alınırken, 20 saat ve üzeri yolculuklar için firmalar 650 TL ile 750 TL arasında ücret alıyor. Öte yandan otobüs biletleriyle ilgili yeni dönem başladı. Otobüs biletleri artık taksitle satılacak.
20.06.2022 Ekonomi
Otobüs bileti fiyatlarına büyük zam! Artış sonrası yeni dönem başladı
Otobüs bileti fiyatlarına büyük zam! Artış sonrası yeni dönem başladı Otobüs bileti alacaklara kötü haber geldi. Otobüs bileti fiyatlarına büyük zam geldi. Tatile gidecek vatandaşlar diğer alternatif yolculuk seçeneklerine yöneldi. Son zamlarla otomobille İstanbul-Bodrum arası gidiş dönüş yolculuk tutarı benzin, otoban ve köprü geçiş ücretleri eklenince 4.000 TL’ye yaklaşıyor. İstanbul-Bodrum arası gidiş-dönüş 2 kişilik uçak bileti 2.827 TL iken 2 kişilik gidiş-dönüş otobüs bileti ise 2.120 TL tutarında. Öte yandan otobüs biletleriyle ilgili yeni dönem başladı. Otobüs biletleri artık taksitle satılacak. Yaz sezonu boyunca en çok otobüs bileti alınan ilk 5 destinasyon Ankara, İstanbul, İzmir, Antalya ve Adana olarak açıklandı. Seyahat severlerin satın alma eğilimleri göz önüne alındığında otobüs yolcularının %81’i tek başına seyahat etmeyi tercih ediyor. Ancak motorinin litresinin 30 lira civarına çıkmasıyla otobüs bileti fiyatları da uçağa yaklaşıyor. Bazı otobüs firmaları alım gücü fiyatlara yetişemeyen yolcular için taksitli satışlara başladı. Önümüzdeki Kurban Bayramı için gidiş dönüş bileti almak isteyenlere sadece tek yön bileti satılıyor.
19.06.2022 Ekonomi
Bayramda hangi yollar ve köprüler ücretsiz? Bayramda hangi yollar ücretsiz?
Bayramda hangi yollar ve köprüler ücretsiz? Bayramda hangi yollar ücretsiz? Ramazan Bayramı süresince ücretsiz olan köprü ve otoyollar merak ediliyor. Bayramlaşmak, ziyaretlerini gerçekleştirmek isteyen binlerce kişi geçiş ücreti ödenmeyecek köprü ve yolları araştırıyor. Ramazan Bayramı'nda ücretsiz olarak geçilebilecek köprü ve otoyollara ilişkin karar resmi gazetede yayımlanmıştı. Peki, Bayramda hangi yollar ve köprüler ücretsiz? Bayramda hangi yollar ücretsiz? İşte detaylar…
2.05.2022 Gündem
Bayramda ulaşım ücretsiz mi? Bayramda otobüsler ücretsiz mi? Bayramda otobüs, metrobüs, metro, tramvay ücretsiz mi?
Bayramda ulaşım ücretsiz mi? Bayramda otobüsler ücretsiz mi? Bayramda otobüs, metrobüs, metro, tramvay ücretsiz mi? Ramazan Bayramı nedeniyle bayramlaşmalara gitmek veya bayramı gezerek değerlendirmek isteyenler sıklıkla toplu taşımanın ücretsiz olup olmadığını araştırıyor. Ramazan Bayramı'nda toplu taşıma araçlarını kullanacak vatandaşlar ulaşım araçlarının ücretli mi yoksa ücretsiz mi olduğunu merak ediyor. Geçtiğimiz günlerde Resmi Gazete'de toplu ulaşım için Ramazan Bayramı kararı yayınlanmıştı. Peki, Bayramda ulaşım ücretsiz mi? Bayramda otobüsler ücretsiz mi? Bayramda otobüs, metrobüs, metro, tramvay ücretsiz mi? İşte detaylar…
2.05.2022 Gündem
Avrasya tüneli bayramda ücretsiz mi? Avrasya tüneli geçiş ücreti ne kadar?
Avrasya tüneli bayramda ücretsiz mi? Avrasya tüneli geçiş ücreti ne kadar? İstanbulluların sıklıkla kullandığı Avrasya tünelinin Ramazan Bayramı boyunca ücretli olup olmadığı merak ediliyor. Resmi Gazete'de yayımlanan karara göre Ramazan bayramında hangi yolların ve köprülerin ücretsiz olacağı belli olmuştu. Peki, Avrasya tüneli bayramda ücretsiz mi? Avrasya tüneli geçiş ücreti ne kadar? Bayramda ücretsiz yollar hangileri? İşte detaylar…
2.05.2022 Gündem
TOKİ ev ve iş yerlerini satışa çıkarıyor! Yüzde 25 peşinat, 120 ay vade ile...
TOKİ ev ve iş yerlerini satışa çıkarıyor! Yüzde 25 peşinat, 120 ay vade ile... TOKİ açık artıma ile ev ve iş yerlerini satışa çıkarıyor. Yüzde 25 veya 50 peşinat, 120 ay vade ile iş yeri ya da ev sahibi olunabilecek. TOKİ 39 ilde 105 konut, 18 ilde 189 iş yerini 17-18 Mayıs 2022 tarihlerinde satacak. Açık artırmaya internet üzerinden de teklif verilebilecek. TOKİ evlerine bakmaya gelen çift, 3+1 ev almak istediklerini belirterek "İhaleyi de duyduk, şartları da çok güzel. Evler sanırım 500-700 bin TL arasında yani bizim gibi aileler için çok iyi bir imkan. Dışarıda şu an evler alınabilecek gibi değil” dedi.
30.04.2022 Ekonomi
Avrasya tüneli ücreti 2022! Bayramda Avrasya tüneli ücretsiz mi, Avrasya Tüneli’nde hangi araçlar geçiyor?
Avrasya tüneli ücreti 2022! Bayramda Avrasya tüneli ücretsiz mi, Avrasya Tüneli’nde hangi araçlar geçiyor? Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı Altyapı Yatırımları Genel Müdürlüğünün konuya ilişkin ilanı Resmi Gazete'de yayımlandı. Karara göre, 1 Mayıs itibariyle Avrasya Tüneli’nde hem azami tasarım hızı ile 1 Mayıs’tan itibaren geçerli olacak yeni tarife fiyatları açıklandı. Peki, Avrasya Tüneli 1 Mayıs 2022 motor ücretleri ne kadar? Bayramda Avrasya tüneli ücretsiz mi?
30.04.2022 Gündem
Avrasya Tüneli'ni kullanacak motosikletlerin geçiş ücreti belli oldu
Avrasya Tüneli'ni kullanacak motosikletlerin geçiş ücreti belli oldu Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı, İstanbul’da iki kıta arasındaki yolculuk süresini 5 dakikaya indiren Avrasya Tüneli’nin yarından itibaren motosiklet sürücülerinin kullanımına açıldığına dikkat çekti ve motosikletlerin tek yön geçişinin gündüz tarifesinde 20,70 TL, gece tarifesinde ise 10,35 TL olarak ücretlendirileceğini duyurdu.
30.04.2022 Ekonomi
Bayramda hangi yollar ücretsiz, köprüler ve otoyollar bedava? Yap İşlet Devret otoyolları ve köprüleri hangileri? Bayramda ücretsiz otoyollar ve köprüler listesi!
Bayramda hangi yollar ücretsiz, köprüler ve otoyollar bedava? Yap İşlet Devret otoyolları ve köprüleri hangileri? Bayramda ücretsiz otoyollar ve köprüler listesi! Bayramda hangi yollar ücretsiz, hangi köprüler ve otoyollar bedava? Ramazan Bayramı'nda otoyolların, köprülerin ve toplu taşıma araçlarının ücretsiz olmasına ilişkin Cumhurbaşkanı Kararı Resmi Gazete'de yayımlandı. Ramazan Bayramı tatili nedeniyle 30 Mayıs saat 00.00'dan 5 Mayıs saat 07.00'ye kadar, 'yap-işlet-devret' modeliyle yapılan projeler hariç, Karayolları Genel Müdürlüğü sorumluluğu altında bulunan otoyollar ve köprüler ücretsiz olacak. Peki, Yap İşlet Devret otoyolları hangileri, Yap İşlet Devret modeliyle yapılan köprüler hangisi? İşte bayramda ücretsiz otoyollar ve köprüler listesi…
26.04.2022 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Geçiş Ücreti ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki geçiş ücreti haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.